Anytime he goes away.

Hejsan.

Puhh, jag är utmattad som fan. har varit igång sedan 9 imorse som sagt. Kom inte hem förrns 23 eftersom jag och Emma for iväg och solade efter jobbet. Måste ju börja nu så man slipper se helt spöklik ut på dagen till ära. Ska iväg och sola igen på söndag så man får se lite mer resultat. Jag är otålig i vanlig ordning. Vill inte direkt hålla på å stress sola samma vecka för då lär man ju tappa ansiktet.

Iaf, har för en stund sen avnjutit lite Ben&Jerry's Cookie dough. Lovely. Det är seriöst underbart gott. Och... flott. Men vad gör man? Ja njuter gör man.

Måste slå igen mina gröna (ibland bruna) så man orkar upp imorgon. Hoppas jag somnar lika lätt som igår. Men det lär jag ju såklart inte göra. Klockan 8 ringer väckarklockan och då är det bara till å pallra sig in i duschen och tvätta barret. Ja för fyfan, det är allt ifrån rent nu det.

Hinner eventuellt med en bloggning imorgonbitti om ni har tur. hmpft. För efter jag sjungit och det ska jag hem till Natalies och Mattias nya lya på thulegatan där jag och Natalie ska ha tjejkväll och dricka vin. Ingen utgång dock eftersom jag är fattigare än en kyrkråtta.

Ja, så var det med den saken. På söndag jobbar jag mitt sista pass! Och efter det tänker jag fan i mig aldrig steka en till hamburgare i hela mitt liv. Hoppas jag. Happyface.

Godnatt. Oj vad klockan vart mycket.


Och helgen bär iväg...

Idag är det fredag. Känns inte så mycket för mig dock som kommer att ha fullt upp hela helgen! Börjar om 5 minuter då jag ska fara iväg ner på kpmg för möte osv. Sedan nästan direkt till jobbet. Börjar klockan 13 iaf. Jobbar fram till 21. Ska försöka hinna iväg och sola. Hem, bums i säng. Upp vid 8 imorgon för att göra sig ordning för att ha konsert med tjejerna.

En ledig kväll har jag innan jag ska jobba heldag på söndag igen. Som tur var fick jag sova åtminstonde 8 timmar inatt. Sov som en stock! Det var härligt.

Höres eventuellt ikväll.

Artistutbildning.

Såg att dom hade artistutbildning på Ålsta folkhögskola. Det såg verkligen roligt ut! Kostnadsfritt var det också förrutom typ 2000 kr för studiebesök osv per studieår. Utbildningen låg på 1 år bara. Låter ju nästan för bra för att vara sant! Snacka om att det vore något för mig. Ansökningstiden börjar i April nästa år och själva utbildningen i augusti.

Dock tror jag att jag väntar med det ytterligare ett år. Vill tjäna ihop lite kosing nu när jag fått ett riktigt jobb liksom. Men det är ju värt att fundera på iaf! Sen om man skulle komma in är ju en annan fråga. Antagningsprov är det ju såklart. Audition med sång och intervju. Som sagt. Det tåls att fundera på. Tror ju inte direkt att man blir artist efter utbildningen men en rolig upplevelse åtminstonde.

Sen har jag ju stora planer på att utbilda mig som make up artist också, nån gång i framtiden. Och att min familj stöttar mig gör det hela ännu roligare såklart. Men som jag sa, ska jobba detta år som kommer nu iaf och sen börja tänka på konsikvenserna. Jag vill ju ha ett roligt liv jag! Mycket hinner nog hinna samlas i mina tankar innan dess skulle jag tro.

Näe, nu ska jag sova minsann...

Sömnproblem och shopping.

Jag somnade om inatt ändå. Efter många om och men. Fyfan vad jag hatar att drömma nightmares. Har som sagt drömt om hemska elder 2 dagar irad nu. Jag gillart inte. Funderade nästan på att hålla mig vaken men då hade jag ju blivit så förbannat rastlös. Hade ju bara hunnit sova 2 timmar också. Jävla skitsömn har jag fått in nuförtiden iaf.

Ikväll ska jag dock få nån slags sömntablett av min kära mor så jag får chans att vända tillbaka dygnet. Och så att jag får sova ostört åtminstonde en natt. Ska ju upp redan vid åtta imorn eftersom jag ska på möte kl 10 på KPMG. Ser inte fram emot det direkt. Men det är väl lärorikt eller nåt, antar jag. Blir nog mer roligt när man är lite mer insatt.

Var som sagt på staden idag med min kära moder. Sökte som en jubelidiot efter kläder till festen. Var mest ute efter en klänning i lila. Provade en jättefin ballongklänning ifrån MQ, men den kändes lite för lång för att vara ballongig liksom. Sen hittade jag ingen mer klänning som föll mig i smaken så jag ändrade mig och sökte efter en annan outfit. Tillslut fann jag mig en lite mer "rockig". En lila tubtop och liknande lackleggings. Tror det kommer bli riktigt snyggt till sminkningen lisa ska göra. Också måste jag sola. Big time alltså.

Någon som har något bra tips på hur man blir brun snabbt? Haha. Jag har ca 3 veckor på mig och inte speciellt mycket pengar ;p BUS har jag aldrig testat eftersom jag är livrädd för att bli fläckig och se fejkbrun/orange ut. Attans. Ja, vi får hoppas att det löser sig!

Nu ska jag knapra på apelsinkrokant.


Mardrömmar [04:35]

Vaknade alldeles nyss å var panikslagen. Drömde en mardröm. Svårt att återberätta så jag struntar i det. Men det har med eld att göra iaf och det drömde jag om igårmorse också. Det är så sjukt hemskt när man vaknar av att hjärtat slår frivolter och man vet inte vart man ska ta vägen för man är så rädd.

Nu vågar jag inte somna om. Hua.

Åhh.

Jag borde ju sova nu. Klev ju upp i någorlunda tid imorse för att försöka vända på dygnet. Men det är alltid nåt som håller mig vaken ändå. Den här jävla dumburken. Man klickar in sig på sidor efter sidor efter sidor.

Och min nacke håller på att jävlas så jag blir orolig nästan. Det kommer bara ibland liksom. Som en blixt/ilning igenom högra sidan av nacken, och samtidigt svartnar allt i 1 sekund typ. Skitobehagligt. Bör jag vara orolig? Hm.

Kanske ska man tvinga sig till sömns ändå. Imorgon kommer mami hit och vi ska julstäda och sånt. Oså ska vi ner på staden där jag ska få välja ut kläder for my birthday-party. Som en present liksom.



Aint no sunshine.

Tjena er. Idag har jag fått många goda skratt skulle jag nog våga påstå. Träffade Natalie runt 11 imorse och då for vi ut och lämnade lite inbjudningskort till diverse inbjudna. Sedan satte vi oss och åt/drack kaffe/fikade you name it. Ett bra tag satt vi och påminde varan om våra olika upplevelser tillsammans.

Någonting jag inte minns alls var att hon tydligen hade gått upp mitt i en show och börjat dansa, på kryssningen vi var på. Hon trodde alltså att det var ett dansgolv det handlade om, men det vart hon varse om att det inte var efter att vakten slitit ner henne ifrån scenen. Jag tror jag dog utav asgarv när hon återberättade detta.

Jag: Men alltså, så du gick bara upp på scenen helt ovetande om att det var en show på g?

Natalie: Ja? Jag hörde ju bara en massa musik och såg en massa folk och jag var ju danssugen så...

Kan ni tänka er själva?

Vi for sedan hem till hennes och Mattias nya lägenhet på thulegatan där vi hade lilla julafton. Kan man kalla det. Hon hade nämligen en massa skönhetsprodukter över som hon inte använt som jag numera är ägare av. Klart som fan att man tackar och tar emot! Så, tack!

Efter detta var det sjungdags för mig och mina körtjejer. På lördag har vi ju en liten konsert eller vad man ska kalla det. Jag ska bla sjunga "Aint no sunshine" solo. Troligtvis iaf. Beroende på om tonarten passar mig på lördagmorgon. Sen ska alla andra flickor också sjunga något eget. Nästan alla iaf. Också blir det självklart en massa härlig körsång! Höhö.


Yadi yadi!

Har inte mycket på hjärtat denna afton. Ska nog mest bara krypa ner och få lite kärlek utav S. Som redan sover sen ett par timmar tillbaka. Ser ni ett mönster?

Imorgon har jag blivit lovad att bli väckt. Natalie ska ringa och hon ska få mig att vakna till genom att ställa en massa frågor. Ja, jag har blivit morgontrött idiot igen. Jag hatar det! Vi ska iaf ut och åka lite bil. Ska nämligen lämna ut dom sista inbjudningarna till mitt kalas. Orkar inte hålla på kolla upp folks adresser och kosta på mig frimärken. Nej för det ju bättre att kosta på sig bensin! Tydligen.

Imorgonkväll är det onsdagkväll. Ska nog dra en lov på makeupstores klubbkväll.

Ja, jag hade nog lite att säga ändå.

Buenas noches!

(Och snälla, om det är någon av alla er som läser min blogg som är åtminstonde lite kunniga när det gäller design, så får ni mer än gärna ge mig en hjälpande hand)

Ugglan.

Det är jag som är ugglan. Nattugglan. Har sutt och kikat på den blå lagunen 2 nu. Helt underbar film faktiskt enligt min mening! Men jag får nog så lov å säga att ettan var bättre. Fast killen i tvåan was more handsome. Viktigt.

Bloggjävulskapsdesignen lägger jag ner. Funderar på att muta någon med skills.

Lite sömn kanske vore bra?


Krångel.

Om det ser konstigt ut i bloggen så är det för att mina fingrar är klåfingriga och försökte göra någonting åt utseendet på den. Dessvärre ser det ut som att jag misslyckas hela tiden! Har ingen design eller något som jag håller på med utan bara ändrar lite typsnitt osv. Skitblogg.

I NEED HELP!!

Affärskvinna som kränger hamburgesas.

Affärskvinna som talar. Host host. Var på möte imorse på KPMG och jag måste faktiskt erkänna att jag kände mig lite viktig när jag klev in där och skakade hand med nån karl och höll datorväskan i andra handen. Mindre viktig kände jag mig ju inte när vi sedan slog oss ner vid ett runt bord och la en massa viktiga papper framför våra näsor. Jag, denviktigakarln, en konsult samt min far. Dessvärre kände jag mig rätt bakom flötet när samtalet satt igång och dom började diskutera en massa, för mig, helt obegripliga ting.

När jag klev ut ifrån byggnaden tog jag på mig min vanliga mask igen och ringde mitt nuvarande jobb som behövde mig ikväll. Från viktig affärskvinna till ett flottigt gatuköksbiträde (no offence mina kära kollegor, jag tror ni håller med mig). Som tur är har jag nu bara 3 återstående pass kvar innan jag går över till att bli säljare. Då får jag en liten finare titel minsann. gatuköksbiträde vs. säljare. Men vem bryr sig egentligen? Ett jobb är alltid ett jobb och så är det.

På fredag har jag ett möte inbokad, återigen på KPMG. Ska träffa konsulten som ska hjälpa mig en liten bit på vägen så kan lära mig att hantera fakturering och bokföring och allt vad det nu kallades. Det där jag inte förstod så mycket av iaf. Ska tydligen träffa henne en gång i månaden nu framöver. (Fortfarande så är detta på sidan av mitt vanliga jobb)

Näe, nu börjar det bli lite för mycket blondinbella över mig. För egentligen är jag bara en vanlig jävla svensson! And i'm damn proud of it.

Från det ena till det tredje så känner jag att jag verkligen måste komma igång med träningen. Detta håller inte. Så fort jag har kommit in i mitt nya arbete som startar på måndag så ska jag se till att skaffa ett kort på ego. Eftersom jag och Natalie kmr att arbeta samma tider på samma ställe så passar det ju utmärkt att träna tillsammans också. Då känns det lite mer som att det blir av. Man får väl se till att göra det till en rutin...

Nu ni gott folk, ska jag slå på en film och krypa ner under täcket för det är freeeezing cold här tycker jag.








Genomskinligt kaffe.

Ja, nu är kaffet slut också. Det upptäckte jag till min besvikelse inte förrns imorse när kaffesuget satt igång. Jag tänkte att jag åtminstonde kunde få ihop det till en kopp. Men icke. Jag hällde ut alldeles för lite vatten vilket resulterade i genomskinligt kaffe. Inte okej alltså.

Så nu sitter jag här och är kaffesugen och irriterad. Väntar på att pappa ska komma och plocka upp mig så vi kan fara iväg.

Diska måste jag göra också. Igen.

Den stora frågan...

Ska jag titta på en film innan jag sover, eller ska jag ge fan i det? Klockan är ju trots allt ganska mycket.

Imorgon ska jag ner på KPMG med faderkakan och prata om företaget. Vi var där häromdagen och skulle hämta någon slags fullmakt av något slag. Och det var ju som att komma till rena rama julaftonen! Dom hade en korg med alltifrån läppsyl till pennor och anteckningsblock som man fick gratis. Snålivar som man kan bli ibland så plockade jag på mig 2 läppsyl och en karamell. Jag är beroende av läppsyl. Dessvärre har jag redan slarvat bort båda två.

Näe, det här får nog vara det sista inlägget för idag. Eller snarare det första.

Hörs.

7 sanningar.

Jag har inte blivit utmanad, men i brist på annat att göra så.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1) Jag har sjukt mycket tvångstankar. Kollar så att dörren verkligen är låst ca 5 gånger varje kväll.
2) Jag har ruggigt mycket otur. Och då snackar vi OTUR!
3) Jag har aldrig testat droger. Bortsett ifrån snus/cigaretter/alkohol.
4) Bland det värsta jag vet är att åka bil med andra, därför att jag är sjukt åkrädd.
5) Min pojkvän och jag vart tillsammans på hans födelsedag, även samma dag var vi med om en bilolycka.
6) Jag har lätt för att gråta, men hatar att bli tröstad.
7) "Färjan-Håkan" är min mammas kusin, men jag kollar aldrig på det programmet.

Jag utmanar dom som orkar ta sig ann denna krävande utmaning.

Ja, jag har ju iaf rena kläder.

Det är inget skämt om man säger att det är ISjävlakallt ute. Plus att det blåser. Trots att jag var medveten om denna kyla var jag ändå tvungen att avbryta mysningen i soffan och gå ut (ända bort till bilen) för att åka till min mor som varit snäll och tvättat mina kläder eftersom våran "plupp" till vår tvättstuga inte existerar.

Har ännu inte börjat kolla på Andra avenyn men det ska jag till å göra alldeles nu.

Och förrästen. Vet att ingen kommer att bry sig om detta men jag tycker ni kan vara lite hövliga och skriva vem ni är som läser min blogg. Ser ju att ni är några stycken. *Hundögon* Kommer ihåg när man hade lunarstorm och skrev blogg där. Det var tider det. Då kunde man ju se vem som hade varit inne och snokat.

Återkommer med all säkerhet senare!

Browneyed girl (8)



Ja, visst var de väl värt att äta ravioli en dag för att få såhär snygg ögonfärg? *Fnizz*

Freeezing!

Ursäkta för dålig uppdatering. Men det är helt enkelt inte roligt att uppdatera när bloggen är så ful! Måste försöka fixa designen så småning om.

Fredagen spenderades inte med Evelina. Utan med Lisa som tidigare planerat. Satt hemma hos henne där jag blev bjuden på middag - quornfärs (stava?) och spaghetti. Delicious! Till det drack vi vin. Min kära moder kom och joinade oss också efter ett tag. Satt och surrade om allt mellan himmel och jord. Krogsvängen vart inte långvarig så Simon kom och hämtade mig vid 01-tiden ungefär. Då var jag nöjd och glad.

På lördagen sov jag sjukt länge. Har inte sovit så länge sedan stan brann tror jag. Hua, men skönt var det. Sedan klev vi upp och for ut till pappan min. Hade ju glömt att ge tillbaka bilnycklarna till hans bil (som jag hade lånat dagarna innan) och DESSUTOM parkerat in Mariannes bil. Jävligt lyckat av mig. Därefter for vi till mamma och Håkan där vi blev bjudna på mat. Ruskigt gott var det också!

När vi kom hem såg jag fram emot en lång och mysig filmkväll tillsammans med S. Planen var att börja med Frankenstein (ja, den är faktiskt bra!!) men det var helt fel Frankenstein så då blev jag sur och slog av. Då slog jag på Saw V istället och innan ens 10 minuter av filmen gått så sover karln. Irriterat fortsatte jag kolla på filmen. Som var till en stor besvikelse. Inte lika ruggig och spännande som de andra Saw filmerna. Nu väntar ju bara en sjätte film också. Börjar tamefan bli lite tjatigt nu.

När filmen är slut vaknar piggelin upp. Och då muttrade han för att jag satt vid datorn och surfade runt. Ja, då var det hans tur att ha tråkigt. Efter lite gnäll slog på vi ett par dokumentärer om mordet på Palme. Intressant faktiskt. Sen sov vi gott.

Vaknade av att Evelina skickat sms och frågade om jag unde jobba åt henne ikväll. Jag tackade ja, eftersom jag är i desperat behov utav pengar. Dessvärre vart det krångel så det blev inget jobb. Och inga pengar heller för den delen.

Nu ska jag agera kock och sedan fara iväg till mamsen en sväng tror jag. Längtar som en jubelidiot tills Andra avenyn ikväll!

Haloumi med pesto.

Halloj.

Datorköpet är avklarat och jag sitter vid den nya nu. Den är rätt lik den jag redan har fast detta är en HP. Har suttit och installerat den nu i en bra stund. Väntar på att fadern ska återkomma så jag vet om det är något jag ska göra i dagsläget eller om jag kan åka hem.

Det vart ingen lisa-kväll ikväll. Men det pga orsak. Vi får ta det en annan dag helt enkelt! Däremot ska jag vara med Evelina. Ska plocka upp henne på jobbet sedan och skjutsa ner henne till glasbanken. Om en månad och 1 dag kan jag åka ner dit själv. Systembolaget alltså, för er som inte förstod innebörden av "glasbanken". Därefter åker jag nog hem och försöker göra mig snygg. Kanske sover en timme eller två. Känner mig sjukt seg.

Min fästman är här också. Inte fästman som i förlovad alltså. För förlovad, det är jag inte. Än. Har nog inte planer på att bli det heller inom den närmsta tiden. Simon är här. Han håller på att måla källaren. Min blivande våning. Där jag ska bo när jag är här.

Var och käkade lunch på det där Tant Anki Fröken Sara stället. Alldeles för trångt där inne tyckte jag. Man fick ingen matro heller. Tanter och kärringar som stod och skrek över min grillade haloumi och pesto-macka och trängde in mig i bordet när dom skulle förbi. Samtidigt som man försökte äta. Jävla folk.

Över och ut. I'm out.



Karlbesök.

Karln är här på besök. Fast han ligger och sover, vilket inte var så otippat.

For på ica efter jobbet och kostade på mig en dyrgripsglass. Ben & Jerry's ofc. Evelina lurade på mig den där blandade med både brownies och cookie dough. Och tyvärr måste jag säga. Den innehöll alldeles för mycket brownies och alldeles för lite dough. Vilken besvikelse. Sorry, E! Men smaken är ju som baken. Mjök glömde jag, så imorgon blir det inte heller någon frulle.

Innan jag for på arbetet var jag på make up store och fikade med Lisa. Vi kom fram till att morgonkvällen kommer att bestå utav vin och idol-tittande. Lovande, tycker jag! En utgång är aldrig omöjlig när det gäller oss två heller. Men jag är ju fattig. I vanlig jävla ordning. Vi kom även fram till att Lisa ska sminka mig till min 20års fest. Hon tyckte vi skulle köra på en "extrem" sminkning med strass och grejer. Looking forward to it.

Brunögd vart jag idag också. Linserna kom. Trots att jag var lite ovan och vart lite lätt närsynt av dom så tjurade jag på med att ha dom i. Efter ett tag vart man ju van. Schnyggt!

Imorgon blir det till att träffa faderkakan igen. Datorköp står på schemat, vilket inte är helt fel. Fast jag måste ju erkänna att det hade varit roligare om det var en "privatdator" som skulle inhandlas. Han hade btw köpt en ny dator för några dagar sedan. Nog för att jag har sett små laptopar men denna var extremt liten. Jag trodde han skämtade med mig när han visade fodralet som var i storlek med min plånbok. Ungefär. Ska man skriva på den läre man ju måsta använda pincett. Men den var söt.

Näe, man kanske ska ta å skalla kudden.

/L.







Det handlar om att prioritera.

Var med papsen idag. Satt mestadels och tombromsade i passagerarsätet och svettades. Vi spenderade största tiden i hans bil och for runt på olika ärenden. Han kör alldeles för hastigt och lustigt för min smak. Hua, att jag inte ligger inne för psykiska men.

Stannade till på Telia för att jag skulle kika på mobilt bredband samt en ny dator. En jobbdator närmare bestämt. Som jag ska använda i företaget när jag hjälper pappa med all bokföring som jag ska sköta (på sidan av mitt riktiga jobb). Dom hade dock inget inne så vi ska in på fredag igen och avsluta köpet.

Vad viktig jag låter! Men det ska jag tala om att så viktig som jag ser ut att vara är jag inte. För det är man inte om man käkar ravioli till middag. Ravioli? Ja mina kära vänner och bekanta, det var allt jag hade att åstadkomma i matväg i mitt kylskåp. Bortsett ifrån några clementiner. Jag menar, jag klickade ju hem bruna linser för några dagar sen som kommer att kosta mig närmare 300 kronor. Och det är ju så. "Vill man vara fin så får man lida pin", det ordspråket kan man ju tolka hur man vill. Även om det handlar om en ravioliburk mot ett par bruna linser. Ja, som rubriken lyder. Det handlar om att prioritera.

Mjölk skulle jag iaf behöva kosta på mig så frukosten är fullbordad. Kaffet alltså.

Någon som känner sig manad att ta itu med min design? Tack på förhand.

Inte ett ord.

Nej, jag vet. Jag är omöjlig. Ny blogg var och varannan månad. Men den här gången har jag starka argument angående mitt bloggbyte. Det var nämligen så att min förra blogg prodigio.blogg.se var registrerad med min skolmail. Och den finns givetvis inte kvar eftersom jag inte går i skolan längre. Och dessutom funkade inte min statistikmätare. Jag kunde ju liksom inte maila till kundservice och fråga dom vad felet var eftersom dom inte hade någonting att svara till. DÄRAV mitt byte. Jag lovar att jag aldrig ska byta igen. Har jag säkert sagt förrut men den här gången håller jag det.

Jag ville faktiskt egentligen inte byta blogg eftersom att det är ett rent helvete att komma på ett någorlunda vettigt namn. Hur jag kom på mitt nuvarande namn är för att jag kallades för det i mina yngre år. Det ultimata hade ju varit att bara ha lina.blogg.se. Men eftersom att det namnet är upptaget av någon oaktiv jävel så gick ju inte det för sig.

Fortsättning följer.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0