i love my iphone, yup yup.

Så var denna julen över. Åtminstonde julaftonen. Det vart en mysig sådan trots att jag inte hann vara med mammas familj så länge.

Fick en massa fina klappar trots att man är hela 21 år. Jag fick bland annat en iPhone 3GS. En vit med 32 GB minne och den är jag extremt nöjd över. Haha. Höll på smälla av när jag öppnade paketet. Fick även massa andra fina saker såsom presentkort, en ergorapido-damsugare (wohooo, en sån har jag velat haft sen jag flyttade hit), makeupstore necessärer, parfymen "I do" från make up store som luktar ljuvligt, lite inredningsstuffs och andra saker. Jag är så nöjd så.

Var kvar hos pappa rätt länge igår. Kom dit vid halv fem och åkte nog vid 22 tror jag. Jag var dödstrött! Skjutsade hem farmor och farfar sen åkte jag hem och packade upp allt innan jag dök ner i sängen och somnade på cirkus 10 sekunder.

Snart ska jag packa ihop outfiten får kvällen och sedan åka bort till Lisa och göra mig i ordning. Det blir förfest på Ibis hotell där Linda & Anni hyrt dubbelrum, innan vi glider ner på Jops där årets juldagenfest hålls (; Känns förjävla skönt att Linda kunde fixa biljett åt mig dit, för jag blåvägrar att stå i kö på stadens alla krogar i ovisshet om man kmr in eller inte.

Ja men vi höres då!

Merry xmas.

Idag är det julafton. Jag sitter ensam hemma i min lägenhet och väntar på att åka iväg till någon form utav julfirande.

Näe, nu lät jag dramatisk.

Men de flesta vet att jag inte dyrkar julen så värst mycket. Men självklart är det en mysig tradition! Dessvärre kan den också framkalla ångest och stress hos många människor. Men när väl aftonen är kommen brukar det lugna ner sig, åtminstonde i vissa fall.

Jag ska inte låta så negativ för tänk på alla hemlösa eller de som inte har någon familj att fira den här dagen med. Det är dom det är synd om. Det handlar inte om att få julklappar eller god mat, det handlar om att vara tillsammans.

Jag ska iaf snart åka bort till min mormor & morfar tillsammans med mamma. Hinner dock bara vara där i 1 timme för sen ska jag flänga vidare till pappas familj. Det är det som är lite tråkigt tycker jag, att när man har en familj, varför kan då inte alla bara vara tillsammans? Jag får liksom dåligt samvete för att jag inte hinner vara hos mammas familj nå länge, och ångest för att jag har ångest över det. Haha, ond cirkel.

Det blir säkert en bra julafton till slut. Jag har inget att vara otacksam över.

Jag önskar er alla en riktigt god jul!


Happy B-day to myself.

21 år blir jag idag, men känner mig inte ett dugg klokare.

Dagen har spenderats på jobbet med ett pissmående. Har varit sjukt hängig hela dagen! Förkylningen och hostan jag dras med verkar knappast gå mot det bättre. Men, jag lever.

Efter jobbet kom farmor & farfar och hämtade mig så jag slapp promenera i tok-kylan. Dom skulle ända komma på födelsedagsfika hos mig. Strax efter jag vi kommit hem till mig droppade pappa, bror och natalie in. Lite senare kom emma & sandra också. Det var glass och bullar och kakor. Like in the old good days!

Det märks verkligen att man blivit äldre är det kommer till födelsedagar. Förr var man ju helt lyrisk flera veckor innan och man tjatade om det hur länge som helst. Idag har jag knapp vetat om att jag fyllt år och inte många runt omkring mig heller. Men det blir väl så. Nu går jag mot 30! Haha.

Har iaf fått fina presenter även om det alldeles strax är jul. Bland annat ett guldarmband med berlocker av farmor som hon hade som ung, och som jag förhoppningsvis för vidare, samt presentkort och lite annat. Imorgon ska jag firas hos mamma och håkan. Eller firas och firas, bli lite lätt uppvaktad kanske man ska säga. Det blir även blandat med lite uppesittarkväll sådär dagen innan julafton. Har no christmas-feeling at all men det får gå ann. Som sagt, man blir äldre! ;b

Anyways. Igår var jag och några och såg film hos Linda. En riktig skräckis var det och jag var nog den som skrek till mest. Och det blir ju fan inte bättre av att när man går på toaletten att det står någon utanför och hoppar fram så man skriker av sig stämbanden. Hatar verkligen såntdär! Kom iaf hem rätt sent inatt och jag har knappt sovit något. Imorgon ringer kl runt 06 och då lär jag inte vara pigg heller, men ska försöka få ett par timmars sömn inatt.

Vet inte om jag kommer uppdatera mer innan jul men jag får väl så lov att säga GOD JUL ändå.

Måste även säga ett STORT grattis till en av min mors närmaste väninnor som fick en liten son idag! Lite komiskt, men jättekul! Så grattis Marie :)

Hej.

Men hooooost.

Hej.

Nej men jag vaknade upp och hostade upp ungefär halva inredningen i kroppen. Fräsch tjej 88. Rösten försvann och jag fick panik. Fortsatte harkla mig tills jag fick fram en knacklig röst att använda. Nej men det var idag jag skulle fira va? Ja då spelar det ju ingen roll om jag går all in och förlorar hela rösten, jag kan ju alltid skylla på hostan.

Oh happy day.

Är borta hos mamma och Håkan och dricker kaffe nu iaf. Har varit ute och lämnat bilen till pappi. Ska snart däremot låna Håkans bil och åka ner på glasbanken (läs: systembolaget) och handla en vinare åt Annalena som kommer till stan dagen till ära. Det gillas!

Nämen så atte, ska väl ta å fli till mig men det verkar omöjligt. Tjingeling.

i fell into a burning ring of fire.

johnny cash, what a god.

kände att jag skulle behöva som fresh air förrut så jag tänkte att jag far bort till mamma och håkan en sväng. men jag kan lova er att jag ångrade det hårt när jag klev utanför dörren. kylan slängde sig över mig och jag var grinfärdig. mer grinfärdig vart jag när jag insåg att jag hade glömt att slå på värmaren till bilen. men iväg kom jag tillslut och gladare än nånsin vart jag när jag kom in i värmen. nästan tjugo grader minus, det är fan överkurs.

satt iaf där och surrade på med dom ett bra tag men nu är jag hemma i min egna lilla lya. och vet ni vad jag sysselsatt mig med en fredagkväll som denna? jo jag har städat. jag underhöll grannarna med dammsugaren istället för efterfest den här fredagen. det känns skönt att ha det gjort. har gått och dragit på det halva veckan men vem vill inte städa en fredagkväll liksom?

hostan håller i sig men ingen har väl dött av det. jag tror jag trotsar den imorgon. fyller år gör man ju trots allt bara en gång om året och även om jag fyller talanglös ålder så ska väl jag också få ha lite skoj. man springer ju på diverse årfyllningar året om och uppvaktar hit och dit och nångång är det ju ens egen. haha. jag är absolut inte den som ska ha presenter å skit utan det räcker med gott sällskap och lite roligheter. men det brukar inte vara något problem annars heller! om inte annat har man ju nåt att skylla på för att man ska ut.

nu ska jag se hajen 3 (ahahahahaha) och sen sova. buenas noche.




kiiill me.

kul då.

boring sickness.

när man är hemma och är sjuk har man tråkigt. därför stal jag ett sånt där tidsfördriv hos sebbe ;b hope you don't mind!

jag kommer från:
det är en lång historia, men det började med att mamma och pappa vart kär i varann och på den vägen är det...
jag är just nu: sick like a dick.
hur gammal är du: på tisdag har jag upplevt 21 jordsnurr.
tycker du om någon just nu: nej, jag ogillar alla.
om sex månader är jag: ett halvårnärmare 22.
gröna eller röda äpplen: gröna om jag måste välja. tycker äpple är läskiga.
vem ringer du när du är arg/ledsen: mamma eller annalena.
gillar du golf: inte ens lite. min kära far tkr jag ska börja spela golf men då säger jag över min döda kropp.
vilken tid gick du upp idag: alldeles för sent.
har du sovit i din egna säng inatt: alltid!
har du strumpor på dig nu: det har jag.
hur svarar du i telefon: jag har hört att jag låter sur för jag svarar alltid bara "hallå" såvida det inte är något nummer jag inte känner igen, då svarar jag "Lina".
är du ensam nu: mja, fast jag har ju katten.
vad ska du göra ikväll: inte ett jota. kurera mig så jag blir frisk tills imorn kanske.
vad gör du imorgon: förhoppningsvis firar jag min födelsedag nägra dagar tidigare.
var vill du bo när du blir stor: det vet man aldrig.
är det okej att gråta: beror väl på situationen.
när grät du senast: minns inte faktiskt.
vilken årstid tycker du bäst om: summerlovin'
laddar du ner musik och film från Internet: gjorde det på den tiden jag hade ett snabbt bredband.
vad skulle du göra om du vann en miljon: skrika av lycka!
Bär du glasögon eller linser: glasögon har jag när jag är hemma, det händer att jag använder linser.
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: inte ett dugg.
när går du upp ur sängen på en helgmorgon: beror på vad jag ska göra. sover gärna lite för länge!
har du piercing: hade. har tagit ut alla förrutom öronen.
vill du gifta dig: har ingen tanke på det, nej.
vill du ha barn: absolut. men inte nu.
solar du ofta: nej men jag hatar att vara blek.
är du bra på att laga mat: jag har blivit bättre. använder fantasin!
gillar du att dansa: hatade det förr men nu älskar jag det.
är du flygrädd: njet.
hur vig är du: inte speciellt vig.
vad dricker du helst när du är törstig: iskallt jävla vatten.
vilken är din favoritglass: krossad choklad.
tror du på ett liv efter döden: ingen aning...
tycker du om sushi: blä.
vad äter du helst när du ser på film: olika beroende på humör.
lever dina föräldrar tillsammans: nädu.
vad heter du i mellan namn: maria victoria.
är du morgon eller kvällsmänniska: kvällsmänniska big time.
vilken ögonfärg har du: ljusgröna.
vilken hårfärg har du natuligt: svenssonfärg = råttfärgat.
vilka hårfärger har du haft: blondt och brunt.
har du någon gång gråtit dej till sömns: det har jag.
biter du på naglarna: ja, tyvärr!
är du beroende av något: snus.
hur ofta tränar/motionerar du: har blivit bättre på det nu.
senaste låt du hörde: ödead by april loosing you eller vad den heter...
vad gör du på helgerna: slappar och partar.
brukar du bädda sängen: ja jag vägrar ha obäddat.
hur många timmar sover du om nätterna: olikaaaa...
senaste bok: har nyss börjat läsa "glöm att ni har en dotter"
har du kysst någon under den senaste veckan: nja..?
vad var det senaste du sa: sjöng oh holy night
önskar du att du bodde någon annanstans: skoja inte med mig.
vem kramade du senaste: min kittie.
saknar du någon nu: saknar å saknar...
hur många lampor har du i ditt rum: 2
vem ringde dig senast: pappa
gillar du att slåss: nej, känner inte att jag får ut nåt av det.
vad är du allergisk mot: hårfärg och missunsamma våp.
var du glad igår: inte vad jag kan minnas.
vad är din favoritfärg: jag gillar stilrena färger.
sminkar du dig: NÄ FAN HELLER. har aldrig hänt :)

piggelin.

hej folks.

jag mår inte bra. min hals är igenmurad och jag hostar och harklar mig varannan minut. mina halstabletter tog nyss slut. fyfan för detta. jag vill ha en svalkande piggelin.

nej men det är ju kul. tanken var att ha lite birthdayfun på lördag eftersom jag fyller år på tisdag. det blir till att kurera sig fram tills dess.

suck...

do not ork.

tjena er.

har egentligen inget toksug på att blogga i skrivande stund, men jag gört.

efter arbetet idag for jag hem men innan jag klivit innanför dörren ringde lisa och tyckte jag skulle komma ner och käka middag med henne på stan under tiden hon väntade på att sminka nån. så jag for ner och precis när jag gasat iväg ringer hon och säger att hon skulle ta simkningen direkt men att det inte skulle ta så lång tid. så jag fortsatte ner istället för å vända. gick en sväng på stan och in på bik bok där dom helt oförberett hade utförsäljning. 50 % på allt i butiken.

jag fick syn på klänningen. klänningen jag har spanat på under en så lång tid och varit SÅ nära på att köpa med mig, men alltid tyckt att den inte riiiiiktigt varit värd sitt pris. och idag var den nersatt. men självklart är jag mitt uppe i en ekonomisk kris (haha) så inte ens nu kunde jag köpa den :/ ledsen tjej vart jag. men jag känner att det var viktigare att lägga pengarna på några basplagg som faktiskt kommer att användas och så fick det bli.

Lisa var klar med sminkningen inte så snabbt. Nämligen 2 timmar senare. Och då gick vi och käkade på Tandoori. Ja, jag vet att jag sa nyss att jag inte hade en god ekonomi just nu, men ibland måste man få unna sig lite vardagslyx som inte är i materialform. Det var iaf riktigt gott och trevligt.

Nu är jag hemma och jag slängt ihop en matlåda till jobbet imorgon. Måste sova! Har sovmorgon imorn, börjar inte förrän 09:30 och på torsdag 12:30, wohooo!

Godnatt.

Even though i really love you.

Hej vänner och ovänner.

Helgen har passerat, snabbare än någonsin. Beror det på att jag börjat jobba igen vilket betyder att från och med att man kliver av på fredagen tänker man att snart är det måndag igen? Haha. Helgen har iaf varit kanon!

Afterwork i fredags. Kunde inte bli bättre tror jag! Jag bestämde mig för att flyga i fylla så när jag slutade kl 17 kubbade jag över ån och in på systemet där jag inhandlade kvällens förtäring. Sedan kubbade jag tillbaka till Telia-huset där vi samlades. Satt först och drack en "fördrink" innan vi satte oss vid matbordet. Mycket gott var det :) Därefter satt vi och surrade ända fram till 00-tiden då vissa åkte hem och andra gick på krogen. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, jag har världens bästa arbetskamrater! Det går liksom inte att ha tråkigt med dom även om de flesta är mycket äldre än jag.

Fredagen vart en lång natt och jag mötte upp Linda och Cissi på All Stars där vi dansade till stängningsdags. Därefter for vi ett gäng hem till mig och fortsatte kalasa. Mina grannar kanske inte älskar mig men det ger jag blanka fan i! Så många vardagar jag har fått utstått med deras kalasande när jag ska upp och jobba. HA! Hämnden är ljuuuuuv. Nejdå, men nu ska jag nog ta det lugnt här på hemmaplan några helger.

På lördagen for jag bort till Linda och där bestämde vi ett gäng att vi skulle boka bord på bitelina och käka där och några skulle kika på hockeyn som jag är totalt ointresserad av. Dom drack öl men jag avstod. Det här med 2-dagars funkar helt enkelt inte för mig längre (; For sedan hem till Linda igen där vi fixade till oss lite medans det droppade in mer och mer folk. Jag höll dock hårt i vattenflaskan och var lite tråkig av mig. Skjutsade ner dom på krogen vid tolv och då for jag hem och städade efter fredagens sjöslag. Skönt som tusan var det när jag efter det bara kunde somna gott i sängen. Tills telefonen började ringa, haha! Då var det bara kliva upp igen och sätta sig i bilen som hunnit bli iskall.

På söndagen var jag med Lisa hela dagen som jag inte träffat på flera dagar! Ni föstår ju själv. Ingen svans utan kroppen och ingen kropp utan svans! Haha. Folk börjar snappa upp det där nu (; Lisa fick ett samtal i fredagsnatt där personen i fråga även frågade vart partysvansen var! Ja hualigen.

Nu har jag nog ordbajsat klart. Snart. Imorgon blir det hard workwork mellan 08:30-17:15 och därefter ska jag & Natalie hem till mig och laga middag och ventilera. LÄNGESEN nu! Även fast vi återigen jobbar tsm :) Man får liksom inte tid att surra så förbannat på jobbet.

Nu ska jag sova så jag inte är lika trött som jag var imorse vilket resulterade i att jag såg ut som en skräcködla idag. Skyller på att det är måndag!

Tjingeling!






Love love love, i want your love.

Bonjour!

Äntligen har jag landat i sängen. Dagen har varit lång men jag gillar't! Jobb från 08:30-17 och därefter gasade jag ut till pappa och gjorde lite paperwork. Sedan minsann plockade jag upp Lisa och vi käkade middag på CH innan vi for och simmade. Därefter for vi enligt rutin till Jennie (Lisas sis) och blev bjudna på fika. Så nu kom jag hem för cirka en timme sedan och sen dess har jag slutfört matlådan och grävt fram en outfit inför imorgon vilket inte var det lättaste.

Ja imorgon blir det work igen och efter det har vi afterwork med teamet. Ska bli roligt. Har inte bestämt mig än om det blir alkoholfritt eller ej, får se hur jag känner imorgon helt enkelt :)

Btw. Nyår då? Jag har grämt mig över den där jävla aftonen ett tag nu. Jag vet av erfarenhet att Sundsvall is not the place to be. Å andra sidan är nyår överskattat. Jag fick förfrågan idag om att följa med till Vemdalen med några killkompisar vilket låter jävligt lockande. Behöver inte betala stuga eller något sådant utan bara eget underhåll och det läre man ju ändå ska stå för var man än befinner sig. Jag var i Vemdalen nyår 07/08 och hade grymme skoj men frågan är ju vad åldern ligger på där nu? No offence, men det är väl nu alla nyblivna 18åringar får flyga ur boet och åka på suparresor? ;b Haha nej jag skojar bara. Det blir självklart vad man gör det till. Har snackat med Isabell om hon hade lust att hänga med och hon tyckte också det lät lockande så vi ska fundera några dagar till innan vi bestämmer oss.

Anyways. Jag får ångest över att klockan är så sent och jag inte sover. Så atte, vi hörs antagligen inte imorgon but maybe on saturday.

Au revoir!

It's late in the evening.

Toodels!

Trött är jag. Kunde fasiken inte somna igårkväll :o Somnade nog inte förrns 03 eller något liknande. Snacka om skillnad motför dagen innan. Så man kan säga att jag var allt förutom pigg. Var tvungen att skynda mig upp ur sängen imorse för att inte somna om.

Dagen har gått bra iaf. Har fortfarande utbildning to refresh mitt minne. Det är mycket som sitter kvar. De enda man är osäker på är ju typ alla nya tjänster och sånt. Det löser sig nog!

Har nyss sett paradise hotell. Struntar i att alla tycker det är "såååå patetiskt" för alla vet att alla älskar att gotta sig i andras pinsamheter ;b Ja, det är pinsamt och ja det är patetiskt och ja det är ett helt värdelöst program egentligen men ack så roligt!

Fan idag har jag inte träffat kroppen :( Hon har klubbkväll men jag var inte på den idag. Dels för att jag är förkyld å hängig/trött men också för att jag ändå inte har råd att handla något vilket man alltid vill göra. Blir helt salig av allt fint smink ju. Men imorgon ska vi iväg och simma iaf, det är ju torsdag (;

På fredag ska jag på afterwork med teamet. Blir säkert kul det. Vet dock inte om jag ska ut på kvällen. Fredagar är ju värdelösa att gå ut på sen så ska jag spara mig till nästa helg tror jag för då ska jag nog fira mig själv, haha. Fyller ju år den 22a. Fyller bara 21 så det är inget speciellt att fira but hey, man fyller bara år en gång om året.

Nu ska jag se ytterligare ett värdelöst program, nämligen Andra Avenyn. Sedan ska jag sova för idag kan jag omöjligt ha några problem att somna! TJINGELING!

Not since the town was on fire.

Hej!

Blir ett kort inlägg idag då jag måste sova snarast möjligt. JA, SOVA NU? LINA? HAR NI SETT VAD KLOCKAN ÄR? Det är faktiskt sant. Men en annan sak som kommer få er att tappa hakan är att jag somnade klockan 20:30 igår! Hur sjukt är inte det? Det lär inte ha hänt sedan jag var typ... 8 år? Och sov gjorde jag ända till kl 07 imorse med några uppvakningar av diverse samtal av människor som förmodligen inte trodde jag stensov kl 22. Ja, huga, jag är väldigt förvånad. Alltså... Är det ens normalt?

Nu är klockan 00 vilket betyder mycket färre timmars sömn. Men jag ska som sagt sova väldigt strax.

Behöver jag ens berätta att jag har varit med kroppen min idag? Näe, precis. Det vet ni redan. Och jo, första dagen på jobbet gick kanon. Skönt att vara tillbaka.

Vi hörs imorgon.

The OC.

Hej igen mina kära vänner.
Nattugglan is speaking. Var nog inge vidare bra att sova så länge idag, visar det sig nu. But hey, i'm used to it. Snart blir det ändring på det då jag får börja jobba lite igen.

Blev kvar hos lisa ända till 01:30 inatt. Vi hade OC-maraton och jag vart fast såklart. Hade lätt kunnat kolla hela natten men Lisa ska ju upp å jobba och det hade inte blivit nå roligt att sitta vaken ensam. Ha.

Jag borde verkligen somna jag med för jag ska upp relativt tidigt imorn. Ska ut till pappa och jobba lite. Hade planer på att vara vaken hela natten för att kunna vända tillbaka på dygnet men jag vet att jag förmodligen kommer avlida imorgon då. Eller ja, idag.

Skitsamma, nu babblar jag bara. Ska försöka slå igen mina gröna nu i några timmar. Hej.

Celebration poker facedown, christmas theme.

Hello!

Nu är söndagen kommen och det uppskattas ju sällan. Helgen har åtminstonde varit bra.

I fredags sjöng jag ju på begravning som nämnt. Det var jäkligt vemodigt och svårt men det gick bra. Senare på kvällen var jag på julbord med företaget. Vi åkte medvind och det var jättetrevligt! Tror alla utom pappa och en till som inte drack nåt vart lite runda om fötterna innan vi klev i land. Då for jag hem till mig och sen strömmade det in ett x antal människor och helt plötsligt var det fest hos mig? Ja, men det var roligt iaf även om lördagsmorgonen inte var lika kul.

Låg i sängen ungefär hela dagen men sen var det bara att göra ett ryck och fara bort till Lisa. Vi hade ju celebration poker facedown, christmas theme. Vi var 6 flickor som spelade texas holdem och drack glögg och käkade pepparkakor. Jag var helt slut efter fredagen så jag drack bara cola men hade skoj ändå. Icke att förglömma att jag vann, haha. Men det kan ju ha å göra med dom andra hunnit bli lite lulliga. Hehe!

Sedan åkte vi ner till All stars och dansade lite innan jag skjutsade hem flickorna för att sedan krasha hemma i min säng. Och den sängen låg jag återigen i halva dan idag. Sjukt skönt, men det blir nog svårt att sova ikväll.

Nu är jag borta hos Lisa och är sympatibakis med henne :) Hon mådde inte så bra förstår ni men det börjar nog bli bättre nu tror jag ;b Jag är sugen på Ben&Jerrys men det blir nog inge av för jag har sjukt ont i magen... BLÄÄÄÄÄÄ.

Jaja, vi höres.

Här är min idol. Min kropp & jag är hennes svans. Hon heter Lisa men kallas för Pelle svanslös de få gångerna jag inte är around.


it's hard to stop.

ja, så länge fick ni vara utan mig. men det är ju så att när man bestämt sig för att sluta blogga dyker det upp saker som man känner att man vill skriva om. men nu när jag väl sitter här är det tomt. jag tror jag tar tillbaka det där om att sluta blogga. för ett tag iaf. även om ni bara var två(!) som tyckte att jag inte skulle sluta... haha.

igår var jag på arbetsförmedlingen iaf och försökte ordna upp livet lite. har ju bara krånglat med alla papper som ska skickas hit & dit för att man överhuvudtaget ens ska få någon form utav ersättning, eftersom jag faktiskt har jobbat så mycket som krävs för att uppfylla vissa villkor hos alfa-kassan. så igår tänkte jag att nu jävlar måste jag ner och prata med en handläggare så jag får allt svart på vitt! and so i did. hon förklarade allt och tillslut var det inte lika krångligt. det ända jag behövde göra var att fixa fram arbetsgivarintyget från telia där jag jobbade senast.

så när jag kom till bilen ringde jag upp min chef direkt och bad henne skicka intyget. och då säger hon "men du, lina. när jag ändå har dig på tråden. har nyss varit på möte och det fattas lite julvikarier, har du lust att jobba?". självklart tackade jag ja! det kändes fantastiskt även fast det bara är 1 månad. men ser ni det komiska i att jag PRECIS fått bukt på allt som ska göras? :p men jag får gå tillbaka sen när jag har julvikarierat och göra det igen bara :) inte så svårt. så ja, på tisdag om allt blir som planerat ska jag iväg på lite uppfräschning av minnet innan jag börjar i svaret igen! och det bästa av allt, i mitt gamla team!! :D dom vet inget än så det lär bli en överasskning.

över till något annat.
imorgon ska jag sjunga på begravning. det är min mammas väninna, vars bror som ska begravas så det är ingen jag direkt känner, förrutom väninnan då. men självklart är det väldigt tragiskt, speciellt då han var så pass ung. gruvar mig väldigt mycket vilket jag vanligtvis inte brukar göra. har aldrig sjungit solo på just en begravning förr utan bara med kören och jag minns hur tufft det var. så när jag tackade ja denna gång var tanken att jag skulle stå som på en läktare bakom där man inte syns som man vanligtvis gör på begravningar. men eftersom detta är i ett litet kapell verkar det inte finnas någon. usch usch, jag måste verkligen bita ihop. men jag vet hur känslig jag är när jag ser andra som är ledsna. blir svårt att hålla ton då men som sagt, bara att bita ihop, för deras skull.

senare på kvällen ska jag iväg på julbord med mitt & pappas företag. vi blir åtta stycken och jag är ensam tjej. haha, det kan bli intressant! vi ska åka M/S medvind så det tar ju ett tag. får se om det blir någon utgång efteråt...

nu har jag skrivit mycket så det kanske inte blir någon uppdatering på ett tag, haha.

här får ni iaf en bild på mig & lisa. jag med min nya frisyr som jag ångrar bittert att jag klippte, eftersom jag inte kan sätta upp håret längre. jag som levde i toffs förrut, haha.




RSS 2.0