hemma från sthlm.

helgen sprang förbi. som vanligt. landade i sthlm vid halv sex på fredagkvällen där jag mötte upp annalena min vän. vi tog tunnelbanan till medis och käkade middag och tog en öl. sedan fick vi beslutsångest om vilket tecken kvällen skulle gå i. i sista sekund beslutade vi oss för att springa på systemet och köpa vin och sedan åka hem till henne o dricka vinet och surra. sagt och gjort, på 10 minuter hann vi ta tunnelbanan tillbaka till stan och sedan bokstavligt talat springa till systemet och vi vart right in time.

båda var dyngtrötta under fredagen så vi satt mest bara å garvade åt allt och vi fick nog inte i oss mer än ett glas vin var. ändå hamnade vi inte i säng förrän vid halv två tiden.

kan lova er att det var ljuvligt att sova ut på lördagen. klev inte upp förrän halv ett tror jag ;o annalena hade varit vaken sedan tio så jag var förvånad över att jag inte hade vaknat.

vi for iaf bort till skärholmen för lite shopping. hann raffa åt mig lite smink och en klänning + den omtalade volumemastern från björn axén, snacka om impulsköp. efter shoppingen for vi bort till heron city för lite krubb och det vart thailänskt.

därefter vart det tillfixning och vindrickning igen. sedan drog vi ut på sthlms gator och vem kunde ana att jag och annalena skulle stå på dansgolven och rocka loss? ja, ingen av oss iaf. vi är inte direkt dansgalna och har nog aldrig någonsin intagit dansgolvet på någon av våra utgångar så vi var förvånade över vad som hände. haha. ja ibland blir man förvånad över vad man kan åstadkomma...

kom hem med bussen vd 19:30 idag och sedan dess har jag legat med duntäcket i soffan och med en massa tända ljus. älskvärt. men jag hade gärna stannat i sthlm några dagar till.

imorgon blir det jobb, sedan är jag ledig 1 dag för att sedan jobba gärnet en vecka i sträck och då får jag vara ledig 1 dag igen. inte så älskvärt.

anywho. nu ska jag sova. tjing.

en jävla skit dag.

en sämre dag får man då fan leta länge efter. exakt allt har varit emot mig idag.

forsättningsvis kan jag tala om att jag har en enorm huvudvärk. och varför inte nämna att grannen har fest, igen? vad är det för fel att festa på helgerna.

vad ska jag straffas med här näst?

jo, den enda kärleken i mitt liv verkar försvunnen. dvs min katt.

igår nämnde jag att det inte skulle förvåna mig om jag skulle få dåliga nyheter idag. såhär dagen innan stockholmsresan man sett fram emot. då kan jag passa på att nämna, att sämre nyheter än det jag fick idag får man också leta länge efter. tro mig.

EN JÄVLA PISSDAG ÄR VAD DET ÄR.

ain't no sunshine...

i agree. it sure ain't no sunshine.

hur mår ni då?

med mig är det ok. tankspridd som vanligt. det är mycket nu. fan vad mycket det är. jag som vanligtvis är stenhård. eller tja, oftast. helt sinnesförvirrad är vad jag är. ena sekunden sitter jag å skojar och skrattar och nästa sekund bränner det bakom ögonen och tårarna vill så gärna komma ut, men jag vägrar. jag vägrar för jag vet inte vad det är jag bölar över... kan inte sätta fingret på det och det gör mig så satans frustrerad.

hej, lina heter jag. tyck synd om mig.

man måste få skriva av sig ibland. jag kanske är gladare imorgon. who knows.

på fredag blir jag iaf lite gladare, för då ska jag som sagt till sthlm och till annalena. det blir bra. det hoppas jag. det vore ju förjävligt om man fick nå dåliga nyheter innan så man ska grubbla över det när tanken är att man ska ha kul. men, jag skulle inte bli förvånad... icke.

äh..


sooolen.

god afton.

fick världens godaste mat hos pappa förrut. mums! klyftpotatis, kött och grönsaker. perfekt. slapp ju laga egen mat! dessvärre har jag ju ingen matlåda till jobbet imorgon. blir väl en hemköp-sallad i vanlig ordning då...

på tisdag är det äntligen löning. men det känns som jag har en jävla massa utgifter den här månaden. hm. kan dock inte sätta fingret på vad, haha.

har nyss varit å solat lite. solarium såklart för sverige verkar inte erbjuda så mycket sol detta år. visserligen var det finväder idag men det var väl endast idag då. har solat solarium några ggr nu den senaste tiden så lite brun är man väl, men hur länge brunheten stannar är en annan fråga. den har en tendens att försvinna waaay to fast.

trött som få vart jag bara sådär helt sonika. jag som sov bort halva livet idag. men måste duscha å dona innan sängen får intas. känns jobbigt :-p

neeej ni, nu ska jag se om det finns något tåg i någon bra tid på fredag. tjing tjing!

come away with me.

oh god. jag hopps denna vecka går lika snabbt som förra gjorde! jobbar bara 4 ½ dag, har tagit ut komptid halva fredagen eftersom jag åker till stockholm ♥ längtar verkligen efter lite miljöombyte och efter annalena.

har nyss varit uppe i tvättstugan och hållt tummarna för att det fanns någon tid då det börjar tryta med rena kläder i garden och tro det eller ej, men det fanns en tid i lilla tvättstugan. underbart. så har slängt in en maskin nu och ska väl slänga i en till om en halvtimme.

idag sov jag ut länge igen. alldeles för länge ska jag nog säga. men det har varit så jävla skönt att bara chillat hela helgen lång. inga bakisdagar. nog för att jag har haft pissjävlatråkigt men det uppskattar jag nu. sparar mig till nästa helg ist. är väl framme i storstaden runt 17 tiden cirkus och då möter a-l upp mig & då går vi och käkar på oliver twist som jag önskat ;-P vi gick dit helt spontant förra gången och maten var god! sedan blir det väl lite öl och vindrickning. men fredagen blir nog iaf relativt lugn och sen får vi köra "all-in" på lördagen ist.

sitter i skrivande stund och lyssnat på pride and joy med steve ray vaughn. blues är riktigt bra musik men det är inte många i min ålder som håller med mig, haha.

om ett litet tag ska jag åka ut till min pappa. käka middag och jobba lite är väl tanken.

hörs maybe later.

för det var back in the days.

tjo.

ännu en lugn afton. ikväll har dock sandra varit här så jag fått lite sällskap. så tråkigt att vara ensam all the time.

åkte iaf iväg å hämtade henne i nacksta förrut. fy vilka minnen man har därifrån! fick sånna klumpar i magen. högstadietiden måste ju ha varit den bästa tiden i livet och jag får ont i magen av att veta att den tiden aldrig kommer tillbaka. åkte även förbi min & mammas lägenhet och även då fick jag ångest. jag saknar det! att bo med mamma var ju underbart och man var aldrig ensam, man fick maten serverad och det enda man behövde hålla rent var sitt lilla rum. usch, jag får tårar i ögonen... jag vill vara 15 igen. när man var 15 ville man växa upp, men när man väl gjort det så inser man hur jävla bra man hade det.

man hade även massa vänner på den tiden och alla var samlade i samma område. annalena tex bodde bara 2 minuter ifrån mig men nu däremot bor hon 4 timmar bort. pratade nyss med henne i telefonen och hon hade en massa gamla brev sparade från den tiden som jag skickat till henne som hon läste upp. så roligt! som hon sa så var hon & jag fastklistrade och har varit det sedan lektionen i femman då jag sa att det förmodligen fanns "kusar" i frukten som låg på skolbänken och hon brast ut i asgarv.

MAN HADE ALDRIG TRÅKIGT PÅ DEN TIDEN!

nu måste jag nog sova innan jag deppar ihop totalt.

sunrise, sunrise, looks like morning in your eyes.

norah jones har väl en alldeles fantastis stämma :) harmonisk.

godkväll förrästen.

här ligger jag å är redo för sovstund en fredagkväll/natt. har bestämt mig för att denna helg ska spenderas i lugnets tecken. men som ni vet så brukar det dyka upp saker som är mycket roligare varje gång jag planerat det. får hoppas det bara är tråkigt denna helg då! haha. nejdå men jag är så fruktansvärt less på att alla söndagar ska beblandas med ångest. o då menar jag inte ångest över att man t.ex gjort något pinsamt på fyllan utan mer över att helgen går så jävla fort när man har roligt :p man gör av med pengar på t.ex krogen till egentligen ingen nytta alls. och kroglivet i sundsvall är som vi alla vet inte mycket att skryta över...  men ändå går man ut, om och om igen. jag säger som natalie; det är när man inte har några förväntningar alls man har roligt! vilket stämmer bra.

anywho. fredagen har alltså spenderats med en flaska trocadero, snus och framför datorn i soffan. har haft riktigt långtråkigt vissa minutrar men nu såhär i efterhand uppskattar jag det. och det lär jag göra imorgon också.

hoppas dock morgondagen inte blir lika långtråkig. fast å andra sidan vill jag inte festa heller!  kanske ska agera chaufför :)

har nyss haft ett väldigt uppiggande samtal med min kära vän annalena som jag ska hälsa på i sthlm nästa helg! vi pratade om gamla tider från högstadiet. det vart många goda skratt vill jag lova! jag kved av skratt vid vissa tillfällen. alltså den människan (annalena) minns saker som ingen annan minns. hujeda mig. tack så mycket för att du höjde mitt humör, det var ju som du vet inte det bästa innan samtalet.

nu ska jag nog alldeles strax avnjuta sömn och imorgon ska jag sova tills jag verkligen inte kan sova mer. det har jag längtat efter hela veckan. godnatt.




love.

den låten med elin ruth sigvarsson och lars eriksson är helt fantastisk. ♥ älskar'n.

i övrigt är jag understimulerad. uttråkad alltså. nånting måste ske. någonting som inte är samma sak hela tiden.

åker iofs till sthlm om ett par veckor. sista helgen i augusti. ett litet steg iaf mot rätt riktning. synd bara att man måste åka hem därifrån också. hade nämligen gärna stannat.

nej idag är jag ingen rolig bloggare. är jag nånsin det förrästen? ha-ha.


bloody sunday.

hej på er.

så var dagen kommen. söndagen som jag ogillar så skarpt. eller, själva dagen i sig är det inget fel på, den är ju som vigd för soffan hela dagen. men man kan ju inte låta bli och gruva sig eftersom måndagen oftast innebär jobb. man måste liksom komma igång igen.

har iaf åstadkommit lite nytta idag. lite pappersarbete och lite städning av lägenheten. men sen har jag minsann bara legat i soffan. var nyss iväg på konsum katten (viktigt att nämna vilken konsum det var?) och köpt trocadero, snus och ostkrokar. haha. natalie gjorde mig sugen när hon nämnde det.

gårdagen var iaf väldans trevlig :) vi var ju som sagt hemma hos natalie först där vi drack lite cider och vin. sedan gick vi ner på oleary's med andré som är en kollega + hans bror. satt där ute på uteservering under "taket" medans regnet öste ner utanför. jättetrevligt och sällskapet växte. när klockan började närma sig tre gick var och en hem till sitt. en värdig kväll med andra ord, inte alltid det händer i denna stad.

nu ska jag titta om det är något sevärt på tvn och försöka somna i god tid. imorgon kommer de flesta arbetskollegorna tillbaka efter semestern så då blir det lite roligar på jobbet.

tjingtjing.

girlpower.

Tjo!
 
Drar väl till med ett inlägg medans Natalie springer runt och gör sig i ordning. Själv är jag redan klar. Jag antar att jag inte är så avancerad. Haha. Man får väl göra så gott man kan för att se någorlunda mänsklig ut.

Well well... Imorse ringde Natalie å väckte mig runt 10 och bara någon timme senare kom hon å hämtade mig. En donkendrive stod på schemat, införskaffa solbrillor till mig eftersom mina var väck (viktigt att ha ett par!). Sedan sprang jag in på systemet för att undvika stress och därefter till dagens "höjdpunkt"... Nämligen dragracing i Sättna. Haha, japp tror det eller ej men där var vi! Bland en massa motorer. Var väl mest bara för att göra något annorlunda. En jobbarkompis och hans bror med dotter var med oss också. Var väl där 2-3 timmar högst. Mysigt men lite ont i öronen fick man...

Nu är vi hemma hos Natalie som har MF (Mattias-fritt), hehe no offence. Så nu har vi sminkat och donat med håret ett par timmar samtidigt som vi dricker cider och lyssnar på Britney Spears. När hon är klar ska vi gå och sätta oss på hennes uteplats och mysa på i kvällssolen :) Resten av kvällen är oplanerad. Roligt med lite tjejkväll också!

Nej nu börjar hon bli klar här så nu ska vi nog gå ut...Tjing tjing!

Jag och Natalie då vi åkte på kryssnign.


 


Natalie, Sebbe och jag på kryssningen. Hahah.

Vi i Sunny beach 2007.


 


Orangehårig jag med Nats på Kryssningen.




 


scarred.

good evening. det var inte igår.

satt nyss och såg på scarred på MTV. ni vet där människor berättar om när dom gjort nåt trick som slutat illa, att dom gjort illa sig. egentligen borde jag inte kolla eftersom jag får så jävla ont i kroppen, seriöst. det är helt sjuka saker dom varit med om.  men jag kan inte hålla mig från att kolla heller. haha, jag som vill bli ambulanssjukvårdare. hur ska det gå när jag inte ens kan se olyckorna på tv? haha nejdå, men man får ju ont när man ser själva "slaget" liksom, när man ser i detalj hur typ vristen flyger av. uhh, ryser.

jaja. nu ska jag väl fortsätta se det här sjuka programmet.

bara för att jag är mörkrädd.

helgen har varit fantastisk. fast jag är uppäten av myggor. jävla skadedjur. vad gör dom egentligen för nytta?

är iaf på björkön nu. ensam. vaknade nyss pga att jag tror jag fått feber eller nåt. trodde förkylningen hade gett med sig eftersom jag tagit det lugnt i helgen men tydligen inte, snarare tvärtom. pratade med annalena i telefonen förrut och hon tyckte jag lät trött, fast jag var bara jävligt hes. hehe. skit också. jag får bara ångest pga jobbet. men jag har faktiskt inte varit hemma nånting sen jag började.

nu kan jag inte somna om. är som sagt kvar på björkön och jag är grymt mörkrädd. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. vad är jag rädd för egentligen? måste sluta tänka så konstiga tankar. skrämmer bara upp mig själv.

aja, ska väl försöka sova igen så jag blir frisk nångång. har sovit i omgångar hela dagen idag. låg i sängen till 14 tror jag och sen satt jag mig i soffan och såg film med pappa men somnade varannan minut. jag som alltid brukar ha svårt för att bara somna sådär tvärt. tydligen tecken på att man inte är 100 % kry.

god...natt.

underbart, fast jag är lite sne.

nu är jag äntligen på björkön. väntade på katten bra länge så jag var grymt rastlös. men jag måste säga att det slår verkligen ALLT att vara här ute på sommaren. önskar att jag hade en veckas semester eller något. en helg går alldeles för snabbt!

när jag kom hit var det tomt i huset. pappa å daniel+ min bror tog båten från stan hit ut för flera timmar sedan så jag tänkte vart fan håller dom hus då? ringde upp dom och då visar det sig att dom är på skatan å äter. ja men va det då! dumt att fråga om jag skulle med. där vart jag lite sur faktiskt. haha. jävligt sur om jag ska vara ärlig eftersom jag är vrålhungrig. ÅHH.

sitter iaf på altanen nu. det är varmt och det är skönt. önskar jag var frisk så jag kunde ta mig ett glas vin och njuta lite extra av tillvaron. but no.

vad ska jag nu hitta på? det är alldeles harmoniskt här. det är då inte min stressade kropp van vid.

BLÄ!

usch, idag är jag ännu mer igenmurad än igår. måste...köpa..nässpray.

sitter nu rakt upp å ner i lägenheten och väntar på att min katt ska komma hem. han är ute på äventyr nämligen och vi ska åka till björkön. självklart kommer han inte när jag ropat på han så jag kommer med all säkerhet få sitta här flera timmar till. är riktigt jävla rastlös.

åh. gud giv mig styrka.

sjuklin'

ja idag mår jag inge vidare alls. förkylningen ger inte med sig, den stannar på samma nivå. nämligen stör-nivån. ni vet när man inte är dödssjuk men inte heller kry. nåt mellanting. valde att vara hemma idag då jag låter som en anka när jag pratar och jag sitter ju trots allt och svarar i telefon hela dagarna. nu på kvällen har det inte blivit bättre utan snarare sämre så jag är rädd att jag blir hemma imorgon också... ångest. snyter mig så hårt att jag får ont i skallbasen och nyser gör jag varannan sekund. hujeda mig.

i helgen ska jag också åka ut till björkön och kurera mig. ska bli skönt att åka ut dit. har sagt att jag ska åka ut nu tusen gånger men det blir aldrig av, men i helgen ska det minsann bli det. ska väl ta och umgås med simon och kompani också om jag känner mig piggare vill säga. ser jag fram emot! så mysigt där ute på sommarkvällarna. lugnt och skönt.

har legat och sovit halva dagen idag pga att kroppen strejkat så nu när det är natt kan man inte sova. men ska nog ta å göra mig ett försök trots allt. jag behöver söööömn så jag blir frisk. haha (tyck synd om mig)

godnatt och krya på mig.

gammal sång.

har bloggsug men samtidigt inte. går i vågor det där. så tråkig design och några skills innehar man ju inte angående det. inte lika mycket besökare längre vilket är förståeligt. vilka läser min blogg egentligen?

samtidigt vill man inte lägga ner bloggen helt för ibland (läs: ytterst sällan) får man ju ett ryck och verkligen vill skriva ut det. men jag är en ganska reserverad person och berättar gärna ett ord för lite än ett för mycket. finns sjuuuuukt mycket ni inte vet om mig som ni aldrig heller skulle ha anat. believe me. inte många av mina nära som vet om allt heller. som sagt, jag är ganska reserverad och gör nog bäst i att vara det också :) samtidigt kan man ju ibland vilja skriva ut allt, men nej. det går inte.

anywho. allt rullar på som vanligt. börjar vantrivas som satan här i sundsvall. synd jag är alldeles för feg för att dra mig iväg bara. finns mycket drömmar, men inga mål direkt. jobbigt med det där. men det är som natalie sa till mig idag "ta tag i dig själv lina, du har världen framför dina fötter och ingenting som håller dig fast." och visst har hon rätt i det. men samtidigt...

en spark i arslet bokstavligt talat, är kanske vad man behöver.

en hel dag med natlin.

ja igår var en heldag med natalie planerad och så vart det! hon kom och plockade upp mig med vrålåket runt halv två tiden och då brassade vi ut till birsta. tanken var att ta en riktig shoppingrunda men när vi kom fram började vi med att luncha. nachotallrik för min del och spaghetti bolognes för hennes (viktig fakta). efter det köpte jag hårfärg och sen hade ingen av oss ork till att gå runt nå mer. haha, jävligt onödig åktur dit ut. däremot svängde vi in på skopunkten på vägen hem och där fick vi med oss två par skor var. jag köpte två par med skyhöga klackar, snygga som fasen. mina andra klackisar är historia...

efter den turen for vi hem till mig å hämtade lite saker och sedan bort till henne för tillfix. hon lade färg i mitt hår (yes, jag är numera brunett igen!) och sedan sminkade vi oss och donade och sedan fick vi skjuts va vår käre arbetskollega ut till björkön där simon hade 20-års kalas. härjade på där ett tag innan vi åkte in till stan och hem till heed för ytterligare en förfest innan vi hamnade på olearys. lagomt runda under fötterna.

en helt okej dag med andra ord! inte tråkigt en sekund.

idag har jag umgåts med min mami, var där å käkade förrut. kvällen har i vanlig ordning spenderats framför tvn och söndagsfilmen, haha :p var en riktigt bra film idag faktiskt.

nu väntas jobb imorgon igen.

p-p-partyface.

vilket UNDERBART väder vi har fått denna lördag :) jag blir så himla glad när jag vaknar av att höra regnet smattra på fönsterbrädan och bli bländad av den svarta himlen. håller ni inte med mig? extra glad blir jag också när vädret blir så härligt när man är bjuden på grillpartaj ute i skrängstabodarna denna afton. 2O-års kalas vankas. tänk att få steka köttbitarna under skyfallet för att sedan istället för att sitta ute på altanen få trängas inomhus med alla människor som njuter lika mycket av vädret som jag.

skitlördag.

väntar nu på att natlin ska komma och hämta upp mig för en sväng ut till birsta. kanske man ska söka efter nån blommig klänning att ha på sig ikväll?

fest blir det iaf. sätta sig ner, supa sig full, resa sig upp, ramla omkull!

RSS 2.0