mysigt.

har haft sällskap av min älskade mamma här ikväll. känns skönt med lite sällskap now and then :) vi har ätit god mat, sett på tv och surrat på. ♥


waiting for a love like this.

halloj. allt väl?

med mig är det bra. allt i sin ordning, tror jag. mycket tankar just nu men bara att stå ut. man har ju sina sånna perioder ibland men det brukar gå över efter ett tag. jag är nog lite utav en grubblare.


music makes the people come together, yeah!

här sitter jag och avnjuter från musik från min dator, vilket jag länge trott har varit en omöjlighet då det alltid laggar apa när jag lyssnar på youtube eller liknande. tills nu! telia har ju en spotify-liknande tjänst och som anställd på telia så borde man ju faktiskt testa tjänsterna, vilket jag nu fick fingrarna ur röven att göra. det jag pratar om är nämligen Telia Music Player. den tjänsten kan man för 99 kr/månaden använda på 3 olika datorer samt 2 mobiltelefoner per prenumeration. dessutom är de första 2 månaderna kostandsfria och det är inget man binder upp sig på. man behöver inte heller vara kund hos telia på något vis för att kunna använda tjänsten i datorn då man kan betala med kontokort, dock om man ska använda tjänsten i telefonen.

i alla fall så kan man ladda ner obegränsat med låtar och det finns tusentals låtar att välja mellan. i love it! har änsålänge bara testat tjänsten i datorn och det funkar utmärkt. tar bara några sekunder att hämta låtar och de spelas upp utan några konstigheter. känns skönt för mig som varit musiklös ett bra jävla tag att äntligen kunna lyssna på vilken låt jag vill! jag är definitivt nöjd.

jaja. från det ena till det andra. somnade på en grisblink igår och det var helt underbart att sova kan jag tala om. var dock inte direkt "utvilad" imorse när jag vaknade men inte lika död som igår. jobbdagen gick smärtfritt igenom och snabbt gick den dessutom! :) imorgon har jag ju som sagt sovmorgon, tjoho!

jag vill faktiskt känna mig sådär trött som jag var igår. haha, det var som när en killkompis ringde mig mitt i natten häromdagen och det första han sa då var "hej, ligger du å mysblundar nu du?". ni vet när man är sådär riktigt jävla mystrött så man bara övernjuter av att man får somna om. ah, det är härligt!

vilka jävla samtalsämnen...

såååå trött.

men är huvet dumt får kroppen lida, som man brukar säga.

ja, trots att jag jobbade idag så vart det utgång igår. men huvudsaken är ju iaf att jag kom upp i tid och att jag hade roligt, vilket jag gjorde/hade. helt klart värt. fast det tyckte jag nog inte imorse när klockan ringde. hujeda mig.

efter jobbet idag kände jag mig dock inte heller omöjlig. öppen för förslag så att säga. for hem och snyggade till mig (haha) och åkte ner på olearys och träffade mami mfl. käkade lite oså. men jag tog mitt förnuft till fånga och åkte hem istället för att gå ut o göra av med ännu mer pengar och vara trött imorgon igen. så nu är jag hemma, nerbäddad under mitt duntäcke och väntar på en god natts sömn :) ska bli så skönt så ni anar inte.

imorgon väntar jobb igen 08:45-17:15 och sen börjar jag inte förän 12:30 på måndag så då får jag sova ut. sen jobb 3 dagar, ledig 1 dag, och sen jobb fredag och sen får jag helg jag med!! woho :) tidsoptimist javisst. mamsen min fyller år på fredag också, men då jobbar jag dessvärre till 21:15 :/ bleh..

anywho. nu ska jag ta bort makeupen och sova gärnet. godnatt!


du är så fin. ♥

don't want.

borde sova. men lägenheten är så satans varm. och öppnar jag fönstret blir det för kallt. hur ska jag ha det?

usch, jag vill inte jobba i helgen. men vem vill egentligen det? bara bita ihop så farligt är det ju egentligen inte :) får se det från den ljusa sidan, jag gör inte av med pengar! dubbelmoral.

som sagt, sova var det ja.

gullllligullllllli.

phew!

goder afton.

jag är helt slut måste jag få säga. har tvättat som en jubelidiot idag, samt städat. i och med att jag vart bestulen på min senaste tvätt-tid hade jag ett berg idag. så mellan 12-16 har jag kubbat mellan lägenheten och tvättis trodde aldrig jag skulle hinna med all tvätt, men det gjorde jag minsann och nu känns det underbart.

har även städat och donat lite här hemma. varit ute hos pappa och jobbat lite och varit och införskaffat mig en skrivare. ja, nu hörde rätt. en skrivare liksom. detta pga att jag ska slippa behöva åka ut till pappa varenda gång jag måste skriva ut fakturor.

nu ligger jag i soffan och chillar efter en dusch som var underbar den med. funderar på om jag ska fara på affärn och köpa mig något gott? haha.

someone like you.

good evening fooks'

jag vet inte om jag är på bra eller dåligt humör? konstig känsla dedär. däremot vet jag att jag inte ser fram emot att jobba i helgen. hoppas det blir dåligt väder (; haha! då slipper jag ha ångest över att behöva sitta inne. forgive me.

jobbdagen har gått smärtfritt. woho. var dock så satans trött imorse eftersom jag somnade waaaay to late inatt. så kan det vara ibland! en workday kvar sen är jag ledig i 1 dag. nicenice. hoppas inte det är fint väder då heller för då ska fröken lina nämligen bosätta sig i tvättstugan (såvida inte nån jävel snor min tid igen!!). imorgonkväll får det gärna vara finväder dock så kanske man kan hitta på nåt roligt. vad nu det skulle vara.

pappa ringde å frestade mig förrut. han o bror är i sthlm. "vi har det jättebra lina, du skulle ha varit med!!". ja det betvivlar jag inte att ni har. hmpf. men, jag var ju faktiskt i thailand för inte så längesedan så jag har inget underlag för att klaga egentligen.

fan vad jag klagar!

anywho. händer i vanlig jävla ordning ingenting intressant i mitt liv för tillfället. jobba, hem, laga mat, sova. same thing every day. såg en film på tv nyss, störtkär hette den, haha! gullig film. jag vart lite kär i kärleken då faktiskt. ja i kärleken inte i nån person för det vore ju ett under om jag blev det. JAG?

nu blabblas det på om helt oväsentliga saker. men det är väl ni vana vid.

tjingeling.

musik kan byggas utav glädje!

av glädje bygger man musik! (8)

hello you.
måndagen avklarad. det gick minsann smidigt. hade dock grov ångest inför att gå ut i spöregnet på förmiddagen då jag skulle till jobbet men då ringde mamma som en ängel i sista sekund. hon började jobba kl 13 och jag 12:30 så jag fick skjuts ner så jag slapp bli som en blöt katt. fick även skjuts hem då vi slutade i princip samtidigt. hallelujah moment!

imorgon hoppas jag dock på att det inte regnar åtminstonde men man får ju inte hoppas på för mycket. å andra sidan kvittar det då jag ändå ska jobba. på onsdag skulle det bli finväder enligt SMHI så vi får se om det blir någon båttur eller nåt efter jobbet. är ändå ledig på torsdag :) sen blir det jobb igen fre-fre, med en dags ledighet på torsdagen där igen. jobbar även 12:30-21:15 på fredagen där vilket är SÄMST eftersom att min lilla mams fyller år :( kunde ju helst ha fått mitt fripass då.

nu babblar jag på om mitt jobb här vilket jag förstår är högst ointressant för er del.

nu ska jag knoppa. om jag kan dvs. sov bra många timmar föregående natt! härligt. grannarna har börjat lugna ner sig. har dom läst min blogg, tro? pinsamt isåfall så mycket som jag klagat. fast rätt åt dom!

godnattski.


swisch, sa det bara!

ja om helgen alltså. den tog tyvärr slut på ett kick.

utanför jobbet i fredags väntade bella och hennes resväska. vi insåg att vi precis missat bussen så vi traskade hem till mig för att lämna väskan och fräscha till oss innan vi traskade ner på stan igen. vi satte oss på källar krogens uteservering och beställde in grymt god mat. black and white för min del och en svalkande cider. dessvärre var det inte mättande, haha! hade lätt kunnat äta en till portion och likaså bella. men vi var nöjda i alla fall.

vi hade beslutsångest om hur fredagskvällen skulle spenderas. med eller utan alkohol? vi blickade ner mot uteserveringarna på storgatan och dessa var redan fullpackade så vi beslutade oss om att lite godsaker framför tvn skulle sitta mycket finare, då vi båda ändå var väldigt trötta. så promenaden gick mot seven eleven och där efter hem till soffan. det tog nog inte mer än en timme så sov bella och bara nån timme senare sov jag. underbart.

vaknade upp pigga och glada igår. åt frukost i godan ro och påbörjade sen tillfixning. trots det fina vädret åkte vi ut till birsta då bella var shoppingsugen :) sagt och gjort. ner mot hamnen och låna bilen av mamma och håkan och sen bar det av. vart även lite shopping för min del trots den ostadiga ekonomin såhär dagarna innan löning. men jag hittade en så underbar kofta på bikbok (där jag förövrigt aldrig ens går in?) som var nersatt från 500 kr till ynka 124,50! vilket kap.

återigen hade vi beslutsångest om hur kvällen skulle se ut. grillfest ute på björkön eller båtåkning i stan? efter mycket mycket velande slutade det med alternativ nr två. mamma och håkan hämtade oss i hamnen och då for vi ut till tjyvholmen och drack alkohol, sjöng och hade det trevligt i den stekande solen :) hur skönt som helst. lite senare lockade krogen men där inne vart det en drink innan vi dribblade oss hemmåt igen. haha. var väl hemma vid tolv tror jag.

vaknade vid 10 imorse och vid 12 drog sig bella mot bussen. som sagt, helgen swischade bara förbi men trevligt har jag definitivt haft det! nästa gång är det jag som åker ner till bella i ljusdal. var tusen år sedan jag var där!

idag är det tv hela dagen och imorgon börjar jag inte förrns 12:30. skönt!


jag får väl ha skitiga kläder då!

jag hade tvätttid idag. så jag skyndade mig hem efter jobbet, slängde bokstavligt talat in matkassen, röck tag i tvätten och sprang upp till tvättstugan för att slänga i en maskin. VAD UPPTÄCKER JAG? jo, att någon jubelidiot har stulit min tvätttid. och dessutom satt på "tvätt-pluppen" på dörren så det inte gick att öppna. vad fan är det för jävla stil? det är nästintill omöjligt att få tag i en tvätttid här och det är så att vi har en liten och en stor tvättstuga. självklart vill man åt den stora men då det som sagt är nästintill omöjligt får jag ofta offra mig och ta den lilla, vilket jag hade gjort idag. också är det nåt jävla kukhuvud (ursäkta franskan) som har mage att sno min tid? jag var verkligen i behov att tvätta. FYFAN, säger jag bara.

verkar som att man varken får sova eller tvätta i det här grannskapet!

imorgon är det i alla fall äntligen fredag så det är ju nåt som piggar upp en. och att bella kommer! det ser jag fram emot big time. får väl ta och KÖPA mig nå nya kläder så man kan gå ut överhuvud taget i helgen. ja, jag kanske överdriver en gnutta men tvätttiden var verkligen efterlängtad. åh jag blir så jävla förbannad så jag måste nog sluta skriva nu...


segare vecka får man leta efter.

vad är det med den här veckan egentligen? den har gått så förbannat segt så jag vet inte vad. det är bara onsdag men det känns som jag jobbat 5 arbetsdagar. missförstå mig rätt, jag gillar mitt jobb väldigt mycket, men vem gillar inte att vara ledig också? tror fortfarande jag är lite seg i skallen sen semestern.

hann med att klippa mig idag efter jobbet iaf. dock inte färga men en klippning var jag i stort behov av. om det vart bra? ja ni, det syns knappt. jag som ville försöka få en frisyr för en gångs skull så jag bad henne klippa upp det så man kunde "busa" till det lite. har gett fan i att klippa min uppklippning de senaste klippningarna (hur många gånger nämndes klipp?) just för att jag ville ha håret jämnlångt men nu var jag less. jo visst klippte hon upp det men inte allt för mycket och visst jag kunde väl sagt till men jag vet inte, kände mig mest ivägen faktiskt. klippningen tog väl totalt 20 min. håret plattades inte ens :p

jaja, ska sluta klaga och gå o platta håret myself. morr.

ge mig freeeedag! var så otroligt sugen idag på att vara ute o åka båt med mami och håkan, kanske ta en öl och njuta av solskenet. men plikten kallar imorgon så jag fick avstå. om det ändå vore torsdag idag då? så man kunde se fram emot morgondagen med lite båtåkning och bella-sällskap.

nej på fredag efter jobbet som jag slutar så sent som 19:15 på, möter jag upp bellie i stan och vi går då raka vägen mot en uteservering och avnjuter en middag med diverse drycker.

so sweet, so beautiful.

hej alla.

somnade tillslut inatt, men det var då tamigfan omständigt. man har ju sånna nätter ibland då man bara funderar över massa saker. försov mig dock imorse pga trötthet men jag hann iaf i tid till jobbet men fager var jag inte!

har tagit ut mitt löshår nu iaf. tyckte synd om håret, hehe. har ju bara haft det en kort tid men jag vet hur jag är! orkar inte hålla på dona efter ett par veckor och det är ju inget man gör innan jobbet direkt då man bara ska sitta framför en dator hela dagarna. får låta mitt egna hår vila lite istället. blir ingen klippning imorgon iaf då jag insåg att det blir för tight med jobbet så det vart en avbokning. lite synd but but. kanske bokar ny tid next week då jag har ett fripass.

poolpartyt blir inte av i helgen (såklart, haha). jag och danne har inte orkat "ta tag" i det riktigt och pappa ska vara där ute så det får bli en annan helg :) kanske i augusti. istället kommer bella hit och det är ju inte fy skam det heller! absolut inte. var inte så längesen hon var här och den gången hade vi iaf skoj som vanligt. med våran normala vild-vittre-humor :D hi. blir kanske så att hon & jag far ut till björkön på lördagen iaf för lite miljöombyte. stan är inte alltid the shit.

måste bara säga det också. vila i frid Åke. har inte nämnt någonting om detta då jag inte riktigt insett att det är sant, men idag såg jag dödsannonsen och det kändes konstigt.

jag kände inte åke jättebra. men ni kanske minns att jag berättade tidigt i våras att jag skulle iväg och repa med ett band? det var iaf åke som "upptäckte" mig och var min s.k mentor i bandet. hann tyvärr bara vara med och repa en gång då det lades lite på is iom att jag flyttade och skaffade nytt jobb. men sen har åke träffat min mamma och håkan och frågat mycket efter mig då han var väldigt mån om att jag verkligen skulle hålla på med musik, så jag ringde upp honom för bara en månad sedan längre hann vi inte. detta hände tragiskt nog väldigt hastigt och oförutsägbart. ännu en gång åke, vila i frid @-/--

she's got to love nobody.

kan inte sova. ovanligt att jag skriver det va? nej faktiskt så beror det inte på mina grannar denna gång. dom har (peppar peppar) varit lugna ett par nätter nu. otroligt! nej just nu beror det på ren pigghet. kan det bero på att jag sov som en stock igår (söndag) och hela natten mot måndag mån tro? för många timmar på ett dygn kanske.

jag bör verkligen sova då jag ska upp snart. eller snart å snart, vid 7tiden. vet redan nu att jag kommer vara en zombie i vanlig ordning.

har bokat tid för klippning + slingning på onsdag. får hoppas jag hinner med tiden bara! ska ta ut löshåret som jag haft i ca 2 veckor. jag tycker verkligen det är skitsnyggt med långt hår men för mig som knappt har något tåladmod blir det inge roligt efter ett tag. nu när jag jobbar går jag bara med det uppsatt i en knut ändåså och då är det ju bara onödigt. så jag tänkte gå tillbaka till någon enkel mellan-långt-hår-frisyr. o sen få ordning på utväxten som är skrämmande. brukar alltid bli brunett kring den här årstiden men i år tror jag att jag ska hålla mig ett tag då jag inte orkar med kliandet av hårfärgen (ni som inte vet: jag är extremt allergisk emot mörka toningar, alltså ej blekmedel) vilket är grymt jobbigt då jag tycker det är skitsnyggt att vara brunett!

nej jag undrar jag om man ska göra sig ett nytt försök till att sova. höres.

jag flyttar.

förstår att det är högst ointressant att höra om mina klagomålsinlägg angående grannarna men jag kan bara inte låta bli, eftersom att det är det som kretsar i mitt huvud hela tiden :p

inatt spelades det på högsta volym (nej, jag överdriver inte) fram till klockan 03. jag tog upp min mobil och satt igång ljudinspelaren bara för att se om det hörs så väl som jag inbillar mig eller om jag överdriver. pyttsan, när jag spelar upp ljudfilen låter det som att det är en låt jag har inlagt på mobilen som jag spelar upp. då förstår ni hur illa det egentligen är.

idag ska jag bara slappa, orkar inte annat känner jag. klockan 17 ska jag ställa mig och göra i ordning middag till mig och natalie! det blir nämligen middagsätning hos mig med lite vindrickning som jag nämnde igår. blir mysigt. vädret är ju mycket bättre idag också så en uteservering är inte uteslutet. ha-ha.

där satt den.

ja, nu är grannarna igång igen så det är ju ingen idé att sova. så i brist på fantasi gör jag en gammal hederlig lista.

Namn: Lina Maria Victoria
Piercingar: Naveln kvar bara. Har haft flera.
Tatueringar: Inte än.
Längd: 165 cm över jorden.
Skostorlek: 37.
Hårfärg: Solblekt skulle jag nog vilja säga.
Är du kär i någon: Kan jag inte påstå, nej
Vill du bo någon annanstans: Just nu, svar ja, pga grannarna.
Tänker du på självmord: Nej.
Vilket shampoo använder du: Nåt billigt skit från barnängen för tillfället.
Vilken parfym använder du: Christina Aguileras nya just nu, annars Paris hiltons can can.
Vad är du rädd för: Höjder, hajar och att åka bil är det jag är mest rädd för. Och självklart att förlora någon nära.
Gillar du att tvätta: Mjae, gillar när jag tvättat klart iaf!
Gillar du Berg-och-Dalbana: Japp!

SENASTE...
Film du hyrde: Oj, ingen aning! Tror det var när jag, sandra och emma hyrde "I taket lyser stjärnorna".
Film du köpte: Köpte ett tjugotal filmer i Thailand så jag vet inte.
Låten du lyssnade på: Lyssnar just nu på grannarnas musik.
Låten du laddade ner: Minns inte. 
Personen du ringde: Mamma min.
TV program du tittade på: Scrubs!
Personen du tänkte på: Det lämnar vi osagt.

FAVORIT...
Mat: Just nu är det nåt jag åt i Thailand varje dag typ, kyckling i rödcurry.
Låt: Hallelujah är ju en favoritlåt genom tiderna!
Sak att göra: Sjunga får jag nog säga. Och resa såklart!
Sport: Inte insatt.
Dryck: Vatten, cocacola och mjölk.
Kläder: Bekväma kläder. Oftast skjortor (kanske inte låter så bekvämt men).
Film: Oj! Filmen taken var en riktigt bra film!
Bil: Hm. Av dom jag kört gillar jag nog min gamla pärla saaben bäst.

ANTAL...
Gånger du varit kär: Ja på riktigt, 3 gånger kanske.
Gånger ditt hjärta brustit: Ja, två av dom tre gångerna då kanske :p
Hjärtan brustit på grund av dej: En gång vad jag vet.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet ej, några ggr iaf.
Ärr du har på kroppen: Ja, 3 på knät sen operationerna, och massa från när katten har rivit mig så jag vet ej riktigt.

SENASTE...
Bok du läste: Aldrig fucka upp.
Personen du fick mail av: Malin.
Personen du fick brev av: Mitt jobb kanske? Lönespec skulle jag tippa på.
Personen du fick sms av: Det ni, men glad vart jag!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Var faktiskt bara ca 2 veckor sedan. Jag å mamma å hennes nya karl var ute å käkade på skatan o då var min pappa och bror där så, haha.

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Jag har jobbat och sedan bara legat i soffan.
Var det kul: Njae, inte direkt.
Hur tidigt stiger du upp: Det varierar beroende på hur jag jobbar. men allt mellan 7-10. På helgerna runt 12.
Gillar du att slåss: Brukar inte görat så ofta.
Vad ska du göra ikväll: Klockan är snart natten så sova är väl det som återstår.
Är du seriös: Oftast inte.
Vad är du allergisk mot: Hårfärg, haha. Eller ja, ett ämne som finns i hårfärg. Inte roligt alls är det.
Var har du ont: I mina jävla knän.
Använder du hårspray:Det gör jag.
Kan du stå på händer: Njet.
Favorit serie: Scrubs, 2 ½ men, SATC osvosv.
Salt eller socker: Salt får jag nog säga då.
Gillar du ketchup: Japps.
Är du glad nu: Likgiltig.
Var du glad igår: Samma där.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: Inte mycket.
Stockholm är: Sveriges hufvudstad.
Göteborg är: Min morbros stad.
Kan du sjunga: Det kan jag.
Mer värt än guld: Kärlek.
Spaghetti eller makaroner: Mackisar.
Ett land jag helst vill besöka: Definitivt Thailand igen. Och Australien skulle nog vara en upplevelse trots att det finns massa farliga djur där.
Ska bli skoj: Poolpartyt.
Ska inte bli skoj: Att inte ha nå mer semester.
Sparar till: Sparar gör jag, men till vad vet jag inte. Än.
Väntar på: Att grannarna ska bli tyst så jag får sova.
Pålägg som gäller: Oftast salami, eller bara smör.
Dagens dryck: Vatten, Kaffe och cola.

Nu har man dödat lite tid med den här också.

hallonpaj.

fredag, jag är kär! ja, i fredagen alltså.

fyfan vad härligt med helg! :) aah. har känt mig så jävla trött och slapp idag. men det beror på mina IDIOTgrannar såklart. fick ju åtminstonde en natts sömn denna vecka. inatt trodde jag seriöst att jag skulle börja gråta av frustration. kl 02(!!) hörde jag att grannen ovanför kom hem och inte ensam. säkert 3-4 personer som kom dit. musiken slogs på, och de skulle självklart prata genom att överrösta musiken. skrika med andra ord. jag visste seriöst inte vad jag skulle ta mig till eftersom jag är för feg för att gå och säga till, dumt nog. nej, jag låg bara där och önskade hårt att de skulle bli tysta någon gång, vilket de förmodligen blev efter en tid för jag somnade tillslut och fick väl en sisådär 3-4 timmars sömn. underbart.

jag övervägde starkt att börja söka nytt boende inatt.

jaja, nu är det helg och imorgon får jag sova hur länge jag vill! och det ska jag göra också. om jag inte minns fel har jag bokat tvättstuga? bäst å kika upp det för tvätta, det behöver jag.

när jag gick ifrån jobbet köpte jag med mig massa gotta att ha till ikväll. är ju fredag! så hallonpaj har jag ätit. mums men satan så mätt jag vart efter bara en liten bit. tanken är att jag bara ska ligga i soffan hela kvällen och dega och så kommer det nog bli! natalie kom med förslag om att sitta hos mig imorgon och surra och ta något glas vin. jag som inte ens skulle ägna en blick åt en alkoholdroppe denna helg men jag verkar inte vara svårövertalad. kom iaf överens om att det inte ska bli någon utgång... men ja, ni känner väl mig vid dethär laget och jag har ingenting till mitt försvar mer än att man bara lever en gång och även om man inte ska ta vara på den tiden med alkohol så ska man inte heller gå runt och ha ångest. live your life, with no regrets. man gör det man tycker är kul helt enkelt. med eller utan vin! haha. får se hur det blir.

synd är det att det bara är en massa skit på tvn ikväll. verkligen bara skräp.

hörs senare då kanske.




kort ledighet.

ja nu blir det inte många timmar mellan arbetspassen. slutade 21:15 idag och ska vara tillbaka 08:30 imorgon igen men sen är det helg! :D ska bli skönt med en lugn helg. lite kvalitétstid med sig själv.

sitter och sneglar på grannfejden nu. fyfan vilket jävla löjligt program. hur fan betér sig folk egentligen? hahaha, det är ju skrattretande. vuxna människor. oftast bondläppar som bråkar om grannen råkat gå över vägen som nån annan äger. ja fyfan, som sagt.

inatt fick jag sova iaf och imorse vaknade jag utvilad hade ju sovmorgon. imorgonbitti kommer jag nog vara dödens trött igen för jag är verkligen ingen morgonmänniska.

åh vilka tråkiga inlägg jag skriver.

p-p-p-poolparty

har länge varit funderingar kring om jag ska ha poolparty ute hos mig på björkön. vi skaffade poolen för tja, vad kan det vara, 5 år sen? men det har ännu inte blivit av. skandal. det måste ju vara sommarkänsla på hög nivå, med poolparty, eller har jag fel?

anywho. nu har frågan om detta party kommit upp på tapeten igen och denna gång verkar det bli av. jag och danne (en kompis från björkön) planerar att ha partyt inom kort. väldigt kort. nej, inte nu i helgen men eventuellt nästa. fyfaaaan vad roligt det skulle vara! :) dessvärre tror jag inte att vädret tillåter, men wth, vi har ju poolhus! haha. men som sagt, grymt kul ska det bli. läre inte bjuda alltför många människor då det lätt kan urarta i kaos och det vill vi ju inte. lär väl bli de närmsta, de ute på björkön osv.

jahopp. nu börjar klockan dra iväg igen och det var ju mindre roligt. godnatt.

varning för agda 87.

good evening fooks'.

trött. trött. trött. är ständigt trött tycker jag. men när jag väl ska sova går det ej. inatt var det musik som spelades ifrån grann lägenheten, jag orkar inte! finns det ingenting som heter respekt? fine, att spela musik innan klockan 23 eller kanske på helgerna, men på en vardag mitt i veckan klockan 00:30? nej tack! ja, grannen har säkert semester men behöver det betyda att resten av huset har det? det spelasförvisso inte så högt så att väggarna skakar, men det spelas nog högt för att jag ska ligga och reta upp mig på det. jag tror inte jag är den enda i grannhuset som är medveten om hur lyhört det är.

jaja, bara hålla tummar och tår för att jag får sova inatt. imorgon har jag dessutom sovmorgon och jag gillar't!

anywho. dagen har gått fort och det gillas också. snart är det ju helg igen! denna helg ska spenderas så långt ifrån vinflaskornas glada afton som man kan komma. gatufesten tok minst sagt knäcken på mig. nej ni, helgen ska spenderas i soffan framför tv:n & möjligtvis ute på björkön. det är åtminstonde planerna.

happ. då ska man väl ta och göra lite pappersarbete då innan sömnen ska falla på.

puss på du :-*

give you to me.

som sagt, bloggsuget tar sig. nu fattas bara en fin design och att mina knappt använda kamera kommer till användning så bloggen får lite liv. hoppas det händer bara.

har ännu inte förmått mig att sova. tänderna är borstade, ansiktet är tvättat, håret är flätat och jag ligger i sängen. men det finns ju så mycket annat skoj som håller en uppe.

jag har fjärilar i magen. fan också säger jag om det.


det finns en sång som säger allt.

som värmer när det blåser kallt. som lockar dig att gråta eller jubla :')

sjukt trött idag. grannarna utförde aktivitet inatt tror jag och som jag nämnt tidigare är huset lyhört. klockan var efter 3 senast jag tittade på klockan och upp skulle jag kl 7. kan säga er att jag försov mig big time och vaknade inte förän 08:45 och jag var tvungen att gå senast 9, så morgonen vart en stressig sådan.

mami kom och hämtade upp mig efter jobbet oså fick jag skjuts på affärn så jag kunde få storhandla någon gång så nu är det äntligen gjort. har ekat i kyl o frys de senaste dagarna (veckorna?)

överväger att lägga mig så jag orkar leva imorgon, tillskilnad från idag.

thinking of u.

no puedo dejar de pensar en ti.

det går inte. det går inte. det går inte.

patetiskt. av mig själv. gaah!! :-(

börja igen, kanske?

jag är lite halvsugen på att börja bli lite mer seriös med bloggen igen men har inte bestämt mig riktigt ännu. jag vet ju att det säkerligen kommer dö ut efter ett tag igen. ilandsproblem.

idag var man tillbaka på jobbet igen efter 2 veckors semester. känns väl lite sisådära :p har gått alldeles för fort men jag kunde faktiskt inte spenderat veckorna på bättre vis :) en vecka i thailand och en vecka i sverige med massa vänner på gatufesten. var sååå sliten igår efter veckan så det hade satt mer fint med resan till thailand EFTER gatufestsveckan (; haha. men det är bara att gilla läget.

började som tur var inte förrän 12:30 idag så jag fick lite mjukstart. dock var jag snortrött imorse och mer trött när jag kom hem runt 21:30. men det var ett kärt återseende med alla arbetskamrater må jag säga :) trodde dessutom att jag skulle jobba till helgen, var bombsäker eftersom det stod det på mitt schema! men idag när jag och bettan satt och prata och jag nämnde det vart hon alldeles brydd. det var inte alls våran jobbhelg! det var fel i schemat bara men det är nu åtgärdat. skönt.


måste väl ta o sova.

tänker på dig :-*

RSS 2.0