You got me on my knees...

Halloj...

Har inte så mycket intressant att skriva i vanlig ordning. Jobbat idag som vanligt. Går väl relativt bra än så länge. Men ibland får man ju in världens samtal som man inte har en susning om vad det handlar om osv och då blir man svettig.

Sov som en apa igårnatt. Och då menar jag att jag sov dåligt. Vaknade om vartannat av att jag blödde näsblod men orkade fan inte kliva upp och hämta papper så jag la mig bara på rygg och hoppades att det skulle sluta. Ja alltså jag blödde ju inte i mängder direkt så sängen vart nerblodad, haha. Nån droppe åt gången sådär. Så nu vet ni det :) Yeah..

Imorgon jobbar jag 10:15 till 19-nånting. Dagarna går faktiskt rätt fort nu för tiden! Har för mig att vi har någon form utav team-aktivitet på fredag men jag vet inte. Hörde nåt om att vi skulle på trav :p Haha, jag ska bli miljardär tänkte jag.

Nääääää nu ska jag väl ta och knoppa. Najt.


+o(

Vad är det med mig? Jag mår konstigt. Illamående och huvudvärk. Detta bådar inte gott.

mihihih!

Måste bara säga GRATTIS till Sandra & Anders som fick sin lilla dotter idag!! :D:D Imorgon ska jag komma å hälsa på och få se det lilla miraklet! Helt otroligt :D

Blaslblalba..

Varför går helgerna så förbannat fort? Dom är ju över på en grisblink och jag blir less över det.

Gårdagen var helt okej. Förfesten var grymt rolig med en massa lekar men jag dog av när vi kom ner till Aveny. Vart bara sådär tvär-trött-tråkig och ville åka hem, så jag gjorde't. Där har vi nog svaret på varför helgerna försvinner så fort..? Jag sover bort dom!

Håret vart iaf kanonbra! Är nöjd som attan. Vart en massa ljusa slingor men inte så mycket så att jag är blond. Riktigt fina kontraster om man får säga så om sig själv!

Nervös är jag också inför imorgon på jobbet. Det är nämligen första dagen vi ska jobba helt självständigt utan hjälp från någon ledare :| Och jag som redan är lost in space. Ska se till att vara på jobbet åtminstonde en timme tidigare än vad jag börjar så jag får starta upp allt och förbereda mig mentalt i lugn och ro. Börjar inte förrns 09:30 iaf.

Anywho.. Kanske är dags att sova nu då.


Jag blir så lé.

Varför kan det inte bara sluta snöa? Allting blir ju förstört av snö. Har man fixat håret så blir det blött och lockigt eller platt som en katt. Sminket rinner av all blöt snö. Man fryser och måste ta på sig en massa kläder. Skor? Ja vad ska man ha för skor? Häromdagen var det nästan möjligt att gå i pumps ute men idag krävs det nog fan vinterstövlar. FYYYYYYYYFAN.

Bara för att jag är så sur tänker jag ta bussen till stan. För att dom har plogat vägarna är högst otroligt och jag har ingen lust att vara svettig av allt plumsande när jag kommer till frissan. Och just idag när väderhelvetet är som det är har jag ingen bil.

Ursäkta mitt gnäll men snö gör mig bara på bra humör en gång om året. Och det är när den första snön kommer, resten hyser jag bara agg över.

HEJ.

Jag smäller av! =(

Varför i hela fridens namn ska det snöa ännu mer? Vaknade vid 06 imorse och tittade ut och såg snöstorm. Jag blir så less. Nu är jag inte lika taggad för utgång ikväll heller. Jag menar, hur roligt är det att gå ut i ett ton kläder och vinterskor? Nej, precis.

FÖRSVINN DIN ÄCKLIGA SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Nackellack och jag.

Vi går inte hand i hand kan jag säga. Tänkte göra mig lite till nu och lacka naglarna. Det händer ytterst sällan och nu förstår jag varför. Jag kan ju inte få det att bli snyggt! Jag målar tamefan över hela fingrarna/händerna. Less blir jag iaf för jag har inget aceton att rätta till det med heller. Sur_tjej_88.

Sitter och slötittar på Let's dance nu. Jag tycker Laila ska vinna! Hon är dukitg hon men egentligen skiter jag i vilket.

Tog mig en dusch nyss också, härligt. Nu kan jag sova gott inatt. Sitter nu här i min lägenheten med en massa värmeljus tända och känner mig sådär halvtrött och mysig :p

Jaja, ha en bra kväll nu allihopa.

Cravings!

Fyfan vad sugen jag är på choklad! Just nu, bara för att jag är för lat för att gå och köpa och för att jag inte har något som ens är i närheten av lika gott i kylen/skafferiet. VARFÖR? Varför händer det jämt när man inte har nåt.

Nu är det underfuckingjävlabara helg. Den är så välkommen så! Blir lugna puckar ikväll för att ladda upp för imorgon. Då ska jag bli snygg i håret också som jag nämnt ett tiotal gånger :D Vart en sväng in idag på systemet där jag plockade ihop lite gott och blandat. För en gångs skulle köpte jag inte bara vin. Jag är taggad! Mer taggad än någonsin!

Vill bara att klockan ska bli sent och jag blir trött så jag får sova så det blir imorn. Haha! Galen jag. Den enda nackdelen (det finns ju alltid en) är att jag inte har någonting att ha på mig. Verkligen nada. Och jag har gått på stan två dagar i rad nu utan att hitta något smakfullt. Skandal. Får bli en svängom imorgon också och rycka första bästa. Det enda jag har åstadkommit hittils är ett par strumbyxor, å man kan ju inte bara gå ut i strumpbyxor inte.

När jag kom hem förrut hade en propp gått också. Hallelujah! Kylen och frysen var av och likaså toalampan + kökslampan. Och eftersom jag inte är så teknisk ringde jag mamma som kom och hjälpte mig och det var ju egentligen hur simpelt som helst. Nu vet jag det tills nästa gång. Tråkigt att jag fick slänga en massa mat bara :( Som hade tinat och förstörts.

Jamen vi hörs väl då.

Forgive me my behavior.

Jag är sjukligt trött idag. Har gått och önskat hela dagen att det ska vara fredag but no! Det är bara torsdag. Längtar så mycket tills på lördag då jag ska bli fin i håret osv. Och självklart att det blir utgång! Inte ofta jag är taggad för utgång men denna gång är jag minsann det. Bra bra.

Vi fick även godis och naturgodis till frukost idag? ;o Haha. På jobbet hade Magnus och Therese köpt snacks för vi skulle ha någon lång genomgång. På morgonkvisten där vid 8-tiden var man inte så sugen men det löste sig vid 10-tiden ;) haha! På en torsdag å allt. Efter lunch satt vi i svaret igen och hua vad nervöst det är fast samtidigt inte! Längtar bara tills man verkligen kan allt. Åtminstonde någorlunda. Just nu känner jag mig bara som ett frågetecken som får säga "går det bra att dröja?" hela jävla tiden. Haha. Det är så komiskt att jag får faktura-frågor hela tiden - det systemet jag är sämst på i dagsläget. Men övning ger ju färdighet sägs det! Ohh på måndag ska vi jobba heeelt självständigt, hur ska detta gå? Hoppas helgen blir lång.

Efter worket gick jag å natalie och kollade på skorean dom har på DNA. Hittade ett par fina pjucks och var på väg till kassan när jag fick syn på lappen där det stod att dom bara tog kontanter och några sånna hade jag inte på mig så det blev inga pjucks. Jag var för lat för att gå på bankomaten, hade säkert ångrat mig på vägen dit ändå :p Får se om jag slinker in där imorgon... Sen handlade jag en tisha på vero moda för jag hade nåt presentkort kvar där sen i jul och sedan blev det solning på ego! Har bränt facet lite idag faktiskt så får lugna mig nu ett par dagar. Blir ju fan inte brun ändåså! Förut blev jag alltid brun på ett kick men nånting har nog hänt med mina pigment tror jag ;p

Ja nu blev det ett sjujäkla långt inlägg här men jag avrundar nu kvällen och säger godnatt!

Headache.

Fyyyy vad ont i huvudet jag har ;o Jag brukar mer än sällan ha huvudvärk men när det väl slår till så slår det till hårt. Usch, va obehagligt! Hoppas jag inte åker på någon sjukdom för det kan jag verkligen inte ha nu när jag är ny på jobbet. Hujeda mig. Brorsan har tydligen haft magsjuka idag och jag var där nyss och lämnade bilen till pappa. Höll mig dock vid ytterdörren men sånna där baciller flyger väl omkring hej vilt!

Efter middagen (som var jättegod) på bite line gick jag iväg och solade. Orkade inte mer än 12 minuter men ska nog iväg imorgon igen. Vill få lite färg tills på lördag då jag ska ut. Ska ju även till frisörn då och fixa håret med klipp och färg så det ser jag fram emot mycket. Sedan är det utflyttningsfest för Kate som ska göra det rätta å flytta till Stockholm :)

Nuuu ska jag duscha så lägenheten blir ett hav (nej, har fortfarande inte fixat duschvägg) sen ska jag sova. Imorn börjar vi 08:00 istället för 08:30. En hel halvtimmes mindre sömn >_<

Adioooos amigos/amigas.

Money money money.

Hallå.

Eftersom alla andra inleder sin blogg med att det är löningsdag idag så gör jag också det. Man kan ju inte vara sämre. Jag gillar löningsdagar, man känner sig så rik! Ända tills man betalat alla räkningar osv. Tur att jag inte har så många då. Less är jag på mitt gamla jävla äckeljobb också. Fick bara semesterersättning därifrån :s Ingen lön för dom dagarna jag jobbade i februari. Idioter. Samma sak hade hänt Natalie och då jobbade hon ändå HELA februari (jag jobbade bara typ 10 dagar men ändå). Så hon ringde upp dit och då sa dom att "joho-då du har visst fått lön"?! Vilka jävla puckon. Får hoppas dom fixar det annars jävlar. Dom ska inte lura folk.

Sitter hemma nu men ska snart iväg igen. Ska möta upp några tjejer nere på bite-line där vi ska käka. Tacos är jag sugen på. Sen ska dom andra vidare på bio men jag tror jag avstår ifrån det. Vill nog bara hem jag å tat lugnt :)

Jamen vi hörs då.

Streetdance.

Jag skuttar gärna kring i dans, men jag har tappat takten! Jag ser den inte någonstans, vart katten har jag lagt den?

Hej hå.
Kom nyss hem ifrån ego där jag har varit å dansat streetdance. Jävligt roligt men ack så svårt att hänga med i alla rörelser! :o Huga mig. Men jag går gärna dit igen, lär ju vara roligt när allt sitter!

Nu är jag trött. Ska se andra avenyn å sen sova.

Brown eyes.

Aloha.

Har precis sett på spårlöst och grinat som vanligt. Jag är känslig jag. En gång grät jag när jag såg en film med en elefant som flög luftballong, jag tyckte synd om elefanten! Är det något fel på mig då? Högst troligt.

Hade fått för mig att det var tisdag idag. Helt säker var jag, så jag satte och väntade och räknade ner minuterna till andra avenyn skulle börja - tji fick jag. Det är ju förfan bara måndag. Less blev jag då kan jag lova.

Beställde nyss ett par nya bruna linser. Vågar fan inte prova nån annan färg.

På lördag har jag klipp/färg tid bokad. Mitt hår är i stort behov av behandling. Jag har inte färgat/klippt håret på snart 6 månader. Det är ju förfan ett halvår :s Mitt hår är grådassigt. Fyfan. Blond orkar jag inte bli i år och vill inte heller. Men lite slingor skulle inte sitta fel. Och luggen ska återigen klippas, den raka och breda alltså. Trivdes faktiskt jävligt bra i det!

Funderar på att gå å lägga mig. Men då blir det imorgon så fort och det vill jag inte :/ Det ända bra med imorgon är att jag ska på streetdance-pass på ego. Fan va nervös jag är (för jobbet alltså, inte ego). Mer nervös än när jag var på arbetsintervjun tamefan och DÅ var jag nervös. Jaja, det är ju detta som är mitt jobb så jag har inte så mycket val. Önskar bara att det hade gått en månad eller nåt så man har "kommit in" i det lite bättre. Men nu är det bara att bita i det sura äpplet och göra det jag ska för nångång måste ju vara den första, eller hur? Och på måndag nästa vecka går vi ju efter ordinarie schema och då finns inga undanflykter minsann.

Huvva. Godnatt med er.


Nervositet.

Första dagen på en ny vecka. Och inte vilken vecka som helst för denna vecka börjar allvaret. Vi slapp undan idag, men imorgon mina vänner, imorgon! Ja det jag talar om är såklart jobbet, och att vi imorgon ska sätta oss i svaret för första gången. Jag är nervös och får snart ett hjärnsammanbrott. Det känns som att all information bara har blivit för mycket de senaste veckorna och att allt som gått in har gått lika snabbt ut igen. FYFAN, wish me luck. Jag kan behöva det. whaha.

Förövrigt har jag ännu inte hittat igen pappret med min PUK-kod på vilket betyder att jag heller inte har fått igång min mobil. Crap. Men som sagt, ni når mig på tjänstetelefonen tills vidare.

Bra, hej.


Crap!

Min mobil dog av att batteriet var urladdad. Inte okej, med tanke på att jag inte lärt mig pin-koden ännu. Och papperna ligger i gamla lägenheten så jag är icke anträffbar på den. Men om ni vill få tag i mig så får ni ringa på tjänstetelefonen -> 0767684030.

Givetvis slog jag ju fel kod 3 ggr så nu kräver telefonen puk-koden. Och givetvis kom jag på den pin-koden när den var låst. Ibland har man fan inte alla hästar i hagen. Less jag blir.

Jaja, nu vet ni. Wipeout på tvn nu som gäller! Love it.

Tänk...

Fyfan va besviken jag är just nu...



No words.

Jag är så trött så jag vet inte vilken planet jag bor på. Skjutsade precis hem min älskade mor som spenderat kvällen här hos mig eftersom ingen annan ville. Min mamma är en stjärna hon som ställer upp i alla lägen för sin dotter. Och inte bara för mig utan även många av mina vänner!  I adore her ♥

Pratade med Annalena förut också. Jag längtar till den kvinnan kommer till stan och umgås med mig! Hon och jag kan verkligen sitta och bara prata prata prata i timtal utan uppehåll. Det tar aldrig slut på samtalsämnen och jag vet precis vart jag har henne! Det var synd (men roligt för henne såklart!) att hon drog sin kos och började plugga i Stockholm. Tur det finns telefoner.

Som sagt så är jag trött. Och inte bara i ögonen utan hela jag känner mig trött. På det mesta just nu. Och för att strö salt i såren så har grannarna party ikväll, igen.

Vi hörs en annan dag, en dag som förhoppningsvis är bättre än denna.

 




Disneyshow.

Nu är det fredag igen. Och vem gillar inte det? Speciellt om man är ledig på helgerna. Då uppskattas dom mycket mycket mer.

Fast ledig är jag väl egentligen inte eftersom jag har nästan hela lördagen uppbokad. Hehe. Jag och tjejerna ska ju vara med å köra imorgon på skridskoshowen i nordichallen. Det är många körer som ska vara med (även sundsvallskören ifrån körslaget) och vi är en av dom. Temat är alltså disney, och körerna består i alla åldrar, alltifrån 6-åringar och uppåt. Jag är väl inte sådär jättetaggad om jag ska vara ärlig eftersom vi ska mötas upp kl 11 imorgonbitti och showen börjar inte förrns kl 15! Förstår inte vitsen med att vara där så tidigt när vi ändå bara är med på 3-4 låtar. Kommer bli mycket dötid! Och hem kommer vi väl inte förrns vid 17-tiden skulle jag tippa på. Hejdå lördagen! Hoppas jag är pigg nog att hitta på nåt skoj på kvällen iaf.

Fredag är det ju iaf idag och den spenderas i tvättstugan. Inte heller så roande men skönt när det är klart! Sen ska jag väl bara sitta här i soffan och slappa. Funderar på att åka iväg på nån affär och köpa gotta! Det får man unna sig såhär på fredagskvällen. Även fast jag egentligen inte har råd.

HEJ!


There's nothing you can say.

Hej, igen.

Tv-tittning för hela slanten har det varit på tapeten ikväll. Simon åkte nyss eftersom han är ledig imorgon och inte har någon vidare lust att kliva upp vid 7 då jag ska upp, för att åka hem. Förståeligt.

I övrigt känner jag mig less. Förbannat less. Obeskrivligt less.

I helgen blir det lugnt. Tänker bara sitta här i min lya för mig själv och filosofera. Tänka över saker och ting. Vad som är bra och dåligt för mitt eget bästa helt enkelt. All sån här skit som pågår just nu är påfrestande som fan och jag pratar inte bara om en sak. Jag ska sluta vara den jag är idag för det är inte lönsamt. Man får ingenting tillbaka ändåså. Klyschigt va?

Godnatt.


Komiskt.

När jag var på väg hem ifrån jobbet så ringde min pappa. Min saab har ju stått ute hos pappa eftersom den förmodligen skall säljas inom en snar framtid. Så han skulle åka och besikta den idag. Iaf så ringde han ju och frågar om jag har haft någon vajjsing med bensinmätare men det har jag icke haft, svarar jag. Då är det så att bilen har tvärdött utanför bilprovningen och går inte att starta. Så jag åker dit och hämtar pappa också åker vi å köper bensin och åker tillbaka och tankar den. Men det visar sig att det INTE var det som gjorde att bilen inte startade. Hur komiskt är det inte att bilen dör totalt precis innan man ska in och besikta den? Troligtvis hade den inte gått igenom (; Haha. Slutade iaf med att vi fick bogsera bort min fina pärla. Fattar inte varför det alltid ska vara nåt fel på den? Den är ju inte speciellt gammal. Nåväl, nu ska den väl in på verkstan igen och lagas för just nu är den inte direkt i säljbruk.

Aja nu är jag hemma iaf och ser på 2 ½ men. Simon kommer hit snart tror jag.


I see your true colors...

Veckorna går fort. Jag är trött och jag har fått värk i lederna igen! Inte nice. En gammal knäskada som gör sig påmind nämligen. Belastar helt fel och därav ledvärken. FY BUBBLAN!

Men klaga är ju olagligt så det ska jag inte göra mer.

Sjöng med tjejerna idag. Har ju uppträdande på lördag så var tvungen att vara med! Även fast jag var tröttast i kommun. Gick och käkade på barista efteråt med Johanna. Trevligt.

Har kommit fram till att plogbilen inte hittar till jakobdalsgatan. Den är livsfarlig. Det är som att köra på en tågräls eftersom det är så spårigt och även fast jag kör en fyrhjulsdriven bil för tillfället höll jag på halka ihjäl mig. Det kom bilar bakom och jag körde i snigelfart nerför och skulle sedan svänga lite höger för att ställa mig efter vägkanten och parkera. För det första höll jag inte på att ta mig ur spåren och för det andra så gled jag nästan ett helt varv med bilen innan jag fick den på plats. Läskigt alltså... Vägen är så smal också så chansen att glida in i en annan bil är stor. Jävligt stor. Idag handlade det nog bara om tur. Sommar, tack.

Nu ska jag ta mina onda leder och ställa mig i duschen, därefter lägga mig under täcket och se tv.

Adios.


Abstinens.

Jag behöver faktiskt en snus nu känner jag :/ En kvällssnus sitter ju aldrig fel.

Anywho. Har nyss sett andra avenyn. Inget annat väsentligt har hänt sen sist. Inte helt otippat, va? Sen har jag funderat litegranna på det här med livets goda och mindre goda ting.

Jag funderar på att sluta sjunga med tjejerna. Eller jag vill egentligen inte för vi har så sjukt roligt tillsammans och allt vi har gjort osv. Men det känns inte som att vardagen räcker till längre, även om det handlar om en kväll i veckan. Men det är så mycket ändå på sidan av, med uppträdanden som kommer titt som tätt. Har iofs varit betydligt färre sånna det senaste året men när det väl inträffar känner man sig tvingad att vara med ändå liksom. Vi är ju bara 10 st så då är det viktigt att alla kan vara med. En stockholmsresa är ju planerad nu i maj över en helg bara. Men då är det väl som vanligt planerat att åka på morgonen på fredagen då och inte kan jag det inte, jag jobbar ju :p Så då måste jag liksom planera om och åka ner ensam på kvällen och det känns ju inte så roligt. Och man vill väl ändå göra allting tillsammans om man är en grupp, eller?

Nu ska jag sluta klaga och gå å lägga mig. Buenas noches.


Alltså, va..?

Min snusdosa är spårlöst försvunnen! Den har alltså tagit sina egna ben och vandrat ut ifrån min etta på 35 kvadrat. Det här är ju sinnessjukt. Har sökt febrilt efter den nu ett bra tag - utan framsteg. Jag hade den på soffan för en timme sedan. Det vet jag. Sandra och Emma var här, men dom hade ju inte fått med sig den. Men det måste ju vara så, dom kanske inte har märkt det än bara. Annars blir jag fan rädd för spöken på riktigt...

Fan va förbannad jag blir!!

Städmani.

God afton!

Har haft städmani sen jag kom hem. Innan jag klev innanför dörren tänkte jag att jag bara skulle lägga mig i soffan och slappa kvällen lång, but no-hooo. Först får man syn på en smula på bordet, sen märker man att badrummet börjar bli orent, och ja, sen leder ju det ena till det andra. Då är det ingen idé att bara lägga av heller. Har till och med rensat min ena kläd-kammare, eller vad man nu ska kalla den. Den jag har sängkläder/handdukar osv i. Hade nämligen en massa skrot där inne nu sen flytten eftersom jag inte haft tillgång till förrådet, men det fick jag igår så nu har skiten flyttats ner dit! Känns skönt såhär i efterhand. Sen bokade jag tvätt-tid också. På FREDAG! Vet inte hur jag kan tillåta mig själv till det. Men alternativet var ikväll, fredag eller lördag. Och ikväll hade jag ju tydligen annat för mig :p Men det blir nog bra, har ändå inga planer för fredag!

Hungrig börjar jag bli men mat orkar jag inte laga! Då blir det ju stökigt igen ;o Det får bli knäckebröd idag alltså. Åh, smulor...


I'm still alive.

Jag lever, jag lever.

Hujeda mig vad trött jag är idag! Längesen jag kände mig såhär låg och trött. Hela dagen har jag bara känt mig som en zombie. Men å andra sidan är det ju faktiskt måndag också! Då är det tillåtet att vara trött.

Efter jobbet tog jag den underbara promenaden hem. Ja ni vet på den fina promenadvägen som är hem till mig. Trodde jag skulle bli överkörd ett flertal gånger :/ Men jag klarade mig helskinnad även denna gång. Farmor & farfar kom och hälsade på och sedan for jag till nacksta och handlade. Sandra följde med mig hem och umgicks, trevligt! Fick känna på hennes bebismage och det var läskigt men mysigt. Bara några dagar kvar för henne nu innan den lilla tösen tittar ut ;o Känns overkligt för mig fortfarande, hehe. Minns när vi var yngre, då var det alltid jag, sandra och emma som hängde. Always alltså. Var ute och strosade nätterna långa och helt plötsligt ska hon skaffa kid. Det trodde man faktiskt inte! :) men så blev det. Det man minst anar kan faktiskt ske!

Lagat mat har jag orkat med idag också. Kasslergryta och fullkornspasta. Det vart smarrigt och hela 2 matlådor. Skönt det tycker jag. Slipper man ha det att tänka på ett par dagar.

Nej ni nu ska jag krypa ner och avnjuta en sömn som heter duga. Hej!

Pride and joy.

Tjena.

Sitter i lägenheten nu med mamma och har precis tagit ett glas vin. Förhoppningsvis orkar jag lite mer idag. Sitter också och lyssnar på Steve Ray Vaugnh. För er som inte vet vem det är så är det en känd gammal blues-musiker. Dock är han död, han dog i en helikopterolycka ;o Men jävligt duktig musiker var han. Precis som alla andra som har dött...

Nu ska jag vara social.


Saturday.

Hallå ja.

Idag hade jag planerat att sova hela dagen men icke. Vaknade först kl. 8 och var pigg som en lärka. Men då tvingade jag mig till sömns och vaknade nästa gång 09:30. Lika bra att kliva upp! Drog igång dammsugarn och städade ihop lite här i hemmet. Undra om grannarna blev imponerade av dammsugarn mitt i morgonen? Tveksamt.

Nu har jag tråkigt. Vet inte alls vad jag ska göra... Verkar inte som att någon i min umgängeskrets har vaknat ännu. Och ja, jag kan ju inte klandra dom såhär på en lördag.

Vi får la se vad som händer.

Trötter.

Knappt två glas vin vart det för fröken Lina. Istället för att bli yr i skallen så gav jag fan i och dricka nåt mer och gjorde istället ordning o'boy med ostmackor. Jävligt bra val om jag får säga det själv. Är alldeles för trött för att göra något överhuvudtaget...

Emma var ju som sagt här och det var trevligt att se hennes nuna, vilken jag inte sett på ett tag ;o Vilma kom också förbi och sa hej. Nu sitter jag här all by myself, förrutom kissemissen som ligger bredvid och kurrar. Lilla gosen min.

Ska nog ta och stänga ner datorn nu och sova. Och imorgon kan jag lova er, att jag absolut inte har någon väckarklocka ställd! Oh lord, va skönt det ska bli...

Goodnight.

Koder hit och dit.

Tjena.

FRIDAY I'M IN LOVE!

Nu fick jag det sagt å. Återigen har jag överlevt en dag på jobbet. Men idag klarnade iaf liiiiite upp i min hjärna och jag hoppas det håller i sig. MEN, än är det inte färdigt. Men jag ska inte klaga, absolut inte!

Efter jobbet for jag med mami, hon var stan så jag snikade skjuts. Precis när jag kom hem var pappa där så jag följde med honom hem och lånade en bil. Pappa insisterar på att jag måste ha tillgång till bil. Rolig han! Min röda älskling (saaben) står ju ensam i garaget den. Övergiven kanske den känner sig..?

Nu sitter jag iaf hemma i my apartment och slappar med ett glas vin. Det är jag värd. Blir dock inget storslaget ikväll eftersom jag är fattig som en kyrkråtta. Har blivit pank alldeles för långt innan lön pga flytten och allt som hör till. Men jag har åtminstonde mat så det räcker! 

Emma ska komma förbi och kolla in min lya. Första kompisen faktiskt som kommer hit! ;p Hur sjukt det än låter. Men så är det vettni. Alla andra är för upptagna med annat. Hehe.

Hejdå.

überskönt!

Det var ap-skönt med en dusch iaf. Även fast jag fortfarande inte har någon duschvägg! Så proceduren är lång innan badrummet torkat osv. Men nu känner jag mig avslappnad. Har lagt mig under duntäcket och ska snart slå på veckans andra avenyn-avsnitt som jag missade i tisdags. Får icke missas. Även om det börjar bli rätt utdraget nu så måste man ju ändå fortsätta se...

Kissen min står och spanar på mig. "Ska jag lägga mig i sängen med henne, eller ska jag löpa amok och klösa på något?! Hm" så ser han ut :p Men han har nu gjorrt sitt val och ligger numera i fotändan. Viktig info? Svar ja.

Godnatt då allesammans.


Gäääsp...

Hej.

Fyfabian vad jag är trött idag! Har ändå sovit normalt många timmar. Men jag antar att det är i slutet av veckan och alldeles för mycket information på jobbet som ska printas in i skallen. Började med faktura-systemet idag och jag säger bara djeeeeses...

Ska nog bara ta mig en dusch nu sedan krypa ner framför tvn och sova. Imorgon är det fredag och helg and i like it.

Hej.

Duschvägg, tack.

Ja jag har ju trots allt inte bott här mer än några dagar och därför har jag ännu inte skaffat mig en duschvägg. Vill inte ha drapperi eftersom det förmodligen inte kommer att hjälpa. Tog mig en dusch nyss "ute i det fria" då så att säga så hela badrummet vart blött. But what to do? Man måste ju bli ren. Det resulterade iaf i att jag storstädade toaletten efteråt. Jag är sjukt pedant för er som inte visste det. Och det har kommit på senare år. Jag klarar inte av att det står ett glas för mycket framme eller om de är ludd eller liknande i handfatet osv.

Well... Nu är klockan slagen för sovning. Enligt smhi ska det inte snöa imorn och jag hoppas de har rätt! Orkar inte möta dagen med en snöstorm.

Goodnight.

Äckliga skitpissväder!

Ja, ursäkta franskan. Men fyfan vad jag hyser irritation på den här jävla snön som aldrig försvinner! Precis när man börjat få upp hoppet om att det eventuellt kommer en vår här också, så hinner man inte mer än å blinka förrns snön VÄLLER ner igen. Och inte är det lite heller. Och det gör ju inte saken bättre att plogbilarna föser upp all skitsnö på den knappt befintliga trottoaren vi fotgängare ska vistas på. Ja för som jag nämde igår så är trottoaren nästan obefintlig påvägen hem till mig. Och bilarna är såklart heller inte blyga med att brassa på så man nästan får kasta sig upp i snödrivan för att rädda sitt eget liv.

Nu har jag fått svurit av mig lite. Men jag vart så otroligt slut när jag kom hem förut efter jag gått hem ifrån stan och då är jag noga med att poängtera att det inte är långt alls. Ett steg framåt, två bakåt HELA TIDEN.

Anywho, hem kom jag och nu är jag i säkerheten. Har precis slagit på plattorna för där ska det göras mat. I'm hungry! Sen längtar jag till klockan blir senare ikväll och jag får sova för hujeda mig vad det var skönt att sova här inatt! Jag gillar't. Nog för att jag var mer död än levande när klockan ringde imorse så tog jag mig upp ifrån den varmaoch inbjudande sängen of mine. Tog mig t.o.m tid att fixa mig lite extra vilket var totalt onödigt eftersom jag hade en snödriva på huvudet när jag kom fram till jobbet = håret låg som en morgonfrisyr igen.

Nu ska jag se till så att det inte blir eldsvåda i köket och fortsätta med matlagningen.

Adios.

Vardagligt.

Hello.

Måndagen har passerat. Nu återstår 4 arbetsdagar innan helg. Men går dagarna lika fort som den gjorde idag ska det nog inte vara några problem! Jag är bara nervös att jag inte kommer hinna få in allt i skallen innan vi ska sätta oss och ta emot kunder :o Tur att det är ett par veckor kvar...

Idag när jag gick hem ifrån jobbet vart jag dyngsur. Synd att "promenad-vägen" inte är den bästa. Finns knappt någon trottoar och risken att bli nerstänkt av en bil är inte omöjlig. :p Jag var iaf dyngsur när jag väl kom hem. Fort gick det iaf, skönt att äntligen bo nära stan :)

Mamma kom hit vid 19-tiden och nyss skjutsade jag hem henne. Hon bor nära men inte vill jag att hon ska vara ute och gå i mörkret ensam heller (; Farligt farligt.

Måste bara säga att jag tycker om den här lägenheten väldigt mycket. Den är mysig på något vis. Men så är det väl, det blir ju vad man gör det till, haha. Första natten nu här som jag ska sova ensam :| tur att man hunnit bli av med mörkrädslan det senaste året när man praktiskt taget bott ensam i min och mamis lgh. Har stängt igen klädkammarna iaf, haha! Och sen har jag ju såklart min misse här i sängen.

Nu ska jag se om det är något på televisionsapparaten och därefter sova. Hej!


HAHAHA!

Hoppas ni tittar på wipeout, som hade premiär idag på kanal 5. Jag skrattar så jag kiknar! Hahahaha!

Wipeout.

Söndagen är här... Jag har alltid hatat söndagar och kommer nog alltid göra det också. Men jag har ingen överdriven ångestsöndag inför jobbet imorgon. Verkligen inte. Även om jag gärna hade varit ledig en dag extra.

Sov som sagt första natten här i nya lgh inatt. S kom och joinade också. Sov jättebra! Båda vaknade dock imorse av att det var så jävla varmt här inne så då fick vi öppna fönstret. Har ju duntäcke också. Men nu har jag sänkt elementen så förhoppningsvis blir det inte lika olidligt inatt.

Grannarna höll på till 1 inatt kanske. Jag sjöng med i varje text nästan. Förstå ironin. Förstår inte poängen med att spela musik på högsta volym, vill man inte kunna ha en konversation med varandra? Inte då.

S är och spelar badminton men jag hade ingen lust att följa med idag. Ska se på wipeout nu och sen ska jag se Beck.

Höres.

Dunk dunk dunk!

Ja, man kan tro att det är i min lägenhet jag har fest. Såhärl yhört trodde jag då inte det var! Frågade på visningen men han sa att det inte var lyhört ;o Han hade fel. Men som sagt, jag orkar inte vara bitter. Klockan är ju inte alls mycket heller så... Skillnad om klockan var mitt i natten, då hade man kanske inte dragit på smilbanden så mycket :p

Har varit trött hela dagen men tror inte att jag kmr kunna somna ändå. Har druckit coca cola och det blir man ju pigg av. Iaf jag.

Jag har tråkigt och vill va med nån..? Hehe.

Lyhört?

Här sitter jag i min ensamhet. Kissemissen min har gömt sig. Känns konstigt på något vis. Inte att vara ensam för det har jag varit mycket. Men att det här är mitt alldeles egna crib. Bodde ju 10 år i min och mammas lägenhet och har bott i samma område sedan jag föddes, dvs 20 år. Men nu har jag hamnat på andra sidan liksom. Men jag gillar den här sidan och har alltid gjort! Men konstigt känns det allt. En positiv sak är att mamma bara bor nåt kvarter bort och henne klarar jag mig inte utan :)

En sak jag märkt är att det är väldigt lyhört här. Och väldigt stora fönster. Så här gäller det å tänka sig för, haha. Nyss lät det som att en granne antingen vrålgrinade eller vrålskrattade. Nåt av dom iaf. Dom har partaj bredvid också tror jag, eller förfest. Hör röster och förrut stötte jag på en som hade systemkassen och en cider i handen. Tur att jag inte är nån bitterfitta. Låt ungdomarna ha roligt! Haha. Dom lär väl få höra en och annan röst här inne ifrån nångång också.

Anywho... Vet inte vad jag ska göra. Det är grymt skönt att bara ligga här och filosofera samtidigt som jag faktiskt är sugen på vindricka. Men jag avstår nog alternativ nr. 2. Simon och Daniel skulle iaf dricka och kanske Ida. Men jag har ändåså ingenting att dricka och sen känns det sjukt jobbigt att försöka få till sig ett utseende. Nä det får nog vara!

Hörs kanske senare.

Smakprov.

Ja nu sitter jag här på jakobsdalsgatan och myser på. Har kämpat på sen 8 imorse med flytten. Pappa hämtade mig som sagt imorse och då for vi direkt hit med sängen också premiärfikade vi frulle :) Sedan ut till birsta där jag handlade diverse saker som behövs. Det som fattas mig mest just nu är ett vardagsrumsbord för ett sånt äger jag icke ännu.

Snikar internet av någon stackars granne gör jag också ;o Tråkigt att bara se på tv ju...

Tänkte iaf att ni skulle få lite smakprov på hur jag bor men ha i åtanke att det är långt ifrån färdigt här :p


Tvn och fondväggen.


Vardagsrumsfönstret (mot parken)


Köksbordet.


Kök. Här ska det renoveras! Trots att det ser ut som skit så blir det mysigt på någe vis :D

Resten av köket.

Sådär ja! Nu har ni fått en liten smygkik. Men ni får nog se mer när det blir klart helt :)

Frädag.

Hello dear readers.

Idag är det fredag och det kändes i kroppen. Den sista timmen på utbildningen idag var olidlig. Vi har haft så sjukt mycket teori att försöka ta in idag så hjärnan strejkade. Men fortfarande, det är kul! Och roliga människor gör då fan inte saken värre. Skrattar hela tiden.

After work kom pappa, marianne och simon (lillebror) och hämtade upp mig utanför jobbet och får for vi upp till lägenheten och lämnade min tv. Därefter åkte vi ut till dom där jag hämtade två kartonger som jag har där samt lite prylar som blivit över som jag fick av dom som jag sedan åkte och lämnade i lägenheten. Pappa hjälpte mig att hänga upp tv:n mm. Måste bara säga det, tusen tack till honom för all hjälp jag har fått med lägenheten!

Efter jag vi donat klart där då så for vi tillbaka hem till dom och då vart jag bjuppad på middag. Awsome. Svinigt gott var det och jag åt och gick upp 10 kg tror jag.

Nu är jag i mammas lägenhet men imorgon ska jag flytta sängen bort till lgh så då ska jag sova där. Mysigt. Men tråkigt att man inte har något internet änsålänge. Men det kommer! 

Har bytt nummer idag också. Inte för att vara rolig utan för att jag har bytt till ett abonnemang :) Sen till veckan ska vi få tjänstetelefoner på jobbet så då har jag ett till nr, men det är som sagt bara tjänstetelefon och det får ju inte missbrukas. Konstigt att vi får det trots att vi bara är vik. fram till juli. Hoppas dock att jag gör bra ifrån mig då och får stanna men det är en annan historia.

Nu ska jag fortsätta tråka såhär på fredagskvällen. Imorgonbitti kmr pappa och ska hjälpa mig bort med sängen också. Sen ska jag skjutsa farmor och farfar osv.

Höres, hej!

The keys.

Hejsan. Vart ingen uppdatering igår inte! S kom hit på eftermiddagen så jag umgicks med han.

Fick iaf nycklarna till lägenheten redan igår! Så jag har hunnit flytta in lite saker där. Soffan + en massa småkraffs ni vet. Typ porslin, köks-saker, handdukar, ljussaker mm. Småplock helt enkelt. Fick en laddning med kökssaker idag av farmor och farfar när dom var förbi och kikade på lyan. Tack för det! :)

Imorgon ska jag fara ut till pappa och hämta några kartonger som jag samlat på mig där. Och sen får vi se om jag flyttar in sängen imorgon eller på lördag. Det är ju så frustrerande att man har en lägenhet som står där och som man har tillgång till också är man inte där liksom :p Förstår ni? Man vill ju bara dit och bo på en gång, men det är ju inte så trevligt att bo utan säng och tv mm. Men i helgen blir det nog lite mer ordning :D Klart det tar tid liksom. Kommer väl ta flera månader innan man fått ordning på allt.

På jobbet rullar det på. Änsålänge längtar man tills att man får gå dit varje morgon! Och det är ju alltid kul att känna så, eller hur då? Hoppas det håller i sig bara. Den här veckan har iaf gått sjukt fort och det är sjukt mycket att lära sig men det är kul.

Även om livet känns bra härligt ibland så finns det ju tamigfan alltid någonting man ska reta upp sig på. Och det gör mig både förbannad, frustrerad och besviken att det ska behöva vara så. Varför kan inte vissa glädjas åt andras framgångar? Istället bara motarbeta en hela tiden, det förstår jag bara inte. Om jag är glad över något så vill ju jag såklart dela med mig av det och förväntar mig då oftast att personerna jag delar med mig till åtminstode ska kunna bli glada för min skull. För det är väl inte så mycket begärt? Istället får man bara höra en massa negativa saker. Jag blir så förbannad, hur kan man vilja få en glad person nere? Fyfan säger jag bara.


Godnatt då.

Detta får bli sista inlägget idag. Känns så skönt att man är någorlunda trött vid den här tiden! Verkligen. När jag var ledig totalvände man ju på dygnet för det fanns ändå aldrig nåt att kliva upp till på mornarna eller dagarna :p Alla vänner jobbade ju eller gick i skolan så man hade aldrig något att göra. Jaja det är skönt iaf och det var det jag ville komma fram till! Att få normala rutiner igen. Det hade jag ju inte på mitt förra jobb heller med dom sjuka arbetstiderna...

Nu ska jag alldeles strax slå igen ögonlocken och förhoppningsvis somna. Igår gick det bara inte hur trött jag än kände mig. Hade väl hinkat alldeles för mycket kaffe eller nåt.

Hörs imorgonkväll.

Lägenhetstjat.

Hej igen.

Nu är soffan köpt. Hade tänkt köpa en divan-soffa först (klychigt va?) haha, men det blev faktiskt inte så. Köpte en "vanlig" mörkgrå soffa som man även kan bädda ut till en 120's säng. Praktiskt tycker jag. Kom fram till att divansoffan jag tittat på kommer att göra det trångt och så vill man ju inte ha det! Han som bodde där innan hade divan och det funkade väl men jag vill ha lite space ;) Men den här soffan kommer bli kanon den med!! Man får ju tänka på att det är första lägenheten och då kan man ju inte förvänta sig allt man drömt om. Jag är nöjd och det är huvudsaken!

Var och snackade med killen jag köper av också så imorgon ska jag betala första hyran eftersom jag börjar flytta in saker redan på lördag. Kanske får nyckeln imorgon t.om eftersom han inte bor där men det får vi se. Ingen brådska än så länge, även om det är roligt att dona på. Sen ringde pappa en snickare han känner och han ska lägga klinkers i hela badrummet så det kommer bli grymt fint! Men det blir nog om någon månad eller två. För nu är det verkligen inte fräscht där inne :p Men det duger i krig.

Jaja, snart är det andra avenyn och det får icke missas. Sen ska jag duscha och försöka lägga mig i tid för även imorgon och resten av månaden ska jag kliva upp senast 7. Men det har jag inga problem med för änsålänge trivs jag jätte bra på nyjobbet, även om vi bara håller på med utbildningen nu. Men utbildningsgruppen + ledarna har humor och jag skrattar hela dagarna...

Hörs sen då kanske.

Snabb update.

Hoho.

Mycket för mig nu förtiden jag, haha. Fast bara roliga saker och det gillas ju såklart! Skriver bara en snabbis nu för pappa ringde nyss och sa att vi ska åka ut till birsta och kolla på soffa (min bil har jag ställt av eftersom den ska säljas så jag kan inte åka själv). Hann knappt ta ut maten ur ugnen innan jag ska iväg igen. Och har nästan alldeles nyss kommit hem känns det som :p En halvtimme sen kanske.

En rolig sak är att dit jag ska flytta bor Ziri och hennes pojkvän, alltså granne, min gamla klassis. Skitroligt ju! Var år och dar sen jag såg den kvinnan ;o Det är ju alltid trevligt med grannar som man känner, eller hur?

Gotta go now. Ciao.


Nytt jobb, lägenhet och en annan rolig sak.

Hej allihopa.

Idag kan man ju nästan säga att mitt nya liv startade och jag pratar inte om någon diet jag ska gå på. Började ju som ni vet på mitt nya jobb idag på telia och jag gillar't. Idag hade vi iofs bara lite grundutbildning och inte ens det, vi lärde väl känna varandra (vi är 12 nya), knäppte kort, pratade om telias bakrund, gick och kollade lokaler osv osv. Alla nya har samma utbildning så Natalie var där trots allt, samt lite andra kända ansikten. Vart bjudna på gudomlig lunch på Oscar's också. Fick sluta redan vid 14-tiden...

Sen var jag ju som ni vet och tittade på lägenhet och hörrni, den är numera min! Jag köpte'an! Hur kul är inte det då? :D Jakobdalsgatan är numera min nya adress. Och jag får börja flytta in redan på lördag! Förvisso är det lite renoveringsjobb att göra i köket samt badrummet men det är inte sånt som inte kan vänta. Det kommer att utföras senare på vårkanten :) I like it. Imorgon ska jag och min papps åka och titta på soffa för det är faktiskt det ända som fattas mig i nuläget.

Sen den här andra roliga saken har inget med mitt liv att göra, men det är jävligt coolt enligt min mening. Min mammas kompis är på Fiji-öarna med sin karl och dom 2 hade stött på en kille som hette Eric. Dom hade suttit och surrat med honom och han hade sagt att han tyckte dom var ett sånt fin par osv. Då hade mammas kompis sagt "Åh jag önskar att mina systrar också var här nu. Min ena syster kan underhålla en fest med endast 3 ackord på gitarr!" Då hade den här Eric frågat om hon var musiker och fick då till svar "Njae, partymusiker kan man säga!"

Nu till det roliga och coola. Det var nämligen Eric Clapton dom hade suttit och pratat med!! Jag skulle varit hårt nöjd om jag var dom. Detta hade då inte framkommit på en gång utan senare (fråga mig inte hur, och varför dom inte upptäckt det tidigare). Man kanske inte känner igen alla helt enkelt. Men visst var det tufft?

Jaja, nu ska jag sova för imorgon börjar jag 08:30. Night.

Blues och lägenhet.

Hallo.

Imorse var det dags för rep med bandet. Mitt första rep och jääävlar vilka duktiga musiker jag har att göra med! Måste bara säga det alltså. Minns när man gick i skolan och hade ensemble och sångarna fick vänta evigheter på att få göra något eftersom att kompet måste lära sig låten först osv (vilket är förståeligt). Men nu var det tvärtom. Jag klev in, en av dom slog på låtarna så jag fick lyssna och strax efter körde vi igång. Eller ja, dom körde igång. Jag kände direkt att det var musik jag kan tänka mig hålla på med! En av killarna spelade munspel och dra mig åt helvete vilken gud! Nåväl... Det var knappt nån låt jag kände igen så det var tråkigt att inte kunna sjunga med så mycket, men det kommer! Ska eventuellt repa en gång till på torsdag...

Nu sitter jag bara hemma och myser på. Har lite mycket tankar i huvudet också. Orkar inte hålla på såhär hela tiden. Blir tokig.

Imorgon börjar jag nyjobbet och jag är nervööös! Natalie börjar också men vi är olika grupper så henne kan jag inte hålla handen ;) Hahah. Börjar 9 och slutar 16:30 och då ska jag möta pappa för vi ska åka iväg och kolla på en lägenhet på jakobdalsgatan. Har velat ha lägenhet där jämt men det har aldrig blivit av att jag svarat på någon annons. Men nu ska en bekant till mig sälja så jag hoppas på att slå till! Riktigt fint läge tycker jag. Dock bara en etta men det är ju första lägenheten också isåfall, om det nu blir något av. Så det får duga!

Hörs då.

RSS 2.0