Förbannad!

Ja nu jävlar anamma är jag förbannad! På den förbannade jävla tvättstugan vi har här i föreningshelvetet jag bor i. Hade bokat lilla tvättstugs-satan ikväll för att tvätta några få plagg inför resan imorgon. Ja, tack och bock jag la in en maskin och la sedan in de plaggen i torkskåpet för att sedan lägga i nästa maskin. Går ner till lägenheten och avnjuter en dusch i godan ro medans jag väntar på att tvätten blir kvar. Sedan går jag dit och möts av ett dystert mörker! Inget ljud, vafan? NÄE FÖR DÅ HAR HELA TVÄTTSTUGAN STÄNGTS AV FÖR NATTEN! Det står att man har på sig fram till 21:30 men interå, näe, då slår dom av fanskapet innan halv och med min tvätt I tvättmaskin. Jag lugnade ner mig lite men sedan brann det på nytt då jag insåg att tvättmaskinen var låååååååååst! Inlåst med min tvätt där i. VA? Hur fan kan man göra så?!??!! Jag kommer alltså inte åt skiten förrns imorgonbitti kl 7 men då lär jag väl mötas av kläderna på golvet eftersom någon annan idiot har tvättid då. Och ja, självklart var det ju kläder jag skulle ha på mig imorgon under dagen/resan men det kan ju jag fetglömma.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH VA ARG JAG ÄR JAG HAR LUST ATT FLYTTA HÄRIFRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅN!!!!!!!!!!

Crazy

Wtf gör jag vaken nu som ska upp snart? Det kan man fråga sig.

Har iaf haft ett givande samtal med en vän på 1 och en halv timme. Jag längtar till helgen!! :) Do I need to say more?

Estocholmo, snart kommer jag och lever livet en dag eller två! Hade jag ekonomin och en lägenhet hade jag flyttat ner på två sekunder. Utan tvekan.

Jag ska köpa en trisslott imorn.

pussokram.


Nej, jag har tubtopp

Gulle du.

Jag är extremt snussugen i skrivande stund, men har jag någon snus? Hell no. Och det blir inte nån ny dosa förrän imorgon då lönen dimper in på kontot. Pray for me to survive.


Skänker självklart en tanke till gullet som är i huvet på mig hela tiden :)














Ilandsproblem.

Lördag. Vad händer? Vad är det med vädret? Det ser burrigt å kyligt ut utanför mitt fönster. Jag vill inte gå ut men jag vill heller inte sitta här inne hela dagen. Det är bara apa på tvn också i vanlig ordning.

Var helsäker på att det var söndag imorse när jag vaknade. Förstå min lycka när jag insåg att det inte var så.

Funderar på om man ska dra på sig något utseende i form utav smink, men det känns också onödigt. Om man ändå bara ska sitta här menar jag...

Ilandsproblem.

Going faster than a rollercoaster.

Hola amigos y amigas.

Nu är jag här och är irriterande igen. Ni vet som den där röda djävulen i ballar av stål? Jag känner mig som han/den/det.

Friday today, bara en vecka tills jag sätter min fot i hufvudstaden af svearike. Bara en vecka tills jag får avnjuta sergel plazas superior room med kingsize säng. Bara en vecka kvar tills jag får träffa annalenita. Bara en vecka tills jag får dricka vin med min kära vän och prata skit som vi kan. Bara en vecka tills jag får sitta på tåget och må illa! Ja det är mycket som händer om en vecka och jag ser fram emot det.

(gick på affärn ett slag mellan skrivningen här...)

O sen vill jag bara säga... Trevlig fredag.

I believe...

I believe in miracles, since you came along, you sexy thing! (8)

Haha, skön låt det där. Går på reklamen hela tiden om ni missat det.

godnatt dååååååå!

jag längtarrrrrr!!




I got some power.

Long time no write, igen.

Var på bio igår å säg äntligen män som hatar kvinnor. Och den var lika bra som alla sagt! Nu väntar jag bara på nästa film.

Känner egentligen inte för å skriva så jag tänkte bara säga Hej. Så, hej!



Oj oj, ni skulle bara veta :D

Kanske ska ansöka till grannfejden...

Hello mitt i natten.

Kan väl passa på att dra ett inlägg nu såhär på småtimmarna när man känner sig lite uttråkad. Tog bort designen som jag hade innan pga jag var lite less att se mig själv. Ser ju inte ens ut sådär längre så det var nog lika bra. Sorry bella, men du får gärna ett nytt uppdrag, hehe! ;)

Kvällen har spenderats i min ompimpade soffa. Japp, jag har pimpat om den. Eller åtminstonde snart, ska köpa lite kuddar osv. Vet ni förrästen vart man kan köpa STORA kuddar? Alltså nu menar jag stora, typ en meter breda och en meter höga. Kanske inte en hel meter men ni fattar. Har kollat alla möjliga hemsidor men hittar inte större än 65 cm. Anywho. Har ju som sagt en väldigt liten soffa pga att min lägenhet inte är större än 40 kvadrat så nu har jag gjort om den lite. Bäddar man ut den blir den inte så jättebred men ändå bred nog för att vara mysig så att säga. Oså pimpar man med lite filtar/plädar + dom kommande kuddarna som "ryggstöd" so to say. Resultat kommer. År 2012 om ni har tur.

Anywhoooo. Fredagskvällen har med andra ord varit lugna gatan Kollat på webtv och druckit coca cola. Härliga tider! Dock blev det lite tråkigt efter ett tag så nu ligger jag här och har intagit sängposition eftersom jag planerar att sova snart.

Har återigen fått bryt på grannarna denna afton. Jag tycker det är okej att ha fest/förfest you name it hur ofta man vill osv men fan inte så min lägenhet vibrerar! Jag har förfest ibland och för mig är det logiskt att man har lite musik spelandes på relativt låg volym så man samtidigt kan umgås och kommunicera med dom man är med. På den nivån så man slipper överrösta musiken så att säga. Det tycker däremot inte mina grannar. Har dom normal hörsel borde dom också ha kunnat konstatera att dessa hus är extremt lyhörda då de förmodligen bott här längre än mig. But no-hoooo. De spelar musiken på allra högsta volym och drar gärna på basen lite extra. Och gärna flera timmar i streck. Utöver detta ska jag då alltså sitta där i min skakande soffa och samtidigt lyssna på när dom försöker kommunicera med varandra (läs: skrika till varandra). Jag kunde knappt höra vad dom sa på min egen tv kan jag säga.

Låter som en riktig jävla surtant nu men ibland får man faktiskt nog. Lite respekt får man väl ha gentemot sina grannar. Som sagt, det är OK att ha förfest å fest så länge det ligger på normal nivå och så att inte andra grannar störs jättemycket av det. Så grannarna, om ni läser detta: Nästa gång kan ni väl sänka ljudet från max till åtminstonde medium, jag lovar, jag kommer ändå höra vad ni har för musiksmak då. Dvs gamla sommarplågor á 2007.

Så då var man klar med det klagomålet då. What's up next? Well, jag ska väl ta och sova ett slag tror jag. Jo förrästen, jag vann en biobiljett på jobbet idag! Wohooo.

Gnight.

(Nu verkar grannen ha kommit hem. Jag hör en kvinnlig och en manlig röst. Undra vad man får höra härnäst?)



Indiana-Jones


Tyst eller.

Här var det dåligt med updates. Men hur roligt är det att blogga när man aldrig får någon rolig kommentar? Nej, inte speciellt roligt nej.

Så det blir nog tyst här ett tag till skulle jag tro!

Try not to get worried.

Hello everybody.

Här ligger jag med laptopen på magen och njuter av tanken på att ingen klocka ringer imorgonbitti. Ska bli så skönt att sova ut! Men jag lär väl vakna kl 7 av mig själv och vara snorpigg. Men då har jag iaf vaknat av mig själv. Haha.

När jag kom hem från jobbet slog jag mig ner med en bacardi breezer och kände lugnet. Sedan kom Ida förbi och hälsade på! Det var mycket trevligt iom att det var ett tag sen vi sågs :) Vi satt å surrade och sedan gick vi på en liten promenad i regnet och därefter hojjade hon hem. Hon bor ju bara ungefär 100 meter ifrån mig just nu så det blir nog att vi umgås mer skulle jag tro!

Nuuuu ska jag fortsätta snoka och sedan sova natten lång. Tjing

Trööööött!

Det går inte med ord att beskriva hur trött jag är just nu. Helt utmattad i kropp och själ. Måste bero på att jag varit ledig 1 dag av 11. Men jag ska inte gnälla, jag ska vara glad att jag har ett jobb! Ett bra jobb dessutom som jag trivs med.

Har redan lagt mig i sängen men sova är nog inte att tänka på för det är så otroligt ljust ute. Kan iofs dra ner persiennerna men då är risken att jag inte vill vakna imorgon :p

Ska nu avnjuta några tv-program och slockna. Gnight!

Less_tjej_1988

Hej.

Jag är le idag. Jag fick inte ledigt den 29e från jobbet vilket betyder att jag kommer måste åka till Stockholm efter kl 17:30 vilket gör mig irriterad. Men men, är väl bara att bita i det SURA äpplet. För surt, det är det. Blir ju som bara en dag totalt i storstaden. ÅH LESSHET. Var tydligen många som hade tagit ledigt så "kvoten var fylld" och man kunde bara söka om ledigt samma dag beroende på köerna. Jaha, men det hjälper i vilket fall inte mig. Doooh.

Nu ska jag take a shower och dona på. Imorgon ska jag njuta som om det vore fredag för det är som fredag för mig iom att jag är ledig fre-sön. Woho. Det ska jag fira med ett glas vin eller 3.

Hej.


Stockholm.

Nu är det bokat å klart å även betalt. Scandic sergel plaza hotell den 29/5-31/5. Behöver jag nämna att jag längtar som en tok? Jag & Anna-Lena ska ha så jävla kul :)

Nu ska jag däremot sova.

burning my finger up?

faaaan vad jag brände mitt stackars finger förrut. här skulle man göra sig till å tända värmeljus så det vart lite mysigt men vad händer? jo, tändardjävulen hettar upp sig totalt och självklart satte jag mitt finger där så det bränns sönder. ljusen flyger och de ljus jag redan lyckats tända slocknar. poor me! det gör satans ont iaf och jag har en blåsa! :( feel me.

jävla ljus. jävla tändare. jävla finger.

anywho. sitter som vanligt här i min svarta soffa och längtar till ljusare dagar. längtar till sista helgen i maj bland annat då jag flyr sundsvall för några dagar till stockholm. bara en sån liten sak som piggar upp en! oså längtar jag självklart till helgen så jag får lite ledighet men det vet ni redan.

i should sleep. men det gör då fan ingen skillnad om jag somnar nu eller om 2 timmar för jag kommer likt förbannat vara dödens trött imorgonbitti ändå. oså gruvar jag mig för imorgon också för en av dom som utbildade mig ska medlyssna när jag svarar och det gör mig nervös och svettig. save me from tears!

grus i ögonen har jag och det försvinner inte. det kommer varje gång jag tvättat ansiktet, även fast jag inte ens har användt maskara. störigt är det för jag kämpar med att hålla dom öppna.

näe ni fooks' nu skiter jag i detta.



fniss.

Fick gå hem 2 timmar tidigare från jobbet idag och jag gillar't! Nu ska jag se till att hinna ta en powernap innan det blir för sent. Är nämligen dödstrött på dagarna nu och så vanskas jag med en hemskt magvärk.

Tänker på dig :-* iiih.

Aaaatcho!

Ja här ligger jag å nyser å är täppt i näsan. Har nyst och haft mig hela dagen! Tärt läge men som jag brukar säga det är bara att gilla läget!

Nyss varit ute på kattjakt igen. Och jag fick hem det lilla livet tillslut :) Måste säga att det inte är någon höjdare att gå omkring här utanför på kvällarna för det är kolsvart i parken och läskiga ljud. Ruggigt! Uff. Men gud så varmt det var, gick bara ut i t-shirt och det var jätte behagligt! Välkommen sommaren :) Längtar så himla mycket till på torsdagkväll då jag kan säga "Äntligen helg! :D" hehe ja för jag är ju ledig på fredagen. Woho. På lördagen ska jag eventuellt umgås med Johan a.k.a pinnen. Det var längesen! Då blir det nog party.

And then? Jani. Vill ni höra en creepy sak? Ja för det tyckte jag att det var. Idag ringde min tjänste-telefon och det visade sig vara en kund jag varit i kontakt med förra veckan :o "Men lämnade du ut numret till en kund?!!" frågar alla. Men nej, det var inte så att jag sa jo men du ring mig på 076... så kan vi ta en fika nån dag. Icke, det var nämligen så att han hade problem med nätet blabla så jag provade ringa han för att se om det fungerade. Å inte tänkte jag på att vi inte hade dolt nummer på tjänste-abonnemangen :s Det trodde jag. But no. Men å andra sidan så spelar det ingen roll för han tog ju mitt namn och det står på eniro osv det numret och det är väl inte så svårt att räkna ut att det är rätt nummer när det står "Tss i Sverige AB". Så NEJ jag lämnade inte ut mitt nummer frivilligt.

Nu till saken. Han ringer alltså mig på en LÖRDAG för att fråga hur det har gått med ärendet som vi pratade om osv. på en LÖRDAG? Jag menar, hur vanligt är det att man jobbar helger och man ringer väl inte en vilt främmande person som han har pratat med på kundtjänst på en lördag? Va? Det var ju nästan tur att jag faktiskt jobbade annars hade jag dött. Jaja, tyckte iaf att det var himla obehagligt så nu har jag lagt numret som hemligt men det försvinner väl inte från eniro förrns om 2-3 år. "Ja, jag sparade ditt nummer för jag vill inte hålla på ringa kundtjänst för det tar sån tid bla bla..." Hemska människa! :( Nästan så jag ska se om jag kan byta nummer för jag vill inte att kunder ska gå runt å ha mitt nummer å ringa mig som om jag vore deras personliga kundtjänstare...

Godnatt.


Drop it

Saturday night.

Var snuskigt, äckligt och helt obeskrivligt trött imorse när klockan idiotringde. Nästan så man funderade på att säga upp sig från jobbet och sova i en vecka. Då kan ni föreställa er tröttheten.

Men upp var det bara att pallra sig och jag kom iväg till slut. Arbetsdagen gick ovanligt fort ändå så det var skönt. Sitter nu här framför tvn och tråkar igen. Har liksom ingen ork till att göra något och det är dött i internetvärlden. Underhåll mig, någon?

Älsklingskissen kom tillbaka igår men nu är han på vift igen. Jag känner att jag måste släppa ut han så han får lite frisk luft men samtidigt är han ju inte van att vara ute så det är klart man blir orolig i katthjärtat :p Han är ju mitt sällskap number one :)

Jahapp, men trevlig lördag då. Eller nåt.

Grymt nedstämd.

Ja och ni vet redan varför. Inte gör det saken bättre att min älskade lilla gos (katten) har rymt. Ja, eller jag släppte ut han för att han skulle få lite frisk luft men nu hittar jag han inte :( Jag blir så orolig i själen. Han måste ju komma tillbaka så jag kan ta det lugnt.

Jag kan lugnt påstå att den här dagen har varit en av dom mesta värdelösa i hela mitt liv. For bort till Emmas jobb förrut och snackade med henne, var där säkert 2 timmar! No-life kallas det. Sen kom Danne å hämta upp mig så for jag med han ut till björkön där vi plus några till grillade. Ja, visst, det var väl trevligt, men sen då? Nu sitter jag ju bara här å längtar tills nästa fredag då jag har en hel helg framför mig då jag kan göra vad jag vill. Jag ska inte gnälla över att jag jobbar en helg på 6 veckor, det vet jag, men det som jag hakar upp mig på att det var just den HÄR helgen då jag hade så mycket roligt inplanerat. Kan ju inte låta bli att tänka på tjejorna som just nu säkerligen sitter på någon mysig restaurang och dricker vin och har det kul.

Det jag vill nu är att min kisse ska komma tillbaka, sen ska jag tända ljus i hela lägenheten och sedan lägga mig i fosterställning i soffan och fortsätta tycka synd om mig själv. HE-HE. Har så jävla ont i magen.

Show me, how you want it to be.

Tjena.

För många känns det som fredag idag och att helgen nyss har börjat. För mig däremot känns det som söndag! Eftersom jag jobbar resterande del av helgen. Känns verkligen skit. Anledningen till att det känns så grönjävligt är för att jag egentligen, precis just nu, skulle ha befunnit mig i huvudstaden tillsammans med alla mina sång-flickor. Tåget gick kl 8 imorse men det kunde jag såklart inte kliva på. Planerna var självklart grönan, shopping, cosmonova, fest samt lite sjungning på söndagen. Förstår ni att jag är besviken? Vi jobbar var sjätte helg och denna resa har varit planerad sedan i januari också jobbar min grupp PRECIS denna helg. Snacka om bakslag.

Nåväl, det finns ingenting jag kan göra åt saken så det är bara att gilla läget. Hur tråkigt det än känns.

Gårdagen då? Jo, jag slutade kl 18:30 och då for jag till mammas kompis malin där dom två befann sig. Vi traskade ner till mig där vi spillde upp ett glas vin och satt och surrade. Ja, jag tycker faktiskt det är supertrevligt att kunna umgås med min mamma. Lite senare åkte dom och då kom Sandra och Emma hit. Mycket trevligt! Dock när det började närma sig tid för krogen vart jag helt plötsligt tvärtrött och valde att stanna hemma vilket jag nog gjorde rätt i. För idag har jag sovit ut! Ahhh, det var härligt.

Satt en massa ungdomar ute i parken utanför mig igår vilket inte är ovanligt. Men en sak blir jag riktigt förbannad över och det är att folk lämnar en massa påsar, skräp, burkar å flaskor efter sig så det ser ut som rena svinstian. Nu låter jag som en riktigt surtant men det är inte okej tycker jag. Vem ska plocka upp det liksom? Parken är dessutom riktigt fin så det är synd att den ska behöva omvandlas till en soptipp. MORR.

Undrar jag hur jag ska fördriva dagen..? Har åtminstonde fått på mig ett relativt synvänligt utseende. Vädret är underbart men vad ska man hitta på? Förslag tack.

RSS 2.0