It's not so easy.

Jag lever.

Grymt jobbig dag har jag haft. Har haft humörsvängningar som jag aldrig tidigare upplevt och fy satan vad påfrestande. Var nära att bokstavligen krypa ur skinnet på mig själv. Det jävliga är att det går ut över helt fel personer. Fast saker och ting påverkas av varandra men ibland vill man inte vara ärlig nog för sitt eget bästa.

j a g o r k a r i n t e m e r a.

Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men jag vill inte somna.

Godnatt.

Tråkig chey.

Godkväll!

Ville bara meddela att jag är trött och tråkig. Har lyft skrot hela dagen från lägenheten och som ni såg tidigare har jag ej sovit mycket inatt.

Var in till stan och tänkte göra nåt roligt men ångrade mig när jag höll på nicka till hela tiden. Så därför ska jag nu se på tv och slockna rakt av.

Vad bjuder helgen på då, förrutom kyla?

Tandläkare.

God morgon!

Fast en sak ska ni veta, det är snarare eftermiddag för mig. Jag klev nämligen upp kl 06 imorse. Det tillhör inte vanligheterna då jag som ni förmodligen vet, är arbetslös. Det var ett rent helvete att kliva upp men jag gjorde't.

Anledningen till denna förjävliga uppstigning var för att jag var tvungen att vara hos tandläkarjäveln kl 07:10 imorse och hade ungefär 40 minuters bilresa då jag inte befann mig på hemmaplan. Hur FAN kan man sätta en tandläkartid sådär mitt i natten? Det är för mig en gåta. Ge dom där tiderna till pensionärerna som ändå kliver upp typ strax efter midnatt. Ja, hua.

Inga hål hade jag iaf och tur var väl det, annars hade jag måsta besöka tandläkarn igen och förmodligen fått en lika illa tid. Well well, nu har jag sagt det.

JA, det är bra att jag kommer upp i tid och blablabla. Men när man sen kommer hem har man ingenting att göra och det gör att man blir trött och orkeslös. Det handlar inte om att jag är lat eller skiter i vilket utan det är ren fakta. Och sen planerar pappa att vi ska göra en sak, och mamma en annan så man sitter liksom bara och väntar på att få åka iväg och göra dom sakerna. Men klockan drar iväg och sen visar det sig att nähä, det blev inget idag. Då har hela dagen gått och man har bara suttit och väntat på bättre tider, ungefär.

Ah, störigt är det iaf och i princip allt kostar pengar.

Igår då
. Var uppe i Härnta och kollade när brorsan hade innebandyturnering. Det var faktiskt kul! Och jag fick jordens sötaste beundrare efter mig. Han var ungefär 1 meter kort med glasögon på sniskan. Ni kan ju tänka er! Han tyckte jag var fin och sen frågade han vem jag var kär i. Han tyckte även att hans mormor skulle ta på sig likadana byxor som jag. Haha, gulliga unge! Han var väl kanske 12 bast. Så jävla lillgammal var han så det var inte klokt!

Nej, nu ska vi tydligen fara iväg och slänga sopor ur min lägenhet som ser ut som skräp för tillfället. Var där häromdagen och plockade undan alla prylar i köket som inom en snar framtid ska rivas ut. Badrummet är färdigt och det vart vackert.

Hej.






Nostalgia.

Hej.

Det var ett par dagar sen så nu blir det en kort sammanfattning.

Fredag var lugna gatan. Minns inte vad jag gjorde? Jo, jag var faktiskt ut, men jag körde!

Lördag, då var det fest. Hade roligt! Knasigt men roligt!

Söndag..? Ja, det var igår det ja. Vaknade upp hos mamma & håkan. Hade snikat sovplats där eftersom jag inte orkade åka till bredsand mitt i natten. Mamma väckte mig med en iskall cola och OM det var underbart. Min mamma, hon kan hon!

Jag och my friend åkte bort till Lisa för lite lucköppning och sedan for jag and the friend hem till bredsand så jag fick fräscha till mig lite innan vi åkte ut till the friends parents där vi bastade och käkade middag. En söndag i världsklass! Avslutades med en halvbra film up north.

Var med Lisa idag (älskadäja) höhöh. Vart bjuden på käk hos henne o så. Sen vart det en kväll utav rent helvete. Ska inte säga så mycket mer än att jag är så fruktansvärt LESS på situationen. Sådär less så man bara vill blunda och aldrig mer öppna ögonen, åtminstonde inte förrns folk börjar nse saker och ting.

Näe, nu ska jag knoppa för jag ska tvinga mig upp i tid imorgon och göra massa viktiga saker. Har sökt en massa jobb ikväll så jag kan somna med lite gott samvete. Fast det vore ju såklart bättre om man fick nått jobb. Man ska inte ropa gay förrns man kommit in i häcken.

... Eller så ska man inte ropa hej förrns man kommit över bäcken.

Tröttsam humor.  Godnatt.




You'll see.

Nykter kväll ute. Rätt ovärt men skönt att kunna ta bilen hem.

Jag har fan bara en sak att säga.

What goes around, comes around. Så jävla sant.

Giv mig styrka.

Hard to handle.

Vet inte varför jag skriver ens.

Jag trodde det skulle kännas som en lättnad men jag är rädd att det blev tvärtom.

Det var så längesedan jag smakade på den här känslan och nu minns jag varför. För det finns ingen människa som jag önskar att känna likadant, även fast tyvärr alldeles för många gör det.

Det är så sjukt påfrestande och det tar över allt.


Stop bugging me.

Hej.

Inget storslaget har hänt, som vanligt?

Har varit inne i stan med brorsan och satt sprätt på lite pengar. Jag jag gjorde av med det mesta inne på make up store. Så nu kan man sminka sig som folk!

Ska snart åka in till stan var det tänkt. Hälsa på Lisa! Var ett tag sen. Känner för att göra nåt roligt men vad roligt kan man göra på en simpel torsdag? Näe, tänkte väl det.

Talk to you later.

where words fail, music speaks.

Godafton.

Ligger nere i källaren och kollar när brorsan spelar hockey. Idag har inget sällskap här men det kanske är lika bra. Man kan ju inte vara upp i varandra jämt.

Förrut for iaf jag & pappa och kollade på en lägenhet på kyrkogatan, mitt inne i stan. Dessvärre var den för liten. Det kommer nämligen bli som så att jag kommer sälja min lägenhet på jakobsdalsgatan och flytta in med pappa och brorsan ett tag. Och eftersom pappa ska sälja huset så är vi på jakt efter en 5a/6a i stan någonstans så alla får plats. Anledningen till detta är för att jag känner att jag inte är i behov av en egen lägenhet just nu och eftersom jag för tillfället är arbetslös tycker jag det är en bra lösning. Sen ska jag förmodligen börja plugga i höst så alla onödiga utgifter ska tas bort.

Visst känns det fel att flytta "hem" igen när man väl flytt ur boet men det ska nog gå bra. Vi ska ju se till att få en stor lägenhet så vi inte behöver vara upp i varandra så mycket. Alla behöver lite alonetime. Sen så är det ju faktiskt så att jag blir "friare" om jag säljer lägenheten, jag kan t.ex dra iväg och jobba utomlands utan att behöva tänka på att jag har en lägenhet att få iväg osv.

Just nu håller vi som sagt på att renovera lägenheten och den kommer bli SUPERfin. Badrummet är strax klart och där inne är det svart och vitt kakel, spottar i taket och idag var vi och köpte ett nytt handfat. Ett litet modern sådant. Eftersom badrummet är så pass litet så får man se till att tänka smart. Köket står på tur och där inne kommer allting att rivas ut och bli nytt. Det kommer även att läggas kakelgolv i hall & kök, precis som i badrummet. Sen ska vi även sänka taket i köket också och sätta spottar även där. Så om någon är intresserad om någon månad av en 1a på östermalm (bostadsrätt) så kan ni höra av er till mig ;b Hehe! Vardagsrummet kommer vi förmodligen inte göra något åt eftersom det inte höjer värdet av lägenheten ett dugg. 

Näe, nu ska jag nog ta mig en dusch tror jag. Höres.


you can sacrifice me.

toodilo.

Imorse slog jag upp mina gröna vid 7 tiden efter enbart några timmars sömn. Klev upp som en zombie och försökte att bli pigg, but no. Anledningen till min tidiga morgon var att jag skjutade brorsan till skolan och "the friend" till bussen.

Igår var jag som sagt på polishuset för information, men polis är nog ingenting jag tänker satsa på. Jag menar, innan man ens KANSKE har blivit antagen till polishögskolan så har man väl fyllt 65 och ska gå i pension. Först en ansökan, sen kanske du får komma på svenskaprov, klarar du det kanske du får komma på fysprov, klarar du det kanske du får komma till pliktverket för intervjuer osv, sen kanske du blir antagen. Näe, överkurs för mig!

For och hämtade my friend efter detdär och så for vi och hyrde film. När vi kom hem och slog på den insåg jag att jag sett den på bio. Jävla! less jag vart. Även att pappa hyrde samma film förra veckan och han insåg också att han sett den på bio. Haha, smarta familjen Nordlund. My friend somnade ungefär 10 minuter in på filmen vilket inte är ovanligt så jag satt mig framför dumburken innan jag vågade väcka han från de döda. Kl var då tolv ungefär och då låg vi och kittla/klia varann enligt rutin innan vi deckade.

Nu ska jag på uppdrag. HEJ!


I'm your biggest fan.

Halloj.

A new day has come in case you didn't notice. Hittils har jag bara spenderat den innanför stängda dörrar. Ser att det är kallt ute eftersom bilarna är täckta av is och det har jag ingen lust att skrapa. Däremot är jag så illa tvungen för jag ska snart till stan en svängom.

Farmor & farfar är här igen så snart blir det middag. Haha, dom äter tidigare middagar. Jag vill nog mer kalla det frukost jag. Har inte ätit nåt än för jag har haft annat för mig. Kaffe har jag däremot förtärt så det står härliga till.

Har en känsla av att jag inte kommer kunna somna ikväll. Sov sjukt många timmar inatt och sov ut gjorde jag vilket jag inte gjort på ett tag. Inte ens i helgen.

Jävligt tråkigt inlägg men det är som vanligt. Tjiiiiiiingeling!

Headache.

Jag har försökt knåpat ihop ett nytt CV halva dagen men har inte lyckats åstadkomma en enda rad. INTE EN ENDA! Mitt gamla CV är inte mycket att hänga i julgranen så det skiter jag i, även fast det alltid funkat.

Har sån fruktansvärd huvudvärk nu så jag tror bestämt jag går och gräver ner mig.

Håller på tvätta gör jag också. Jackan fick sig en tvätt men den lär vara skitig imorgon efter lunch igen. Vita jackor är grymt snygga, men ack så skitiga dom blir direkt. Man behöver bara andas på dom så är det kört.

Imorgonkväll ska jag på nån informationsträff på polishuset om att bli polis. Fråga mig inte vad jag ska dit och göra för jag har då aldrig haft en tanke på att bli polis och det har jag fortfarande inte. Men men, det kan väl vara ett tidsfördriv eller något liknande.

 

Hejs.


100215.

Hallåja.

Har varit vaken sedan 07 någon gång och det var bara att bokstavligt talat släpa sig upp ur sängen för att skjutsa brorsan till skolan och sen pappa till midlanda. Sedan körde jag ytterligare massa mil fram och tillbaka eftersom jag skjutsade hem my friend.

Hem kom jag runt halv tio. Tanken var att jag skulle åka in och hälsa på Lisa men hon hade kurs kl. 11 så det var ingen idé det. Istället satt jag mig i en fotölj i vardagsrummet och här sitter jag fortfarande med en kopp kaffe. Eller ett glas kaffe, jag föredrar glas.

Anywho. Igår när jag fått kontakt med broder och min vän i deras hockeyspelande så åkte jag och släppte av the friend i stan innan jag for bort till Lisa och Linda. Vi såg på film och myste på lite på självaste alla hjärtans dag. Som det ska vara! Då ska man vara med sina fina vänner. Efter ett par timmar ringde the friend och hade tråkigt så jag for och hämtade honom så for vi till Lisa en stund till innan vi for hem. La oss och såg på "hemsökta hus"i hopp om att bli uppskrämda men vi vart snarare roade. Vissa program är ju bara för mycket. Somnade gjorde vi innan vi ens hunnit blinka men det kändes som man sovit en kvart när klockan ringde imorse... Uh.

Ska snart åka in till stan på KPMG och träffa vår revisor. Har ingen ork egentligen men nåt måste man få gjort annars blir man så slö. Senare kommer farmor & farfar hit och vi ska käka tacopaj. Är inte sugen alls på det för jag har ätit mig less på det men man får tacka och ta emot. Ikväll blir det en tidig kväll tror jag faktiskt... Ska fila på min CV osv.

Ja men vi hörs då.



Valentines day.

Hej.

Idag ska jag icke beklaga mig, promise. Kan säga att jag slocknade rakt av när jag skrivit klart klagomålsinlägget igår. Skönt var det ända tills fyllskallarna började ringa och härja. Och nej, jag la inte telefonen på ljudlös av den enkla anledningen att jag väntade ett samtal. Det är så svårt att somna om när man väl vaknat tycker jag. Men när jag väl lyckats somna ringde det väntade samtalet, haha. Och som den snälla kompisen jag är så for jag och hämtade personen som behövde skjuts ;b Men sen sov jag gott!

Sov ut imorse och sedan gjorde jag mig ordning och for med pappa & bror till birsta där vi drog en fika. Sedan for vi + 2 till på jops och käkade. Gott gott!

Nu ligger jag nere i källaren och lyssnat på 2 grabbar som spelar NHL på tvspel. Min bror och min friend.

Ska ta och åka in till Lisa och Linda nu en sväng :) Singel som man är så firar man inte den här dagen. Fast den har ändå varit mysig på alla sätt och vis ♥

Over & out.

Jag beklagar...

Men detta inlägg kommer enbart gå ut över att jag ska beklaga mig på ett och annat.

1. Jag är TRÖTT. Skittrött är jag. Hörde ni det? Trött. Sov som sagt enbart några minuter inatt om jag ska överdriva och det känns ska ni veta. Dagen gick ann. I början iaf. Men efter att vi hade haft tacomiddag, jag, lisa, linda & mina två nattgäster så dog jag av. Rakt av. Var tvungen att åka hem pga tröttheten. Var inte så mycket till sällskap! Nattgästerna for vidare på fest dom och brudarna planerade krogbesök. Jag orkade knappt säga hur trött jag var. Iaf, jag är trött.

2. Jag mår illa. Jag har mått illa hela dagen och det beror med all säkerhet på att jag är trött. Vaknade ju som sagt upp med magknip deluxe imorse och trodde jag skulle dö. Magsjuka? DÅ JÄVLAR! Orkar inte vara sjuk mer.

3. Jag är understimulerad. Jag har tråkigt. Jag vill ha ett jobb & jag vill tjäna egna pengar.

4. Jag tänker på dig, fanskap.

5. Godnatt.

 

 


Inte pigg.

God morgon/God dag!

Här har ni en väldigt opigg tjej. Har kanske sovit totalt 3 timmar inatt pga diverse anledningar.
Som ni vet hade jag svårt att somna inatt pga mörkrädslan men lyckades ändå slumra till framför tvn vid 04. Men vid 05 ringde en vän (ja, den vännen) som behövde sovplats så jag for och hämtade honom och hans kompis så de fick sova här. När de kom hit skulle de käka nattamat och surra som tusan så jag tror inte jag somnade förrän vid 07. Men då kunde jag iaf slappna av.

Vid 08 ringer min telefon och jag ser ett namn på displayen men jag kopplar inte riktigt vem det är förrns det slutat ringa, haha, bra där. I samma veva fick jag en fruktansvärd magknip så jag kunde inte sova. Förjävligt. Så när jag tillslut somnade vaknade jag vid 10 igen och sedan dess har jag varit vaken. Känner att det kommer bli en lång dag! Känner mig fortfarande inte helt hundra i kroppen heller sedan inatt. Lite lätt illamående sådär. Usch, finns fan inget värre än att må illa tycker jag.

De andra slumrar vidare vilket jag tycker de gör rätt i. Jag sitter och tittar reprisen av Let's Dance som jag ändå såg igår. Kul. Vet inte riktigt vad dagen ska göras av, ingenting alls, har jag lust med nu känner jag. Blöh.

Hoppas ni andra får en bättre lördag!

Feel the fear in my enemies eyes.

Hej på er nattugglor. Eller det är jag som är en sådan.

Den här tiden är jag numera inte van att vara vaken. Igår la jag mig 22:37 tror jag bestämt och sov till närmare 10 imorse. Förstår ni långsömnen? Ändå var jag aptrött när jag skulle kliva upp. Blir nog så när man sovit för länge.

Iaf. Anledningen till att jag inte sover just nu är pga jag är alldeles för mörkrädd! Jag kommer över min mörkrädsla rätt sent här i livet, haha. Vande mig att sova ensam kanske vid 18 års ålder då mamma träffade Håkan och var mycket hos han och så. Men sen har jag inte haft några problem med det, aldrig några problem hemma i min egna lägenhet osv. Men när det kommer till hus, går det bara inte. Jag har liksom ingen koll på läget i alla rum och våningar. FYFAN säger jag bara.

Har iaf förflyttat mig till översta våningen. Vägrar sova i källaren inatt, det finns ej på världskartan ska ni veta. Där har jag ingen som helst koll! haha, jag är knäpp. När jag skjutsade hem Sandra förrut var jag tvungen att ha Annalena i luren när jag gick in i huset o så för jag var rädd att någon var här. Jag vill inte larma heller för då kan jag inte bara smita härifrån för öppnat man dörrarna så går det till securitas direkt. Tänk paniken av att vakna av att larmet slår igång rakt av? Då blir jag hellre mördad i sömnen.

Nej men gudaligen nu får jag ta och lugna ner mig här. Skrämmer ju upp mig själv till max. Ska lägga av med det.

one of us is lying, there's no use in trying. Nothing to pretend.

Movie.

Toodels.

Hujeda mig vad tiden går långsamt idag! :o Var längesedan jag hade en sån här värdelös dag. Hade lika gärna kunnat sova mig igenom den utan att missa någonting alls. Men jag antar att man har sånna ibland också!

Pappa & jag for iaf in och köpte kinamat (IGEN! Har aldrig ätit så mycket kinamat som jag gjort sen jag flyttade till pappa, haha) på china box och sen hyrde vi 2 filmer. Beck - i stormens öga & Pelham 123. Det visade sig att pappa hade sett Beck filmen så vi slog på den andra och kom på att vi hade köpt den filmen i när han och jag var i Thailand. Som tur var hade vi inte sett den. Pelham 123 var en riktigt bra film iaf så den rekommenderar jag! Dock tyckte jag inte att John Travolta gjorde sin bästa roll i filmen men så kan det vara.

Anywho. Nu är jag nere i källaren och har tråkigt. Kan ju inte lägga mig och sova än heller klockan är ju bara nio. Och inget bra är det på tvn heller. Kanske ska ta och hämta Beck filmen och se den? Hm.

Hörs.

Låt mig värma din frusna själ.

Goooood dag!

Denna dag är den andra lik. Var uppe vid 9 imorse dock, har varit duktig i veckan och klivit upp i tid. Får bara ångest av att sova, men samtidigt har man inget att kliva upp till känns det som.

I förrgår fick jag iaf träffa babyhaylee för första gången eftersom jag varit sjuk så länge. Hon var så liten, yttepytte! Så söt så jag fick knoster på na!

Igår vaknade jag up north och var där hela långa dagen until my friend came home from school. Sedan for vi till Sundsvall. Köpte kinamat och for hem hit. Farmor & farfar har varit här för pappa har varit bortrest så dom brukar vara här med brorsan. Anywho, sedan spelade min vän & brorsan hockey, alltså tvspel. Kul, tyckte jag. Sedan vart det jacuzzibad med smultronvin, haha usch vad romantiskt det låter men så är inte fallet. Slocknade iaf nästan direkt efteråt, man blir så trött av att bada tycker jag.

Idag har inte mycket hänt. Skjutsat min vän till stan och sedan har jag bara varit hemma. Pappa kommer väl hem snart så jag vettefan vad han hade på tapeten då.

Och imorgon är det fredag? Vad ska man göra i helgen? Jag tror faktiskt det blir lugna gatan. Visserligen har jag sagt det förr men har inget festsug alls nu känner jag. Hade ju så tråkigt förra lördagen så jag vågar inte chansa igen ;b haha! Och Lisa är i Sthlm tills på lördag, me no like. Vem ska jag va med då?

Hej.

let's play a lovegame.

Godkväll!

Nu har jag varit på hockey igen. Jag kan inte förstå varför jag inte gått tidigare år. Jag menar, pappa har haft säsongskort i säkert 5 år? Men jag har alltid sagt "Nej, jag är inte intresserad". Men det är ju hur roligt som helst! Nu är det uppehåll ett tag pga OS och det är jag lite sur över eftersom jag börjat fastna lite :b Haha!

Jaja. Matchen i sig var väl inge vidare. Timrå spelade mot Södertälje och det slutade oavgjort. 1-1. Men vem är jag att uttala mig om bra match eller inte. Men det var bättre förra gången. Mer spänning.

Eller som min far sa "Amen va i helvete! Det är ju rena rama Hawaii på isen. Det är tamigfan bara palmerna som fattas!"

Ska väl ta och försöka sova nu. Är inte trött fastän jag borde vara det. Ska väcka brorsan 07:15 imorgon och skjutsa han till skolan för pappa åker till Norge imorgonbitti. Jag som är så morgonpigg!

Vad man ska spendera resten av dagen med är för mig en gåta. Usch, ge mig ro i kroppen!

100208.

Bonjour.

Så var den fasansfulla måndagen här. Har varit vaken sen halv nio ungefär då jag åkte från "up north". Kom hem, slog mig ner i fotöljen uppe och surrade med Lisa i telefonen. Strax därpå kom pappi hem och då var det dags för lite pappersarbete. Skrev några fakturor och kopierade cirkus en miljon papper. Det tog säkert 1 timme alltså! Sjukt tråkigt...

Nu är jag ensam igen. Skönt det tycker jag! Ska ta och fräscha till mig lite och sedan åka in med alla papper till revisorn. Sedan ikväll blir det hockey. Ser ni! Jag har börjat intressera mig såhär nu när säsongen snart är slut :b haha, typiskt.

Ont i magen har jag också. Uäh!

Hörs senare kanske.

Rather you like it or not, i aint gonna stop.

God dag, igen.

Nu är jag hemma efter en shoppingrunda för mig själv. Det är fan inte skitroligt att gå på stan ensam. Enda fördelen är väl att man kan springa mellan butikerna bäst fan man vill utan att nån blir irriterad.

Hittade iaf inget speciellt så jag köpte en kofta från MQ, lite smink, skor från DNA och lite kraffs. Sen ett par jeans till brorsan min då.

I skrivande stund känner jag återigen irritationen smyga sig på. Ignonera Lina, ignonera. Jag försöker iaf. Men det är så svårt! Befinner mig i en påfrestande situation.

Ikväll är det iaf party som gäller. Just för tillfället är jag inte speciellt taggad alls men jag hoppas jag blir. Först ut är som sagt ätning hos farmor. Har varit och köpt en bukett blommor åt na!

Usch, jag mår illa.

Awake.

Godmorgon, godmorgon! Hör fårglar kvittra glatt, godmorgon, godmorgon, i köööör!

Nja, riktigt så sprallig känner jag mig väl inte. Är snarare dödstrött. Somnade apsent inatt, kanske vid tre, halv fyra och klev upp vid tjugo över nio. Inte okej. Detta kommer bli en lååång dag.

Har iaf förflyttat mig från mitt rum i källarn till vardagsrummet på bottenplan. Fattar inte hur man får igång tvn och har allmänt tråkigt. Väntar på att en tvättmaskin som tar 300 år ska bli klar för då ska jag åka in till stan och shoppa... Åt min bror. Haha. Han ska nämligen ha "fest" ikväll. Eller så ska några av hans kompisar komma hit och dom ska se på film och äta chips & dipp. Men han kallar det fest och då får det vara så. Men iaf, jag ska köpa nya jeans åt honom enligt önskemål. Jag måste ändå på systemet osv så det passar sig ypperligt.

Lite senare ska vi förbi farmor som fyller år och som sagt käka. Och därefter åker jag hem och gör mig ordning för kvällens äventyr. Är bjuden på preparty hos Johan så jag antar att det är dit jag ska. Eller det var Stoffe som bjöd dit mig så jag kanske ska prata med johan först ;b

Ahh, fyfan vad trött jag ääär.

Ha en bra lördag.

I know you like it.

Kan som sagt inte sova. Så här kommer ett tidfördriv i vanlig ordning.


1. Hur gammal är du om fem år? Då är jag 26 jordsnurr!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Annalena var det ja.

3. Hur lång är du? 164 cm över jorden. Kan inte påstå att jag är någon långben inte.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Sommaren med Göran. Älskart!

5. Vem ringde du senast? Lisa Dahlström.

6. Vem ringde dig senast?
Telefonen har fan varit död ikväll. Tror det var Sandra. Vem annars liksom?

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? #Aha, jag ska också ut imorgon :) Skiter i det ikväll"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringer oftast, då får man svar direkt på det man vill ha svar på.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Ja dom har aldrig varit gifta så dom är inte skilda. Men vi kan säga som så att dom är separerade sen typ 18 år tillbaka.

10. När såg du senast din mamma?
Idag runt 22-tiden.

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna. Vill ha bruna.

12. När vaknade du i dag?
Vaknade lite olika tider. Men klev upp alldeles för sent. Det är skönt att sova sa jag!

13. Vilken är din favoritjulsång?
O helga natt/Oh holy night, helt klart.

14. Vilken är din favoritplats?
Thailand. Snacka om easy living.

15. Vilken plats föredrar du minst? Svårt. Beror nog på situationen det.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Är jag kvar i Sundsvall kommer jag grina. Åtminstonde om det är så att jag inte befunnit mig någon annanstans innan.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Allt typ. Var en mörkrädd liten kiddo. Fick alltid be mormor & farmor ta ner diverse skräckinjagande tavlor om dom ville ha mig sovandes där.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Sommaren med Göran, igår!

19. Hur stor är din säng? Den jag har i lägenheten är 120, den jag har nu är 180.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Tisha & trosor.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4 st alltid.

23. Hur många landskap har du bott i? Ett jävla landskap.

24. Vilka städer/orter har du bott i? Enbart Sundsvall. Sorgligt men sant.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor. Gillar inte fötter. Uh.

26. Är du social? Inte direkt. Efter ett par glas vin är jag socialast i världen men det är väl alla.

27. Vilken är din favoritglass? Krossad choklad går alltid hem. B&J är gott. Även piggeling och calippo.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Kesselavanilj med krossade digestivekex och varma hallon. Mums.

29. Tycker du om kinamat? Älskart! Men har ätit det flera dagar i rad så nu får det vara bra ett tag.

30. Tycker du om kaffe? Ja satan.

31. Vad dricker du till frukost?
Om jag äter frukost är det väl juice eller kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida? Somnar oftast på mage. Har dock ingen aning om hur jag sover när jag väl somnat. Lite svårt att hålla koll då.

33. Kan du spela poker? Ja det kan jag (hatar när det blir fet text och ej går att ändra!)

34. Tycker du om att mysa/kela? Nej, jag hatar det. Vem fan gör inte det?!

35. Är du en beroendemänniska?
Haha, va? Det enda jag är beroende av är snus.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Njae.

37. Vill du ha barn?
Absolut. Men inte just nu. Imorn kanske.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & ytterst lite franska som jag envisades med att läsa på högstadiet.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Haha, OM jag har. Olyckan her self.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet är läskigt, men ändå mysigast. Fast jag föredrar nog poolen. I thailand vågade jag ej gå längre än till knäna pga hajar.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Fest och kläder.

42. Äger du dyrbara smycken?
Ja det gör jag väl. Har ärvt några.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Scrubs, 2 ½ men, family guy, SATC, how i met your mother osvosv.

44. Kan du rulla med tungan? Vadå?

45. Vem är den roligaste människan du känner? Måste nog säga min mamma.

46. Sover du med gosedjur? Nej förfan. Jag har en livs levande katt.

47. Vad har du för ringsignal? Orginella "Ring Ring" signalen.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Mamma har det.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min jacka.

50. Flirtar du mycket? Näe, sånt ger jag fan i.

51. Kan du byta olja på bilen? Ja, har man körkort bör man kunna det.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Icke. Jag är väldigt laglydig (;

53. Vilken var den senaste boken du läste? Minns ej det.

54. Läser du någon dagstidning? Läser på nätet jag.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Lugn nu, jag är 21.

56. Dansar du i bilen?
Alltid.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Svenska rock klassiker.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? "Bet" = Betald på en faktura.

59. När var du i kyrkan senast? Hm. När jag sjöng på en begravning i december.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Börje, för han var så blåst.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 2 nätter på storsjöyran. Pallade inte sista natten så jag drog min kos hemöver.

 

Ja, godnatt då.


I'd rather, what?

Hej på er.

Humöret har lugnat sig en liten aning får jag säga. Men är fortfarande lite irriterad, om det nu är rätt ord i sammanhanget vet jag inte ;s

Vad jag gör vaken nu är för mig en gåta. Jag ska upp tidigt imorgon vilket jag inte alls har någon vidare lust med! På en lördag liksom? Äsch. Farmor fyller år och så vidare. Ska dit på lunch/middag(?) you tell me.

Har varit grymt partysugen ikväll men något sånt har jag avstått. Ryktas dock om att det kan bli några moves på dansgolvet imorgon. Annalena har jag umgåts med och det har varit skoj. Är ju som sagt inte alltid man har den damen i stan! Vi har varit och hälsat på hos min mor och sedan for vi hem hit för hon ville se hur mitt tillfälliga boende såg ut. Satt här & surrade i några timmar innan jag skjutsade hem henne.

Nu är jag ensam. Usch, jag gillar det inte. Nu för tiden är man ju van sällskap i princip 24/7. Måste tagga ner på det lite så man inte blir helt förstörd när man väl är ensam. Tur jag har missekisse här, sötot.

Jag har absolut ingenting att ha på mig vid eventuell utgång imorgon heller. Har spritt kläder över halva kommun och en till kommun också. God damn, blir tokig! Och sen eftersom jag inte bor i min läga betyder det att jag har de flesta festkläderna där och det känns lite halvjobbigt att gräva sig in i ruinerna, in i garderoben där hemma för att sedan insé att jag inte heller har något vettigt att ta på mig där.

I'm out.

less.

hejsan. detta är ett gnälligt inlägg så ni som inte står ut ombedes att besöka en annan blogg eller liknande.

idag är det fredag vilket jag sett fram emot även fast jag har fredag hela veckan. men när det är fredag på riktigt så blir oftast folk lediga och det finns mer saker att göra. dock verkar det inte så idag. jag har inte lust med någonting alls! jag känner mig bara less & irriterad. eller jag vart det nu. arghh.

i skrivande stund känns det bara blä med allt. känns som att jag håller på få ett breakdown. jag har varit så jävla stark ett tag men ibland brister allt bara. man orkar inte ta hur mycket som helst innan man går rakt in i väggen och då är det försent. jag står på en kant och svajar nu kan jag säga. jag orkar inte låtsas längre men sanningen kan inte heller komma fram. det är antingen win or loose, fast win i den här situationen är inte så positiv ändå.

vad ska man göra?

in till stan vill jag åka. orkar inte sitta här i källaren och fundera sönder hjärnjäveln. annalena är i stan och det passar ju perfekt eftersom att hon är den enda det går att prata med.

hej.




hej, mitt vinterland!

Toodels.

Detta har varit en lång dag må jag säga. Klev upp vid 08:30 och körde då nästan direkt till Sundsvall. Snön yrde hela vägen och det ogillade jag skarpt eftersom sikten är lika med noll när man ska göra en omkörning eller liknande.
Mötte iaf pappa vid volvo och sen for vi iväg på diverse ärenden. Bla for vi till min lya och hämtade en miljard sopsäckar med skräp, men ändå ser det fortfarande grönjävligt ut där hemma. What to do, bara att vänta.

Kom hem för en timme sedan iaf. Har slängt in en tvätt som tar tusen år om man ska leka miljövänlig och ta eco-tvätt. Ska snart slänga in en till, när den här behagar att bli klar så att säga.

Är lite rastlös. Vettefan vad man ska hitta på tills det är läggdags? Hm.

Återkommer kanske senare när jag har nåt vettigare att säga.

Btw så har jag köpt nytt minneskort till kameran så nu funkar den äntligen! Woho.

hard to be sure, when i feel so insecure.

Bonjour!

Ytterligare en dag har anlänt och den är inte speciellt innehållsrik. Har varit till min lägenhet och packat ihop sängkläder & filtar och sådant. Det ser nämligen ut som ett bombnedslag där nu. Det står grejer exakt överallt och ändå är det bara badrummet som renoveras. Och där inne vill ni inte ens veta hur det ser ut just nu, som ett utedass skulle man nog kunna förklara det. Hövva! Men som sagt, man får blicka frammåt. Trivs ju som sagt här så...

Har även varit på apoteket och fått hostmedicin nu. Mollipect vart det, som inte innehåller någon morfin. Men den innehåller efedrin så tydligen kan man bli lite bäng i bollen av den med. Men det ska nog gå bra. Mår iaf mycket bättre nu! En befrielse.

Igår vart en mycket trevlig kväll! Cissi som åker till England imorgon hade bokat bubbel på Belle Visage så vi var 7 tjejer som var där och bubblade och drack skumpa. Dock ej jag, eftersom jag hade bilen :/ Men det var mysigt iaf! Tusen tack cissi, uppskattas verkligen & speciellt på en simpel grå måndag.

Var hos Lisa innan på MUS och hon fick gå lite bananas på mitt ansikte. Hon gjorde en astuff sminkning med krusiduller och hela baletten. Kanske inte är något man går på stan med men jag trivdes i det iaf (;

Just nu ligger jag hemma i sängen och ska snart fli till mig lite för sedan bär det av up north igen. Blir lite senare ikväll. Film och sådant lär det väl bli. Skönt att komma hemifrån lite ibland och få lite sällskap. Är rätt ensam här i källaren och vill vi varandra något (jag & pappa) så ringer vi varann. Haha, vadå lat? Ja men 2 trappor är väl onödigt om man inte har något viktigt att säga :b

Ja, men vi hörs något då.

it was a cold black night.

Tjo.

Gårdagen var ytterst trevlig. Vart lite relax in the jacuzzi och därefter tittade vi på "spökhus" som gick på någon kanal. Talanglöst program och jag tror inte ett dugg på det. Jag tror på paranormal activity som dom säger men inte på vissa grejer som hon på tvn gjorde. Överdrift skulle jag vilja kalla det. ÖRSCH!

Dagen har varit slapp hittils. Ska åka in till Lisa och säga hej hade jag tänkt! Nässpray är ett måste att införskaffa också. Min tog slut igår och jag är rädd att jag blivit beroende. Doktorn sa åt mig att jag inte får använda den mer än 10 dagar men vad gör man då när näsan är igenmurad? Ja, man använder den. Men iofs är jag ju fortfarande lite förkyld så jag tror jag får använda den. Måste ju, kan ej andas annars.

Ska köra läskiga bilen också för volvon startar inte pga kylan? God damnit. Så jag ska köra renaulten som är framhjulsdriven och inte kommer någonstans. Hövva. Jaja, i have to. Ska hämta brodern på skolan också.

Jaja, men vi höres ikväll.


RSS 2.0