Gott nytt år!

Undar hur många bloggar som har den rubriken idag?

Har precis varit ner på bolaget och inhandlat kvällens alkoholkonsumtion. Jag tog bara massa goda saker! Fruktvin, svartvinbär och smultron (love it!) också två aquatini till maten. Jag har aldrig gillat söta alkoholdrycker men har börjat fastna mer och mer för det nu. Konstigt nog. Det är ju nu man har blivit vuxen ;) Haha.

Solat har jag också hunnit med. För det var minsann öppet! Nu måste jag lugna mig några dagar så jag inte får soleksem. Uh, det fick jag när jag var i Thailand och det var INTE roligt.

Nu ska jag snart in i duschen och sedan påbörja proceduren bli-snygg-inför-kvällen. Sedan hoppas jag att skjutsen löser sig för annars måste jag gå och det vill jag inte i den där blåsten utanför. Ska bort till Kate på middag med några stycken och sedan ner till Natalie och förtära drycker. Vad som händer runt självaste tolv-slaget har jag inte riktigt bestämt än. Förmodligen hamnen? Eller så blir jag kvar hos Natalie bara.

Åh, nu börjar proceduren... Jobbigt.

Gott nytt år!

Brownie.

Åh äntligen lite ledigt! Redan trött efter att bara ha jobbat 2 dagar. Men det blir ingen fart där nu när så många är lediga och då blir man så otaggad :/ Blir nog bättre efter den 7e januari när alla andra kommer tillbaka. Då är det bara att skärpa till sig lite och bli mer seriös.

När jag jobbat färdigt for jag hem och hämtade lite tvätt som kära mamma skulle tvätta åt mig eftersom vi fortfarande inte har nån "plupp" till tvättstugan här. Vaktmästarna är ju inte dom lättaste att få tag i på det här bygget heller. Så ja, hon ska tvätta så jag har några rena kläder tills imorn då det är nyår. Har inte orkat köpa någon speciell nyårsoutfit, eller rättare sagt inte hittat någon. Vill heller inte köpa nåt bara för att ha det en kväll så jag avstod. Har ändå rätt mycket fina nya kläder som kan ha även om det inte är världens blåsa. Det får duga helt enkelt.

For sedan iväg och solade lite och ÄNTLIGEN kunde jag sola på sol&pool. Skönt som attan var det. Tror inte det är öppet imorgon men om det mot förmodan skulle vara det måste jag sola en gång till då. Då blir jag relativt nöjd med brännan :) Tycker det är så fräscht att vara brun. När man är osminkad och har på sig tubtopp osvosv. Synd bara att det tar ett litet tag. Minns i våras, tidigt i våras, under vårshowen och det. Då var jag svinbrun! Solade regelbundet för då hade jag också solkort på sol&pool. Men det var ju då det. Är ju inte så bra att sola för ofta heller. Men nu ska jag försöka se till att sola med jämna mellanrum igen. Så fuuult och äckligt att vara blek.

For förbi och hälsade på Emma förrut också på hennes jobb. Inte långvarigt dock men det dög. Var ju ett tag sen vi sågs så det var trevlans!

Nu är jag äntligen hemma och ligger och myser i sängen. Dock utan min pyjamas för den skickade jag in i tvätten också :/ Miss it. Men osmart som jag var köpte jag en svart och jag har ju en liten kissemiss som tycker om att släppa hår. Missemusen min. Söt är han, han sitter å blinkar med ena ögat och tittar på mig. Han är mannen i mitt liv han.

Nej men vi hörs eventuellt senare!

Gnäll.

Jag... vill... heeeeeeeeeem...

At work.

Godmorgon. Själv har jag varit vaken i snart 3 timmar.

Idag var jag inte lika självmordsbenägen när jag skull upp, även om jag var trött. Hann till och med sminka mig och platta barret. Det ni!

Sitter som rubriken lyder på jobbet nu. Idag är det kallt här igen. Så jag och Natalie tog ett bärbart element och drog det till oss. Ha! Är verkligen inte många som jobbar idag alltså. Vad är vi? Totalt 4 kanske? Haha. Iaf på våran avdeling. Dom andra ligger väl hemma och njuter av ledigheten. Men jag har ju trots allt "bara" den här dagen kvar sen är jag ledig i 2 dagar och sen jobbar jag 1 dag därefter helg, jobb måndag och ledig tisdag. Så man ska väl egentligen inte klaga...

Alla är ganska slöa här idag. Chefen är ju inte här ;P Haha! Nej då men ibland får man. Jonas drog iaf iväg ett sälj på första samtalet :s Lyckat säger jag bara!

Nej jag ska väl återgå till mitt nu jag. Ciaos.

Jobb, shopping och solning.

Hej på er.

En sak ska jag ta och berätta för er. Och det är att jag trodde seriöst att jag skulle behöva hänga mig imorse när klockan ringde - så trött var jag. Har ju sovit gärnet flera dagar nu och helt plötsligt ska man upp senast 7! Men konstigt nog kom jag upp till slut. Att jag har sett ut som rena rama helvetet idag är ju en annan femma. Det var ju trots allt viktigare att jag fick sova lite extra än att lägga tid på utseendet. Det fick jag dock ångra efter jobbet när jag och Nats skulle på birsta city och shoppa. Man kände sig inte fräschast på stället iaf. Men som sagt, det var det nästan värt.

På birsta var det som sagt shopping på tapeten. Jag orkar fortfarande inte slåss med alla rea-fanster och för en gångs skulle ge rean en chans. Jag försökte, men gick ändå därifrån med kläder ifrån icke-rean. Inte så mycket dock. Köpte två t-shirtar med tryck, en tanktopp och ett par nya leggings. Samt lite smink och nödvändigeter.

Efter shoppingen hade jag tänkt gå iväg och sola. Som sagt har jag ju solkort på sol och pool så dit for jag, eftersom det var stängt igår. Precis när jag sliter upp dörren och ser fram emot att lägga mig i solariumet möts jag av ett mörker och en ficklampa? Redan där förmodade jag att det var kört. Möttes då av mannen som äger stället och han sa att han hade stängt klockan sju istället för halv åtta eftersom det inte hade kommit nåt folk. HALLÅ? Jag kom ju. Känns ju inte vidare upphetsande att man kostat på sig solkort (ja, jag vet att jag fick det i julklapp men ändå) också stänger dom bara för dom tidigare för att det var folktomt. På ett sätt förstår jag dom men samtidigt irriterar det mig. Finns ju faktiskt folk som jobbar kvällar osv.

Nåväl. Sola skulle pråmt göra så jag rullade vidare till Bling. Denna gången tog automaten emot min hundring och växlade den emot tior så jag var nöjd. Fast när jag kom in i solariumet och hade lagt i pengar och grejer kom jag på att jag glömt att tvätta bort sminket. Inte för att det var mycket men man ska ju faktiskt inte sola med smink. Jag fick försöka torka bort det så gott det gick med hjälp av papper. Är det inte meningen att jag ska sola eller vad är det frågan om? Haha, man börjar ju undra.

När jag kom hem lagade jag lite mat och tog en u-bar dusch. Så nu ligger jag här i sängen och är fräsch och ska alldeles strax sova. Idag är jag iaf trött.

Jag ger er en eloge om ni lyckats läsa hit.

Även att Jonas hade slängt min matlåda med kina-mat som jag hade kvar idag på jobbet :( Han trodde det var ifrån när dom åt kina-mat förra veckan. Hahah, lite roligt var det trots allt även om jag var tvungen att lägga ut pengar på annan skitmat :p

Skriv din rubrik här

Jamen hej igen.

Fybubblan vad tråkigt jag har. Uäch! Och ångest inför veckan. Konstig jag är. Men jag känner verkligen att jag vill åka iväg! Till Stockholm, Göteborg, Thailand, Vemdalen? Ja, vart som helst just nu bara jag slipper fira nyår i Sundsvall igen.

Jag vet att nyår är grymt överskattat men det kommer det alltid att vara. Och man vill oftast göra något "speciellt". Personligen gillar jag midsommar bättre. Det är vad jag kallar stämning det. Tillbaka till nyårssnacket. Förra året for jag, Natalie och Anni-Li upp till Björnrike där jag hade stuga (sålde den i våras :/) och då hade vi svinkul. Men ja, jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet i år. Måste medge att jag saknar skolan ibland. Dock bara loven iofs.

Från det ena till det andra så testade jag träningskläderna jag fick i julklapp nyss. Riktigt fina kläder! Dock var tröjan lite för tight för min smak och byxorna lite för stora. Men det är det bara att byta till mindre storlek. Skorna var jättesköna och träningsbh:n också. Nu ligger bara presentkortet på EGO och väntar på att bytas in mot ett årskort :) Nu jävlar säger jag bara, måste jag komma igång! Projekt beach 2009 påbörjas direkt efter årskiftet. Haha! Nåja...

Amen hörrni, nu borde jag ju sova jag börjar ju ändå kl 8 imorgon! BLÄÄÄÄÄÄÄ. Nu vart jag sur igen.


Hemma-SPA.

Hallå där. Nu var det ett tag sedan, men som sagt har jag inte suttit vid datorn mycket såhär runt juletider.

Hm, när var senast jag uppdaterade? Julafton tror jag. På juldagen vart det utgång ändå. Var hos Danne först och förkrökade och sedan for vi ner till Aveny. Vi var där tidigare under kvällen och tog stämplar så vi slapp köa, smart va? Det tyckte iaf jag. Kvällen var helt okej och slutade i relativt bra tid.

På lördagen slappade jag hela dagen. Jag sov i omgångar exakt hela dagen och gudaligen så skönt det var! Har inte gjort så på flera år. Simon kom senare och då for vi ner på ica och köpte snask och sedan vart det film för hela slanten. Skönt att vi kan umgås som folk igen! Han sov över här och igår (lördag) så for jag ner på staden med Sandra och bråttades med resterande befolkning av Sundsvall. Hittade inget nämnvärt eftersom jag inte orkade slåss med alla rea-fantaster. Jag tror jag aldrig har hittat nåt på rea. För jag orkar inte stå där och svettas för den där tröjan som dom sänkt ner ifrån 149 kr till 79:50... Men det ska ju finnas folk till allt så.

En pyjamas fick jag iaf med mig! Som jag har längtat efter att äga en ny sån. Dock hade dom ju inte det största utbudet i den här stan såvida man inte ville ha med mussepigg eller hello kitty-tryck! Så för mig fick det bli en simpel svart och tråkig jäkel. I vanligt "skjort" tyg. Jag hade ju viljat haft i flanell eller siden, men icke. Existerade inte så långt mitt öga kunde nå.

Jag for hem och mös ner mig själv i pyjamasen tillsammans med ett glas smultronvin. Återigen dök Simon upp och vi for och köpte chinese food. Singapore-style fick det bli för mig men tro på fan att jag vart besviken! Det var svamp i :( Men det dög ändå. Jag hade ju trots allt tre vårisar (läs: vårrullar). Varför heter det så förrästen? Nåväl. Återigen fick det bli en mysig afton med film och massa snask innan vi somnade sött.

Idag for vi ner på stan för Simon och Nordlund skulle hitta täckbyxor eller vad det var eftersom dom jävlarna åker till vemdalen imorgon. Precis som alla andra Sundsvallsbor. Men jag kan säga att jag hellre spenderat tiden där än på jobbet där jag ska vara! Usch vad det retar upp mig. Jag jobbar måndag, tisdag och fredag :s Så jag kan ju inte direkt dra en snabbresa nånstans. Blä. Jaja, dom hittade iaf inga täckbyxor så länge jag var med men däremot gick vi och käkade på O'learys innan var och en for till sitt.

Jag hade planerat hela dagen att jag skulle sola innan jag for hem. Fick ju solkort av mamsen i julklapp på Sol och Pool men där var det tvärstängt på söndagar. Så jag tänkte att jag kunde slå till på stort och betala för att gå och sola på Bling så jag kom i gång med bli-brun-proceduren nångång. Och så att jag åtminstonde hann sola 3 ggr innan nyår. Men där tog inte växelautmatsjäveln emot mina pengar så då vart jag tjurig och for hem. Fast det var inte heller så tråkigt att komma hem och slänga sig i ett bad och peela mig ifrån topp till tå och därefter göra ansiktsmask och krypa ner i pyjamasen. Jag får sola imorgon istället. Då är jag ju nypeelad också så färgen sätter sig förhoppningsvis lite lättare.

Nu ska jag slå på en film och gruva sönder mig inför arbete imorgon. Har ju varit ledig för länge! Ända sen i tisdags. But but, jobba bör man.

Hörs!

I'll be back...

Jag återkommer imorgon...

Har inte riktigt hunnit (läs: haft ork) att sitta vid datorn på ett par dagar.

Självaste julafton.

God jul allesammans, eller god fortsättning kanske man får säga då klockan är efter 00! Och jag vill börja med att varna för långt inlägg.

Har varit en konstig julafton i år. Det beror nog på att min julkänsla har varit som bortblåst? Men jag är inte den enda som känt så har jag märkt. Konstigt detdär.

Startade iaf dagen med att för en gångs skull göra mig lite extra fin för julaftonen. Brukar vanligtvis inte anstränga mig speciellt mycket. For sedan och hämtade min älskade mams på jobbet och sedan bar det av hem till mormor och morfar. Nästa på en gång vart det paketöppning eftersom jag var en aning stressad eftersom jag skulle iväg till nästa ställe (suck för att vara skillsmässobarn alltså). Fick jättefina presenter av dom och framförallt välbehövda. Bland annat min favoritparfym paris hilton - can can som nyligen tog slut så nu fick jag en större flaska. Kärlek. Fick även pengar, kläder och hårprodukter mm :)

Efter paketöppningen var det kalle-anka. Jag är inte lika intresserad av det som de flesta andra verkar vara. Jag menar man kan ju redan alla repliker utantill. Förlåt om jag är negativ men ja, det är inte hela världen om jag missar det. Sedan vart det till å slänga i sig lite mat innan det var iväg till pappa och compani.

Hos pappa var det tre gånger mer folk än hos mormor och morfar där det bara var vi fyra. Hos pappa var ju hela släkten plus respektive osvosv. Jaja. Mycket folk iaf. Det låg fan paket över HELA vardagsrummet. Dom satt och åt när jag kom men jag var ju nyäten så det räckte med julmust för min del. Alla andra drack vin/öl och snaps medans jag fick sitta där och titta på eftersom jag måste köra fram och tillbaka...

Iaf så delade vi ut presenterna sedan och det tog ju sin lilla tid. Fick en massa träningskläder + skor som jag hade önskat mig. Jättemycket presentkort (alltid uppskattat), som vanligt flytta-hemifrån-saker och så fick jag en skitfin vit helly-hansen jacka. Den hade jag inte räknat med. Pappa sa såhär "Ja jag vet att du sa att du inte behövde nån jacka men jag kunde tamefan inte hålla mig för den var så snygg!" Haha. Roligt. Den var verkligen grymt fin :) Också fick jag en stor röd resväska och i den låg en mindre - perfekt. Kan anta att det var en liten pik eftersom jag alltid ska nalla pappas resväska när det vankas resor (; Men nu har jag en stor och fin som är min.

Det finaste av allt var ju ändå att min bror som är 15 år (ni som känner han kmr förstå hur gulligt detta verkligen är) hade köpt en julklapp till mig. Och det var verkligen inte vilken som helst. Han hade valt ut det själv, han betalade det för sina egna pengar ifrån sitt konto för han ville så gärna ge det till mig. Det var ett jättefint Efva Attling halsband! Förstår ni? Dom kan man ju inte köpa för 49 kr på glitter direkt. Det ser ut som ett hjärta. Älskade bror :)

Efter allt julfirande plockade jag upp mamma och Annalena och sen for vi till håkan och surrade på lite därefter for jag och annalena hem till mig för att ta ett glas vin (gjorde premiärturen på systemet igår, haha ;) men vi orkade inte mycket för vi satt och delade på ett par flaskor igår och pratade ända till 5 imorse. Så efter den här dagen ville man helst sova... Så hon gick hem efter inte en så lång stund och nu sitter jag här och ska snart avnjuta en lång natts sömn, tillskillnad ifrån den igår.

Jag velar på om det blir utgång imorn eller inte. Det är frågan. Jag både vill och vill inte. Kommer ju vara knökfullt på varenda krog och det enda man kommer få göra är att köa. Så ja, detta är ett dilemma för mig.

Vann inget på bingolotto igår heller..! Men vi hade mysigt som fan :)

Dagen före dopparedagen.

Hejsan.

Här sitter jag och gör ingen nytta alls. Skulle behöva fara ner på stan och köpa julklappar eftersom jag inte har handlat en endaste klapp! Hör ni? Inte en endaste och det är dagen för julafton. Känner mig inge kry heller och därför är jag inte heller på jobbet. Dumma mig. Men jag jobbade ju igår trots att jag mådde skit och att det var min födelsedag, så egentligen tycker jag att jag gjort bra ifrån mig ändå. Men ett jobb är ju ett jobb och det kan man inte strunta i hur som helst! Men som sagt. Känner inte att jag vill bli ännu sjukare tills julafton heller. Vad gör jag för nytta där när jag bara sitter å hostar i luren hela tiden?

Men å andra sidan bör jag då inte heller springa runt på stan i julrushen. Men jag måste ju :s Åh, ilandsproblem. Får bli en snabbis iaf.

Btw så ska jag på uppesittarkväll hos Natalie ikväll (; Köpte bingolotter igår, haha! Har nog inte spelat det sen jag var lite tösabit. Minns att jag vann en 500 en gång när jag var liten oså trodde ingen på mig. Sen köpte jag en dockvagn för dom pengarna. Hahah.

And it hurts my soul.

Dagen till ära. Min 20års dag. Snart är den slut och vad har jag gjort för att fira? Jo, jag har suttit på jobbet med jacka och halsduk och huttrat och mått allmänt dåligt. En förkylning är och spökar känner jag. Som tur var fick jag fira min dag i lördags med alla min kära :) För den har dagen har det då inte funnits så mycket värde i...

Slutade vid 21 idag och sen dess har jag bara suttit här på sängen och stirrat. Och funderat över livets goda och mindre goda ting. Inget vettigt har jag kommit fram till. Jag undrar dock när "den" dagen kommer. Kommer den att komma? Ingen har förmodligen någon aning om vad jag surrar om, men just nu är inte det meningen heller.

Jag vill inte vara deppig just nu. Inte idag. Det är ju min dag. Men vissa dagar är inte de andra lik... Tyvärr.

Hjälp.

Grattis mig själv på 20års dagen!

Vilken sanslöst rolig kväll jag hade igår! Jag vann fullast vinner tävlingen iaf om det fanns någon sådan. Med stora marginaler.

Och gissa vilken överasskning jag fick då! Kunde nog inte blivit bättre. Jag, mamma och Malin satt i baren och drack en bärs innan allt folk hade kommit. Också hör jag att det kommer någon in och spelar gitarr och sjunger fylla år låten. Min morbror som jag inte träffat på 2,5 år kommer alltså inskridandes! Han bor i Göteborg och hade kommit hit enbart för att överasska mig. Jag höll på att ramla av stolen. Satt helt apatisk och bara stirrade i en halvtimme typ. Vart så himla glad! Det är han som har hjälpt mig med musiken mycket osv. Ah det var helt sjukt! Och de flesta av mina vänner diggar han som fan också så festen kunde inte bli så mycket bättre.

Hade verkligen supertrevligt hela kvällen fast tyvärr gick den alldeles för fort. Det blir ju så när man springer runt och minglar hela tiden. Tanken var ju att jag inte skulle bli FÖR full men tji fick jag. Folk kom med shottar hela tiden och man är ju inte den som är den när det kommer till den saken. Har ett vagt minne av att jag ramlar baklänges in på toaletten och slår ryggen (har blåmärken idag). Sen berättade Natalie att jag hade gått rakt in i tv:n som hängde på väggen och dunkat in huvet i den och sedan ramlat ner i soffan nedanför. Jag skyllde på att jag skulle "hälsa" på tv:n. Normalt. Sen drog man ju sig några fina vurpor innanför baren också. Men det bjuder jag på! Det var min fest och den skulle firas väl :p

Imorse var det däremot inte lika roligt att vakna upp. Kändes som att skallen bestod av betong. Jag mådde alltså som jag förtjänade och än är jag inte kry. Har varit på sexparty hos Magdalena idag för hon fyller år dagen efter mig.

Tusen tack alla vänner för att ni var med igår och för alla fina presenter!

Och sen får jag väl så lov att säga grattis åt mig själv för det är ju idag jag fyller år (22/12). 20 svåra år har jag nu hunnit bli. Gammnucka.




Sådärja.

Nu är det äntligen lördag och jag hoppas att kvällen blir lyckad. Eftersom jag ser fram emot det så mycket.

Ska snart fara iväg till mamma där jag ska duscha och dona innan jag åker ner till make up store som blev klockan 15 istället för 16. Ska även in på någon skoaffär och se om jag hittar några shoes att ha ikväll. Måste ha ett par alltså. Kan inte ta mig mig stövlarna för då förstörts hela min outfit, haha. Och barfota vill man ju inte gärna gå.

Näe ni folket. Eventuellt hörs vi senare annars får ni ha en bra kväll och hålla tummarna för att min fest blir kanon! :)

Ciao.

Hej helgen.

Du är välkommen so to say.

Tjena er också. Kom hem för bara en liten stund sen. Har varit hos pappa min och blivit lite firad och sedan var det middag och grejer med gäster. Julmiddag typ. Åt bara det kallskurna sedan vart jag proppmätt kan jag säga. Drickans fel skulle jag tro. Så jag kunde inte ta del av janssons och allt detdära :( Haha. But but!

Fick iaf 1500 kr i presentkort på EGO av pappa :) Ska lägga det på träningskort och sedan betala resten ur egen ficka. Yey! Av Marianne fick jag en tränings-bh = jävligt bra. Av farmor fick jag presentkort och flytta-hem-ifrån-saker såsom ett "glöggsätt" med 6 koppar, en stor skol där glöggen håller sig varm, skedar, skålar osv. En ostbricka med alla verktyg till (tänkte på Natalie då, vi brukar ju ha ostkvällar, haha) också lite annat smått och gott :) Är verkligen helnöjd! Har ju inte ens fyllt år än. Fyller ju på måndag men då jobbar jag så då hinner dom inte fira mig och sen är det ju jul och allt. På söndag ska jag bli firad av mamma och mormor å dom och imorgon av alla mina goa vänner!

Usch, har varit lite halvillamående hela dagen och det är inte det minsta roligt. Hoppas det beror på trötthet/stress för jag bokstavligt talat vääägrar åka på nån magsjuka eller liknande nu alltså. Det får bara inte hända! Hoppas att någon högre makt förstår det och ser till så att det inte blir så ;o

Imorgon har jag iaf planerat att sova ut läskigt länge. Wah! Längtar. Sen kl 16 ska jag ner på makeup store där Lisa ska sminka mig som sagt :) Ska bli roligt att se vad hon hittar på för nåt roligt. Fyfan vad skönt att slippa sminka sig själv alltså! Sen kommer hon ju även på festen senare under kvällen. Jiiiha! Hon och jag är så sjukt lika i sättet alltså, och då menar jag äckligt lika. Tycker jag. Men sen är vi ju släkt också ;P Var alltid hos henne och hennes familj när jag var liten. Det var tider det.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik och sedan sova! Godnatt på er :)

Freeeeeeeeedag! :D

Äntligen är dagen D här. Som jag har väntat på hela veckan. För fredag betyder ju snart ledighet. Och självklart party imorgon som jag tjatat om flera år nu känns det som. Till veckan jobbar jag ju även bara 2 dagar sen blir det långledigt. Sen 2 arbetsdagar igen och långledigt. Skönt!

Måste försöka få tag i Lisan också och se hur det blir med sminkningen imorn :) Hon ska ju sminka mig till festen och det gillar jag! För jag är ju inte direkt någon Make up artist my self. Även fast jag gärna vill vara det.

Lönjäveln har inte dykt upp än heller? :o Den sattes ju in i förrgår så den borde ju vara här vid det här laget tycker jag? Så det hinns ju inte handla några julisar förrns dagen innan julafton. Tjena julstressen här kommer jag! Slutar inte förrns 16:30 då heller så det blir ju prima det. Hua.

Nej nu ska jag väl återgå till mitt här. Vi ligger bra till idag och klockan är inte ens halv tolv! Ska väl inte räkna in mig själv där men det kommer, det kommer! Jag har några personliga upprigningar som jag hoppas jag kan sälja på.

Listan som sagt.

Här har du dina svar Emma. (Nej det är inte hon som gjort listan men hon ville väldigt gärna att jag gjorde den) Haha :p

Vart är dina föräldrar födda?: Sundsvall båda två tror jag.
När kysste du en kille senast: Hm ja, en månad sen kanske? Njae lite mindre. Simon iaf.
Har du hånglat med samma kön: Ja det har jag
Vilken kanal tycker du bäst om: 3:an
Jessica Alba eller Angelina Jolie: Jessica Alba
Säger du dicken eller penis: Sjuk jävla fråga alltså. Inget av dom om jag ska va ärlig :p
Vad har du på dig just nu: Trosor och en t-shirt
Gör du slut på msn eller in real life: Va i helvete?
Vem är sexigast Miss J eller Brad Pitt: HAHA, ja inte fan äre Miss J iaf!
Trådlös telefon eller trådtelefon: vafan är en trådtelefon? Haha. Trådlös isf.
Kan du handla på en second hand butik: Kan ju inte direkt vara svårare än å handla nån annanstans så det kan jag nog. Men jag har aldrig gjort det hittils i min dagar.
Piercing nånstans: Bara öronen kvar. Har haft i tunga, navel, bröstvårtan, ovanför läppen och en smiley.
Vem är du förtjust i: Många!
Är du superduper full eller helt nykter: Superduperfull om det nu är så det heter.
Negerläppar eller inga läppar alls: HAAAAAAAHA. Säger som emma isf "niggerlips"
Jeans eller shorts: Shorts.
Andvänder du puder foundation eller kastanievatten: Foundation och puder ja.
Vart fikar du helst?: Hemma eller på barista. "Bistro" som sandra säger.
Vilken butik hittar du alltid nånting i?: HM eller gina. Men är grymt less på ginas stil.
 Är du en klacksko-tjej eller en plattsko-tjej?: Både och. Men mest klackisar skulle jag tro.
Vinter eller sommar?: Summer lovin!
Vem står dig närmast?: Kan inte välja en för det är många på olika vis.
Vem saknar du?: Det skulle du bra gärna vilja veta va
Vilket klädesplagg är ditt bästa köp?: Hm, vet inte. Men leggings är fan det skönaste iaf!
Till vilket land skulle du vilja åka?: United States of America
Vart ska du bo om 10 år?: Vet faktiskt inte. Den som lever får se. Jag är rätt spontan.
Hur lång tid ska det ta för en person att vara borta för att du ska börja bli orolig?: Beror på situationen.
Vilken låt va sommarplågan 2006?: Minns inte. Minns bara 2007:s Umbrella och Boten Anna, eller var det 2006 den var? Äh vet inte.
Vilken låt är den värsta sommarplågan någonsin?: Boten Anna för den har sån jävla värdelös text. Men samtidigt är det ju en riktig partylåt konstigt jävla nog.
Vart missar du ALDRIG att gå när du är i sthlm?: Är inte där så ofta så jag är inte stammis nånstans. Får säga som Emma då "in i folk"
Har du någongång suttit vid telefonen och väntat?: Inte suttit och stirrat mig blind på den direkt, men väntat samtal har man väl gjort.
Bättre ångra nåt man gjort än nåt man inte gjort, sant eller falskt?: Falskt.
Skulle du dö för den du älskar?: För min familj, ja. Men har aldrig känt en sån stark kärlek till nån jag varit tillsammans med så om frågan handlade om det så kan jag tyvärr inte svara på det.
Tyra banks eller janice dickinson?: Tajra.
Alessandra Ambriosio eller Adriana Lima?: Vilka?
Fjällräven, boomerang eller canada goose?: Canada goose.
Vilken dricka är sååå 2006?: Va i helvete. Uppfanns det någon jävla superdricka då eller?
Världens bästa uppfinning: Telefoner antagligen.
Sport du är intresserad av: Wakeboard och snowboard isf.
Mammagris eller pappas lilla flicka?: Mammas.
Hur svarar du i telefonen?:Hallå?
Hur lägger du på i telefonen?: Aa, herrå.
Kan man göra slut på ett bra sätt?: Det kan man nog. Men oftast blir ju någon sårad på ett eller annat vis.
Kan man va vän med sitt ex?: Självklart.
Har du blivit dumpad?: Japp
Har du dumpat någon?: Jadå
Har du någon dålig ovana?: Många det.
Skulle du kunna byta liv med någon, och isåfall med vem?: Ja det skulle jag nog kunna göra. Men med vem vet jag inte. Får man behålla sin familj?
Är du duktig i skolan?: Ja när jag gick i skolan var jag relativt duktig när jag kände för det. I överlag så är svaret ja.
Kommer du ihåg första kyssen med din älskade?: Vilken älskade? Just nu är jag singel så.


Sådär Emma. Nu har du något att läsa! haha.

Gah!

Den har dagen har faktiskt varit mer crap än den igår. Fyfan alltså. Har suttit med tårar i ögonen hela kvällen pga frustration. Var på väg in på toaletten ett tag och bara låta det komma så det blev överstökat men jag sket ire. Jag vet inte vad det är heller. Eller jo egentligen vet jag det. Är besviken på vissa människor som lovar saker och inte håller det. Samtidigt som man ska fightas med otrevliga kukhuvuden i telefonen. Det är ingen bra kombo kan jag säga. Men det är ju mitt jobb och den skiten får jag ta för pengarna jag tjänar.

Btw så var det en kund som erbjöd mig jobb idag. Haha, blev erbjuden jobb på jobbet liksom. Näe men inte erbjuden kanske men han vart lite nyfiken iaf. Han skulle inte ha det jag hade att erbjuda så precis när jag skulle till å tacka så hejdade han mig och började fråga om det var säljare jag jobbade som och om det var på heltid osv. Han var en sån där rekryterare för några jobb utomlands. Så han bad om min mail så han kunde få skicka över lite information. Han berättade att det handlade om att jobba på kundtjänst/support i England, Irland eller på Malta. Jag fick mailet där han tackade för ett trevligt samtal och sedan en länk där jag kunde ta del av all information. Skummade igenom det lite lätt men jag är väääldigt skeptisk när det gäller sånt där utomlands. Så jag avstår nog, tyvärr :p Tack ändå Christer som jag tror du hette.

Åh imorn är det kort dag på arbetet! Eftersom jag jobbade över idag vilket var mer än pest och pina. Imorn blir det bara mellan 8-14:30, awsome. Sen ska mitt lag som vann en tävling häromdagen bli bjudna på biteline-pizza ;p Men eftersom jag och Natalie inte var i samma lag så har jag lovat att hon ska få dela med mig. Heuheu. Jag var ändå inte värd den där pizzan...

I nästa inlägg kommer det en lista som emma bokstavligt talat har tvingat mig att göra.

11 timmar idag...

Hejsan.

På jobbet är jag. Otippat. Jobbar egentligen 10-19 idag som jag skev igår men det blir till att jobba till 21 istället och då får jag sluta 14:30 imorgon. Anledningen är till att det är firmafest här imorgonkväll så att alla ska hinna hem och göra sig i ordning emellan åt. Dock ska jag inte dit för jag hinner inte! :/ Ska på middag hos pappa imorgon och farmor och farfar ska dit för dom ska fira mig i förskott eftersom det inte finns någon annan tid. Så det blir inget av. Men skönt å sluta tidigt iaf. Värre och jobba till 21 idag. Blööh. Men det blir ju mer OB iaf :)

Pappa var här och bytte bil nyss också så nu har jag saaben (sorken som papa kallar den) istället. Jag älskar hans bil som jag har haft i nån vecka nu. Men nu blir det till att gå tillbaka till växelspaken ;p

Oh god ge mig helg!! Adjööööö...

Blööh.

Tjena igen. I brist på annat blir det till att uppdatera.

Jag sitter och pratar med emma på msn. Vi sitter och disskuterar vad våra framtida barn ska heta :p Jag har alltid sagt att om jag får en dotter så ska hon heta Alva och får jag en son ska han heta Charlie. Men Charlie går ju bort nu eftersom att Natalies lilla vovve som hon ska få på måndag ska döpas till det ;p Haha, snacka om att ha planerat liksom. Men jag tycker det är så fina namn! Inte för ovanliga och inte för vanliga helt enkelt.

Imorn ska man upp i ottan tänkte jag säga. Näe men vid 8 åtminstonde. Börjar ju 10 och slutar 19 som alla andra torsdagar. Skönt det. Så nu måste jag knoppa!

Godnatt.

Skönt att vara hemma.

Nu är jag hemma efter den här crapdagen. Det är ju så. Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra. Men idag svek motivationen för min del och därav mitt humör. Men det är sånt man får ta helt enkelt!

Nu är det bara 2 jobbdagar kvar av denna vecka. Hoppas dom går fort. Det låter som att jag inte gillar mitt jobb alls men det gör jag. Man får sig många goda skratt där kan jag säga! Pga både det ena och det andra. Men nu längtar jag ju till helgen av en annan anledning och den anledningen vet ni ju redan så :) Hoppas bara att det blir bra och att jag inte har alldeles för höga förväntningar. Men det har man ju tyvärr oftast. NEJ LINA, nu är det dags att bli positiv!

Ska snart hoppa in i duschen och det känns sådär lagomt jobbigt. Helst av allt vill jag bara krypa ner under täcket och sova men det går inte för sig. Ren måste man ju vara!

Hörs sen då kanske.

Jävla skit dag!

Idag går det bara crap för allt och alla här känns det som. Omotiverad är vad man är. Otrevliga folk är det enda man stöter på idag också. Men men, det är ju bara 5 timmar kvar! :|

Sen är det en massa saker som stör mig också. Och det påverkar mitt humör något jävulskt.

Fantasilös.

Godmorgon eller goddag. Välj själv.

Ja, jag antar att ni kan räkna ut själva vart jag befinner mig? Just det, på jobbet. Börjar inte förrns om 8 minuter så då passar jag ju såklart på att blogga. Synd att jag inte har så mycket vettigt att skriva om bara.

Kaffekoppen är placerat, likaså vattenglaset och snusdosan. headsetet har jag inte satt på mig än och tänker inte göra det förrns jag verkligen måste börja jobba. Det är bara jag och Natalie här ifrån våran grupp tror jag änsålänge. Som vanligt är vi först :p Haha.

Imorgon får jag lön :D yey! Så det blir lite julklappar till min kära familj i år ändå. Trodde det skulle bli för knapert för det men se där! Ibland har man tur. Så på fredag efter jobbet blir det till att åka ner på birsta och införskaffa. Ska se om jag hittar ett par pumps också som jag kan ha på lördag på festen. Sånna har man ju ändå användning av senare också, till sommarn eller så.

Nu har jag inget mer på hjärtat men jag återkommer med all säkerhet senare. Ciaos.

Båtar som sjunker.

Kollade på slutet av titanic nyss. Och trots att man har sett den ett tiotal ggr så blir det alltid lika spännande. Usch va hemskt att det verkligen har hänt på riktigt. Jag och mamma började på prata om estoniakatastrofen som var för några år sen. Mamma har läst en bok som en utav de överlevande på den båten skrivit så hon berättade lite. Därefter så jag bestämde mig för att avstå eventuella tallin-kryssningar framöver.

Nu har klockan tickat iväg alldeles för mycket så det är nog tid att sova. Hörs imorgon!

Tack Bella!

Som ni ser så ser det lite annorlunda ut här i bloggen. Det är min kära vän isabell phe som har knåpat på :D Och hon använder sig inte ens utav photoshop änsålänge så hon har gjort det jävligt bra tycker jag! Hon är ju duktig på koder och sånt till skillnad från mig själv vars tålamod viker så fort jag ser en kod. Hon ska skaffa PS snart här och då kanske det blir ännu mer förändringar :D Tack igen bellsor! Ni kanske tycker det vart lite mycket ego över headern och bilderna ser nästan likadana ut, men jag har inte så mycket bilder på mig själv så det fick bli så. Som bella sa så ser det ut som en sån där remsa man får när man knäpper kort i en automat ni vet? Jaja. Får se hur det blir sen :)

Mamma och jag sitter iaf och myser på i mitt rum nu. Mamma sitter på sackosäckarna och jag ligger i sängen :p Höhö. Skönt med sällskap som sagt! Misseälsklingen min sitter nere i fotändan och funderar lite på om han ska lägga sig eller gå sin väg. Söto!

Imorgon är det alltså onsdag och jag hoppas den dagen går fort för då är det torsdag sen och därefter fredag och helg! Nästa vecka jobbar vi bara 2 dagar sen är det långledigt till måndagen efter då vi jobbar typ 2 dagar. Härligt tycker jag...

Usch det värker i mina ben nåt så jävulskt. Känner det bara när dom är i vila? Kanske borde ta och kolla upp alla mina jävla besvär, haha. Hypokondriker kanske? ;) Nejdå. Näe men seriöst pappa skulle boka tid hos sin privatläkare så jag kunde få kolla min rygg så det blir riktigt gjort. Undra vad det kalaset går på då. Man är ju som sagt inte ekonomiskt oberoende som blondibella. Förrästen så gillar jag den bruden skarpt! Visst kan hon gå i överstyr i bland men i överlag gillar jag henne. Hon har gjort det bra för att vara så ung. Men det är ju min åsikt.

Nu ska jag fortsätta se på tv med min mor. Hörs imorgon!

Jävligt intressant inlägg.

Hallådär.

Jag uppdaterar mest när jag är på jobbet märker jag. Tristess? Guess so. Har iaf rast nu och kära Natalie är inte här :o Hon åkte iväg en sväng men kommer tillbaka snart. Puhh. Kan ju inte vara här själv heller! Haha. Som tur är har jag ju fler jag kan prata med åtminstonde.

Idag har jag med mig äckelmat. Eller ja samma som igår. Köttbullar och makaroner men ketchupen är slut så jag avstår nog lunchen helt skulle jag tro! Får väl dricka mig mätt på kaffe tills jag kommer hem ikväll.

INTRESSANT BLOGG DÅ!

Mamaaaa, o-o-oooh!

Min mami är hemma här :) Det gillar jag. Börjar bli långtråkigt att vara ensam hela tiden. Så det är skönt. Hoppas hon blir hemma några dagar.

Den där överasskningen jag berättade om igår btw. Jag har ju såklart inte fått veta vad det är än och det kliar i fingrarna. Jag tror jag missuppfattade det och trodde att det skulle ske på själva festen. Men idag sa mamma nåt i stil med att jag absolut inte får boka upp något på söndagförmiddag. Hmm. Gah jag blir frustrerad! :p Vill ju veta jag.

Gud dagen idag på jobbet har gått segt som fan. Hua! Hoppas morgondagen går fortfare. Och resten av veckan. Tjat tjat!

Nu ska jag snart skalla kudden och sova. Tjing!

You don't have to be green, to be green!

Känner ni igen den reklamen? Jag hade då inte hört den innan min kontorskamrat sjöng den för mig och nu är det den jag har på huvudet istället. Haha, den är iaf king.

Igår skrev jag som sagt att jag var jävligt sugen på apelsinkrokant. Och idag kunde jag inte hålla mig! Jag kostade på mig den jäveln och god är den kan jag lova.

Det är fortfarande kokjävlahett här inne altlså. Uh vet inte vart jag ska ta vägen. Känner mig alldeles orkeslös så jag funderar på om det är en sjukdom som spökar och är på g. Har jag inte tid med isåfall. Tänker inte sjukanm'la mig ifrån jobbet såvida jag inte spyr och har mig. Ska sätta mig och lyssna med Natalie nu istället tills jag får lite energi. Men lunchrasten är ännu inte slut. Har 25 minuter innestående.

Wtf. Nu spelar dom dansbandsmusik här inne också? Dårar.

If i were a booooy!

Har suttit och sjungit den halva dagen här på jobbet. Och nu börjar folket hänga på :p Haha!

Som sagt är jag på jobbet och terroriserar folk. Det enda jag har i huvet samtidigt som jag stör alla dessa människor är lönen lönen lönen! Den kommer att sitta fint. Pratade med Annalena igår och planerade att jag skulle åka ner till henne i Stockholm så fort jag får pengar. Dock ska jag ju redan med kören till Stockholm lönehelgen och då kommer vi ju inte hinna umgås så mycket som vi vill så jag får ta en till tripp dit helt enkelt. Får se hur mycket lön jag får ut ifrån företaget så kanske jag kan ta det i början på januari eller så :)

Tiden går svinigt segt idag och det gillas inte. Vill ju helst att det ska vara fredag eftermiddag nu jag! Gud vad jag tjatar men det kommer jag fortsätta med :p Take it or leave it. Höhö.

ÅHHHH va varmt det är här inne! Ena dagen är det snorkallt och andra dagen kokhett. Ilandsproblem. Vi hörs!

Färgade linser!

Som ni vet köpte jag ett par bruna linser ifrån färgade linser för ett tag sen och jag totalt älskar dom! Dock var det månadslinser så det är nog dags att köpa nya snart. Men nu kan man som bloggare få ett par gratis linser ifrån deras hemsida www.fargadelinser.com. Hur bra är inte det? :D Dock funderar jag på att testa en annan färg men jag är riktigt kluven alltså. Funderar på att testa blå isåfall men jag har ju redan rätt ljusa ögon så jag vet inte? Dom bruna linserna är ju såååå fina. Dom är ju trots allt inte så dyra heller så jag kanske kan ta och beställa dom senare isåfall? Hm. Det är ett mysterium.

Besviken.

Nu är jag less. Här har man gått och väntat hela veckan på de nya andra aveny avsnitten men inte finns det några inte. Nej för tydligen har dom något fjantigt "jul & nyårs uppehåll". Förbannat!! Detta gjorde mig på sämre humör än vad jag redan var. Skitprogram.

Och sen är jag trött på alla naiva och desperata människor. Om det vore jag skulle det med all säkerhet bli en jävla uppståndelse.

Åh, jag vet inte vad jag pratar om! Idag får ni stå ut med mitt sämsta humör.

Tuffa tider.

Just nu är det tuffa tider för min del. Är nog fattigare än en kyrkråtta känns det som. Ska få lön ifrån företaget i veckan men det blir nog inte förrns i slutet av veckan och det håller inte. Måste ha pengar nu.

Ringde min kära mor nyss och beklagade mig lite över situationen. Tiggde inte pengar eller så för det skulle jag aldrig göra. Hon bjöd bort mig på middag men jag är inte så vrålhungrig än så länge :p hehe. Det är inte bara pengar som gör mig irriterad just nu. Det är så mycket annat och jag blir frustrerad och gråtfärdig. Mamma uppmuntrade mig iaf och sa att min fest på lördag kommer bli grym. Ja jo, höll jag med. Men sen sa hon att hon tydligen har världens överasskning som kommer ske på lördag och att jag aldrig kan räkna ut vad det handlar om. Tror ni jag blev måttligt nyfiken eller?

Ge mig lördag nu nu nu!

Fan va gott det vore med en apelsinkrokant just nu. Att knapra på samtidigt som man ser dagens 3 nya avsnitt av andra avenyn! Som jag har längtat. Dock blir det nog inte någon krokant pga min ostabila ekonomi.

Time of my life...

Hade inte så många bilder på datorn ifrån alla äventyr. Så jag börjar med att bjuda på lite ifrån Sunny beach 2007 och Tallinresan 2008. Dom två har nog fan delad första plats!

Vi börjar med när Jag, Natalie och min älskade partymamma drog till sunnybeach för att leva loppan på charter! Längde hade vi taggat för denna resa som äntligen skulle bli av.

Här avnjuter vi första dagen vid poolen och till frukost vart det givetvis en drink för att fira att vi äntligen var där
!



Mamma och Natalie ser fram emot den andra utekvällen... Frågan är bara hur slutar den egentligen?



Den började bra! Minns den dagen som det vore igår. Var så lycklig!



Kvällen fortsatte. Inga konstigheter här inte.



Minnet börjar dala, partygoogles on!



Somnar sött bland chipspåsarna.



Vaknar upp med ont i foten. Upptäcker att den är svullen och blå. En sjuk ambulansfärd(!) senare upptäcker man att foten är bruten och måste gipsas. Observera att detta händer dag nr 2. Tack för mig.




Det var bara några bilder ifrån den resan. Kan säga er att partandet fortsatte i samma takt, med eller utan bryten fot!

Nästa resa får bli Tallin. Jag och Natalie spontanbokade en kryssning till Tallin och åkte dit med Sebbelito.

Festandet satte igång strax efter avgång ifrån Sundsvall med transferbussen som tog 7 jävla timmar. På något vis måste man ju underhålla sig. Efter tönnebro drog fyllesnacket igång.



Så ni kan ju själva räkna ut att vi var rätt glada i hatten när vi anlände till värtahamnen i Sthlm.



Här skulle vi schteka och handlade därför champagne i tax-freen. Sebbelito finner ni i mitten!



Jag ser ut som en katt. Men är dock inte lika smidig som en. "Hååååll i dig Lina!"



Favoritbilden. Jag tror Natalie försöker meddela att det är dags att gå och lägga sig nu med tanke på hennes uttryck. "Dwuu, neu fåwre wvara noogh..."



Återigen vart det inte så många bilder ifrån varje tillfälle. Men det skulle ta alldeles för lång tid! Har lite fler bilder på bdb från dom olika tillfällena. linisn heter jag där. Vemdalenresan och sunnybeach resan i år var inte heller det tråkigaste jag varit med om! Inte heller de galna utgångarna vi hade i Sthlm eller när vi var på storsjöyran. Ja jag kan ju säga att jag har haft the time of my life på alla dessa äventyr. Och jag hoppas att det blir fler, även fast Natalie nu kilar jävligt stadigt med sin Mattias på thulegatan i stan. Hehe.

Godnatt på er. Detta bjuder jag på!

Grus i ögonen!

Fyfan alltså. Så fort jag tvättat av mig sminket så får jag som grus i ögonen .Svinont gör det! Beror med all säkerhet på maskaran jag använder. Måste genast införskaffa mig en ny för det här är pest och pina. Hua :(

Idag har det sjungits som sagt. Var lite mer folk än jag hade förväntat mig men det var bara roligt! Några ifrån fjolårets Lucia var med också, dock bara 4 st. Sen var hela mix-kören med och stöttade upp, mäktigt! Var inte så taggad direkt men jag hade ju åtminstonde något att göra. Vi vart bjudna på mat på casinot också, mums.

Kom inte hem förrns vid 20 tiden och sen dess har det bara softats. Skönt med en helt nykter helg för omväxlings skull! Förrut var jag ute fan jämt. Jag och Natalie. Typ onsdag, fredag och lördag. Jämt alltså. Men nu är det verkligen inte så. Visst går man väl ut ofta fortfarande men aldrig mer än en gång per vecka isåfall :p Ja man har väl haft sina riktiga partyperioder antar jag! Allt ifrån tallinkryssningar till charters. Fyfan vad roligt man har haft också! Många minnen i bagaget.

Bara för det ska jag göra ett inlägg om alla roligheter strax, haha.


Grattis Kevin!

Har inte följt idol sådär slaviskt i år faktiskt. Har oftast jobbat på fredagsfinalerna på mitt förra jobb så det har liksom inte blivit av. Men idag var det ju final och jag satt väl inte direkt bänkad framför tvn idag heller men jag hade den på bredvid sängen här så jag kikade lite lätt. Och Kevin vann! Jag tycker faktiskt han är grym. Han har en sån utstrålning och charm och självklart en helt underbar stämma. Så det tycker jag han var värd :)

Nu är det som jag sagt tusen gånger, helg. Har bara tagit det lilla lugna denna afton och det är uppskattat. Lite tråkigt såhär i ensamheten men samtidigt skönt på något vis. Jag är sån som person. Föredrar att vara ensam. I rätt mängd då såklart. Ska alldeles strax bädda ner mig och avnjuta en lång natts sömn. Vart ingen powernap förut då jag hade annat för mig istället. Man säger alltid så på morgonen tex när man är trött. "Efter jobbet ska jag gå hem och ta en powernap" men det blir nästan aldrig av. Inte för min del iaf. Får oftast svårt och somna på kvällarna då.

Idag spräckte jag nollan iaf! :) Fem minuter innan jag slutade och var som mest oengagerad i jobbet satte jag min första order. Och jag tror jag gjorde det på mindre än 5 minuter, haha. Så det känns skönt. Ett jävligt bra avslut på veckan kan man säga! Adnan fick dock hjälpa mig med inspelningen för jag vart så nervös. Haha. Inget är omöjligt tydligen.

Näe ni folk. Nu ska det sovas. Ska ju upp och sjunga imorn! Buenas noches.

Ett citat.

"Det är inte så att ni har, eehm, delad vårdnat av telefonin?"

HAHAHA.


Friday, i'm in love!

Ohhhja!

Däremot älskade jag inte morgonen i morse. Var rena pesten att kliva upp ifrån den sjukt varma och sköna sängen, med en mjuk och gosig kissemiss bredvid sig. Men jag hade inte så mycket val. Kom upp iaf och fixade utseendet lite halvdant. Kan inte påstå att jag känner mig som en puma men vafan, det är fredag och snart helg!

Förmiddagen på jobbet har gått snabbt :) Vi vart bjudna på lussekatt och glögg på fikarasten, mysigt! Nu till lunch serverades det även risgrynsgröt. Det är jag dock inte så förtjust i så jag åt min egen mat. Var inte så hunrgig faktiskt konstigt nog. Brukar vara svinhungrig när det är lunch men ej denna dag. Har haft knivont i magen halva dagen och det är ju aldrig roligt. Jag tror månadens nu är på väg. Hua.

Nu återstår 4 timmar av jobb och jag önskar att det bara var 5 minuter. Vill hem och ta en powernap, vakna upp och älska att det är helg :p Haha. Så är det.

Fixar jag 2 order får jag gå hem tidigare. Men hur stora är oddsen? Positiva Lina.

Ciao!

Det här med att lägga sig i tid?

Ja, det var ju som bortblåst det. Imorse var jag sådär jävulskt morgontrött fastän jag inte började förrns 10 så då tänkte jag att jag skulle sova tidigt som fan idag eftersom jag börjar 8 imorn. Jo tjena, klockan är nu snart kvart över elva och jag har precis slagit mig till ro.

Slutade jobba 19 idag och då frågade Lisa om jag ville komma förbi henne och surra lite så det gjorde jag. Vart där en bra stund och käkade gjorde vi också så tiden bara flög förbi. Kom hem vid halv tio och då satte jag mig ner och skulle försöka betala ut löner osv inom företaget (ikväll är jag alltså affärskvinna igen). Efter många om och men fick jag äntligen iväg dom där förbaskade lönerna på rätt sätt. Jag är så otroligt nogrann med allt så jag frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Det är ju bra åtminstonde. Men nu har jag som sagt suttit och krånglat i snart en timme så nu får jag lite egen tid.

Jag måste verkligen sova men jag vill inte! Fan jag vill läsa bloggar och lite sånt men det tar ju sin tid det också. Haha. Har en hel del som jag läser, några fler intressanta än andra dock.

Aja, imorgon är det jobb 8-17 och sen är det HELG!! :D Längtaaar. Ska bara ta det lugnt och mysa på i helgen som sagt för nästa helg blir det party! Jag vet nämligen en tjej som visst fyller 20 ;o Höohoh. Dock fyller hon på måndagen den 22a men då jobbar hon så då blir det inget partaj...

Fick faktiskt ta ledigt mellan den 22 och 7e januari för dom flesta andra gör det men hör och häpna, jag gjordet inte! Fattar ni hur mycket pengar man förlorar då eller? Typ 3-4000. Det vägrar jag. Så det blir till att jobba. Jaja, godnatt sa jag.

Irritationsdag.

Ja fyfarao vad folk har irriterat mig idag :p En jävla skitdag rent ut sagt. Men ibland har man ju sånna dagar också. Enda fördelen var att tiden gick snabbt fram till lunch. Därefter gick det dock apsakta.

Imorgon är det 10-19 jobb som gäller, känns på något vis bättre även om det är lika många timmar. Blöh. Jag vill ha helg! Det är skönt med helg och det är skönt när man uppskattar helgerna som man inte gjort förrut. Så det så. Fan vad jag surrar.

Lägenheten är iaf jättestädad nu and i like it. Sen har vi fått hit ny kyl och frys vilket behövdes med stort B. Är ju fan aldrig hemma nu för tiden mer än på kvällarna/nätterna så det ska nog inte bli stökigt så snabbt.

I helgen blir det lugnt iaf :) Har jag bestämt. På fredagen ska jag mysa på hemma bara för mig själv och på lördag ska jag lussa med mina sångtjejer! Hehe. Vi var ju som sagt med i medelpads lucia 2006 och vi ska nämligen lussa med årets kandidater på våningen, på casinot och i kyrkan. Fråga mig inte varför just vi ska göra det men jag tycker det är lite som en ära. Hoppas årets kandidater inte tycker vi är ivägen eller så för då blir det bara jobbigt... Förstår dom också om det skulle vara så. Men vi ska iaf inte ha luciakläder och sånt bara, utan mer stötta upp dom på sången eller nåt i den stilen så det är ju bra.

Nää nu får det vara slutskrivet för idag. Godnatters.

Allt gick så fort... Alldeles för fort. Tyvärr. Men både du och jag kommer att må bäst av dethär i slutändan. Det vet jag. Viktigast av allt var att vi var överens. Då slipper vi det som är jobbigast. Vi slipper gräva ner oss i det och istället se det som en positiv sak. ♥


Presentkorttorget.

Ja tjena.

Är inte så aktiv i mitt bloggskrivande men jag har ingen ork eller tid helt enkelt. Blir lite korta ointressanta inlägg då & då. Men det är ju mer än inget iaf :)

Jag jobbar på som vanligt och hör och häpna! Idag slog vi rekord och sålde 16 order tillsammans. Dock var ju inte jag själv inräknad i den siffran men ändå (; Hehe. Bra jobbat, kollegor! Jag måste börja tuffa till mig lite mer alltså. Jag har tuffat till mig mycket mer än jag gjorde i början men det räcker inte riktigt till ändå. Inte om man jämför med några av mina kollegor, där kan man få höra på riktiga argumentationer. Det är skitroligt faktiskt för det finns ju verkligen hur mycket positiva argument som helst.

Nåväl. På tal om rubriken. Ni vet att jag berättade för några inlägg sen att våra projektledare anordnar tävlingar lite då och då. Idag delades vi upp i några lag och det laget som var först upp till 5 order fick ett hemligt pris. Mitt lag vann och då fick vi varsitt presentkort på presentkorttorget på 100 kronor. Måste ju erkänna att det faktiskt kändes dumt att ta emot det då jag själv inte sålt nåt men huvudsaken är ju att man försökt och inte bara suttit och gjort ingenting. Så det tackar jag för!

Näe nu är det dags att sova tror jag. Hörs!

You want a piece of me.

Har lyssnat på den låten halva vägen till jobbet.

For tidigare idag för Natalie skulle in på ikea och byta nå krimskrams. Det tog dock bara 1 minut så sen satte vi oss och åt en ikea-äckel-korv för att fördriva tiden a little bit och nu är vi på jobbet.

Sen måste jag påpeka en till sak. Sluta ifrågasätt om mitt och Natalies jobb är ett "riktigt jobb". Vad fan skulle det annars vara? Ett låtsasjobb? Det är lika mycket jobb som att sitta på en kundtjänst och ta emot samtal eller som att stå och flippa hamburgare på Sibylla. Vi har fast månadslön precis som ni andra. Punkt.

Nu börjar jag.

Ont i magen...

Hallå.

Nu är det lunchrast igen. Bara 10 minuter kvar dock. Har typ inte ringt nåt idag för vi hade ett möte där vi tog upp en massa saker som vi skulle tänka på osv. Efter mötet var jag så yr av all information så jag satte mig och var medlyssnare ett tag. Men nu måste jag nog ta tag i dethär och börja ringa så jag får nånting gjort...

Ont i magen har jag. Kan bero på att jag slängde i mig maten. Uhh säger jag bara. Nu vill jag aldrig veta av mat nåmer känns det som.

4 timmar kvar av måndagens arbetspass. Just nu känner jag mig inte så peppad.

Gäääsp.

Helgerna tar slut alldeles för fort nu för tiden. Men det är väl för att man uppskattar dom så mycket nu när man bara är ledig då.

Idag börjar en ny arbetsvecka och jag måste säga att det faktiskt känns lite gruvsamt. Men jag antar att gruvheten går över efter några samtal.

Är väl hemma runt 22 ikväll.

Fresch.

Hallå!

Gud så jävulskt underbart det var att toksova inatt. Jag tror jag sov nästan 12 timmar allt som allt. Hade lätt kunnat sova ännu längre men det finns ju en dag att ta vara på också.

Så fort jag klev upp satte jag på kaffet och gick in i duschen medans det kokade. Dessvärre måste jag ha räknat helt fel på måttet på kaffet för när jag kom ur duschen och skulle avnjuta det så var det alldeles genomskinligt :p Haha. Så då vart det bara till att göra nytt och det vart perfekt.

Nu har jag suttit och sminkat mig ett tag och "fixat" håret. Gör aldrig så mycket med håret nu för tiden. Sätter upp det i en knut eller så her jag lite dust it bara. Har alltid hatat att ha uppsatt hår men nu verkar det ha blivit tvärtom. Nu hatar jag att ha utsläppt. Så kan det bli.

Mamma och Håkan kommer snart och hämtar upp mig så ska vi fara bort till dom. Vet inte alls vad vi ska göra men jag gillar att vara där och umgås :) Antar att det lär bjudas på vin men ärligt talat vet jag inte om jag tackar ja eller nej. Tanken är väl att jag ska umgås med Simon ikväll men inget är 100 % bestämt. Imorse när jag vaknade så vart jag lite rädd för ett tag kändes det som att jag varit ut igår (mådde inte dåligt eller så men fick den där ångestkänslan) men efter ett par sekunder insåg jag att jag bara vart hemma och det var en underbar känsla. Därför vill jag vakna upp med den känslan imorgon också :p Ja ja, vi får se.

Näe nu ska jag fortsätta dricka upp mitt kaffe. Hörs.

117 kilo senare...

Ja då var jag hemma och jag är fetare än någonsin känner jag. Hua va gott det var! Trots att jag knappt äter nåt av julmaten så åt jag som om jag aldrig sett mat förut. Och det bjöd på show av "Lars vegas" och fyfan vad jag skrattade. Min humor det där! Så det har varit en trevlig kväll.

Simon var med också :) Men han for iväg till sina vänner efteråt för jag skulle ändå bara hem och sova för jag är såååå jävla trött alltså. Sov inte många timmar inatt och kl 6 ringde väckarklockan imorse. Nog för att jag snoozade men det hjälptes ju inte. Låg ju ändå i dvala liksom.

Har varit en massa knas idag på jobbet alltså. Med systemet som gör att de ringer upp automatiskt i datorerna. Så vi fick sitta och vänta på varenda samtal och höra alla toner ni vet. Vilket tar tre gånger så längre tid och på 2 timmar kanske man har fått totalt 3 svar. Långtråkigt? Svar ja. Men tydligen är det så vi ska fortsätta nu. Listorna tar slut för fort annars = inte bra eftersom man då ringer upp samma folk = att dom blir jävligt irriterade.

Pratade iaf med världens gulligaste gubbe idag också! Han gjorde min dag alltså. Vad jag önskar att alla vore så trevliga! Han förklarade lugnt och sansat att han blivit pålurad på en massa andra abonemang så han blivit skuldsatt på flera tusen. Då hade jag ju inte hjärta att tvinga på han nåt mer. Han kallade mig "lilla vän" (inte med en ironisk ton heller) hela tiden och önskade att jag fick sälja mycket och att jag var trevlig och skulle ha en bra dag osv. Sånt är så uppskattat! Jag vill bara adoptera han för han var så trevlig och gullig mot mig.

Nu är jag ledig i 2 dagar och det ska jag fira med att sova ut imorgon. Inte ställa klockan överhuvudtaget utan bara vakna av mig själv :) Låter väl bra?

Nu lät jag som på jobbet. Tönt man är. Man tar efter på en gång. Som häromdagen när jag skulle tacka natalie för skjutsen så hade jag den där trevliga tonen man har i telefonen och sa "Ja men då får jag tacka så mycket då! :)" och när jag svarar i telefonen blir det ofta "Ja, hallåja?" haha, sjukt vad fort det går.

Näe ni. Nu ska jag läsa lite bloggar och därefter avnjuta en god natts sömn. Tack och adjö.

Skynda skynda.

Vi hade möte på jobbet och de drog över så vi kom inte därifrån förän kvart i fem vilket resulterade i stress för min del. Ska iväg på julbord om 20 minuter så jag har fått skynda mig att se någorlunda fräsch ut. Hatar verkligen stress!

Som sagt, julbord med hela tjocka släkten på Aveny står på schemat ikväll.

Ciao.

Rast på jobbet, igen.

Ja nu sitter jag på jobbet igen och har rast. Är sjukt trött alltså och sen är det grymt pinsamt att ringa till folk 8-9 på morgonen. But a girl gotta do what a girl gotta do - jobba. Ett sälj hitils bland alla medarbetare. Starkt jobbat!

Satt och hade tråkigt igår och googla "Telefonförsäljare" och jag måste säga det alltså. Vissa är verkligen helt jävla otroliga. Självklart erkänner jag att jag själv tycker att de flesta tf:arna är allmänt jobbiga och pain in the ass men någon måtta får det vara. Folk sitter och skriver tex "Telefonförsäljning är inte ett riktigt jobb", "Telefonförsäljare är falska botox-horor som tror dom kan skaffa vänner genom att vara trevlig i telefonen", "telefonförsäljare är inte värda att leva" osv osv. Hör ni hur fruktansvärt det låter?

Det finns faktiskt tf:are som erbjuder BRA förmåner som t.ex olika kampanjer som inte kommer ut i butik osv. Det räcker gott och väl med ett "nej tack, jag vill inte att du ringer till mig igen." istället för "Jag är inte intresserad din jävla idiot, far åt helvete med dig!" innan dom ens hört vad som erbjuds.

Dom som säger att det inte är ett riktigt jobb - Det är vi som gör jobbet som ni klagoandar inte klarar av. Vi sitter och blir nästintill psykiskt misshandlade vareviga dag men ändå fortsätter vi ringa och vara trevliga med en klump i magen för hur nästa samtal ska sluta. Varför? Jo för att vi är människor precis som alla andra, vi behöver också tjäna pengar för att kunna leva precis som ni andra OCH vi tjänar faktiskt bra. Åtminstonde vi som inte jobbar på enbart provisionsbaserad lön. Så sluta klaga förbövelen. Jag kanske inte har råd att utbilda mig till det jag vill och tjänar ihop mina slantar på detta vis!!! :p

Haha, jaja. Ha en bra dag!

En bra start på dagen...

Hallo.

Har en kvarts rast nu, skönt. Allt jag har i huvudet nu är "Hej jag heter Lina och ringer ifrån Tele2 företag i Sundsvall, du var inte intresserad, nähäpp. Tack ändå då!" typ. Men det har varit en bra start iaf. 3 sälj har redan gått ut. En stor skillnad ifrån igår då 1 sälj gick ut på hela dagen. Vi har även en liten tävling idag. Nämligen den som säljer 3 först får ett presentkort på presentkorttorget på 300 kronor. Sånt är alltid upppiggande!

Jaja. min rast är slut om 4 minuter och då äre bara att dra på sig headsettet och börja terrorisera alla företagare.

Tack å hej!

Slut i huvudet.

Ja hejsan.

Ännu en arbetsdag har passerat och idag lyckades vi (ca 20 st) på Tele2 företag dra iväg hela 1 sälj tillsammans. Starkt jobbat! Hm. Förstår fortfarande inte hur det kan vara så jävla svårsålt. Inbitna Telianer är vad alla är! (Telianer = Folk som älskar telia). Telia är känt för att faktiskt vara det dyraste telefonbolaget men folk använder ju det eftersom det känns "tryggt" eftersom det är så stort. Men då ska jag ta och informera er om att Tele2 ligger på andra plats. Alla bolag har väl nån form utav hake men fan så irriterad jag blir :p

Man måste sluta svartmåla telefonsäljare. Det är nog där de flesta problemen ligger. Okej om man ringer och säljer en handuk för 19 kr/månaden eller nåt liknande men här har vi ju åtminstonde starka argument. Men jag vet hur det är och hur jag själv varit så jag ska egentligen inte säga något. Men det är bara så frustrerande.

Detdär jag berättade om igår som jag skulle haffa idag. Han som var jätteintresserad men ville veta mer om bredbandet. Skulle ju ringa han idag runt niotiden vilket jag gjorde och då var det frugan hans som svarade. Då satt han i jobb just under den timmen jag ringde och jag hann inte ringa mer efter det eftersom jag slutade bara några minuter senare. Men imorn så! Hoppas jag ;p Det gäller att tänka positivt.

Nästan alla på jobbet är verkligen helt nere för dethär bytet till Tele2. Men ja, inte så mycket att göra. Gäller att hålla humöret uppe även om det inte är lätt alla gånger. Så är det bara. Ju fler nej du får, desto närmare ett ja kommer du.

Näe fan. Nu ska jag ta och sova. Imorgon jobbar jag ett annat pass. Nämligen 10-19 och det ska bli skönt med lite omväxling. För det blir långa dagar när man bara sitter å ringer. Speciellt om man är van vid stress annars. Då bad man ju fan om att få sitta i 5 minuter. Nu sitter man ju nästan 9 timmar om dagen. Stor förändring.

Sluttjatat. Snart är det helg och på fredag ska jag på julbord.

Andra dagen på nyjobbet.

Ja hejsan, Lina heter jag och jag ringer ifrån Tele2 företag i Sundsvall.

Nu har jag börjat ringa iaf. I början var det äckligt nervöst men det gick över efter en sisådär 20 samtal. Haha. Satt och lyssnade på andra idag fram till klockan 18 ungefär och som jag nämnde så är det en svårsåld grej vi säljer. Under hela dagen som vi satt och lyssnade lyckades enbart 1 erfaren säljare sälja... 1 abonemang :p Då kanske ni förstå. På optimal kunde dom snitta typ 20sälj/dag/säljare. Sjukt är det.

Iaf så satte vi oss och börja ringa vid 18. Och tro det eller ej, natalie sålde 1 efter bara några få samtal. Och jag pratade med en kund som var väldigt intresserad (vilket inte händer ofta :p) och ville veta mer om bredbandet. Om han kunde ha det där han bodde osv för han ville ha allt under samma företag. Och eftersom jag inte säljer bredband så lovade jag att jag skulle ta reda på all fakta och återkomma imorgonkväll. Så jag tog reda på allt och det var precis som han ville ha det. Det låter väl lovande? :D

Jag gillar dethär jobbet :) Nog för att man ibland blir lite less när folk är otrevliga oså så gäller det att tänka på att dom inte ser dig osv. Dom kan ju inte direkt sticka kniven i dig genom telefonen. Sen blir det lite segt att sitta och ringa hela tiden men det är ju mitt jobb nu så det är bara att gilla läget (vilket jag gör än så länge). Längtar som fan efter första lönen för den kommer se betydligt mycket bättre ut än vad den sett ut på mina tidigare jobb. Hualigen. Med stora marginaler. Jag säger då det, det är tur att det är grundlön plus ob och provison. För säljer du inget har du ändå en jävligt bra lön som du både kan leva, unna sig och spara på. Inte för att låta "skrytsam" eller så men så tänker man faktiskt när man fått ut typ 4000 totalt i månaden innan.

Jaja, jag vet att jag snackar mycket jobb men det blir ju så nu. Kommer väl avta snart. Nu är det ju mest spännande liksom. Lovade mig själv förrut när jag var på jobbet att jag skulle sova direkt när jag kom hem eftersom jag är trött som fan i skallbasen. Men nu har jag varit hemma i snart 3 timmar och inte fan sover jag än.

Så, godnatt.

Born to be cheeeeap!

Hallåja.

Idag var det alltså första dagen på nya jobbet. Som tidigare nämnt. Förväntansfulla klev jag och Natalie in där och vi blev inte besvikna kan jag säga. Satte oss ner och avjnöt en kopp kaffe medans vi väntade på han som skulle utbilda oss. David. När han kom slog vi oss ner i köket (som förövrigt är stort och hemtrevligt!) och där fick vi några papper som vi skulle läsa igenom. Stämningen var helt underbar och jag fick mig en hel del goda skratt. Underbart.

När vi gått igenom alla papper och skrivit på massa saker så fick vi sätta oss och lyssna på några samtal. Hur dom gick till osv. Peppad vart man! När det var "lunch" klockan 16 så for jag iväg och köpte något lätt och sedan satt jag och Natalie i köket och surrade med varandra och dom andra kollegorna, som det så fint heter. Alla är verkligen supertrevligt och har humor. I like. Efter lunchen satte vi oss och lyssnade ett tag till på samtal innan vi vart kallade till möte. Allihopa alltså.

Vi hade ju inte en aning om vad som stod på. Sen kommer det in en kille som berättar att han har väldigt dåliga nyheter. Sen kommer det. Han berättar att Telab inte ska sälja optimal telecom längre (det abonemanget jag och natalie fått utbildning om i 7 timmar och det abonemanget majoriteten av alla som jobbar där säljer). Då kan jag säga er att hjärtat slog frivolter. Jag tänkte att jaha, då var det väl bara att tacka för sig då. Men som tur var så var det inte så illa. Alla som jobbar där ska tydligen börja sälja Tele2 istället. Ett fåtal anställda sålde redan det, men det var inte många. Så nu skulle alltså allihopa (förrutom dom som sitter på E-on) börja sälja det.

Ja sen kan ni ju bara räkna ut själva vad som stod på schemat. Det var bara att blåsa bort all information man hade fått tidigare för nu vart det ju helt nya utbildningar. Precis när man börjat fatta liksom. Och tele2 var lite mer avancerat och dessutom mer svårsålt, eftersom vi bara ska sälja till småföretag. Hejdå provisionen. Tur att man har en bra fast månadslön alltså.

Jaja. Men jag tror jag kommer att trivas som fisken i vattnet här alltså! Sån skön stämning och allt. Det gäller bara att komma igång och in i systemet. Ikväll blir det till att skriva en jävla massa egna anteckningar. Mitt huvud gör ont efter all denna information men jag ser fram emot morgondagen.

Nu vart det ett långt inlägg och förmodligen jävligt tråkigt också :p Men det hela var ju trots allt lite komiskt, inte sant?

Det roligaste av allt är ju att Tele2:s reklam är min favoritreklam genom tiderna. Boooorn to be cheeeap! Ja, ni märker nog att jag är glad. Får hoppas att allt går bra bara...

Helt slut.

Äntligen lite lugn och ro. Nu har jag varit igång konstant sedan fredagsmorgon. Är så jävla trött så ni anar inte.

Idag jobbade jag mitt allra sista pass i världshistorien på jobbet jag har nu och imorgon börjar jag på nya jobbet! I like. Börjar inte där förän klockan 12 men ni ska inte tro att jag ska få sova ut imorgon inte för det. Jag måste upp i ottan igen och dona med fakturer och sådant. Inte speciellt lockande i nuläget, nej. Jag hade verkligen behövt sova som en stock tills jag blir pigg. Men men. Ska inte klaga.

Igår vart det iaf lite tjejmys för mig och Natalie i hennes nya lya. Riktigt jävla roligt hade vi! Tanken var att vi absolut inte skulle gå ut men det blir ju inte alltid (läs: aldrig) som vi planerat. Men jag ångrar mig inte en sekund för det var längesedan jag fick mig så många skratt som jag fick igår! Spelar ingen roll om jag gjorde bort mig eller vad jag nu gjorde för isåfall var det värt det. Haha, ja hualigen...

Imorse vart det till att kliva upp en timme tidigare. Började egentligen 12 men vart inringd till 11 och trots att jag egentligen bara ville dö då så tog jag mig upp och åkte skridskor ner till jobbet. Dagen har gått extremt segt och jag har bara gjort en massa fel hela dagen pga. min trötthet :p Men som sagt, det var det värt. Skönt att det över nu iaf!

Efter jobbet kom Natalie med bilen som stått hos henne sen igår. Jag for och plockade upp Emma och vi for ner och solade. Vart ej brun. Sedan vart det en donken-drive för tjejerna (Emma och Sandra) var hungriga men även jag kunde inte låta bli när vi väl var där. Sen for vi alla 3 hem till mig och kollade på Andra Avenyn. Det var så sjuuuuuukt spännande slut denna gång så jag fick åt nerverna. Hur ska jag kunna vänta en hel jävla vecka på att få se fortsättningen? Och då kommer dom säkert inte ens visa nåt ifrån dagens program för så gör dom ju alltid. Handlar alltid om olika folk.

Jaja, varför sitter jag här och skriver när jag är tröttast i stan? Jag ska sova som en gris nu.

RSS 2.0