En liten sten från mitt bröst.

Intervjun imorse gick helt okej! :) Mycket frågor o så, men de två kvinnorna/tanterna/tejejerna whatever var iaf sköna. Så det var inte så strikt och jobbigt som det kan bli ibland. Nu är det väl bara att hoppas på det bästa antar jag. Annars får jag se det från en annan sida - att jag gjorde det bästa jag kunde.

Sitter på jobbet nu som vanligt och hatar det lika mycket varje gång. Slutar iaf 7 idag så det är ju skönt. MEN det är ju 4 fucking timmar kvar änsålänge. Sega sådana. Ja ni kommer få höra detta gnäll ända tills jag slutar här den 12e. Pallar inte vara kvar alltså, allt är så sjukt här så det finns inte :p

Hej.

Fika.

Sket i å skriva på lunchrasten förrut. Jag och natalie kände att vi behövde en promenad ute i det friska. Här inne finns inte en gnutta frisk luft att andas in. Inte konstigt att man blir yr i huvudet och illamående.

Vi har rast nu och vi har fått fika eftersom Jonas fyller år. 25 bast blir han. Så vi hade lagt ihop lite stålar som det köptes fika för. En rulltårta med grädde-bit fick vi. Jaja. Nu är jag mer illamående än tidigare.

Nu tjatar dom att vi ska börja arbeta igen. Är ändå inget svar. Segt som fan, men samtidigt skönt.

Hörs (och glöm inte hålla tummarna för mig imorn!!)


Glädjebesked.

Hallå.

Lunchrast på g igen. Såklart. När ska jag annars ha tid att uppdatera? Igårkväll hann jag inte för jag var med kärleken. Han var lite tjurig ett tag men det gick över när jag började pussa på han. Hans bil har gått sönder så han fick låna min idag. Är ju trots allt en bit att åka mellan stan och njurunda. Så han fick skjutsa mig och Natlin (natalie) till jobbet förrut.

Fick nyss ett glädjebesked. Jag får nämligen komma på nästa intervju på jobbet jag sökte! :) Det är ju ett steg i rätt riktning iaf. 10 st fick komma vidare och 5 st blir anställda. Så nu ber jag er återigen att hålla alla tummar och tår för mig på torsdag kl 9 för då vill jag göra så gott intryck som möjligt!

Jag har ont i magenjäveln. Vill bara åka home. Jag måste städa ikväll, verkligen! Ser ut som ett bombnedslag och man hittar knappt golvet i mitt rum. Uh. Oså måste jag jobba lite med fakturor och sånt och slutligen duscha. Kommer väl i säng imorgonnatt om jag har tur.

Höres (troligtvis på lunchrasten imorn?)

Back to reality.

Ja då var det vardag igen då. Usch fy blä får jag nog så lov att säga om den saken!

Har precis käkat lunch. Ja, vi har ju inte direkt tidig lunch. Men vi börjar ju senare än andra också så. Hatar verkligen arbetstiderna.

Var på ica maxi och handlade lunch eftersom jag inte hade ork att göra i ordning något hemma imorse. Så då fick det bli potatisgratäng och kött. Lite väl lyxigt för att vara lunch på en måndag kanske men dom hade ingenting annat som såg smakligt ut. Kunde inte hålla mig ifrån att köpa lite naturgodis också. Mums.

Igårkväll var verkligen übermysigt. Jag och S låg och myste gärnet framför 2 filmer. Kände verkligen hur jag njöt. Vi somnade i relativt bra tid men ändå var jag dödstrött imorse. Men så är det väl på måndagar i guess. Ikväll ska vi mysa igen och gud så jag längtar tills kl slår 21 och jag får åka hem! :) Men än är det ju 4 timmar kvar. Suck.

Jaja, ha en bra dag allihopa!

Hemma...

Nu är jag hemma ifrån Sthlm. Det vart rätt lugnt igår, besökte bara en krog. Var för trötta efter shoppingrundan! Men det gjorde ingenting, det går ju fler tåg så att säga.

På tal om tåg, jag hatar att åka dom. Blir så otroligt åksjuk så det är inte sant.

Simon plockade upp mig i sundsvalls vinterland på centralen och skjutsade hem mig. Han var dock tvungen att åka tillbaka till Njurunda och fixa nåt med sin bil som har pajjat. Men nu är han påväg tillbaka så jag ska gå ut och möta han snart oså ska vi fara iväg och köpa nån form utav mat. Vad det blir vet vi inte.

Hörs nåt.

I stockholm.

Hallo. Det var ett tag sen.

Är i Stockholm nu och har här varit sedan halv tolv igår. Yrade runt på centralen å försökte hitta förvaringsboxar och det tog sin tid. Sen var jag hungrig så jag köpte en cheese och satte mig på en träbänk å väntade på Annalena som kom någon timme efter. Hon gick i skolan. Sedan var vi ute och shoppade till 7 tiden då vi satte oss och åt thai-buffé. Jag prövade sushi för första gången och det var faktiskt smakligt!

For sedan hem till Annalena och Paul. Dom bor ju i flemingsberg så det var inte lika långt som jag trodde. Tog ett par glas vin här sedan gick var och en å la sig.

Idag har vi varit i Skärholmen och shoppat ännu mera. Jag har shoppat asmycket fast inte bränt så mycket pengar? :p haha, det tycker jag är bra. Har ju iofs haft lite presentkort.

Nu sitter vi och sminkar oss och senare ska vi in till stan och parta lite. Tyvärr är vädret inget att hurra över för det duggar/småregnar hela tiden. Uh!

Jaja, ni får mer uppdatering när jag kmr hem imorgonkväll. Bilder kommer då också.

Då var det över...

God morgon till er som nyss vaknat. Själv har jag varit vaken sen cirkus sju. Jobbigt var det att kliva upp vill jag lova. Och trött är jag fortfarande. La väl all min energi på intervjun som nu är över :p Det gick väl rätt bra hoppas jag :) Kunde ha gått sämre så att säga så jag ska vara nöjd ändå. Får se om jag kommer vidare till nästa intervju... Vill inte riktigt säga än vart det är förstår ni (;

Sitter på jobbet nu. Längtar som en juuuuubelidiot tills dagen är slut! Då ska jag hem och då är S där. Vi ska laga god mat och mysa. För imorgon åker ju jag till Stockholm så vi hinner inte umgås nåt i helgen :( Åh gud vad jag längtar tills ikväll då...

Jajävlaja, nu ska jag väl börja jobba :|


Näe, jag orkar inte...

Jag orkar alltså inte städa nu. Det får vänta tills imorgon då jag faktiskt slutar kl 19 "redan". Om inte S är gullig och åtminstonde gör något åt disken innan jag kmr hem (; Hi, nej men det tror jag inte. Han kommer iaf åka hit innan jag slutat jobba efter som han slutar betydligt tidigare än jag! Men nu är det bara en arbetsdag kvar sen är det långledigt. Ja åtminstonde tills på måndag.

Nervös är jag också inför intervjun. Jag är så kass när det gäller sånt. Lär väl få nåt släng utav hjärnsläpp och bara sitta och gapa när hon ställer en fråga eller så. Hoppas inte det. Men men, har ju ingenting att förlora på det heller. Får jag inte jobbet så får jag det inte, så är det ju bara. Det lär vara jättemånga som har sökt med tanke på hur många arbetslösa det finns nu. Men som sagt, håll alla tummar och tår för mig så att åtminstonde intervjun går bra :)

Nu måste jag (åh jobbigt) gå och tvätta av mig sminket. Sen borde jag sova.

Huvudvärk.

Fyfan för ljudnivån på denna arbetsplats. Mitt huvud håller på att sprängas. Samma sak var det igår vid den här tiden. Men så fort jag kom hem så försvann värken på ett kick!

I pray to the lord att jag får jobbet jag ska på intervju för imorgon. Skulle vara underbart. Men som sagt så vill jag inte hoppas på för mycket för jag gillar inte att bli besviken. Men tro på sig själv måste man ju ändå göra! Så jag gör väl det då.

1 timmes arbetstid kvar och jag känner redan nu hur jävla långsamt det kommer gå. Tiden sen lunch har verkligen gått i slow jävla motion. Sen är det så jävla tärt för jag kmr knappt hinna hem innan man ska iväg igen. Känns som så iaf. Måste städa när jag kommer hem också och självklart mysa med min lilla misse som knappt får nåt sällskap nu när jag jobbar hela tiden :( Får ont i hjärtat jag.

Fick lönespecen förrut också. Fan vad skatt det ska dras! Nästan 5000 kr i bara skatt :s På ett sätt är det väl bra att man betalar skatt men samtidigt är det ju inge roligt att se det på lönebeskedet dock. But what to do!!

Jaja, får väl se om jag har något mer på hjärtat senare men det betvivlar jag. Förstår inte att så pass många ändå läser det tråkiga jag skriver :p Men det är väl bara tacka å ta emot antar jag.

Äh... Lyssna inte på mig. Jag sprider bara negativ energi just nu.

:)

(skrivet vid 11-tiden)

Inatt planerade jag och S framtiden. Vi ska köpa fastigheter som vi ska rusta upp och hyra ut/sälja. Sen ska vi ha ett stort stilrent hus nånstans nära vattnet. Köket ska innehålla borstat stål och svarta ytor. En jacuzzi ska vi ha i källaren. S ville ha en pool ute på gården men det satte jag stopp för, då jag vet hur mycket arbete det krävs varje sommar :p Våra barn ska heta Alva och Douglas (fråga mig inte vart S fick Douglas ifrån). Douglas ska iaf spela hockey och Alva eventuellt fotboll. Inte ridning iaf. När vi tjänat ihop en miljard ska vi flytta till Bahamas.

Ja, snacka om svenssonliv.

Är hos pappa nu och skriver lite fakturor osv. Mitt i allt ringer det en kvinna och säger att jag ska på arbetsintervju imorgon. Jag hoppas på detta!! Nåt så inåthelvete. Så håll alla tummar och tår för mig nu!

Dravvel.

Lunchrast nu. Den kan gärna få hålla på hela kvällen för jag har ingen lust att arbeta, som vanligt. Vettefan vad som har tagit åt mig, antar att den första spärren har tagit sin rätt att komma tillbaka. Talanglöst.

Jag och Natlin var nyss ner på kiosken och köpte cola. Det var vi fan värda. Och gott var det. Träningen då? Ja, det kommer... Har ju haft en ursäkt nu genom att jag varit förkyld och är fortfarande inte helt kry. Men nästa vecka då jävlar är det bara att dra fingrarna ur arslet och komma iväg. När man väl börjat så brukar det ju bli lättare...

Ringde S nyss också. Han hade tagit ett beslut om att sova hos mig. Och det kan jag ju inte tacka nej till även om jag är skeptisk till att vara upp i varandra så mycket, eftersom man kan bli less på varann då. Sist gick det ju alldeles för fort. Flyttade ihop och grejer efter bara någon månad. Rekommenderas inte! Då kan det gå åt skogen.

Åh nu är det bara 13 minuter kvar av rasten och sen arbete i 4 jävla timmar. Imorgonbitti skall jag även infinna mig hos far och jobba med företaget. Så det blev ingen sovmorgon för mig inte. Känns som att det kommer bli en jobbig dag... My gosh vad jag saknar skoltiden dessa tider alltså. Crap.


Se på fan...

Nu vart det bild-maraton. Hittade en bild från i våras. Här var jag blond. Ser ni skillnaden ifrån då och nu? Haha, biiiig difference. Men denna sommar besparar jag nog mig själv ifrån blekningsmedel.



Ja, jag har haft glasögon sen jag var fyra. Visar mig dock sällan offentligt med dom.

♥ Kärlek ♥



Man behöver inte vara snygg när man är kär i varann.
Puss gullet.

Ordbajs...

God afton folk.

Pigga och glada? Kanske inte den här tiden på dygnet, nej. Inte jag heller. Men glad är jag, lite åtminstonde. Har suttit och skickat iväg lite jobbansökningar nu, men med min tur så lär väl ingen höra av sig. Ha. Får väl stå ut med det jag har ett tag till... Är ju trots allt ett heltidsarbete åtminstonde, kan ju vara bra i dessa tider. Men arbetstiderna får dom gärna ändra till ett 8-17 arbete eller liknande. Tur att det är lite varierande iaf. Jaja, tyst med mig nu.

När jag klev innanför dörrarna ringde S. Det är sällsynt att han bara spontanringer så jag antog att nåt var fel. Men interå, han pratade på som en glad jäkel. Alltid trevligt! Tror han saknade mig faktiskt. Meningen är ju att vi inte ska ses förrns på torsdag som sagt men jag tror han ville försöka få till det med mig imorgon redan. "När börjar du på torsdag då..? Jag har ju sovmorgon jag. Ska nog kanske sova hos mormor och morfar i stan imorgon så man får nära till skolan... Hehe" GULL! Du får mer än gärna komma hit och sova.

Fan nu drar klockjäveln iväg igen. Inatt stängde jag ju av datorn vid 01 men tror inte jag somnade förrns vid 03tiden ändå. Och då hade jag ändå varit trött hela jävla dagen. God damnit.


At work.

Jahapp. Då var man tillbaka på arbetet då. Mindre taggad än någonsin även fast det borde vara tvärtom. Vi har fått ett nytt projekt som är tusen ggr bättre än det andra, men det är mycket att lära in på en gång. Och det gör det ju inte bättre att man inte får den hjälp man behöver! Irriterande blickar så fort man ställer en fråga. Var en sekund ifrån att ringa pappa och höra om han inte hade nån heltidstjänst att erbjuda mig i företaget...

Lunch har jag nu. Har käkat farmors tacopaj. Jag och Natalie grävde ifrån varandras tallrikar. Jag i hennes nudlar och hon i min paj. Så vi kom överens om att hon kokar riset ikväll så tar jag med mig kycklinggryta imorn, smidigaste förslaget jag hört idag iaf.

S vågade väcka mig imorse när han skulle till skolan. Jag bad han nämligen göra det igår innan vi sa godnatt men då sa han att han vägrade. Han antog att jag skulle börja skälla på han med mitt morgonhumör. Stackare. Så imorse såg jag till lite extra att vara glad när han väckte mig. "Du ansträngde väl ihjäl dig för att vara trevlig!" sa han när jag pratade med han nyss på telefonen. Du har höga tankar om mig du sweetness :p

Jag och S kommer inte ses förrns på torsdag heller = att jag måste sova ensam i 3 nätter. Men jag är ju van så. Jobbar ju så sent mån-ons så det är liksom ingen mening att ses efter. Men på torsdag slutar jag åtminstonde kl 19 så då borde det ju funka. Sen skjutsar han mig till tågstationen på fredagmorgon innan han går till skolan. Också smart.

Förstår att intressesmurfarna hoppar höjdhopp nu men som sagt, mitt liv baseras inte på så mycket intressanta historier.

Hej på ett tag.

If we are wise...


"Sometimes on our lifes, we all have pain, we all have sorrow. But if we are wise, we know that there's always tomorrow."

Godkväll.
Nu har jag lite datatid, haha. S hatar när jag sitter vid datorn och läser bloggar osv. Datorn duger bara när det är filmdags, vilket det har varit större delen av kvällen. Först såg vi nån halvbra film som jag inte minns namnet på och därefter vart det "Vi hade i alla fall tur med vädret", alltså första filmen. Tvåan går ju på bio nu så jag var tvungen att uppdatera mig lite ifrån första och jag måste säga att den är ju helt jävla klockren!

S ligger bredvid och brer ut sig! Jag är tvungen att hålla upp ena hans ben med mitt ben så att det inte rasar, för då ligger jag på golvet sedan. Ja hualigen, men man ska ju inte klaga. Han är ju rätt söt ändå.

Jag borde också tänka på refrängen. Ska ju jobba imorgon men som tur är börjar jag inte förrns 12. Skönt det iaf. Jobbar bara 4 dagar den här veckan för på fredag går tåget på estocholmo! Ska bli roligt att se hur Annalenas och karlns hennes cribb ser ut.

Japp, då la han handen över tangentbordet då. Godnatt säger jag nu.

Alla gör vi misstag, tyvärr.

Vet inte vad jag ska säga. Jag är chockad. Hur kan man jämföra ett par dagar tillsammans, med år tillsammans? För mig låter det helt ologiskt. Jag klandrar inte dig tjejen och jag förstår om du är ledsen och sårad. Men har du då föreställt dig hur det kändes för mig när jag fick höra sanningen? Kärleken är tuff och vi alla kommer att ha upplevt både olycklig och lycklig kärlek innan livet tar slut, förhoppningsvis. Det som sårar en, gör en även starkare. Det vet jag.

Det jag inte förstår är bara hur du kan få det att låta som om jag är en hemsk person som har stulit din lycka osv. Jag stal den inte, utan hans hjärtat valde den vägen. Jag och han har ett förflutet tillsammans, en massa minnen och många många dagar tillsammans. Och att vi lyckas hitta tillbaka till varandra efter något sånt här tyder oftast på att kärleken är blind, men ser man det från en annan vy kan det betyda att kärleken är stark.

Även om man kan se mig som den som det "slutade lycklig" för, så vill jag ändå att du ska veta att jag inte är värd att ta mer skit än jag redan tagit. För smärtsamt, det är bara förnamnet på vad det har varit. Jag följde mitt hjärta, precis som han gjorde.

-

Nu har jag skrivit av mig lite. Och jag kommer inte ta upp det där nåt mera. Jag ska tänka på mig själv bara nu, mig själv och oss.

Imorse när vi hade fått alldeles för lite sömn så valde ändå S att kliva upp. Han ville göra något av dagen. Muttrande och tjurig så tog jag mig upp ändå. Vi for ut till hans hood Skrängstabodarna och packade på oss en massa ton kläder och tog skotern ut till korsholmarna där vi grillade. Mysigt. Dock vart det vrålkallt om fossingarna så vi vart inte där mer än en timme kanske... Tog lite bilder som jag eventuellt delar med mig av vid senare tillfälle.

Nu är vi hemma hos mig och ska alldeles strax slå på en film. S spelar gura i vanlig ordning och här sitter jag och är tråkig.

Imorgon är det jobb igen och jag har lyckats blivit lite friskare iaf. Rösten håller mer eller mindre. Så det ska nog gå bra.

Ciaos.

Loveletter.

Är inte så aktiv här nu. Men det har sina anledningar.

Jag myser. Ser på film och myser. Eller jag är fel ord, vi passar bättre.

Vet inte vad jag ska säga, men just nu känns allt så rätt. Men vissa minutrar försvinner jag bara några minuter in i mina egna tankar. Men så fort du kommer och håller om mig och berättar det du gör, smälter jag igen. Jag litar på dig och tror på varje ord du säger, även om det ibland känns svårt efter allt.

Inatt satt vi uppe och pratade tills tidigt imorse. Vi pratade om oss och om allt, allt du och jag gjort tillsammans. En gång var det inte bara du och jag och det är väl något vi båda hållt inom oss och aldrig pratat om. Men inatt kom alla känslor fram och jag är glad för det...

Jag kan inte mer än att säga att jag älskar dig och jag älskar oss.

Låt känslan få stanna.


Is it time to make a change?

God dag. Eller nåt. Min dag har inte börjat bra iaf pga den satans jävla k*khostan! Känns som att mina inälvor mm kommer att komma ut ur käften på mig. Vidrigt.

Idag har jag iaf orkat få på mig ett utseende with some makeup. Så nu ser man åtminstonde halvmänsklig ut. Vet inte vad som är på tapeten just nu men jag känner egentligen ingen ork till nånting. Ska väl träffa S lite senare iaf, men när det blir vet jag icke än. Tydligen skulle han till birsta = länge kvar innan vi ska ses.

Åh jag känner mig döende... Ha.

Release me.

På något vis blev jag lite positiv förrut. Även fast det är konstigt när man fått reda på en sån sak, som jag fick reda på. Men samtidigt känns det som en lättnad. Hade varit värre om situationen varit annorlunda. Om personen i fråga inte hade visat tydliga tecken på ånger.

Jag är villig att försöka. Även fast det gör ont och att hemska bilder kommer komma upp i huvudet. Jag längtar tills vi får sätta oss ner och prata ut, gråta ut, förklara, you name it. Då kommer det visa sig vilka känslor som väger tyngst. Om känslorna är starka nog att gå vidare med. Det är mig det hänger på... Men just nu för stunden känns det bra, fast samtidigt inte. Been there, done that så att säga.


Naw.

Han älskar mig mer än ord kan beskriva...

Isn't it sweet?

Ljusare tider?

Ja, förkylningen sitter i som aldrig förr så det är inte det rubriken handlar om. My voice is screwed. Den existerar inte.

Trots en skakig röst så kunde jag genomföra ett relativt långt samtal med en person som börjar på S. Inte så svårt att räkna ut vem kanske? Anywho. Nu vet jag allt. Jag vet anledningen bakom hans plötsliga frånvaro. Och jag har med eget öra fått höra hans version. Det var som jag befarade, men på ett sätt var det väl tur att jag var psykiskt förberedd på det också. Nu är det bara upp till mig att försöka acceptera dethär och därefter avgöra hur det kommer att bli mellan oss. Om det är värt att försöka trots allt? Kommer jag att kunna se honom i ögonen, även fast jag vet att det är mig han älskar av hela sitt hjärta? Folk gör misstag, men vem kan avgöra vilket misstag som går att förlåta egentligen?

Imorgon ska vi ses iaf. Det känns både bra och dåligt. Jag är lite rädd över hur jag ska reagera. Prata ut är väl steg ett iaf. Även fast jag känner ett slags hat och en besvikelse, så kan jag inte säga att jag inte längtar efter att få vara med honom.

Vår kärlek är stark.

So tired...

Usch jag är helt slut. Trots att jag sovit rätt mycket nu. Men det blir ju så när man är sjuk. Hostan är extrem och jag börjar bli hes så att jobba imorgon känns rätt långt bort. Ångest har jag, förlorar ju sjukt mycket pengar. Men vad gör man? Gör ju ändå ingen nytta där just nu.

Tydligen har vi ett nytt projekt nu på jobbet också. Känns bra. Får se om det får upp mitt humör lite och ser till att jag kämpar.

Mamma är hemma idag också :) Skönt.

Klagoanden är tillbaka.

Jag alltså. Jag kan inte sova pga min hosta. Varför blir det alltid som värst när man ska sova? Störigt. Så mycket medicin av alla slag jag har tryckt i mig nu borde jag vara hög som ett höghus nästan. Fyfan alltså, alltifrån ipren till bisolvon och strepsils. Inget hjälper heller!

Som tur är så har jag inte feber. Jag brukar oftast inte få det. Men skulle jag få det på den här groteska förkylningen så skulle jag nog redan avlidit. Usch fy blä! Trodde jag skulle klara mig i år but nooo.

Dessutom har jag en massa otrevliga tankar som jag inte vill ha. jaja, ska sluta klaga nu! Godnatt ni som har chansen att få sova.


Fan...

Jag saknar dig även fast du är ett jävla pucko.

Yey!

Om ett tag kommer Natalie och då ska vi åka på ica och köpa glass! Äntligen, har ju längtat hela dagen! Men inte riktigt orkat tagit mig ut och förmodligen måstat skrapa rutor. Ja, för gå orkar jag inte göra i dethär tillståndet! ;) Haha.

Blir nog hemma imorgon också. Blir ångestfylld men vad ska jag göra? Min hälsa går före pengarna. Så är det bara. Mår ju verkligen inte toppen nu alltså så jag behöver nog vila en hel dag till. För vilat, det har jag verkligen gjort idag. Legat i sängen exakt hela dagen. Nyser gör jag omvartannat.

Ursäkta alla mina klagomål men när man är sjuk är ju faktiskt enda gången det är tillåtet att klaga :p


Jag vill ha glass...

Nu har jag sovit en massa idag, men inte blir man kryare för det. Snarare tvärtom. Jag vill ha glass att kyla av halsen med!! Men jag vill inte gå utanför dörrarna. Ilandsproblem.


24 timmar?

Njae, dom där 24 timmarna blev det ingenting av med. Vaknade av ett samtal för en liten stund sen och därefter ringde jag to the big boss och förklarade lägesrapporten om att jag är sjuk. Han behövde då inte fråga vilken sjukdom jag hade eftersom rösten knappt höll samtalet ut.

Trodde jag skulle må bättre vid det här laget men icke.

Drömde en dröm inatt. Det känns som at thela sanningen kom fram i drömmen. Jag kan fortfarande inte begripa vad som har hänt med dig..?

Nej nu ska jag kurera mig hela dagen lång! Mysig på nåt vis att bara få ligga här i sängen. Dock kan vi subtrahera förkylningen, big time. Glass skulle jag ha haft, det är bra för halsen!

Ciaos.

Snooor.

Fresch. Jag orkar inte må dåligt anymore. Den där jävla otrivinen som ska göra så att man slipper nästäppan gör ju bara så att man får ont i öronen och huvet. Eller är det bara mig det är fel på? Skit iaf. Blir ju vara dåligare och dåligare också, men det kan ju bero på att man går och jobbar trots sjukdom!! Men imorgon måste jag vila upp mig och jag gruvar mig för att ringa och sjukanmäla mig...

När jag får ett roligt jobb som jag verkligen trivs med så ska jag minsann se till så att jag aldrig blir sjuk! Eller varför kan ingen sponsra mig så jag kan få göra make up artist utbildningen? :D

Näe, nu ska jag nog ta och sova bort 24 timmar eller något...


Tankar och funderingar...

Hejsan.

Jag är hemma, se på fan. Åkte ifrån jobbet vid 16 för jag orkade inte leva riktigt med min förkylning. For på apoteket och nu är jag hemma och nerbäddad. Blir nog hemma imorgon också men antagligen är jag tillbaka på torsdag (suck). Vadan sucken? Ja, jag vet fan inte hur länge jag orkar jobba kvar där om jag ska vara ärlig. All negativitet gör mig galen otaggad. Varenda morgon har vi möte och försöker peppa varandra men allt är egentligen bara ett stort skämt. För allt vi gör är att ta upp det negativa, aldrig något positivit. När någon gör något bra får den inte beröm utan bara en krystad klapp på axeln.

Dessutom har jag insett att jag hamnat i helt fel branch. När jag började här var jag otroligt nyfiken och glad och såg allt positivt. Men nu börjar jag insé vad allt egentligen handlar om. Har även insett att detta inte påverkar mig positivt ett dugg, snarare tvärtom. Min magont börjar jag förstå var den kommer ifrån. Självklart är det viktigt att man säljer när man jobbar som säljare och jag klarar fan inte av att sälja. Jag är inte stark nog, jag har inte glöden som krävs, och definitivt inte psyket.

Jag har kommit förbi otroligt många spärrar som suttit i skallen på mig och det är jag stolt över! Men frågan är om jag är beredd att gå ett steg längre och försöka ta mig förbi nästa spärr. Jag har kämpat nog hittils och trots det är inte resultatet som det borde vara. Jag har tappat gnistan och viljan som kräver detta och får jag inte tillbaka den blir jag bara kvar där någon månad till skulle jag tro... Då har jag ingenting där att göra.

Även om det är otroligt viktigt att ha ett jobb och en inkomst så är frågan om det är så viktigt att man bryter ner sig själv totalt tillslut? Är det värt det?

Sicko.

Jag är sjuk. Har inte varit sjuk på hela vintern. Men nu är jag sjuk som en k*k. Trots detta har jag jobbat idag och lär göra det imorgon också. CRAP. Det är skitroligt att sitta på jobbet och snora, hosta, vara hängig och ha en äcklig magont på det också. Tjena influensan?

Ingen alvedon har jag heller :/ Stackars mig alltså.

You can kiss away the pain...

Hejsan. Dåligt med update på helgerna märker jag. Har väl annat för mig. Som att sova tex.

Firade Anni-Li igår som fyllt 20 :) Riktigt trevlig förfest med middag och singstar. For ner på staden senare och in på O'learys BK(!!) och slutligen Aveny. Rätt lite folk ute men jag hade trevligt ändå. For hem när det stängde och somnade nog innan jag lagt huvudet på kudden. Sen idag har jag sovit i omgångar hela dagen.

Har ingen lust å skriva egentligen. Känner mig tom.

I emmas nya apartamento.

Hallo.

For bort till emmas ny lgh på södermalm förrut. Alla saker stod överallt när vi kom eftersom hon tog hit allt igår. Så då tog vi saken i våra egna biffarmar och monterade ihop soffa och resterande saker. Så nu ser det riktigt bra ut här! Mest bara småsaker kvar. Som tavlor och sånt kraffs. Mysigt är det här.

La mig på soffan medans emma sorterade alla saker och jag lovar att det inte var långt ifrån att jag skulle somna. Fyfan va trött jag är!! När jag kommer hem blir det raka vägen ner i sängen. Åh, underbart...

Nej nu ska vi umgås lite och vänta på att en kompis ska komma förbi och spana in cribbet sen far vi.

Hej.

Stenbocken.

Jag är stenbock för er som inte visste det. I julklapp fick jag en bok om tecknet och jag har bara halvläst den hittils. Men jag måste säga att det är sjukt hur mycket man känner igen sig. Jag sitter bara och gapar när jag läser. Vanligtvis tror jag inte på horoskop och sådant även om det är tvångstanke att jag måste läsa. Den här boken känns lite mer seriös och har liksom en bakgrund eller hur man ska säga. Imponerande. Verkligen.

Klockan är mycket, åh! Vill inte. Imorgon är det fredag och sen heeeelg! Om ni missat det tänkte jag. Ska bli skönt. Hade tänkt ta det lugnt i helgen men så säger jag ju alltid. Mamma ville bjuda på middag ( oj, nej, jag är bortskämd :O ) så jag ska hem till henne och håkan efter jag jobbat klart på jobb nr 2, dvs företaget. Undrar jag hur sent det blir? Slutar ju inte förrns halv fem på det första.

Jaja, man ska väl krypa till kojs.

Lord.

Håller med Natalies: "Att man orkar :)"

Enligt din IP-adress bor du i Övik. Så att det kommer inte att ta lång tid att räkna ut vem du är. OM det nu är nån av mina bekanta där uppe. Dom är inte speciellt många så att säga.

Jag läser din senaste kommentar, går tillbaka i bloggen och sen kan jag inget annat än skratta åt dig. DU LÄSER MELLAN RADERNA! hahah.

Tänker inte ta mig till försvars här för jag hänvisar den intresserade till min mail där hon/han/den/det kan få svar på sina frågor. Fast det är du väl för feg för :p

Ett helt inlägg tillägnat till dig.

Ja vad säger man? Du anonyma förmodligen avundsjuka människa, det minsta du kan göra är väl att stå för vem du är? Men tyvärr är det ju tydligt att du är för feg för en sån sak. Självklart är det inte olagligt att få ha egna åsikter men ibland kan jag undra vad det är man grundar dom på?`

Hur kan jag framstå som bortskämd när jag 1. Har ett jobb och tjänar in mina egna pengar. 2. Jobbar extra för min pappa för att tjäna ihop mer egna pengar. 3. Fortfarande bor hemma och vet fortfarande inte om jag har råd att flytta till eget. 4. Aldrig någonsin bett om en sak i hela mitt liv. Mitt underhållsbidrag tillexempel, har jag aldrig tagit del av.

Sen tror jag att du har missuppfattat hela innebörden av ordet "bortskämd" om du syftar på det att min pappa hade hittat en lägenhet som jag eventuellt ska få titta på. (for your information så var det även en hyresrätt!) Om du slutar läsa mellan raderna så kanske du får en annan uppfattning.

Och att ha egen bil bara för att man är 20 år är det inga konstigheter med. För jag har betalat den för mina egna sparpengar.

Så länge du inte vet något om mig och min uppväxt så tycker jag inte att du kan dra sånna slutsatser.

Back to work.

Åsså var det natt igen.

Ja inte mycket fritid över dessa dagar! Efter jobbet for jag och Nats på Ica maxi där jag handlade lite mat (igen). Var inte hemma förrns kvart i tio typ och då var det dags att ta tag i gårdagens disk och därefter ställa sig framför spisen och börja kocka. Haha. Inte så peppande precis men vad gör man? Hade kunnat tagit fil & banan imorgon men eftersom det inte kändes som en omöjlighet att laga mat idag så tog jag tag i chansen ;p Haha!

Vart iaf köttgryta med tortellini. Oh så nyttigt. Inte. Men det vart gott! Ibland får man då fan unna sig lite lyxmat tycker jag. Inte sant? Så imorgon blir iaf mätt och belåten på lunchen :)

Imorgon bitti slipper jag köra till jobbet, yiha! haha nejdå men det ska bli skönt att slippa skrapa rutorna. Anledningen till att jag inte ska köra är för att jag har ett "möte" på telefonen kl 9 och jag vet inte hur lång tid det kmr att ta så jag behöver mer än 20 minuter på mig. (natalie hämtar mig tjugo i, istället för att jag är hos henne halv). Det är så att min "handledare" på KPMG ska ringa och hon ska förklara för mig hur man skriver en påminnelse på fakturor. Sen ska jag skriva dom och maila över dom till faderkakan. Och de kan ju ta ett tag att fatta det med tanke på det avancerade programmet man använder! Va underbart det vore om jag hade heltidsjobb i företaget. Jobba hemifrån liksom.

Jag är ju ute och kikar lite efter lägenheter nu. Känns rätt långt bort men jag vill verkligen. Även om jag inte vill bo kvar i den här stan så antar jag att jag inte har nåt val den närmsta framtiden. Pappa visste av en lägenhet tydligen, mitt i stan! Hur underbart skulle inte det vara då? Han skulle höra sig för lite mera och jag hoppas verkligen jag kan få se den. Det var en stor jävel också, en stor etta. Jaja, jag återkommer om den saken!

Ja nu närmar sig klockan midnatt och jag bör sova. Vi hörs!

Mwah

Inte länge kvar nu...

Taken.

Back on track. På jobbet alltså. Jobbar 12-21 pass idag och jag blir så avundsjuka på dom som jobbar 8-17 som får gå hem nu. Själv har jag nyss haft "lunch" liksom. 4 timmar återstår.

Är helt slö i skallbasen och vill inget annat än gå hem just nu. Fyfan vad skönt det vore! Har jag inte ont nånstans? Nee. Imorgon är det 10-19 men det är lika jobbigt det. Nog för att det är jobbigt att kliva upp 7 och börja 8 men dagarna går snabbare då.

Fan vad jag surrar om jobb. Roligt för er att läsa då.

Såg iaf en sjukt bra film inatt. Taken heter den och jag beordrar er att ladda ner den! Bästa filmen jag har sett på länge faktiskt.

Handlar om en pappa som har jobbat som liv-vakt typ men han har pensionerat sig och flyttat till samma stad som sin dotter. Hon bor med sin mamma och hennes nya rika gubbe. Dottern ska åka på u2 turné men säger till pappan att hon ska på museum i Paris. Hon och hennes kompis blir kidnappade när dom kommer fram och ska bli nerknarkade och prostituerade. I samma veva när dom blir kidnappade har dottern pappan i luren så han berättar hur hon ska göra när kidnapparna kommer... Sen får ni se resten själva. JÄVLIGT BRA IAF!

Jaja, nu ska jag skitjobba.


No sleep.

Är det ens någon mening att jag ger mig på en sömn inatt? Känns inte så. Är inte ett dugg trött. Mest bara tankspridd och ångestfylld. Är så jävla besviken på allt.

Fick nåt ryck förrut och for ner på ica. Sällan det händer nu för tiden. Inhandlade kyckling och grejer och ställde mig vid spisen och lagade mat. Kan inte minnas när det hände sist. Men gott var det iaf och nu har jag åtminstonde matlåda tills imorgon. Köpte även fil och bananer. Det kan man ju äta dom dagarna man inte orkar göra i ordning middag/lunch. Hur smart som helst och bra för min lilla mage som inte mått speciellt bra den senaste månaden med den ständiga värken? Ja ja, gott är det iaf också.

Natalie var här en sväng förrut. Hade med sig lilla Charlie. Dessvärre gick inte den lekfulla valpen och min gosiga och lugna katt ihop. Min lilla misse ryggade och såg ut som ett stort burr när Charlie anlände. Tråkigt, tycker jag och Natalie. Kanske går bättre efter några ggr.

Trött är jag inte. Som sagt. Fan va less jag är!!!! Jag lovar. Ge mig en bostad i Stockholm eller Göteborg så sticker jag. På två röda. Bort och börja om på nytt. Fan va det vore nåt. Ska iaf ner till Sthlm den 23e och umgås med Anna-Lena. Pappa drar till Thailand på lördag dessutom. Han frågade om jag skulle med men jag har ju ett jobb att sköta! Ja jag tänker fortsätta vara neggo idag för det finns ingenting att göra åt saken...

Fuck off.


He sang as if he knew me.

Jag är mållös. Totalt mållös. Kan inte ens sätta ord på det.

Jag önskar att jag kunde skriva ner allt här, men det går inte. Det är för känsligt. Men jag kan säga er att det var längesen jag kände mig såhär... sviken? Jag har gjort allt i min makt för att få en bra stämning mellan oss, allt för att ingen av oss ska vara ledsna eller må dåligt. Båda har varit med på samma noter och inga problem har uppstått.

På en sekund rasar allt. Du river muren som vi byggt upp tillsammans. Du vänder mig ryggen och förväntar dig att jag kmr att finnas kvar där när du behöver mig igen. Men jag gör inte det den här gången. Ingen har sjunkit så lågt i mina ögon som du har gjort nu.

Har du någonsin tänkt tanken?


...

Du är inte värd mycket i mina ögon just nu.

Jag förstår inte. Jag gör verkligen inte det. Det känns som att jag inte känner dig längre. En sån här sida har du aldrig tidigare visat för mig. Så rå och så ignorant. Har du glömt vem det var som suktade och bad senast för några dagar sen. Jag var beredd att ge dig en chans. Det är jag definitivt inte nu. Vem är du?

Ärlighet varar bäst i längden. Det är allt jag har att säga.

Härligt.

Gud så härligt med lite ledighet. igen! Kan nog aldrig få nog även fast det är bra att jobba och få pengar (; Haha. Förrut när jag var arbetslös var man ju totalt jävla rastlös dygnets alla timmar. Men nu uppskattas det så mycket. Men på onsdag börjar allvaret igen och då innehåller ledighet bara på helgerna!

Sitter och klinkar gitarr nu och sjunger högt och tydligt! Får så grymt ont i armen bara. Vet inte vad det är men ja. Det värker iaf.

Tog mig en dusch när jag kom hem ifrån jobbet och det var skönt. Eller ja, snarare ett bad tog jag. Har frysit arslet av mig idag på jobbet som vanligt så det var uppskattat med ett varmt bad. Fattar inte varför det alltid ska vara så jävla kallt på arbetsplatsen? Snål med värme kanske när inte alla jobbar. Haha, även att 22 st var sjukanmälda idag! Inte alls genomskinligt såhär nästan direkt efter ledigheten? Vi var därför bara 5 st som arbetade även idag.

Hörs.

Hard work work.

Njae, kanske inte så jävla hårt arbete men arbete iaf. Har jobbat sen 8. Somnade ju redan 21 igår och trodde ju därför att jag skulle kunna vakna tidigt imorse utan att vara skittrött. Tji fick jag för jag var astrött. Så idag ser man ut som ett spöke igen...

Dagen går segt.

Thoughts.

Snart ska jag sova. Om en halvtimme-timme typ :) Då kommer jag vara rejält utvilad imorgonbitti. Härligt! Då kanske man ska orka hinna duscha håret också. Så man slipper den där obligatoriska "måndags-knuten" till frisyr. Haha. Igår var mitt hår jättefint. Eller alltså. Jag brukar alltid måsta platta det för det är så kort. Men igår klev jag bara ur duschen och lät de självtorka och sen kramade jag i lite mousse och TADA så hade jag jättelockigt hår! :) Härligt som attan. Har varit medveten om att jag har lite självfall men inte så mycket :s Hoppas det håller i sig, höhö. Så slipper man slita med plattisen varenda dag.

Näe, nu ska jag förflytta mig ifrån vardagsrumssoffan till sängen. Där är det härligt! Hoppas arbetsdagen går fort som fan imorgon.






I övrigt snurrar det mycket tankar i huvudet just nu. Saker som jag egentligen inte borde bry mig om. Men du säger en sak och menar en annan, eller? Du säger att du blir besviken på mig om jag gör det och det fastän du inte har någon anledning. Att bli ledsen är en sak, och bli arg en annan. Jag kan inte anpassa mig. Det går inte. Då hade vårat beslut ingen som helst betydelse. Äsch, jag vet inte. Men det här är inte rätt iaf. Jag känner mig fortfarande instängd.



Gårdagens roligaste.

Glömde nämna att en kille i 24 års åldern kom och satte sig med mig och Lisa. Vi började disskutera årtal och åldrar och sen kom frågan från mig och Lisa till honom - Vem tycker du ser äldst ut av oss 2? Varpå han funderar en liten stund och pekar sedan på mig. Notera då att Lisa är 6 år äldre.

Hur ska detta tolkas? Att jag ser ut som en oldie, eller att Lisa ser ung ut? Jag tippar på alternativ nr 2. Det skulle kännas bäst för oss båda om det vore på det viset.

/ Lina, 27 år

Det kunde man ju ge sig fan på?

Ja, som sagt. Jag är spontan. Jag var inte så svårövertalad igår när Lisa frågade om jag ville hänga med ut. Jag stretade emot till en början men sen när jag insåg att kvällen skulle bli astråkig på hemmaplan så gav jag med mig. Det vart lugnt dock :)

Lisa bjöd på Folköl innan krogen (; Haha! Hade ju inte hunnit vara på systemet eller nånting alls så det fick duga. Vi blev ju inte direkt onyktra på follen så när vi kom ner på krogen såg vi allt ifrån ett ljusare stadie. Gick in på lodisdaltons och tog en öl, men den lämnade vi lika snabbt igen. Det gick inte å vara där helt enkelt. Fullsmockat med en medelålder på 45 cirka. Så vi vandrade vidare och ner till O'learys där vi blev hela kvällen.

Hann väl få i oss en 3 öl var innan det stängde så någon baksmälla har jag inte dragit på mig idag vilket känns otroligt skönt. Hade riktigt trevligt igår faktiskt :) Jag och Lisa satt bara och surrade hela kvällen och tittade på folk. Va roligt det är att titta på folk när man är nykter själv.

Gick inte och la mig förrns 6 imorse dock. Pratade med folk på msn hela natten efter att jag kommit hem. Så jag sov överlänge idag igen. Men det gör inget! Ska dock upp halv 7 imorgon för jobb men det ska nog gå bra.

Vissa människor har ingen empati alls alltså. Jag förstår inte hur man kan bete sig så otroligt äckligt som du gör. Där rann sista droppen ur bägaren för nu har jag fått nog av dig och ditt sätt! Det lovar jag.

Müsigt då.

Ja nu jäklar njuts det kan jag lova.

Städade rummet lite när jag kom hem, bytte sängkläder osv. Också tände jag ett ljus som luktar pepparkaka så nu är det rena himlen där inne (; Hehe.

Har nyss ätit mammas goda lasagne och nu sitter vi framför tv:n i vardagsrummet. Jag med datorn så klart. Är tyvärr bara skit på tvn också. Jag och mamma satt nyss och lyssnade på hund och kattdagboken på rix fm:s hemsida. Så sjukt roligt när katten säger sitt. Hahah. Jag dog nästan.

Och bara för att jag sa förrut att jag var så dålig med bilder så har jag knäppt 2 st. Helt värdelösa bilder. Men jag hade ju inget storslaget att knäppa på så...





"Yeah"

1,5 timme to go...

Peppar peppar. Dagen har fått fort hittils. Hoppas den resterande tiden på 1,5 timme också går fort. Fast tyvärr brukar alltid den sista timmen gå segare än segast.

Jag hade inte med mig nån lunch idag heller så jag lär vara måttligt hungrig när jag kommer hem. Ett äpple och ett glas C-vitamin fick alltså bli min lunch idag. Mycket mättande, ehm.

Nåväl. Ska väl fortsätta störa folk nu jag också hörs vi ikväll! Min blogg är rätt tråkig har jag kommit på. Har aldrig bilder eller nånting. Konstigt att det ens är någon som läser?

Aja, hej.

More dead then alive.

Ja fyfan. Jag är trött. Sitter på jobbet i vanlig ordning. Har ju varit ledig nu i 2 dagar och nu blir det bara jobb idag liksom innan helg :p Onödigt tycker jag. Men men. Samma sak som på måndag, då ska jag också jobba, men är ledig tisdag. Skönt men störigt ;p Man är ju hellre ledig länge.

Jag längtar så förbannat tills den här dagen är slut. Då ska jag hem och äta lasagne med min mamma som ska vara hemma hela helgen :) Bara mysa på och ha det underbart. Lugnt ska det bli. Fast jag ska aldrig säga aldrig. Jag är ju spontan av mig. Men som det ser ut nu är jag riktigt sugen på en vit helg hemma i sängen med en massa bra filmer bara :p Skööönt.

Back to work. Har rast om 10.


På emmas begäran. Igen.

Emma, måste bara meddela att detta in blir ett långvarigt inlägg and you know why :p Hahah.

Jaja. Igår var väl helt okej. Mysigt och lugnt :) For hem nästan direkt efter tolvslaget. Tog iofs flera timmar att få tag i en taxi. Pratade lite med Simon i telen när jag kom hem. Deeptalk som man brukar kalla det på fyllan :p Men ingen av oss var direkt fulla så, men ändå. Det var trevligt :)

Näe emma nu somnar jag. Satt vi hörs imorn då! Då ska jag jobba. UÄÄÄÄÄHK.

Hej.

RSS 2.0