time to say goodbye.

depp. depp. depp.

idag kan jag vara en utav de deppigaste människorna på jorden, om jag ska låta dramatisk. men imorgon vågar jag inte ens tänka tanken på hur jag kmr vara. anledningen till denna deppighet är självklart att det är sista dagen på mitt nuvarande arbete imorgon. det känns tungt. riktigt tungt.

idag hade vi "avtacknings-fika för mig" och det kändes inte bra. mina älskade arbetskamrater hade även lagt ihop en slant så jag fick presenter :') ett stor blombukett, ett silverhalsband med ett hjärta och en liten mirandanalle som det ståd hugs på. självklart ett kort också där det stod att de kmr sakna mig + allas namn. och blödig som jag är var jag inte långt ifrån tårar. lyckades dock hålla mig men imorgon får det bära eller brista. kalla mig töntig, barnslig, överkänslig eller vad som helst. men en sak är säker och det är att det kommer bli svårt att hitta ett så trivsamt jobb som jag har idag.

arbetsuppgifterna kan vara enformiga och långtråkiga. man får utskällningar med jämna mellanrum och ibland undrar man vad man vad i helvete man gör där. men det tar inte lång tid förän man inser hur lyckligt lottad man egentligen är som överhuvudtaget har ett jobb, och även ett jobb där alla har sån otrolig sammanhållning och piggar upp varandra.

jag kan inte mer än att säga tack. tack för att jag fick vara en del av erat (vårat) team under den här tiden. ♥


autumn.


hösten är kommen
. jag har ingenting emot hösten egentligen. den är mysig på sitt vis. dessvärre inte lika mysig när man är naiv och tror att man kan ha på sig trenchcoat när temperaturen ligger på 10 grader celcius. jag tror jag dog. jag måste köpa en jacka och helst igår.

istället köpte jag mig en stor mysig filt och massa godluktande värmeljus på lagerhaus. jag har väl bara en sisådär 5 filtar nu. jag har en fetish för filtar tror jag, hm. sen har jag ju en mysig kissemiss att värma mig med också. hjärtevännen.

igår var mamma här. vi hyrde massa filmer och köpte gotta och myste ner oss i min soffa. sen sov hon över. uppskattat som tusan med lite sällskap! förrutom katten då. jag är seriöst deprimerad. haha.

jobbar 2 dagar till. ännu mer deprimerande. åh! hösten ger mig fan ångest, men samtidigt inte. ja det är knasigt det där! man kanske ska fara en sväng till thailand..? ♥

however. i lördags var jag ute o käkade på jops med pappa, brorsan & danne. svinigt god mat. ät där om ni är hungriga. vi satt där bra länge och surrade. därefter for jag upp till stoffe som hade lite party. var riktigt roligt för jag fick träffa massa vänner jag umgicks med mycket förr. stoffe, johan, emil osvosv. mycket trevligt.

nej, nu skiter jag i detta.

i dreamed a dream.

hello!

åh vilken dröm jag drömde. ville verkligen inte vakna upp! :( det kändes så äkta och precis så som jag önskade att det var i verkligheten, åtminstonde nästan. ah, ibland hatar jag drömmar. man blir så besviken när man inser att det inte är på riktigt.

jaja, nu har jag winat färdigt.

for bort till mama igår efter jobbet. hann in o köpa lite småsaker innan. mama hade tjejkväll så några av hennes vänner från "förr" var där och dom satt o drack vin och så. jag tog mig en dusch där och sminkade till mig och joinade dom med ett glas vin jag med. följde faktiskt med när dom skulle ner på stan vilket alltid blir tidigt när man är med 40+, haha (; dom skulle gå på 40-klubben på stadshuset vilket kändes lite sisådär men jag bestämde mig ändå för att följa med en stund. men se på fan, jag kom inte in ;o jag var för ung. haha. så då sket jag i det oså åkte jag hem efter ett tag och det ångrar jag INTE idag.

har varit vaken ett tag nu och ska snart ner på stan med mamsen o kolla om jag hittar något fint. shoppingnerven är på g, ni vet. men jag borde inte! äh.

har allt mitt smink och sånt borta hos mamma sen igår så jag kommer se ut som ett spöke på staden idag. bara för det kommer jag väl stöta på the love of my life. vem nu han är.

ikväll vet jag inte vad som ska göras. verkar som att hela stans befolkning ska ut så det kan ju bli världens drag men fan jag vet inte. jag skulle ju ta det passivt. men äh man lever bara en gång.

tjing.

idoljävel.

just nu hatar jag idol. vilket jävla slut. åh! inte fan tänker jag titta på idol imorn iaf. på fredagar har man väl bättre tidsfördriv! morrrr.

katten fick ett bryt på mig nyss tror jag. han klöste upp hela min arm. inte okej. det ser fördjävligt ut. men nu vet ni det iaf om ni råkar få syn på min arm som mer liknar en köttslamsa, mums. men jag älskar kittien ändå, han måste ju få busa sometimes.

trött är jag icke. och jag skriver bara gojja. hatar detdär jävla programmet kändisdjungeln. vad är det för trams? och det är ju verkligen hela tiden på tvn också. är det inte ordinare sändingstid så går det repriser dygnet runt. fyfan, vidrigt är det också.

anywho, nu har jag givit er ytterligare ett oväsentligt inlägg. varsågoda.





flaggan i topp.

halloj.

helgen börjar närma sig and i like it. nog för att jag varit hemma 2 dagar denna veckan men man längtar alltid efter helg. det är en slags frihetskänsla ;p haha. har iaf jobbat idag och det gick fort :) skönt skönt. har alltså noll motivation vilket inte är allt för konstigt. men man ska ju gå med flaggan i topp som det sägs, men det är inte så lätt alltid.

faktiskt önskar jag att klockan var typ 23 så jag kunde gå o lägga mig. inte för att jag är trött men för att jag har skittråkigt och vill att det ska vara fredag och lön. är så fruktansvärt shoppingsugen men kan ju inte shoppa allt för mycket heller :/ blir till att slå mig själv på fingrarna. men nånting ska man väl få köpa. huhu. det tycker jag... hårfärg?

kan ni snälla ge mig lite råd angående min hårfärg. brunett eller blondin? jag lider av beslutsångest.

vs.


come together.

tjoho.

kvällen är kommen och jag är pigg. inte okej. mår mycket mycket bättre nu så imorgon blir det jobb. helt klart. förrut när jag kände mig levande efter duschen så for jag ut till min pappa. åh jag älskar hans hus! funderar faktiskt på att flytta dit nu när jag eventuellt inte kommer ha någon stadig ekonomi. men det känns så fel också. att liksom när man flyttat hemifrån ska flytta hem igen? fast o andra sidan kan man ju inte tänka så heller. skulle ju få det ganska eget där också då källaren är inredd för mig sen tidigare. så mysigt. har aldrig bott med min pappa.

vi får se hur det blir. är ju som sagt mycket jag vill göra. en sak är säker och det är att jag inte säljer lägenheten iaf. om det nu blir som det blir så hyr jag ut den :) har flera stycken som är spekulanta så det ska nog inte vara något större problem.

anywho. fick låna ena bilen av han också så nu har jag bil i helgen vilket är skönt. man vet aldrig vad som hittas på.

hörs imorgon.

not this day either.

näe, det vart inget jobb idag heller. känner ångesten komma krypandes. men man ska ju faktiskt inte jobba om man känner sig dålig. känner mig helt slö, kroppen gör ont. for your information. suck.

dagarna går så jävla långsamt. det plågsammaste idag var ju iaf när jag var tvungen att släpa mig bort på okq8 för att posta ett brev. fyfan, kroppen var nog trött men att behöva gå i motvind var ännu jävligare.

nej nu ska jag inte klaga mer. förhoppningsvis är jag tillbaka på arbetet imorgon. på fredag efter jobbet (ja jag tänke då inte vara hemma hela veckan) ska jag hem till mammi och äta god mat och dona med våra hår. jag har bestämt mig, jag ska göra slingor. till en början iaf. lär bli orange och håret lär gå av :) lär bli en lugn helg, hoppas på det iaf. festade ju loss förra helgen så det får räcka. but you know me. i'm never impossible.

har nyss tagit mig en apskön dusch. frös som ett as innan och det finns ju inget bättre då än att ställa sig i skollhett vatten. ska nog se lite gossip girl nu på ch131.com. bra skit.

vi hörs.




at night.

afton!

ser ni vad duktig jag har blivit på att blogga? huhu.

skriver dock inte om speciellt intressanta saker men att jag gör't är ju ett under. det är kvällen nu och min mage är lite bättre. har sett på idol och andra avenyn. håller med emma om att andra avenyn har blivit riktigt kasst. men ändå kan man ju inte ge fan i o se det.

well well. jag vill åka till thailand igen! åh. så vackert land och så trevligt folk. nackdelen är att det kostar och flygresan är asboring. but it's worth it. det är mycket jag vill göra. jag ska fan i mig köpa en trisslott imorgon och vinna ett par miljoner. det skulle vara awsome.

ska nog sova nu. är inte ett dugg trött men jag måste. det jävliga är att jag vet inte när jag börjar imorgon så jag måste vara på jobbet tidigast möjligt så det inte blir problem. känns halvjobbigt, får hoppas jag börjar när jag kommer. ha.

anywho. buenas noches.

blondes have for fun.

god kväll mina kära.

denna dag har inte spenderats på arbetet. har haft så fruktansvärt ont i magen idag och tabletterna jag köpte på apoteket var inte hjälpsamma för fem öre. sist jag hade magkatarr var när vi hade vårshow när jag gick i 3:an på gymnasiet. då var det också massa press o stress. men imorgon ska jag minsann arbeta vare sig magen vill eller inte. har fan inte råd att vara hemma o sen vill jag ta vara på de sista arbetsdagarna med mina kära kollegor :')

såg på de svenska hollywoodfruarna igår. måste säga att jag fullkomligt älskar maria montezäta nånting. hon är ju bara för skön och jag är inte ironisk. satt bokstavligt talat o grät av skratt igår åt hennes kommentarer.  dom andra två tål jag inte att se. hövva.

förövrigt är jag fortfarande sugen på att bli ljus i håret igen. men mitt hår kommer ju dö på riktigt då. men jag känner mig så tråkig i bara mörkt hår även fast de flesta tycker jag passar bättre i det. man sitter ju o kikar på gamla bilder då man var ljus/blond och blir ju så sugen. plus att, blondiner har ju faktiskt roligare ;p hm.



nu ska jag slå mig ner framför tvn med en tallrik hallonyoughurt.

smell ya.

hello, you fool, i love you.

hey you.

here i am, time to deliver. hm.

hur mår ni då? här är det bra. har åkt på den satans magkatarren igen. det har väl sina orsaker. kan ju börja med å berätta att jag bara har 1,5 veckas jobb kvar på mitt vikariat och ingen förlägning denna gång. makes me sad :( samtidigt får jag chans att göra något med mitt liv. risken för att man blir fast är stor då man skaffat sig en trygghet med ett jobb, men det är väl den enda "fördelen". men det känns verkligen skit eftersom jag stormtrivs med mina kära arbetskollegor. we must keep in touch! så ja, mitt liv har varit en aning ångestfyllt och stressigt den senaste tiden för att jag inte riktigt vetat vad jag ska göra. vet väl fortfarande inte.

det verkar dock som att det blir till att satsa helhjärtat på företaget. inte helt fel om ni frågar mig men det blir så svårt att få in rutiner när man jobbar åt sig själv, om ni förstår vad jag menar. men jag har sagt länge att det verkligen hade varit en dröm att få "heltidstjänst" i företaget och nu när det går så bra finns det chans till det och det gillas såklart. men ibland kan det vara påfrestande att jobba med någon nära anhörig. NEJ JAG SKA INTE KLAGA! det gör jag inte heller. finurlar bara.

är ju även sugen på att åka till norge och tjäna storkovan (?) men jag har ju en tendens att aldrig få fingrarna ur. och sen vill jag även utbilda mig. ja, som ni kan se är jag riktigt förvirrad. det värsta är ju att jag börjar känna mig gammal, och jag är 20 år? 21 i december. hugaligen detta bådar inte gott. måste nog få en kick tror jag av något. träffa drömprinsen kanske (; haha. mja, det lär nog dröja.

klagarna ska gå o sova nu för imorgon ska hon upp  till jobbet.



glossy glossy.

hej på er.

här sitter jag med en betongkeps som inte heter duga. fy-fan vad ont i huvet jag har. men jag har mig själv att skylla! det vart en o annan alkoholhaltig dryck igår och det blir det även ikväll. för ikväll ska lisa firas!

det jobbiga är att jag måste ta mig ner på stan för att gå på glasbanken (läs: systembolaget) och det ogillar jag skarpt, men jag måste ju såvida jag inte vill dricker folköl eller fanta ikväll. sen ska jag försöka hitta något bärbart för kvällen. en outfit alltså. lyckas sällan.

gud, vad ska jag göra åt denna skallebank.

stilrent.

sådär, nu har det knåpats lite här ifrån isabells sida and i like it. stilrent, precis som jag vill ha det. däremot ska jag försöka fixa några bilder. har bara bilder på hur jag såg ut typ i somras och ja, jag byter utseende rätt ofta. eller åtminstonde hårfärg.

jag ångar lite att jag färgade håret mörkt igen faktiskt. men det är som vanligt det!  men jag orkar inte gå igenom bli-ljus-i-håret-och-slita-sönder-proceduren igen. har redan så jävla slitet barr.

den här hårfärgen vill jag ha igen. but nono.





morr.

jag börjar grina snart. grannarna har varit lugna ett tag nu (åtminstonde på vardagarna). men just idag, torsdagkväll, när jag ska upp o jobba kl 06:30 imorgon cirka drar dom igång. varför..? kunde dom inte väntat EN dag, en jävla dag!

imorgon är det fredag men det skiter jag i. har ändå inga planer och tänker inte skaffa några heller för nu är jag irriterad.

nu ska isabell leka med min bloggdesign från ljusdal :) (jag är inte glad, den där gubben är fake, bara glad att hon ska göra något åt min design)

a little toooo late.

godafton mina vänner och ovänner.

egentligen är det för sent för mig att uppdatera nu tycker jag för jag borde sova sova sova för längesen. men det har jag inte gjort, nej. för jag har suttit och kikat på potentiella bostäder i ett land jag förhoppningsvis och förmodligen kommer begé mig till inom en väldigt snar framtid. och det kommer bli grymt. jag behöver verkligen det här... så jag o bella har suttit och skickat länkar till varandra nu på msn eftersom det är svårt att disskutera i samma rum då hon befinner sig i ljusdal. hon var förrästen här förrut men det var en väldigt snabb visit!

ah, make it happen!

nu måste jag sova. var bara tvungen att göra er lite nyfikna.

roast på berns.

hey you.

arbetsdagen gick snabbt, konstigt nog. imorse när klockan ringde var jag så trött så hade jag haft en pistol i närheten hade jag skjutit mig själv. så trött var jag. så veckan började inte bra!

efter jobbet ringde danne, en killkompis, och frågade om jag ville komma o käka middag med honom. varför inte, tyckte jag som jämt o ständigt ändå bara sitter hemma i min ensamhet. så han kom o hämtade mig vid 19 och då for vi på ica pch köpte potatisgratäng för han hade redan kött. lyxmiddag på en måndag, haha. gott var det och båda ville kräkas när vi hade ätit klart. sedan åkte jag home och här är jag nu. sitter och tittar på roast på berns.

längtar tills det är fredag igen jag.

so long, flaggstång. som bert den siste oskulden brukade säga.


090913.

hej på er.

jag måste börja bli bättre på att blogga känner jag. eller måste o måste...

helgen har spenderats i partyts tecken. slutade som bekant kl 21 i fredags och därefter vart det till att superstressa eftersom festen höll till ute på löran. sandra stod utanför jobbet och väntade och sedan gasade vi och hämtade upp natalie, hem till mig och bytte kläder snabbt som attan och sedan ut till min far, eftersom han skjutsade ut oss. perfa.
kvällen var kort men trevlig! vid 01 väntade en buss med 20 platser in till stan och jag och mina tjejer var snabba på att hugga en plats, haha. givetvis glömde jag min nyinköpta trenchcoat i bussen också, han ha den i ca 9 timmar. förhoppningsvis kommer den tillbaka!

igår, lördag, var jag allt förrutom pigg. började dagen med en dusch för att bli människa igen och det funkade faktiskt. ända tills jag sedan la mig i soffan och sov vidare. trots slöheten vart det utgång. var på nya espan där jag inte varit förrut och jag gillade stället skarpt. färjan-håkan var gästbartender och flickorna var som plåster på han. håkan är förövrigt kusin med min mamma. viktig info. jaja, vi hade grymt roligt iaf o jag o sandra dansade så håret vart lockigt! sedan tänkte vi dra vidare men vi åkte hem till var och en istället...

idag är jag ännu mer seg än vad jag var igår men det går nog inte att göra något åt saken idag. har legat i soffan exakt hela dagen och det tänker jag fortsätta med. såg på idol-reprisen eftersom jag missade det i fredags och jag skrattade när andreas sa "de flesta stora artister idag är... ehh... kufar" så sant som det var sagt! haha.

aja, bjur på en bild på min lya för det var ett tag sen och lite förändring har skett.




hold on little girl.

hej igen.

fyfarao vad skönt det har varit att vara ledig idag! sov som ett as imorse and i was worth it. när jag äntligen vaknade till liv gjorde jag mig i ordning och for sedan och plockade upp brorsan för att sedan åka ut till f&f (farmor och farfar) för att bli bjuppade på lunch/middag. äppelpaj till efterätt, mums.

nu är jag hemma i min lya, ska snart fara iväg å ha tjejkväll hos natalie. skitsnack och idol kan det bli bättre på en simpel onsdag? njet.

nu ska jag väl försöka få på mig några bekvämare kläder och sedan fara iväg. tjiiiing!

välkommen höst.

hej på er.

det var ett tag sen. närmare en vecka. jag har jobbat, jobbat & jobbat så därför har det ej uppdaterats på den här fronten. jobbade ju helgen som var, men imorgon vankas det ledighet! jag gillar't.

med mig är det bra. flyter på som vanligt. inga nyheter. mer än att jag funderar på att börja plugga, dock inte förrns till våren. funderar starkt på ett naturvetenskapligt basår. men jag tvivlar på mig själv så därför är inget bestämt. jag tror nämligen inte att jag klarar det då man ska läsa matte b-c-d-e, fysik a-b, kemi a-b, biologi a-b och allt detta under 2(!) terminer. då gäller det att ligga i. jag hade svårt för matte i gymnasiet men det var pga jag var skoltrött så därför står jag i valet & kvalet på om jag är redo nu. jag har ju inte direkt något att förlora på det. för skulle jag nu klara det så har jag ju alla förutsättningar för utbildningar senare... vi får se! är lite inne på ekonomiassistent också då jag sysslar ganska mycket just nu med fakturering, bokföring osv i företaget. lite kött på benen skadar inte. men som sagt, vi får se vad tiden utvisar.

i helgen var det lugnt. jobbade ju som sagt. var på bio i fredags och såg beck - i stormens öga. oh gudars skymning vilken film! gillar ni beck måste ni absolut se den. skitbra. och ett stort plus i kanten att den mest handlar om gunvald larsson (; hehe.

undrar jag hur min lediga dag ska spenderas då? finns ju inte direkt mycket att göra på en tisdag? ska iaf ut en sväng till farmor för hon ska bjuppa på lunch.

på fredag blir det phest iaf. danne har fyllt 25 så han ska ha den årliga festen på lörudden. DESSVÄRRE slutar jag inte jobba förrän 21:15 men då tar jag och natalie bilen rakt ut och påbörar partandet. har inte slutat så sent på en fredag sen jag började på telia tror jag, men självklart ska det vara just en dag då man verkligen har planerat nåt. jaja, bara gilla läget för jag vet att det inte är någon idé att försöka byta. vem vill jobba sent på fredagar...

aja. hej.


day off.

ja ni gott folk. idag är det min day off så att säga. sen är det sex dagars jobb, en till day off, och sedan 3 dagars jobb tills jag får 2 dagar off. liv.

hur har jag spenderat denna dag då? ja, mestadels sovandes skulle jag väl vilja påstå. vart bort till mamma en svängom men det var inte långvarigt. burnade ner på claes ohlssons i hopp om att hitta en adapter, but no-hooo! drog då in en sväng på lagerhaus och köpte nå kraffs och nu sitter jag här. jävligt uttråkad som vanligt!!

maah.

RSS 2.0