En tanke utan harm.

Hej på er.

Som ni såg förrut började dagen bra med beskedet om att jag fått jobb. Känns underbart! Ska dit imorgon på första introduktionsträffen. Det är på eniro 118 118 jag ska jobba, nummerupplysningen som ni alla förmodligen vet. Är ju van att besvara samtal sen tidigare så jag tror jag kan trivas :) Nästa tisdag börjar utbildningen.

Var iaf till Sandra & Jasmine och lämnade en present. Men givetvis hade hon redan fått en sån, typiskt! Men men, jag var glad att träffa den lilla sötnöten ändå. Och inte nog med det! Evelina fick sin lilla prinsessa idag också! Komiskt va? Hehe. Och emma fick för bara 2 månader sen. Bara jag kvar, haha! Men det lär dröja.

När jag varit där ett tag for jag till mammi. Hon hjälpte mig att slinga håret ljusare och det vart bra. En eller två slingningar till så blir det perfa. Har haft sån beslutsångest ang. hårfärgen men tänkte att det är lättare att slinga det nu när jag inte har färgat det på så länge än att jag färgar det mörkt och försöker ge mig på en slingning senare. Lättare om jag ångrar mig nu so to say.

Nu är jag hemma. Tanken var att möta upp flickorna i stan efter clubkvällen på MUS men jag örsk int. Ska upp tidigt imorgon och dona med saker innan jag ska på detdär mötet. Förlåt flickor!

Här kommer en låt iaf som troligtvis jag & hunken kommer sjunga och spela på begravningen som äger rum den 16e.


TAAAAAACK!

Jag har fått jobb och jag älskart!

Tröttare har jag varit.

Men usch så trött jag är!

Godjävlamorgon får jag väl lov att säga. Min telefon dog inatt pga batteribrist och jag hade glömt laddaren hos Lisa. Nackdelen med att ha iPhone är att nästan aldrig nån har laddare att låna ut, även om iPhone är otroligt vanligt these days. Men det jag menar är att det inte är som sony ericsson direkt, man har ju typ 10 sony ericsson laddare i ett hushåll. Men som tur var hade vi en iPhone laddare här hemma som jag fick tag i imorse. Iaf, det jag villa komma fram till var att brorsan väckte mig alldeles för tidigt för jag skulle skjutsa han till skolan. Satt rakt upp och ner i en halvtimme cirkus innan vi kunde åka... Den halvtimmen hade jag kunnat blunda om det inte vore för att telefonen valde att dö.

Kom iaf hem för en kvart sen kanske. Funderade på om jag skulle lägga mig och blunda ett slag till, men ska möta Emma runt 11 i stan så det känns halvonödigt att somna om. Ska köpa en present åt babyjasmine som fyller 1 år idag :) Lillgumman! Var inte där på barnkalaset igår, då sandras vänner kunde komma. Så jag ska dit idag istället! Det är sinnessjukt hur fort tiden går.

Hade svårt att somna inatt. Delvis för att jag sov alldeles för länge igår och delvis för att jag sov ensam. Fortfarande bortskämd med sällskap nu. När jag somnar med någon somnar jag på två sekunder även om jag inte ens är trött. Konstigt detdär, måste vara nån trygghet eller nåt sånt eller vad tror ni? Älskar när man somnar med nån framför tvn och sen vaknar man mitt i natten och kliver bara upp och slår av den och inser att man får sova många timmar till. Ja, man kan uppskatta lite här i livet. Mysigt är vad det är.

Näe nu ska jag försöka se på tv utan att somna. Höres.


Weekend.

Hej på er.

Tänker inte ens disskutera min dåliga uppdatering eftersom jag inleder varenda inlägg med det nuförtin.

Helgen har återigen passerat. I fredags plockade jag upp Lisan och vi for ut på birsta där hon inhandlade en ny dator. Sedan for vi och handlade och därefter bjuppade hon mig på sin lasagne hemma hos henne. Mycket gott. Det vart en lugn kväll på sveavägen :)

Precis när jag klivit innanför dörren hemma, gjort mig klar för natten och lagt mig under det varma täcket ringer Hunken på dretfyllan och har tråkigt och vill hem. Som den otroligt goda vännen jag är kliver jag upp i kylan och åker skridskor ner till bilen och in till stan och plockar upp karln. Vad vinner jag på det kan man undra? Ja, men det är alltid mysigt med sällskap och sen är jag väl helt enkelt så som person.

Vi åker hem direkt och slocknar. Upp i god tid och försöka ge sig på någon form utav utseende innan vi åkte in till stan där vi mötte upp min kära moder. Vi gick och köpte nya strängar till min gitarr och därefter vart det käk och en öl för dom två. Jag körde i vanlig jävla ordning.

For sedan upp till mammi där vi duschade och gjorde oss redo för utgång. När sminket var på och håret donat så dog jag av totalt. Hade inget som helst partysug och ville helst bara dyka ner i täcket och sova. Hunken var inte heller supertaggad men hans planer var att åka up north (där han bor) och gå ut där istället. Vi åkte hem till mig för att jag skulle byta kläder men jag kände bara att, näe, jag orkar fan inte gå ut. Så det blev helt enkelt så att jag hängde med Hunken till up north istället och det vart en lugn och mysig kväll samt lite prat.

Söndagen kom och det gillas inte av någon. Vi for ner till Sundsvall och in på Tempo där vi inhandlade ingredienser för middag. Sedan lagade vi filé oscar hemma hos mig som vi sedan avnjöt. Hunkens planer var återigen att gå ut på kvällen eftersom han var ledig idag, men planerna gick i stöpet och det vart en filmkväll med godis & wallander istället. Och som alla andra söndagar däckade vi framför "hemsökta hus".

En godkänd helg om det inte hade varit för mitt trötta humör i lördags.

Hunken har nästan nyss åkt hem och nu är jag alone igen. Skönt dock att vara ensam ibland också. Man kan inte vara upp i varandra för mycket.

Vettetusan vad jag ska hitta på nu men jag misstänker att det blir en lugn dag bara. Har inga planer. Pappa ligger på övervåningen och har sjukstuga så dit vill jag inte gå. Har ingen vidare lust att åka på nå virus nu inte. Däremot känner jag mig skittrött i kroppen och fryser hela tiden. Kanske ska ta mig en kokhet dusch.


Ringaling.

Hej.

Måste bara få säga att jag HATAR alla fjollprogram på tv där man ska ringa in och vinna pengar. Dom skitprogrammen går på alla kanaler hela dagarna ungefär. Idioti.

Intervjun igår gick ganska bra tror jag. Vi får väl se, var många sökande. Men det var ju kul att få komma på intervju iaf, det betyder ju att man åtminstonde är lite intressant. Eller? Får besked nästa vecka om jobbet iaf.

Igårkväll var jag på Waynes med Lisa och tog en fika. Satt och surrade i vanlig ordning. Alltid samma samtalsämnen, eller hur Lisa? ;b höhö. Men vad gör man. Vi ska ses även tonight. Efter fikat igår plockade jag upp Hunken och då for vi och hyrde film som vi såg hemma hos mig. Ingen vidare film om jag får säga det själv men den gick ju att titta på iaf. Efter den så somnade vi rätt snabbt.

Klev upp runt 8 imorse för att skjutsa Hunken till bussen och brorsan till skolan. Ser ni ett mönster? Haha. Det är inte helt sällsynt att jag gör det. Men då kommer man ju upp i tid iaf. Pappa har åkt iväg till Sthlm, för att sedan åka vidare till Karlstad och sist till Oslo. Farmor & farfar ska vara här tills på fredag pga det så slipper jag ha eget ansvar över brodern. Har ju ett liv jag å.

Förrästen var jag och köpte tapeter igår. Fybubblan vad svårt det är att välja! Hade med mig Sandra som stöd, hehe. Kökstapeten hade jag kikat på ett bra tag så den fick det bli utan tvekan. Men fondväggen till vardagsrummet var ett rent helvete att välja ut. Hade spanat in en brun med lite annorlunda mönster på och den fanns dessutom i lager! Men sandra var lite tveksam på den så jag frågade han som jobbade där om han trodde den skulle passa till golvet och han var liiiite tveksam han också så då vart det en annan som sandra spanade in ;b En svart med guld-detaljer i. Det blir nog bra tillslut! I helgen åker köksinredningen in och snart åker jag också in förhoppningsvis :D WOHO.

Nej nu ska jag försöka se om alla ringaling program är slut och kolla om det är nåt annat att se.

The baseballs.

Woho. Timrå vann med 6-3 :D Det var på tiden tyckte jag att dom började vinna såhär i slutspel. Men än ska man ju inte ropa hej! Dom ska ju vinna 3 till för att komma vidare å om jag räknat rätt. Bra match var det iaf!

Stannade på statoil på vägen hem för jag var tvungen att köpa snus. Då var jag bara tvungen att köpa The baseballs skiva också. Älskart! Det är ju så med The baseballs, antingen hatar man dom eller så älskar man dom. Nu jävlar ska det poppas loss i bilen! Pappa hade köpt Lady Gagas skiva häromdagen också. Ja, han har bra musiksmak min faderkaka!

På tal om musik. En släkting gick bort för några dagar sedan (han var gammal). Inte så jättenära släkting, men fortfarande någon som alltid varit med på tillställningar såsom student, konfirmation osv. Så jag erbjöd mig då att sjunga på hans begravning och idag fick jag besked om att familjen jättegärna ville det. De hade inga önskemål om låtar så jag håller på att fundera ut några. Hunken ska faktiskt kompa mig på gitarr då jag tycker det blir mer personligt än när man sjunger till en orgel. Så han och jag har försökt komma överens om några fina låtar :) Bland annat Ted Gärdestads Himlen är oskyldigt blå. Den är väl fin? Jag som sa sist jag hade sjungit på begravning att jag aldrig mer skulle göra det pga att det är så känsligt och jag blir så lätt gråtfärdig, men vad gör man inte? Då var det dessutom en helt utomstående person som jag aldrig träffat och denna gång kommer halva släkten vara där. Usch, det är bara att bita ihop! Det blir fint iaf.

Jag måste sova snart för jag ska som sagt på arbetsintervju imorgonbitti. Ni får gärna hålla tummarna för mig då för jag är nervös! Varför blir jag alltid nervös över allting för? Det är negativ egenskap jag har. Okej att man blir nervös när man ska på intervju men jag är ständigt nervös.

Nej men vi får höras hörrni.


Hunken?

God dag!

Jag är trött men det är väl ingen nyhet? Klev upp runt halv åtta imorse för att i vanlig ordning på måndagar skjutsa the friend till bussen. Förrästen så hade jag och the friend en diskussion igår om vad jag ska kalla honom i bloggen, jag tycker som sagt att "the friend" låter alldeles för fjolligt. Mr. X var ett förslag men det låter så klyschigt. Han tyckte jag kunde kalla han för "Hunken" och så får det bli (; HAHA. Så from now on kallar vi the friend för Hunken.

Iaf, helgen. I fredags såg ni att jag hämtade honom innan vi for hem hit och hade mys bara. På lördagen var jag också som sagt och kollade när han och hans band spelade. Duktiga var dom :) Sedan for jag med Natalie & Carro på All stars och käkade där och drack bärs. Surrade i käften på varandra gjorde vi också såklart. Dom skulle ju upp och jobba i söndags så lagom till dom gick hem kom Lisa och gänget dit. Så jag hängde med dom resten av kvällen... Jag gav dock upp vid 02 för jag kände mig trött och hade varit där så pass länge.

 

For hem till mammi gjorde jag. Satt med henne under fläkten och surrade om livets goda och mindre goda ting ett tag. Sedan ringde Hunken och ville komma så tillslut satt vi alla tre där och pratade innan jag och han intog soffan (som egentligen inte är anpassad för två) och slocknade på två röda. Man får verkligen se till att vända sig exakt samtidigt i den soffan för bred är den inte.


Vaknade rätt sent igår, runt halv ett tror jag, och soffan klev vi nog inte ur förrän vid femtiden, heuheu. Jag och Hunken for bort till min lägenhet och täckte golven där för målaren. Inget jag rekommenderar er att göra på bakisdagar. Sedan for vi iaf på blåkina och käkade middag innan vi for hem till mig och sov. Trevligt värre!


Hade tänkt gå och lägga mig nån timme när jag hade skjutsat han imorse men det blev som aldrig av. Tur kanske så man är trött ikväll? Måste iaf till min gamla skola Hedbergska och hämta betygskopior som jag ska ha med mig på en arbetsintervju imorgon. Usch, jag är nervös. Hatar verkligen att gå på arbetsintervjuer men det måste ju göras om man ska få någe jobb.


Hockey är det ikväll också och det är hemmamatch så ni vet att jag befinner mig på Eon arena ikväll. FAN ta dom om dom inte vinner idag. Då är det ju nästnintill kört.

Puss och kram, cykelram.


You oughta know.

Everytime i scratch my hands on someone else's back, i hope you feel it. can you feel it?

Tjena er. Bjöd på en liten snutt ur alanis morisettes you oughta know här ovan.

Gårdagen vart lugn. The friend ringde och ville umgås och det sa jag inte nej till. For iväg och plockade upp honom sedan for vi och handlade lite kex & ost, räkor och sånt. När vi sedan kom hem till mig badade vi lite i jacuzzin innan vi åt det vi köpt och sedan slocknade vi. Romantiskt va? Ha-ha-ha. En utomordentlig fredag iaf.

Han har nyss åkt iväg för han ska spela på opalen ikväll på rockkarusellen. Jag ska dit med Natalie & Carro och kika, sedan far jag och brudarna till stan och tar en öl på någon pub över lite skitsnack. Hur kvällen fortsätter vet jag inte, brudarna jobbar imorgon så det blir nog inget party all night lång. Inte med dom iaf :b Ska iaf sova hos mamma i stan har jag bestämt innan jag pratat med henne. Orkar inte åka till bredsand och slösa en kvarts miljon på taxi...


Undra vart min kamera är förrästen? Jag köpte ju nytt minneskort och allt till den men nu har den försvunnit här i huset. Hm. Jag glömmer alltid att ta med mig den och kommer jag väl ihåg att ta med den så glömmer jag bort att ta bilder. Nödvändigt.

Nej nu ni folket ska jag snart promenera upp till statoil där jag blir upplockad. Tjing.


Snart klart.

Hej på er.

Nu har jag haft bloggtorka några dagar igen. Har loggat in flera gånger och tänkt skriva men jag får inte ner nåt helt enkelt! Gör väl ett försök till då.

Idag har jag varit i lägenheten igen och plockat ut massa material & verktyg, för på måndag kommer nämligen målaren :D Åh, det går verkligen frammåt nu. Alla golv är lagda och allt grundjobb är klart. Taket i köket har vi sänkt, och spotlightsen är uppsatta och fungerar, väggarna är utslagna och gipset på plats. Bara spackel, målarfärg och två tapeter kvar. Det som fattas är en bänkskiva och vitvarorna men det går snabbt. Har kollat ut en gipsskiva som jag tror passar. Sen ska lite kakel in också när vitvarorna är insatta men det tar max en dag. Vill verkligen flytta in helst igår. Men den som väntar på något got... Väntar alltid för länge :)

Efter jag var klar med det där for jag hem till huset och bytte om och for in till stan. Hade ingen lust att gå omkring i blåkläder på staden som nån lodis. Haha. Köpte bara nya leggings och en skjorta och nu är jag hemma igen. Ska ta mig en dusch snart och göra mig i ordning sen får vi se vad kvällen bjuder på. Filmkväll tror jag?


Matchen igår tänker jag inte uttala mig om för jag är bara förbannad över den. Imorn ska vi ha revanch.

Ha en good fridaynight så hörs vi.


You can be who you wanna be.

God afton!

Nu är kvällen kommen och det känns som att den här dagen har varat två dygn ungefär. Så lång har den varit! Fast det kan iofs bero på att jag varit igång sedan 07 imorse vilket jag ej är van vid.

For iaf in en repa till stan förrut. Hälsade på mammi och umgicks sedan med Lisa. Long time no see! Vi satt hos henne och såg bland annat svenska hollywoodfruar och jag säger precis som alla andra. Hur kan man INTE älska Maria Montazami? Den kvinnan är tamigfan min idol. Allt hon säger är så härligt och jag skulle gärna vilja bli hennes BFF. Älskar'na!

Well. Förrut åkte jag och pappi till Fresks och kikade på golv till mitt vardagsrum. Valde ut ett riktigt hett valnötsgolv. Mums säger jag bara, precis som Montazami om sina läppstift. Kommer bli så snyggt när det är på plats mellan dom nymålade vita väggarna och den nya fondväggen. På tal om fondväggar. Det finns så sjuuukt mycket snygga tapeter så det är ju en omöjlighet att välja? Ska ha en i köket men den tror jag att jag valt ut, där vill jag ha något enkelt och stilrent. Kollade ut en vit tapet (köket går i svart, vitt & borstat stål) med typ silver/ljusgråa mönster på.

Till vardagsrummet är jag dock i ett dilemma. Har sett en lila med massor av detaljer på men det lär man lessna på illa kvickt. Sen har jag även sett en mörkbrun med massa flashiga detaljer på. Det kanske är enklare? Hm. Åh det finns ju tusen snygga tapeter! Just nu har jag en svart/grå tapet med nå mönster på men personligen tycker jag den är ganska tråkig. Sen är golvet ljust (förmodligen plast-trä) golv, USCH! Alltså ni fattar inte att hela lägenheten kommer att bli som ny!

Jag nämnde ju tidigare att jag förmodligen skulle sälja den när den är klar eftersom jag för tillfället inte har något jobb. Var ganska bestämd för ett tag sen på att göra det men nu är jag raka motsatsen. Vill verkligen inte sälja! Självklart delvis för att lägenheten blir grymt snygg, men sen också för att jag insett att jag inte kan bo permanent med pappa + bror :b Det fungerar helt enkelt inte i längden! Jag behöver min fritid. Så jag kmr göra allt i min makt för att kunna bo kvar.

Nu ska jag sova. Ensam. Haha, nej det är inte synd om mig jag vet. Men det blir ju såklart ovant när man varit så tätt inpå varandra så länge. Godnatt!


There's no hiding place.

Hallå!

Jag är dålig på att uppdatera jag vet. Men har som sagt haft låtsassportlov men nu kanske det blir ändring här i bloggen. Vem vet? Jag lovar inget.

Nu är man tillbaka i "allvaret" igen. Brorsan har inte sportlov längre och inte heller the friend. Detta resulterar i att jag nu är ensam. Efter 10(!) nätter i rad av sällskap släppte jag av my friend på bussterminalen imorse. Det är många dagar det mina vänner. Men veckan har varit bra utan några som helst klagomål.

I lördags var vi alla på All stars och åskåade hockeyn. Och ja jag förmodar att ni alla vet hur den slutade :D Timrå till slutspel! Men jag kan lova er att ingen kunde andas i sista perioden. Men när signalen gick om att matchen var slut kan jag lova er att det var stående ovationer och en massa skrik på All stars. Det var skönt. Nu blir det fler hemmamatcher och nästa är redan på torsdag :) Timrå möter HV71.

Uschaligen. Har varit vaken sen 07 imorse och städat och tvättat och donat på här hemma. Har precis gjort mig i ordning litegrann men för vad kan man undra? Jag har inget på agendan idag. Ska nog till mammi senare idag för det var ett tag sen jag såg hennes nuna.

What to do...

Fredag, jag är kär.

Halloj.

En väldigt tråkig fredag har snart passerat. Har verkligen bara suttit inne hela dagen vilket jag har grov ångest för eftersom det såg jävligt varmt ut ute. Men jag hade ingen fantasi och visste inte alls vad jag skulle hitta på. Så jag har spatserat upp och ner för trapporna hela dagen ungefär. My friend har pluggat så jag försökte hjälpa till men jag fick bara åt nerverna så jag gav upp.

Nu sitter the friend och min bror och spelat NHL på ps3. Roligt värre hurreni. Jag passar därför på att skriva lite här! Har dock inget intressant att dela med mig av men vad gör man...

Ser ut som att det bara blir en filmafton ikväll. Får väl hoppas på att min kära vän inte somnar i vanlig ordning. Tycker det är jävligt tråkigt jag. Men han har en tendens att bli grovt trött när filmen slås på så det finns inte så mycket botemedel mot det. Ska iaf snart åka iväg och handla nå karra!

Imorgon ska jag, pappa, brorsan, marianne och the friend på All stars och se matchen :D Marianne fick tag i dom sista platserna så det ska bli ytterst trevligt! Tur jag inte är en sån som sitter och gapar å skriker som de andra huliganerna. Det är inte min grej även om jag tkr det är jävligt spännande.

Anywho, ska försöka få kontakt med grabbarna som är låtsas att det är imorgon med tanke på att dom spelar Timrå & Luleå på hockeyspelet. Där leder Luleå men vi får väl ändå hoppas att verkligheten icke utspelar sig så.

Hare bra, hörs hej.

Haru nå karra?

Tjena er.

Drar av ett till inlägg såhär i nattmörkret.

Matchen då? Fyfan. Den slutade oavgjort och var så jävla spännande. Kunde inte den där pucken som hamnade på mållinjen i sudden fått blivit ett mål då? ICKE. Men men, det blev ju en pinne iaf. Och modo förlorade. På lördag kan jag lova er att jag sitter bänkad framför tvn. Då är det nämligen den avgörande matchen mellan Timrå & Luleå, vinner Timrå går dom till slutspel. Ah, jag måste ta på mig handskar annars kommer jag bita av mig hela händerna. Varför har jag inte börjat gå på hockey tidigare?

Vi hade iaf två platser över till hockeyn idag då pappa & brorsan ej skulle med. Så jag drog av en facebookstatus och frågade om någon ville hänga med så Amanda hängde med mig och en kompis till the friend också.

När jag and my friend kom hem hyrde vi en film, allt för min dotter, som nyss vart slut. My friend somnade GIVETVIS efter halva filmen men blir man förvånad? Nee.

Nu ska jag knoppa, hörs hej.


I would die in exastacy.

Hej på er. Varning för jävligt långt inlägg pga uppehåll.

Nu var det ett jävla bra tag sen va? Jag har inte suttit vid en dator sen jag vet inte när. Åtminstonde inte längre stunder. Jag har nämligen haft "sportlov" även fast jag är arbetslös.

I fredags satt jag hemma med pappa och brorsan till en början. Sedan kom faktiskt min mamma & hennes karl (här i släkten är vi öppna) och strax därefter the friend. Vi drack öl och härjade. My friend stod för gitarrspelet och jag och mamma för sången. Trevlig kväll måste jag verkligen säga!

I lördags, då var det hockey igen. Timrå mötte, hm, brynäs om jag inte minns fel? Jo, så var det nog. Inte så rolig match men det dög. Pappa & the friend (måste komma på ett nytt namn på the friend för det låter så löjligt att skriva så, men här avslöjas inget) satt och drack irish coffee i sista perioden så dom var lagomt surriga när jag och brorsan kom tillbaka.

Dom tyckte vi skulle gå på Bishop och dricka gin & tonic och snäll som jag är så skjutade jag dit dom och väntade medans dom drack sina GT:s och pratade om livet i djuphet. Hahah.

När jag tillslut kom hem gick my friend och sved om och likaså jag. Sedan for jag ut till Långsjön där Lisa, Linda, Jennie, Lillemor & Bullen befann sig. Satt och surrade med dom ett tag innan jag hängde på brudarna till krogen. Återigen en nykter kväll för min del, tråkigt men sant. Skjutsade folket på max och for sedan och plockade upp the friend och for hem och somnade rakt av.

I söndags for vi + pappa och broder till All stars och käkade lunch/middag innan vi packade ihop oss och for ut till björkön för att ha sportlov. Heuheu. Inklusive katten. Där spenderade vi 3 nätter. Riktigt skönt. Har inte sovit och vilat så mycket som vi gjorde under dom dagarna, men ändå var man trött kontsant. Haha, konstigt detdär. Jag, the friend, brorsan och hans kompis Joel var ute på några skoterturer. Grillade även korv mitt ute på en ö. Mysigt!

Igår kom vi hem och då gick jag and my friend på bio. Såg Avatar. Har varit riktigt skeptisk till den filmen och inte tänkt se den alls eftersom jag bokstavligt talat hatar äventyr/science fiction i alla dess former. Och ja, visst var filmen bra, men eftersom jag inte tycker om genren så tycker jag inte den är lika bra som alla andra tycker, dvs fantastisk. Men jag förstår er som tycker det! Jag kunde dock inte hålla mig för skratt åt alla konstiga detaljer :b Men men, smaken är som baken!

Idag har jag skjutsat lite material och lämnat in lite papper osv. Ska snart måla på mig ansiktet för ikväll är det hockey igen. Timrå möter djurgården. Sista hemmamatchen vankas. Idag ska vi väl alla försöka hålla oss uppe på läktarn i alla 3 perioder och inte i baren.

Har ni orkat läsa hit giver jag er diplom. Emma vet jag har gjort det iaf. Hej Emma.


Här är det dött.

Ja här är det dött ser jag. Har tappat stinget för några dagar, så kan det gå!

Är väl tillbaks snart om jag känner mig själv.

Vilken match!

Godafton.

Har nyligen kommit hem från en hockeymatch mellan Timrå & Modo. Timrå tog hem segern, tack gud! Men fyfan vilken jävla match. Mina naglar är bortbitna pga spänning. Längtar tills på lördag då det är hemmamatch igen.

Innan matchen umgicks jag lite med min älskade mammi på stan. Vi ses inte så ofta nu för tiden då jag bor hos pappa :/ Sedan mötte jag upp Lisa och gick och tog en kaffe på coffee house innan vi gick hem till henne där jag var tills pappa plockade upp mig och vi for ut till Eon arena.

En bra dag, helt enkelt. Skönt att slippa det dåliga humöret for once!

Imorgon ska jag upp och skjutsa brorsan till sidsjön för han har friluftsdag. Pappa ska åka till Nyköping så jag står för skjutsen imorgon. Sedan ska jag väl skjutsa runt snickarn som är hemma hos mig för han ska ha massa material (han har inget körkort). Sedan på kvällen ska jag umgås med the friend är väl planerna. Vet inte vi åker till honom eller mig. Jag vill åka till mig för jag vill basta och det är alltid skönt att sova på hemmaplan. Vi får la se!

Nej, man kanske ska ta och krypa ner, fast är inte speciellt trött även fast jag var upp tidigt imorse.

Hörs bra tack hej.



Faith is the key.

Hej på er.

Igår vart det ett kryptiskt inlägg men så kan det bli ibland när humöret inte är på topp.

Helgen vart godkänd. I fredags vart det utgång med Emma och hennes kompis Victoria. Var på casinot mot min vilja men sedan gick vi vidare till All stars där jag trivs bättre. Hade en trevlig kväll i överlag. Hamnade dock lite väl långt ifrån stan hos "the friend" (tusen tack till Linda som ställde upp med skjuts). Det var mysigt iaf.

Var kvar där rätt sent igår också. Men som ni läste hade jag en jävlig dag igår. Usch, sådär vill jag aldrig mer vara. Men det är så jävla jobbigt med allt just nu om jag ska vara ärlig och om det är tillåtet att gnälla. Det jobbiga är att jag inte ser nåt "ljus i tunneln" eftersom jag inte vet hur länge det ska behöva vara såhär. Bleh. Förlåt alla mina vänner för att ni får stå ut med en mindre glad Lina these days, men jag tror ni har förståelse för varför det är så. Det störiga är att det inte bara är en sak som tynger mig, utan två. Två jobbiga situationer som jag gärna klarat mig utan. Men men! I will be back, sooner or later.

Anyways. Tänkte faktiskt ladda upp ett litet ljudklipp för er där jag sjunger bara för att göra bloggen lite roligare(?) iaf. Men det var nåt fel på filen så jag sket i det. Fast jag vet inte om ni är intresserade av att höra heller? Haha. Har ju inte stans mest välbesöka blogg och dåliga är ni på att kommentera!! Fast jag har ju inte heller varit så rolig på senaste.

Smell you later.




RSS 2.0