Skitblogg.

Varför har man en blogg egentligen? Haha, helt meningslöst. Det är helt enkelt till för en massa nyfikna människor (ja jag räknar även in mig själv).

Jaha, blabla, idag har jag jobbat, som vanligt. Jobb imorgon, ledig fredag sen blir det helg-jobb. Mindre roligt men det måste göras. Händer ju bara var sjätte helg så.

Imorgon är det sista april å. Har absolut inga planer faktiskt. Nånting roligt vill man ju hitta på men samtidigt är det skönt att bara ta det lugnt å. Det snackades om lite party ute på björkön och sånt uppskattas alltid. Mycket roligare om man är ett gäng som kan ex. grilla å parta tillsammans. Krogen känns uteslutet, hua, är så less på krogen! Men ändå går man dit. Dessvärre är det ett rent helvete att ta sig ifrån björkön på nätterna för det är ju trots allt 3 mil utanför stan. Har ingen lust att sova i vårt hus där heller, känns burrigt. Haha. Där är man på sommarn :)

Näe man ska väl ta å torka håret kanske så det inte står åt alla håll imorgon. Later!

I'm trying here.

Egentligen är jag arg. arrrrrrrrrg. Morr.

Tänk
om
du
hade
varit
i
min
sits
den
dagen.
Hur
hade
du

reagerat?

Det känns som att du visste om det hela tiden.

Men. Det är så här jag vill ha det i slutändan. Det vet jag.


To be, or not to be.

"Även om... Så skulle jag inte... Vadårå? Jag har moral"

Puss :-*

Haha, kryptiskt inlägg.

Platttångs-förtärarn

God dag. Idag är jag ledig och det är nice.

Trodde jag hade tvätt-tid på dagen but no. Den började visst 16:30 istället för 12. God damnit. Bra iofs för då hinner jag ner på stan och jaga en platttång eftersom min BRANN UPP i lördags. Den andra jag hade gick det nån säkring på bara för 2 veckor sen. Lucky me. Mitt hår kräver nämligen platttång, annars..!

Idag verkar det inte vara lika fint väder som igår. Why? Ser ingen sol som steker? Är ju iofs ledig så det kan ju bero på det.

What a feeling!

Hemkommen är jag och massa minnen rikare såklart. Resan till Vemdalen var värd som fan.

Det vart en jäkla stress efter jobbet i fredags. Raka spåret hem för att packa ihop det sista och sedan bli uppplockad av Danne å Martin och sedan vidare för att plocka upp Natalie. Sagt å gjort, fort gick det även fast det hade kunnat gå ännu snabbare. Jag och Natalie vräker i oss nåt pizza-liknande äckel från Seven eleven bara för att ha nånting att grunda på. Sedan satte festen igång i bilen.

I Stöde vart det även ett stopp eftersom Hassel hade kommit på att han också skulle åka upp med oss. Så Martin åkte in i Jannikes bil och Hassel in i våran. I bilen upp vart det som sagt öldrickning och kort-knäppning. Dock glömdes kameran bort resten av helgen, TYVÄRR!

När vi kom fram så sent som vid 22-tiden gick vi in på skalet direkt och köpte inträdesband. Sedan till stugan där det vart lite tillfixning innan vi åkte in till skalet igen. Det var så gryyym mycket folk så jag och Natalie tappade bort alla på en gång och sedan yrade vi runt där inne tills vi åkte hem.

Lördagen välkomnades av en stor sol på himlen. Lycka. Jag, Jannike å Natalie grillade korv vid stugan medans grabbarna åkte i backen. Sedan vart det självklart afterski och det var nog höjdpunkten på hela helgen! Tusen graders värme, musik, en miljon glada människor, vissa var utklädda till kondomer medans andra var utklädda till indianer mm. Där satt vi bra många timmar innan vi for hem och gjorde i ordning middag. Även den var en 10-poängare. Sedan fortsatte festandet...

Nu är jag hemma och trots att jag är några tusenlappar fattigare så ångrar jag inte en sekund att vi åkte! Jag kommer absolut åka tillbaka till vårforum i vemdalen nästa år. Och gärna då så att man hinner vara där även på dagen på fredagen.

Nu är jag hemma och skönt är det att jag är ledig imorgon. Nu blir det film.

"... Det var som att han satte en kniv i ryggen på mig och vred om den, samtidigt som han stod där med ett hånflin på läpparna."


Nu är det natten.

Jag är dödstrött och ska sova alldeles strax. Tänkte det var värt att skriva lite oväsentliga ord här först :)

For ut till faderkakan förrut iaf. Men det blir tydligen så att vi ska ta "min" bil upp till vemmis imorn ändå. Jag tänker då inte köra, det får Danne göra. Eller nån annan, men inte jag. Har kört alla andra gånger det vankats roadtrip :p Jag och Natalie ska ju sitta i baksätet och dricka öl och peppa. Inte hålla på köra bil.

Lånade även papis mobila bredband eftersom dom skaffat nåt annat så det drar jag med mig upp till fjälls å. Blir en jävligt stressig dag imorgon alltså, jag vet inte hur jag ska lyckas få ihop allt.

Godnaaaaaaaaaaaaaaaaatt.

You got me trippin'

Hellooo.

Imorgon är det fredag, äntligen! Blir dock en grymt stressig dag. På lunchen som är på 45 minuter ska jag hinna in på stan och shoppa diverse ting inför helgen i vemdalen. Bla nya skor och någonting att ha på mig. Systemet ska hinnas med, samt köpa linsvätska. Haha. Någon mat hinner jag knappast med? Får slänga i mig något på vägen upp istället. Jag längtar! Ska bli skönt att komma bort och kul att Natalie ska med. Var längesen vi for iväg tillsammans nu. Förr var vi alltid ute på trippar.

Ryggen är fortfarande öm så jag har stått halva dagen och jobbat idag. Det var faktiskt skönt. Hoppas jag inte känner av det i helgen.

Snart ska jag åka ut och lämna bilen hos min far och sedan ska jag hem och dona lite innan det blir sängen. Känner mig redan dödstrött dock.

Hej.

Breathing your love.

Hoho.

Ryggen är betydligt bättre än den var i morse men ännu inte bra. Kunde inte bara ligga i soffan för det gjorde så ont så jag gick ut på en promenad, sedan har jag hållt igång och städat hela kvällen, samt tvättat en HEL DEL. Ni kanske rynkar på näsan när jag säger att jag storstädat och tvättat med en rygg som inte håller men faktiskt så känns det bättre att röra på sig än att sitta still, för då blir man så stel i kroppen.

Ska iväg å jobba imorgon iaf även om det inte är bra att jag ska sitta i 8 timmar. Men jag får bara ångest av att vara hemma. Sen ska jag boka tid hos en ortoped som får kika på nacken och ryggen för att konstatera att det inte är något ihålligt fel, som kan ha kommit efter krocken i somras. Har ju haft som blixtringar i nacken tidigare men det har alltid gått över på bara någon sekund så jag har inte brytt mig om att kolla upp det. Dumt. Nåväl, det löööser sig!

Skönt iaf att ha monstertvätten ur världen. Nu finns det nog inte en enda sak som är smutsigt här. Tog mig ju till och med tid att tvätta badrumsmattan och plädarna i soffan som knappt används. Bra så.

Nu ska jag se om det finns något annat att roa mig med. So long!

Lina, ryggskadan, Nordlund.

Godmorgon.

Idag däremot är det ingen bra dag. Klev upp i vanlig ordning och rätt som det var knäcks nacken/ryggen till rejält så jag blir stel som en pinne å kan inte röra mig. Halv grinandes lyckas jag ändå få på mig kläder och åka ner till jobbet, vad jag nu skulle dit å göra. Ringde vårdcentralen men dom kan man ju tro bara har utbildat sig till å säga "Ät värktabletter och vila". Hem åkte jag iaf och här sitter jag nu och har grov ångest för att jag var tvungen att sjukanmäla mig. Jag skäms som en hund. Men vad ska jag egentligen göra? Klarar ju inte av att sitta ner framför en dator hela dagen som jag gör på jobbet.

Jag ber till gudarna att det är bättre imorgon så jag kan återgå till jobbet. Nej nu ska jag inte sitta här utan lägga mig ner och känna om det blir bättre. Jag hoppas att detta inte har något att göra med krocken i somras för isåfall är det inge roligt. Om detta ska stanna kvar menar jag. God bless me

She hit the floor...

HELLO.

Idag har det varit en bra dag. För det visade sig till 99,9 % säkerhet att vi far upp till Vemdalen på fredag. I like it. Det blir jag, danne, gåsen och Natalie. Woho! Då blir det party kan jag lova. Grabbarna ska åka i backen på lördagen men det skippar jag och Nats big time. Mina knän skulle inte klara det och ingen lust har jag med det heller! Hellre sitter jag i solen och bara spanar på folk och dricker jägarmästare. Haha. Hoppas bara den där 0,1 procenten inte ställer till så det inte blir av nu bara. Då blir jag ledsen.

Tråkigt att det bara är tisdag idag. Jag hade gärna sett att det var torsdag så det bara återstod 1 arbetsdag innan det bär av. Både jag och Nats slutar så sent som 18:15 på fredagen också så det är lite synd. Man kommer iväg så sent, men det är det värt.

Nyss har jag tagit en dusch. Fortfarande rena projektet med alla vattenproblem där inne :p Men duscha bör man ju.
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på grannarnas surr och därefter sova. Förstår inte hur jag kan vara så jävla trött på mornarna fastän jag sover drygt 8 timmar. Otroligt.

Hej!

Brrr!

Fyfarao vad jag har frysit hela dagen idag! Brr. Inge roligt alls.

Veckan has begun. Skulle egentligen varit ledig på onsdag, enligt mitt schema, men jag tyckte det såg lite konstigt ut eftersom jag inte jobbar/har jobbat helgen så jag mailade schemaläggarn och frågade om det verkligen stämde - vilket det såklart inte gjorde! :p Så jag fick mig ett pass där ändå. Men lika bra att jag frågade så det inte blir nåt tok. Är ju ledig på måndag nästa vecka och fredagen (röd dag) men sen jobbar jag helgen.

Nu till helgen kanske jag far till Vemdalen. Är ju nå tjoffs där, dansforum eller vad det heter. Nog för att jag inte är ett big fan av dansbandsmusik men tydligen brukar det vara bra drag och en jäkla massa folk. Får se hur det blir närmare fredag.

Håller på få ett psykbryt också. Det är nämligen så att en vattenledning inne på min toalett läker utav bara helvete. Så jag får slå av och på vattnet varje gång jag ska använda det. Kan hända att det är grannen som har någon form utav vattenskada också eftersom det även droppar ifrån taket då jag slår på vattnet. Ska komma en rörmockare imorgon och kolla på det. Hallelujah vilken TUR jag har med allt!! Får städa där inne exakt hela jävla tiden. Mycket irriterande då man nyss har köpt lägenheten. Men jag heter ju Lina också och är inte direkt känd för att ha turen med mig...

Jaja, ska väl krypa ner under duntäcket innan jag omvandlas till en istapp. Ciao.

Lyckan kommer, lyckan går.

Vart finns lyckan?



You spin my head...

Tjo!

Söndag. Vad mer kan man säga. Hatar söndagar och jag antar att ni redan är medvetna om det.

Anywho, igår vart det utgång. Aveny. Mange Schmidt var tydligen där å spelade, och Ken Ring satt tydligen bordet bakom oss. "Wow". Han valde ju fel helg för spelning iaf kunde vi ju konstatera eftersom det inte var mycket till publik. Helg innan löning. Men jag hade roligt iaf!

Sitter hemma i min soffa och chillar nu. Snart börjar alla bra program på tv! Gossip girl, wipeout, sanningens ögonblick and so on...

Nån föda kanske man skulle ta och få i sig. Typ rostade mackor med oboy.

Clipons.

God dag!

Lördagen är kommen efter en minst sagt lugn fredag. Jag, brorsan å Danne var ut å käkade igår på o'learys och det var väl iprincip det enda jag gjorde efter jobbet. För sedan for jag hem och deckade i sängen, slut som artist och det är jag glad för idag.

Ska snart iväg å hämta min lilla mormor som ska komma och hälsa på mig :) Hon har ännu inte sett lägenheten. Sen vad som händer senare idag vet bara gudarna. Jag har ingen aning. Förslag, någon? Det är ju lördag.

Beställde löshår häromdagen ocskå å jag fick det igår. Jag vet att jag sagt att jag aldrig mer ska skaffa det men den här gången var jag smart åtminstonde och tog clip-ons. Provade det igår och färgen var väl någorlunda bra, men lite väl långt kanske? Får väl åtgärda det då. Lite svårt att sätta i det själv också eftersom jag inte har någon spegel som man kan se bak!

Nej nu ni folket bär det av.


090416

Godafton. How are you?

Imorgon är det fredag and i like it! Denna veckan har ju gått megafort med tanke på att vi var lediga i måndags. Härligt! Jag gillar jobbet (även fast jag blir lite svettig av vissa kunder) men helger sitter ju aldrig fel! Dock är jag fattig som en kyrkråtta just nu men om en vecka är det löning. Fick nåt infall idag och kände att jag ville åka till Sthlm eftersom jag är ledig lör-mån nästa vecka, men då visade det sig att annalena hade bokat upp sig på annat så det sket sig ;/ Tråkigt. En annan gång då! :)

När jag kom hem fick jag städmani som vanligt! Tänk om man kunde komma hem och slänga sig på soffan och bara njuta någon dag? Icke, jag ska nog bli städtant i mitt nästa liv. Var och kollade om det fanns någon tvätttid i helgen but noooo! Tvättade i lördags men då tvättade jag bara alla kläder men nu skulle det behöva tvättas handukar och sängkläder också. Så på onsdag blir det dubbelt upp! Då jävlar ska det tvättas. Tur jag är ledig dårå. Haha, fyfan vilket liv man har som sitter å skriver i bloggen om att man ska tvätta och städa... Hujeda mig.

Imorgon börjar jag 07:45 så då ska man upp med tuppen minsann! Så det är nog bäst att knoppa nu. Hejdoe

Jahapp.

Sådär ja, då var jag tillbaka här igen! Bloggsuget verkar ha kommit tillbaka sakta men säkert. Och bara för att jag skrev så kom jag inte på något att skriva?

När jag kom hem vid halv sju käkade jag middag i vanlig ordning sen ringde min far. Han frågade om jag hade lust att komma ut och skjutsa hem min lillebrorsas tjej ;) Hehe, dom är så söta. Inte för att jag hade lust att sätta mig å köra långt ut till njurunda men man ställer väl upp :) Speciellt med tanke på hur mycket pappa har ställt upp för mig. Så det vart en långfärd minsann.

Min röda älskling är även utlagd nu på blocket (http://www.blocket.se/vi/21204777.htm?ca=4_s). Åh stackars min bil! :( Kommer sakna den...

Har ingen lust att sova nu även fast jag vet att jag kommer ångra det bittert imorgonbitti. Har gått och blivit en zombie på mornarna alltså.

Nej idag vart det inge intressant minsan. Vi får höras imorn.

amo ergo sum.

jag älskar, alltså finns jag.


Rött skymningsthé?

Var på coop förrut och handlade diverse matvaror. Inte många dock. Var så sugen på ett nytt thé så jag stod där i hyllan och velade mellan alla olika sorter men kom slutligen fram till att jag ska testa "rött skymningsthé". Och HUA det skulle jag inte ha gjort för det smakar blääää! Usch vilken besvikelse :( Så om jag har någon vän där ute som gillar det så är ni välkomna att dricka upp det åt mig för jag kommer då aldrig mer ta en klunk av det och jag köpte ju ett helt paket!

Jaja, nog om mitt thé som smakar usch. Håller i skrivande stund på att agera kock. Potatis, köttbullar och gräddsås m. lingonsylt står på menyn. Avancerat va? Ja men hur roligt är det att laga mat åt sig själv varje dag då..? Haha men gud va desperat jag låter men det ska ni veta att så är icke fallet! Trots att ensamheten smyger sig på ibland så vet jag att jag tycker om att vara ensam större delen av tiden. Tycker det är mysigt jag, får ju göra exakt som jag vill då.

Nej nu ska jag kolla till dom stackars köttbullarna som håller på bli svarta. Tjing!


Don't tell me u're sorry, cause u're not.

Godkväll kära ni.

Och så var den här dagen över också. Suck. Långhelg har det varit men tycker ändå det har gått ruskigt fort! Iofs har jag bara vart ledig 1 extra dag men det är ju rätt mycket ändå för vanligtvis går ju helgerna fort som attan. But but, back to work imorgon!

For bort till Lisa förrut och satt å surrade med henne lite innan jag for bort till mamma och håkan och blev bjuppad på middag. Tacos det var mumsigt. Fick även med mig en matlåda hem, dock inte tacos men nånting ännu godare. Nämligen lövbiffs-rolader. Ni vet man rullar en lövbiff kring saker som är innuti? Haha skitsamma det lär vara smaskens imorgon vid lunchtid! Och jag slapp laga mat i mitt nystädade kök :) Lånade även duschen hos dom, haha. Det var skönt att kunna duscha utan att skvätta ner hela badrummet (har fortfarande ingen duschvägg).

Snart är det time att sova men trött är jag inte. Sov länge idag jag! Men det var jag värd. kl 09:15 ska jag befinna mig på jobbet imorgon vilket betyder att jag måste upp senast kl 7. Gääääsp!

I övrigt är jag väl lite down nu för tiden. I feel kinda' lonely. Haha. Mesigt, jag vet. Men jag tycker jag alltid sitter i den här lilla lyan för mig själv och filosoferar om allt som livet hör till. Inte roligt alls, vissa dagar tyvärr. Och inte när det blir en längre tid... Kan ingen komma och piffa upp min vardag litegrann? hehe.

Hejsvejs.


Du lever som du vill.

Hejsan alla.

Dålig prioritering på bloggfronten nu.

Dagen har ägnats åt städning av lägenheten. Men ändå tycker jag inte att det blir sådär skinande rent som jag vill ha det! Kan iofs bero på att min lille kisse tycker om att släppa hår all over the place :p Och sen är man ju ett smartass själv och köper en svart soffa också, då får man nästintill skylla sig själv!

Håkan och mor min kom och hjälpte mig skruva upp en hylla ovanför sängen. Vart faktiskt jättefint! Hemtrevlig liten hörna. Kanske ni får ett smakprov senare. Nånting som fattas mig nu är ett säng-överkast, samt tavlan jag suktat efter så länge! Vet inte varför jag inte fått fingrarna ur och köpt den än, men mamma sa att jag skulle få den av henne, mormor och min morbror som inflyttnings-present :D Då vart jag glad! Förstår inte varför sängöverkast ska vara så förbannat dyrt heller och det är ju inge roligt å köpa liksom! Haha. Sen ska jag införskaffa mig ett litet vitrinskåp men det kan vänta till nästa lön dimper in :) Sen är det ju såklart småprylar som fattas, t.ex en vinöppnare! viktigt viktigt. Haha, häromdagen satt jag och några tjejer hos mig här och hade lite förfest :) Som tur var kunde en av dom ta med sig en öppnare för jag hade då ingen vilket jag märkte när jag kommit hem med en vinflaska med kork. YEAH.

Nu ska jag ta och hitta pånånting tror jag :) Är ju så fint väder!

Longfriday.

Hello.

Här sitter jag på min arbetsplats och är uttråkad. Tog på mig ett extrapass idag då det är långfredag. Men ack så tråkigt det är för det ringer ju absolut nada! En gång var tionde minut ungefär. Sitter dessutom ensam inne i mitt teams rum och Natalie i sitt teams rum. Hon skulle eg. sitta här inne men då vart hon ju tvungen å installera om alla program på sin användare osv så det tog bara tid och gjorde oss förvirrade så nu fick det bli såhär. Msn-kontakt är det enda rätta.

Vi får ju eg. inte surfa och hålla på under arbetstid men vad ska man göra då när det är såhär förbannad lugnt? Sitta och stirra rakt upp och ner? Njae.

Gårdagen var iaf trevlig. Natalie sov hos mig så vi beställde kina-mat och gottade oss. Slocknade kl 23 eftersom båda två var helt slutkörda. Skönt att sova ut även fast kl ringde kl 07:30 imorse. Sov ju bra många timmar ändå!

idag är det fredag och jag vettefan vad som händer ikväll. Blir förmodligen bara lugna gatan. En tvätt-tid skulle jag behöva omgående alltså! Snart är det nästan så illa så man får gå och köpa nya kläder. haha, fresh! Nejdå så illa är det inte men nästan.

Nej nu ska jag väl fortsätta sitta å glo ett slag så hörs vi senare då eventuellt. Adios.

Blä.

Igår vart det lugnt på hög nivå. Jag och Ewe for ut till birsta på dagen är jag handlade lite småplock till lägenheten. Bland annat en fönsterlampa till köket som jag såg fram emot att få tända, men tji fick jag. Glödknopparna jag hade hemma dög inte för den där lampan utan det krävdes nå high tech ikea knoppar som jag inte ägde, så den blir olysande ett par dagar till... Suck.

Efter birsta-trippen for vi och hälsade på Sandra å Anders och jag fick träffa den lilla(!!!) skönheten, Jasmine. Hujeda mig vilken liten människa :o Söt var hon iaf, kan man lugnt säga. Och man blir ju sugen på en liten egen men det får vänta ett par år till tror jag bestämt. Men man ska aldrig säga aldrig! Hehe.

När vi var färdiga där så for vi hem till mig med sakerna och sedan bort till Ewe för hon skulle städa. Sedan for vi på konsum och handlade extremt mycket gotta, haha. Fick inte ens i oss en fjärdedel. Hyrde 3 filmer gjorde vi men bara 1 av dom var bra. Två skräckisar och en "komedi". Komedi-helvetet var nån slags film med en massa ridande kungar i 1700-talets Italien, typ. Så den la vi åt sidan.

Idag är det söndag och ni vet vad jag tycker om det. Jag gillar't inte. En bra sak är att Anna-Lena kommer till stan ikväll, men vi hinner ju inte umgås speciellt mycket då jag jobbar hela dagarna. Men nånting ska vi nog lyckas styra upp!

Tjing.


Trött kis.

Hello.

Ikväll har vi varit ute på galejj. Jag och mitt team på jobbet. Och jag måste verkligen säga att jag har ett sjukt roligt team. Passar verkligen in, känner jag. Nog för att jag inte vann något på hästarna, så hade jag grymt trevligt ändå! :) Vi satt kvar några st där på travrestaurangen när de hade stängt (en i teamet kände dom som jobbade där, så det var ok) och tog en extra drink och surrade innan några av oss valde krogen. Jag fann en tvilling, helt seriöst och det var komiskt. Jag och en tjej i mitt team är extremt lika varandra i sättet/personlighet. Går inte att beskriva.

Anywho, som sagt drog några av oss vidare till krogen medans andra valde att åka hem. Jag, Bettan, Emelie och Katja for till Oscar's och dansade loss till lite schlager. Hade ändå väldigt trevligt men som ni ser är jag ändå hemma relativt tidigt! Känner att jag inte vill ligga bakis och odräglig hela lördagen, därav mitt val att åka hem medans de andra dansar vidare!

Tack allihopa för en grymt trevlig kväll! :) Nu ska jag gå och sova. Buenas noche.

Väggdekoration.

Ja, precis som alla andra har jag kollat på sån där väggdekoration. Tycker det är så fint men frågan är ju då om det kommer att passa in nånstans här i min lägenhet. Kommer ju ha en stor tavla på den största väggen och man vill ju inte bara trycka in väggdekorationen nånstans. :p Det löser sig nog. Det kommer iaf att stå "those who wish to sing, always find a song". Vilket jag tyckte passade mig ypperligt då jag är en riktig sångfågel.

Nu ska jag sova hade jag tänkt. Blir en lång fredag imorgon! Visst ska det bli roligt att umgås med mitt kära team på jobbet efter arbetstid men ack så skönt det skulle vara att bara få åka hem också :) Det blir nog bra ändå hur det än slutar!

Tjing.

Babiba, baboba!

Tjena. What's up?

Idag slutade jag "sent", nämligen kl 19. Fast då började jag 10:15 också, skönt! Längtar till på fredag då vi har team-aktivitet. Jag + min grupp på jobbet ska mötas upp i nåt rum på Telia kl 15 där allt börjar. Får se vad Järd (ledarn) har hittat på. Sedan ska vi alla åka ut till bergsåker där vi ska käka buffé och dricka vin till maten och självklart har vi lagt ihop päningar för att spela på travet för :p Haha jag har då aldrig varit på nåt trav men jag tror det kan bli trevligt! Läge att börja lära känna sina arbetskamrater nu kanske.

I övrigt är väl allt okej. Har känt mig kind of hängig hela veckan. Slö i kroppen osv. Men det är ju inte livshotande så man ska inte klaga. Har ännu inte varit och sett Sandra och Anders lilla Jasmine eftersom jag jobbar så pass sent och då är det väl kanske inte läge att åka upp på sjukhuset. Så jag ska träffa skönheten till helgen hade jag tänkt! Åh jag längtar!!

Ska nog gå upp och se om det finns nån tvätt-tid här i veckan för det behövs nu kan jag lova! Ciaos.

RSS 2.0