Fredag, jag är kär.

Halloj.

En väldigt tråkig fredag har snart passerat. Har verkligen bara suttit inne hela dagen vilket jag har grov ångest för eftersom det såg jävligt varmt ut ute. Men jag hade ingen fantasi och visste inte alls vad jag skulle hitta på. Så jag har spatserat upp och ner för trapporna hela dagen ungefär. My friend har pluggat så jag försökte hjälpa till men jag fick bara åt nerverna så jag gav upp.

Nu sitter the friend och min bror och spelat NHL på ps3. Roligt värre hurreni. Jag passar därför på att skriva lite här! Har dock inget intressant att dela med mig av men vad gör man...

Ser ut som att det bara blir en filmafton ikväll. Får väl hoppas på att min kära vän inte somnar i vanlig ordning. Tycker det är jävligt tråkigt jag. Men han har en tendens att bli grovt trött när filmen slås på så det finns inte så mycket botemedel mot det. Ska iaf snart åka iväg och handla nå karra!

Imorgon ska jag, pappa, brorsan, marianne och the friend på All stars och se matchen :D Marianne fick tag i dom sista platserna så det ska bli ytterst trevligt! Tur jag inte är en sån som sitter och gapar å skriker som de andra huliganerna. Det är inte min grej även om jag tkr det är jävligt spännande.

Anywho, ska försöka få kontakt med grabbarna som är låtsas att det är imorgon med tanke på att dom spelar Timrå & Luleå på hockeyspelet. Där leder Luleå men vi får väl ändå hoppas att verkligheten icke utspelar sig så.

Hare bra, hörs hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0