and so was the weekend over.

Hello.

Nu är söndagen kommen. Till min förskräckelse. Trots att jag inte har något arbete att kliva upp till numera på måndagarna så ogillar jag ändå söndagar. De flesta andra jobbar ju på vardagarna och då har ju inte jag något att göra, haha. Måste skaffa arbete snarast. Har legat på latsidan ett tag när jag har varit sjuk men jag måste ta tag i detta nu. Skriva om CV:n ska jag göra iaf, steg 1.

Gårdagen var skoj iaf. Jag, pappa, brorsan, daniel & marianne var på hockey. Timrå spelade mot Linköping. Först käkade vi awsome mat i restaurangen innan vi intog arenan. Jag är inget hockey-freak och har aldrig liksom intresserat mig men jag kan säga att det var första men absolut inte sista gången jag infann mig på Eon arena. Det var riktigt roligt! I pauserna satt vi i restaurangen och drack drinkar, haha. Perfekt pre-pre-party.

Timrå vann matchen med 3-2 iaf men det vet ni väl redan. Kul! For iaf till södermalm efter hockeyn där förfesten/avkedspartyt för Cissi höll till. Var verkligen trevligt. Vart där ett bra tag innan vi for ner på stan. Först gick vi in en sväng på memento men jag har börjat ogilla det stället mer & mer så jag och Lisa smet ner till All stars istället och där börjar det ljusna mer och mer. I början var det ju knappt en kotte där men igår var det bra med drag. Enda nackdelen är väl att dom spelar så värdelös musik nere på dansgolvet. Knappt dansbar alls.

Anywho, vi vart där till stängning sen ställde vi oss i taxikön och det var åt helvete kallt. Trodde jag skulle dö där ett tag eller åtminstonde fälla en tår. Mina fötter var fan nära kallbrand. Hem till Lisa for vi och där sov jag. Man måste ju göra sånt nu när man inte bor så nära stan längre, haha. Bor ju i bredsand nu jag ;b Lär väl bo här ett tag till med tanke på renoveringen som det känns aldrig kommer vara klar.

Kom hem nästan alldeles nyss. Har fräschat till mig lite för gårdagens smink är ingen hit. Brorsan sitter här nere med mig och spelar tv-spel och jag inväntar sällskap. Trevligt värre hurreni.

Känner mig mycket mycket bättre i förkylningen nu iaf. Det enda som är kvar (peppar peppar) är hostan men den kan man ju som sagt få dras med ett tag.

På återseende.

... And making love was just for fun.

Hej på er, mitt i natta.

Så här länge har jag inte varit vaken sedan stan brann tror jag! Förr var det vardagsmat men på senare dagar har jag blivit duktig. Har som ni förmodligen märkt, inte gått och lagt mig än. Eller lagt mig har jag, men inte för att sova. Är ju mycket bättre att sitta här och fördriva tiden till absolut ingenting alls.

Har varit hos Lisa med gänget ikväll. Dom drack vin men det gjorde inte jag. Var inte på humör alls och sen så väntar jag tills imorgon då vi ska ha avskedsparty för Cissi som flyttar tillbaka till England. Borde dock inte festa någonting alls om jag vill bli frisk det här decenniet men som sagt, det är avskedsfest.

Ska iaf först på hockey med pappa, broder och förmodligen daniel. Är egentligen inte ett dugg hockey-intresserad men ja det kan ju säkert vara kul? Pappa har säsongsbiljetter och även i restaurangen så det blir käk där och förmodligen någon fördrink. Ett pre-pre-party. Blir säkert bra.

Annars då? Måste berömma min kära lillebror som varit ensam (han är aldrig ensam i princip) i detta hus i flera timmar medans jag var hos Lisa och pappa var borta. och inte nog med det. När jag kom hem tyckte jag väl att det var lite väl tyst i huset så jag smög upp och kollade och då har han även släckt alla lampor i sitt rum och somnat. Helt ensam, i ett hus på 465 kvadratmeter. Jag kan säga er att jag, som är 21 år, hade inte ens gått och lagt mig och dessutom somnat om jag så hade alla lampor tända. Han verkar inte ha ärvt nån mörkrädsla från syster sin iaf. På den fronten är jag extrem. Jag är nere i källarn nu där jag håller till och jag är skitskraj.

Funderar på att somna nu jag. Blir en lång dag imorgon och jag har ingen som helst lust till att vara trött. Och mindre lust har jag att kliva upp tidigt, men sånt gör man i detta hus :b haha. Annars blir man pikad resten av dagen.

I övrigt kan jag säga att situationen är så sjuk. Detta gör mig ursinnes galen. Har hört att det kallas ovisshet och dubbelmoral. Jag vet inte vad jag pratar om men ibland vill man bara skriva ut exakt allt som man känner.

Jaja, godnatt nu innan det blir för mycket sanningar.


challenge.

tjo.

jag fick en award av som kreative blogger av bellabu. inte för att jag känner mig speciellt kreativ men det var snällt, tack bells :)

mina 7 fakta:

1. jag har varit sjukligt blyg i mina dagar, och är fortfarande, delvis. jag har t.ex extrema problem med att ringa diverse ställen såsom tandläkare, vårdcentral osv. men ändå har jag suttit i kundtjänst och besvarat tusentals samtal från främlingar, utan att det känts jobbigt.

2. jag har jättesvårt att ta emot komplimanger och ber nästan om förlåtelse om jag får en. detta har att göra med min tillit till människor. jag litar inte på många pga ett förflutet.

3. jag är extremt åkrädd/farträdd. även när jag åker med mig själv. jag får nästan alltid be den personen jag åker med sänka farten även om han/hon kör lagligt. irriterande? jo, det kan jag nog upplevas som då, ja.

4. jag är delägare i ett aktiebolag och sköter den mesta med papperna där utan utbildning.

5. jag har aldrig testat en drog i hela mitt liv, inte hasch eller någonting liknande & jag kommer aldrig att göra det heller.

6. jag har urdålig självdisciplin och skjuter upp saker hela tiden.

7. jag spelade in en demo när jag var 16 år och då sjöng jag killing me softly & handens fem fingrar. att kunna sjunga, är min enda talang.

ojoj, detta var jättesvårt :s kommer säkert komma på tusen saker som är mer roliga att läsa efteråt. men men.

Du som får denna award ska :
1
. Kopiera awarden på din blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta

Jag vill ge awarden till : dom som känner sig manade, det står still i huvudet. haha. även fast det inte blir en "award" då. alla får en award!

Springshow.

Godkväll mina vänner och bekanta! Långt inlägg blir detta, i'm warning you.

Det har varit en lång dag idag. Var på vift igår trots sjukdom så jag körde från "up north" imorse vid 9-tiden till Sundsvall. Väl här lämnade jag av kaklet som ska sitta i mitt blivande badrum, tuuungt! Sen for jag hem och duschade och chillade lite innan jag var iväg till vårdcentralen.

Ja, vad sa dom på vårdis då? Dom ställde som vanligt tusen frågor och det känns som jag svarade ja på allt. Har du ont i halsen? Har du haft feber? Har du haft ont i kroppen? Har du hostat? Ja, allt. Anywho. Dom (ja, det var som vanligt när jag är hos sjukan en läkarstudent och en sjukskötare) kollade ner i halsen på mig och kunde med förskräckelse i ögonen konstatera att jo, jag hade halsfluss minst sagt. Äckligt. Sen lyssnade dom på lungorna men där lät allt okej. Sen tog dom sänka, men den gav inte utslag, konstigt jävla nog? Haha. Jag som har varit sjukast i världen känns det som. Det slutade iaf med att dom skulle skicka iväg halsproverna på odling och jag får svar nästa vecka (!!!) om jag ska ha pencillin eller inte.

Han erbjöd coccilana men jag sa nej. Har bara hört negativa saker om det och sen är det morfin i och det kan man inte köra bil på om man tagit det på morgonen. Och det är ju på morgonen hostan är som värst och under dagen, numera. Vi snackade om att jag skulle ta en mildare hostmedicin, mollipect, men sen rann det ut i sanden när proverna togs osv så det glömdes bort. GAH. Jag kom på det i bilen på vägen hem. Ska nog kolla med apoteket om han skickade nåt elektroniskt recept. Jajaja... Så, jag fick inte ut så jävla mycket av detdär läkarbesöket!

Anywho. For hem igen. Då berättar pappa att han bygg-mannen som är och renoverar hos mig har upptäckt MÖGGEL I HELA mitt badrum, bakom väggarna. Hur fräscht? Euuuhw. Så nu måste vi kontakta fastighetsförvaltaren och försäkringsbolag och hittan och dittan. Så badrummet blir knappst klart denna vecka. Så vi bestämde att jag & pappa ska åka till min lägenhet på lördag och slita ut köket också i samma veva så det också blir renoverat medans man ändå är i farten. Kommer bli ljuvligt sedan! Frågan är bara om jag ska bo kvar eller om jag ska hyra ut? Medans jag inte har jobb. Är lättare att hyra ut en toppfräsch lägenhet. Vi får se.

Hm. Ja, imorgon ska jag iväg och se hedbergskas vårshow! Känner knappt någon i år men det kommer bli grymt kul att se alla talanger iaf. Ska gå med en gammal estet och det är bra för då vet man att man går med någon som är lika intresserad, haha. Tror det blir chinese-food innan också. mums. Har inte ätit nåt vettigt alls på flera dagar då matlusten varit som bortblåst men jag har hört att äta bör man. Sedan blir det hem igen och då blir det mys hela kvällen bara.

Aja. Nu har jag delat med mig så det räcker och blir över här ett tag. Ska nog sova nu jag. Godnatt!



Fluss.

Hejsan.

Sjuklingen is still speaking. Natten gick relativt bra men inte perfekt. Har ju fått så ont i halsen nu så jag kan inte svälja eller något. Det verkar som att det kan vara halsfluss för jag har samma symptom sen också vita prickar på halsmandlarna och svullen. Uscha! Men imorgon ska jag äntligen få träffa läkare iaf :-) Jag hoppas jag inte får nån jäkla coccilana eller nåt sånt där slemlösande utan jag vill verkligen ha pencillin eller något som får bort bakterierna ur kroppen och inte bara dämpar. Vi får se hur det går! Lär nog bli ruinerad på kuppen.

Var iaf in på apoteket idag för jag skulle köpa nåt som lindrar halsen tills vidare. Köpte sån där mucoangin(?) som apotekaren rekommenderade för den skulle bedöva. Jo visst fan bedövade den, hela munnen utom halsen :b Är det inte typiskt? Antar att man måste ha själva sugtabletten så långt ner i halsen som möjligt men hur lätt är det? Kändes iaf som att jag hade varit hos tandläkaren och fått sån bedövning.

Vill verkligen bara bli frisk nu. Det skulle kännas som en pånytt-födelse, haha. Har ingen matlust heller alls så man tappar ju energi. Jaja, imorgon får jag svar på vad det är för fel iaf.

Höres!

In the basement, running running...

God afton!

Duktig jag har blivit på att blogga! Dock om mindre viktiga ting men ändå. Man ska vara glad för det lilla.

Nu är jag iaf utflyttad till pappa & det gick smärtfritt. Tusen tack igen, natalie, för skjutsen! Katten trivs som attan och det kan jag förstå, han är ju van att springa omkring på 35 kvadrat men nu har han närmare 500 att spatsera runt och utforska på, hihi. Sötnöt! Jag blir så glad i hjärtat (hur fjantigt det än låter) när jag ser att mitt lilla gosdjur mår bra.

Pappa och jag har iaf legat som två avdankade jävlar i vardagsrummet. Båda har gnällt över diverse smärtor och samtidigt har vi haft zapp-maraton på tvn. Farmor & farfar kom förbi med lite smått och gott då ingen av oss orkade röra oss ur fläcken. Haha, som två barn. Och ni vet ju hur karlar blir när dom är sjuka? ;b

Har iaf haft en riktigt skön kväll och jag hoppas jag får sova inatt. Natten som var, var den värsta jag upplevt någonsin. På riktigt. Men nu känner jag mig, peppar peppar, rätt så "kry" i kroppen och jag tog temp nyss och hade ingen feber. Det som är jobbigt dock är ju hostan plus att det känns som att jag tuggat taggtråd. Sitter och tuggar halstablett nu i hopp om att det ska bedövas lite och sen har jag tvingat i mig 2 alvedon. Är det bara jag som seriöst kexar när jag ska svälja tabletter? Eller jag vet att många har svårt att göra det men mina fastnar ALLTID i halsen så jag får panik och börjar grina och hulka. Därför köper jag alltid ipren för dom har en hal yta som är lättare att svälja.

Men fyfan vad jag snackar gojja nu. Nu är jag iaf nere i källaren där jag bor och har det faktiskt ganska bra! Måste erkänna att jag är himlans mörkrädd men jag har ju mjukdjuret (katten) så jag hoppas jag inte blir allt för rädd. Pappa & brorsan är ju hela två våningar ovanför mig så jag hinner ju inte direkt kubba dit om jag är på g att bli mördad.

Godnatt.

In the basement, running running...

God afton!

Duktig jag har blivit på att blogga! Dock om mindre viktiga ting men ändå. Man ska vara glad för det lilla.

Nu är jag iaf utflyttad till pappa & det gick smärtfritt. Tusen tack igen, natalie, för skjutsen! Katten trivs som attan och det kan jag förstå, han är ju van att springa omkring på 35 kvadrat men nu har han närmare 500 att spatsera runt och utforska på, hihi. Sötnöt! Jag blir så glad i hjärtat (hur fjantigt det än låter) när jag ser att mitt lilla gosdjur mår bra.

Pappa och jag har iaf legat som två avdankade jävlar i vardagsrummet. Båda har gnällt över diverse smärtor och samtidigt har vi haft zapp-maraton på tvn. Farmor & farfar kom förbi med lite smått och gott då ingen av oss orkade röra oss ur fläcken. Haha, som två barn. Och ni vet ju hur karlar blir när dom är sjuka? ;b

Har iaf haft en riktigt skön kväll och jag hoppas jag får sova inatt. Natten som var, var den värsta jag upplevt någonsin. På riktigt. Men nu känner jag mig, peppar peppar, rätt så "kry" i kroppen och jag tog temp nyss och hade ingen feber. Det som är jobbigt dock är ju hostan plus att det känns som att jag tuggat taggtråd. Sitter och tuggar halstablett nu i hopp om att det ska bedövas lite och sen har jag tvingat i mig 2 alvedon. Är det bara jag som seriöst kexar när jag ska svälja tabletter? Eller jag vet att många har svårt att göra det men mina fastnar ALLTID i halsen så jag får panik och börjar grina och hulka. Därför köper jag alltid ipren för dom har en hal yta som är lättare att svälja.

Men fyfan vad jag snackar gojja nu. Nu är jag iaf nere i källaren där jag bor och har det faktiskt ganska bra! Måste erkänna att jag är himlans mörkrädd men jag har ju mjukdjuret (katten) så jag hoppas jag inte blir allt för rädd. Pappa & brorsan är ju hela två våningar ovanför mig så jag hinner ju inte direkt kubba dit om jag är på g att bli mördad.

Godnatt.

Rubrikjävel.

Hej.

Sovit gott? Ej jag. Släckte ner allt vid 23 eftersom jag var dödstrött. Kunde dock ej somna utan hamnade bara i en dvala hela tiden och drömde sjuka drömmar, sen vaknade jag och hade ont i varenda kroppsdel och feber. Så pågick det till kl 04 imorse och då fick jag nog och klev upp ett tag. Svalde några piller i hopp om att det skulle bli bättre och drack några liter vatten, gick på toa osv. Har ju glömt min ipren-låda hos en vän så jag var måttligt less igår.

Tillslut lyckades det bli lite bättre så jag fick sova lite. Men sov fortfarande oroligt. Kunde inte ringa vårdcentralen idag heller för jag har ingen bil än och det är ju ute i njurunda. Om 45 min kommer Natalie och ska skjutsa ut mig + katt och massa packning till pappa. Tack för det! Har som ingen lust att ta bussen ut till han först och sen hämta bilen och åka tillbaka till stan och ja allt. Tydligen har jag lyckats smitta ner han också så han mår ungefär lika bra som jag. Förlåt.

Känns lite jobbigt att flytta och dona men jag trivs ju där så det ska nog gå bra. Har ju källaren all by myself. Guldläge. Svalt, stor säng, stor tv, eget badrum osv. Kan egentligen inte klaga alls. Förrutom att jag kommer bli mörkrädd som en dåre, haha. Tur jag har kissen min :)

Nej men vi hörs senare kanske.


Kakel.

Hej på er.

Fredagskvällen var trevlig i överlag. Var grymme skönt att ta det lugnt vill jag lova & på lördagen softade vi oss igenom hela dagen innan vi åkte till Sundsvall vid 19-tiden.

Jag var bjuden till Natalie för lite chill och vin. Var tveksam till en början då jag fortfarande är dödligt sjuk men jag tänkte trotsa det, så jag for dit. Fick i mig två glas 7 % vin och kände redan då att febern började krypa på, men jag gav mig inte! Hängde med brudarna och grabbarna ner på kåren där det var gratis inträde och gratis bar för oss. Men jag tog det lugnt.

Vi entrade dansgolvet där det var fullpackat av hawaii-klädda människor eftersom det var Hawaii tema. Jag orkade dansa några låtar sen fick jag en svimningskänsla så jag gick och tog luft ett tag. Vid 2 tiden då det stängde gick vi på aveny och där träffade jag upp lisa och gänget. Var där max en kvart sen tog jag en promenad hem. Skönt att vara hemma i tid, nykter dessutom.

Pappa skulle hämta mig vid 12 imorse för vi skulle ut till K-rauta och kolla på kakel till badrummet. Sov verkligen som en skata inatt då jag hade feberfrossa omvartannat. Inte okej. Så jag var trött... Kakel hittade vi iaf. Trodde jag skulle flytta ut till pappa idag men det blir imorgon så det är skönt. Orkar verkligen inte hålla på packa och dona idag när jag mår som jag gör. Till råga på allt har jag fått väldigt ont i halsen nu också, plus febern då. Normalt sätt brukar man väl bli bättre med tiden och inte sämre? Fast jag får nog skylla mig själv som inte har nerver nog att bara sitta inne och kurera mig. Men jag har ju ändå inte gjort några kraftansträngningar här i veckan tycker jag?

Aja, imorgon får jag förhoppningsvis tid hos en läkare som kan ge mig pencilin eller nåt liknande bra. Jag känner att det här med att hosta tills jag spyr börjar bli tröttsamt.

Vi hörs.

My pain, your thrill.

Change of plans.

Hej folks.

Det blev inget mys hos Natalie för hon fick förhinder ;/ Men imorgon ska vi nog ses iaf! :)

Jag har dock ingen större lust att sitta här hemma där jag suttit nu all alone i två kvällar, haha. Oj, så länge. Men iaf, jag tar därför mitt pick och pack och bussar up north igen. Där ska det drickas thé och tuggas ipren eftersom båda är allt förrutom krya. Jag menar, varför inte samla alla baciller i en och samma lägenhet? Heuheu.

Anyways. Kommer hem imorgon om det är nån som mot förmodan undrar.

Tjingeling.

Chillout.

Nej, inte som i vinet.

God dagens!
Vaknade runt 10 imorse av att pappa och Daniel kom instampandes i min apartamento. Badrummet ska nämligen renoveras nästa vecka så de skulle mäta och dona. Men det finns väl inget värre än när det kommer folk när man ligger och sover? Hujeda mig. Ring och varna är ett tips.

Det blir iaf så att jag flyttar ut till pappa på söndag och bor där i veckan eftersom det kommer ta ungefär en vecka med badrummet. Men fint kommer det bli. Får se om de tar köket direkt också för det är också i stort behov av en renovering.

Ringde iaf vårdcentralen nyss, eller ja dom ringde upp som dom alltid gör. Det fanns en akuttid nu mellan 13 & 14 men eftersom jag är skriven hos njurundas vårdcentral och befinner mig i stan och klockan var prick 13 när jag pratade med tanten så fanns det inte en sportslig att jag skulle hinna in. Jävla skit säger jag bara. Så jag skulle ringa in på måndagmorgon och begära en akuttid då. Får se hur helgen artar sig säger jag! Får ju verkligen inte sova djupt på nätterna utan ligger bara i en slags dvala och väntar på att få en hostattack.

Håller iaf på att tvätta just nu. Är klar med det runt 16:30 och då ska jag begé mig bort till Natalie för lite mys där ikväll. Middag & Let's dance sounds like a great plan. Orkar inte göra annat ändå! Hade tänkt gå ut imorgon men det går ju inte med denna hosta, så vi får se vad jag hittar på!

Näe ni. Nu ska jag gå till tvättis. Tjingeling!

He brings me coffee in my favourite cup!

Hej på er.

(varning för gnällkärring, igen)

Denna fröken Lina mår fortfarande inte kalas. Det är bara en stor nedförsbacke och det börjar bli påfrestande som satan. Hela kroppen används ju till att hosta så jag får huvudvärk och blir helt slut. Tappar luften gör jag också. Imorgon ska jag banne mig ringa vårdcentralen. Drar mig för att göra det då jag sällan fått ett bra bemötande från dem! Men såhär får det inte fortsätta. Nu har jag börjat hosta på natten också, det gjorde jag inte för en vecka sen... Tänk om det är nåt farligt? Typ lunginflammation? Neee.

Igår var jag up north och umgicks med en vän. Lär inte ha varit världens trevligaste sällskap men vad gör man? Min vän har också hosta men dock inte lika kiknande som jag. Äsch, det var mysigt mellan hostattackerna iaf :) Dessvärre var jag tvungen att återvända hem redan idag pga att jag skulle lämna tillbaka bilen. Och det var INTE roligt att köra ska jag säga er, för lysena på bilen var talanglösa.

Åh jag har sjukt ont i huvet och är svintrött men jag vet att jag inte kommer kunna somna så det är ingen idé att försöka.

Nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv för det finns dom som har det bra mycket jävligare. Men ni vet hur man blir! Frustrerad.

Tjingeling.




I don't ork.

Godkväll!

Jag mår fortfarande no good. Imorse när jag slog upp ögonen var BÅDA näsborrarna igenmurade och munnen kruttorr eftersom jag förmodligen hade andats med den. Kroppen var kokhet och jag var less och ville verkligen inte kliva upp och orka åtgärda mig själv. Men tillslut var jag tvungen...

Jag borde egentligen bara ha stannat inne hela dagen och kurerat mig, men jag blir så fruktansvärt rastlös och uttråkad så även fast jag knappt orkade lyfta mig själv från soffan så åkte jag till Lisa. Och det är ju inte direkt så att vi gjorde så ansträngande saker så jag hoppas att det inte påverkar mitt "tillfrisknande". Vi såg på film och surrade bara.

Jag våndas verkligen varje kväll för att behöva gå och lägga mig eftersom det tar ett halvår för mig att somna och sen detdär på morgonen. Varför mår man sämst på morgonen? USCH. Imorgon måste jag upp i någotsånär bra tid också för jag måste, mot alla odds, dona med lite saker. Ska på banken osv. Sen på kvällen ska jag försöka vara nån form utav gott sällskap också, vi får väl se hur det går. Kanske slocknar, rakt av.

Var in på apoteket och skulle hitta nåt som gjorde mig lite piggare. Har ju alla de där vanliga förkylningsmedicinerna men ärligt talat vad gör dom för nytta? Bisolvonen som ska vara någon form av hostmedicin är totalt värdelös. Den hjälper inte ett jävla jota och smakar skit. Ipren, ja det är ju bra mot värk o sånt? Men jag tkr inte den hjälper mot feber. Sen har vi ju otrivinen, den hjälper ju iaf litegrann när näsborrarna inte går att andas igenom, men den är så läskig att använda eftersom den smakar galla när det kommer ner i halsen. Anywho så införskaffade jag berocca som sägs hjälpa när man är svag i både psyket och fysiskt. Haha, ja vi får väl se imorgon då...

Gnällspik? Nej, inte då.

Ni får ursäkta mitt klagande men så mycket mer än sjukdom händer inte i mitt liv just nu. Eller ja, det finns säkerligen en massa smaskiga saker ni skulle tycka vara roligt att höra men det är sånt man inte kan skriva i bloggen.

Vill hälsa på Emma och hennes baby Haylee också men det känns ju inge bra när man mår som man gör. Man vill ju inte råka smitta den lilla godingen när hon bara är 1 vecka gammal :) Åhh, knoster.

Jag är iaf svinpigg nu och klockan är kvart över ett. Ser fram emot denna natt. Mums.


Think twice, that's my only advice.

God dag!

Fy bubblan vad dåligt jag mår >_<

Har ju haft en förkylning som pågått en längre tid men den har aldrig brutit ut helhjärtat så att säga. Bara smygit. Hostan har jag ju haft sjukt länge nu. Men jag kan säga att nu har det brutit ut totalt. Minsta lilla rörelse gör så att jag blir helt slut. Har fått haft fönstren öppna här hemma för det blir så varmt på en gång. Ah, fy! Min frukost fick bli två ipren och lite otrivin. Jobbigt är det iaf...

Trots att jag knappt orkar röra mig så ska jag ändå åka ut till pappa och fixa lite. Ska även få låna en bil tror jag så det känns skönt. Var ett tag sen jag hade bil nu. Ska nog ha den till på torsdag iaf!

Åh jag är så trött så jag orkar inte hålla ögonen öppna även fast jag har sovit många timmar inatt. Bleh.

Tyck synd om mig dåååå. Haha.

Wii.

Hej hopp.

Igår vart det party med flickorna. Vi var en hel drös med brudar i min lilla etta innan vi for ner på staden. Det kunde vi ju ha skippat kan jag säga! Jag har då aldrig på mina 3 år som myndig sett så lite folk på Sundsvalls krogar. Det var verkligen stendött. Först var vi på memento där det ändå alltid brukar vara lite people men där var det ju först och främst översvämning från killarnas toalett, så det rann vatten ut i hela entrén, mysigt. Och sen för det andra stod det totalt 3 personer på dansgolvet. Woho. Vi styrde vidare mot Oscar och där var det inte heller många människor.

Visserligen är det väl känt att man inte ska gå ut på fredagar om man vill se folk men detta tog priset. Det beror väl på att det är januari och många har väl inte pengar efter jul och sen är det ju veckan innan löning. Inräknat mig själv. Men ja... Vi flickor hade iaf trevligt med varandra och musiken var ju bra iaf :) Så vi dansade loss lite innan det vart fyllekäk, som jag inte har käkat på tusen år? Haha. Innan vi fick skjuts hem till var och en. Trots den obefintliga folkmassan så är kvällen helt klart godkänd.

Idag har jag haft en huvudvärk som heter duga. Och ingen alvedon hade jag så jag har grinat halva förmiddagen. Men sen fick jag nog och grävde fram några så kallade mirakelpiller från thailand och tro det eller ej, men nu är jag som ny! Har fräschat till mig med ny makeup och nytt hår och ska snart ta bussen bort till sveahaket där brudarna är, och där blir det lördagsmys med Wii och balanceboard :D Testade det första gången sist jag var hos Lisa och jag skrattade så tårarna sprutade, speciellt när jag skulle "flyga". Hahah... Jaja, det måste upplevas.

Nu ska jag packa ihop det jag behöver och sedan begé mig. Ha en trevlig lördag!


Hit me with your rhytm.

Godkväll.

Inte speciellt givande dag har jag haft men den dög.
Var ner en sväng och surrade med Lisa på staden och därefter gick jag hem i kylan och sen dess har jag suttit här. Kewl.

Det är bara crap på tvn men vad kan man göra åt det? Snusen är slut och jag hatar det. Hela tiden när jag var på stan tänkte jag att jag måste komma ihåg att köpa snus innan jag går hem men ni ser hur det gick. Out of my mind!
Det är så jävla typiskt mig. Och jag har verkligen ingen lust att gå ut i kylan heller. OKQ8 ligger ju inte runt hörnet direkt. Får snällt vänta tills imorgon. Gaahh.

Känner mig ganska likgiltig idag. Känner att jag inte orkar engagera mig minsta lilla. Varför ska jag göra det för? Det är sällan man får lön för mödan om man säger så. Skitsamma...

Nä nu skiter jag i detta. Hej.

Honey, i'm home!

Tjoho!

Nu är jag hemma i hemmet igen. Känns tråkigt på ett sätt men skönt på ett annat! Det är väl alltid roligt att vara på bortaplan, åtminstonde för ett par dagar. Sen i söndags har jag alltså vistas på annan ort men mer än så skiter jag i att säga. Det är inget märkvärdigt ändå.

Katten vart iaf glad att se mig men just nu löper han amok. Han har varit lugn som ett ljus ända tills nu när jag tänkte sova? Hm. Det är väl typiskt det...

Imorgon måste jag ordna upp lite saker, bland annat ringa vårdcentralen för den här jäkla hostan som bara går mot det värre. Alla i min umgängeskrets verkar ha hosta så det är ju nåt som smittar tror jag. Inte trevligt iaf. Som tur är *peppar peppar* så är det inget som håller mig vaken om nätterna. Men dagarna börjar ju med attacker och sen fortlöper det... God damn.

Näe ni folket nu ska jag sova och bre ut mig över min säng bäst fan jag vill ;b Godnatt!


Snooor.

Hejsan.

Lite dåligt här på bloggfronten. Jag befinner mig inte på hemmaplan nämligen, men återkommer nog ikväll!

Annars kan jag väl bara nämna att jag blivit förkyld IGEN. Har ju haft hosta i 1 månad cirkus men imorse vaknade jag och var igenmurad i näsan. Suck...

... Så frälst av den farliga branten

Jag liksom föll över kanten.

Hej mina vänner och mina ovänner.

Imorse fick jag känna på en trötthet som inte var utav denna värld. Jag tror aldrig jag upplevt en sån fruktansvärt tung morgon som denna. No words can describe it. Tog mig upp tillslut iaf, en sisådär 15 minuter innan jag var tvungen att kila. Återigen såg man ut som en sjöhäxa dagen till ära.

När jag kom fram till jobbet däremot hade jag fått mail av schemaläggaren att jag får en fripassdag imorgon fredag och en på söndag om jag vill. Det är ju så att om man jobbar helg har man en fripassdag veckan innan och en efter, rimligt nog. Jag hade dock inte fått någon utan var ledig precis som alla andra i onsdags eftersom det var röd dag och det gällre inte som fripassdag. Så jag är alltså ledig imorgon! Men jag valde att inte ta ut nåt fripass på söndag eftersom att det ändå är min sista dag. Jaha, tänker ni, varför jobbar du inte fredag också då? Näe, för att en fripassdag betyder betald ledighet och jag vore väl dum om jag inte utnyttjade det? Haha. Nej men seriöst, rätt ska fan vara rätt. Jag tillåter mig inte utnyttjas bara för att jag är timvikare ;p

Tänkte iaf försöka kliva upp i normal tid och dra en repa på stan. Skulle behöva inhandla lite baskläder för mina presentkort jag fick i julklapp/födelsedagspresent.

Anywo. Har bara tagit det lugnt ikväll. Jobbat med lite pappersarbete som pappa var förbi med. Lagat middag, tändt ljus och bara njutit för mig själv. Delvis iaf.

Förrästen, någon som har lust att dunka mitt huvud i en betongvägg så jag vaknar upp och inser vadfan jag håller på med? Bratackhej.





you got me on my knees.

Hej på er.

Jag var en glad människa idag. Alldeles till för en stund sen. From very good, to very bad skulle man kunna uttrycka det.

Jag har nämligen slarvat bort en plånbok och en snusdosa på en bussfärd mellan Härnta och Sundsvall. Förstår ni hur surt det känns? Jag hoppas innerligt att jag får tillbaka plånboken. Tänkte att någon vänlig själ som hittar den kanske kan kolla upp mitt nummer eftersom namnet står på körkortet, men sedan kom jag på att mitt nummer inte ligger ute på nummerupplysningen. Men jag ska försöka få tag i bussbolaget (vilket det nu var?) imorgon. Hoppas förfan att jag inte har tappat den när jag gick hem från busstationen iaf.

Precis när jag kommit över att jag tappat plånboken så tänkte jag såhär "Ja, men en positiv sak i det hela är väl att jag iaf köpte snus innan jag åkte för annars blir jag ju en satmara imorgonbitti och kan då inte heller köpa ny snus." Och precis när den tanken slog mig så upptäckte jag till min stora jävla förvåning att även snusdosan var borta :( HUR MYCKET OTUR KAN MAN? Inom loppet av 45 minuter. Fan fan fan fan faaaaaaaan...

Jaja. Har iaf haft ett bra dygn och det är ju tur det. Har bara umgåts och sett film och myst på vilket man kan behöva göra ibland! Nu är det dock inte roligt längre. Jag har som sagt blivit bortskämd med sällskap så mycket på senaste tiden så jag tycker jag är ensammast i världen om jag sover ensam en natt. Hehe! Men nu börjar ju folk jobba och gå i skolan efter julledighet så det är väl inte så konstigt.

Nu ska jag försöka sova även fast jag är riktigt upprörd och annat. Ahhh...

Who's bad?

Hejsan mitt i natten.

Jag får blogga mitt i natten för jag har sovmorgon idag (klockan är efter tolv). Egentligen vore det ju smart att lägga sig i tid när man väl har sovmorgon för då får man ju sova många timmar och är utvilad. Men jag är lite knäpp så jag tycker att man får vara vaken sent när man kan! Jag är ju trots allt nattmänniska. Men ska iaf alldeles strax sova då jag har lite saker att dona med innan jobbet imorgon.

Dagen har iaf varit helt ok. Var sjukligt jävla trött imorse när klockan skrek "kliv upp nu din fa-an, kliv upp nu din fa-an", det kändes iaf som att den skrek så men det var nog bara min irritation som upplevde det så. Det var kolsvart ute och rummet var kolsvart men upp skulle man. Ögonen var lika stora som pisshål i snön. Men det var ju bara att härda. Till jobbet kom jag och piggnade till så småningom.

När jag slutade vid 17 mötte jag upp Natalie på stan och vi drog en fika. Sedan gick vi upp till henne och fortsatte surra till kl 21 ungefär då jag vandrade hemöver i helveteskylan. Öronen var förfrusna när jag nådde slutdestination = hemmet.

Har städat lite och plockat ihop sedan jag kom hem. Suttit framför denna apparat och sådant. Skönt ändå att slippa känna press på att man ska upp i ottan. Ska upp vid 10 ungefär så det är nog lugnt, även om jag är jordens mest morgontrötta individ!

Imorgon slutar jag förjävla sent närmare bestämt kl 21:15 och då ska jag åka på upptäcksfärd. Haha. Är ju ledig på onsdag som alla andra så det är skönt. Folk ville gå ut imorgon eller dricka glögg men jag pallar verkligen inte. Hujeda mig!

Anyways, nu ska jag sova även om det kommer bli en omöjlighet eftersom jag druckit en miljon koppar kaffe idag. Bra där.

Godnatt!


Who's bad?

Hejsan mitt i natten.

Jag får blogga mitt i natten för jag har sovmorgon idag (klockan är efter tolv). Egentligen vore det ju smart att lägga sig i tid när man väl har sovmorgon för då får man ju sova många timmar och är utvilad. Men jag är lite knäpp så jag tycker att man får vara vaken sent när man kan! Jag är ju trots allt nattmänniska. Men ska iaf alldeles strax sova då jag har lite saker att dona med innan jobbet imorgon.

Dagen har iaf varit helt ok. Var sjukligt jävla trött imorse när klockan skrek "kliv upp nu din fa-an, kliv upp nu din fa-an", det kändes iaf som att den skrek så men det var nog bara min irritation som upplevde det så. Det var kolsvart ute och rummet var kolsvart men upp skulle man. Ögonen var lika stora som pisshål i snön. Men det var ju bara att härda. Till jobbet kom jag och piggnade till så småningom.

När jag slutade vid 17 mötte jag upp Natalie på stan och vi drog en fika. Sedan gick vi upp till henne och fortsatte surra till kl 21 ungefär då jag vandrade hemöver i helveteskylan. Öronen var förfrusna när jag nådde slutdestination = hemmet.

Har städat lite och plockat ihop sedan jag kom hem. Suttit framför denna apparat och sådant. Skönt ändå att slippa känna press på att man ska upp i ottan. Ska upp vid 10 ungefär så det är nog lugnt, även om jag är jordens mest morgontrötta individ!

Imorgon slutar jag förjävla sent närmare bestämt kl 21:15 och då ska jag åka på upptäcksfärd. Haha. Är ju ledig på onsdag som alla andra så det är skönt. Folk ville gå ut imorgon eller dricka glögg men jag pallar verkligen inte. Hujeda mig!

Anyways, nu ska jag sova även om det kommer bli en omöjlighet eftersom jag druckit en miljon koppar kaffe idag. Bra där.

Godnatt!


Tvåtusentio.

Hej, det var ett tag sen. Förra året närmare bestämt, "haha".

Nu börjar allvaret igen. Fast jag jobbar nu måndag-söndag med onsdagen ledig. Sen är jag arbetslös igen. Inte så roligt men vad ska man göra?

Det har varit några galna dagar sen julafton måste jag säga. Juldagen spenderades ju på jops och det var roligt. På annandagen låg jag som en klubbad säl hos Lisa om jag inte minns helt fel? Tog det jävligt passivt iaf.

Sedan nyår. Bella kom hit från ljusdal. Trerätters middag hos Lisa med brudar och sedan for vi till Granlo på hemmafest. Helt okej nyår då jag inte hade några som helst förväntningar.

Nyårsdagen var inte en bakisdag konstigt nog. Jag och Bella spenderade större delen av dagen hos mig innan vi for bort till Lisa för lite surr om hur aftonen varit.

Igår klev vi på igen. Peppade som aldrig förr. Återigen förkrök hos Lisa innan stadens krogar intogs. Idag däremot kan jag helt ärligt säga att jag aldrig någonsin i mitt 21-åriga liv har mått sämre. Och det beror med största sannolikhet på att jag åt alldels för dåligt igår innan vinflaskan tömdes. Jag har legat i min säng exakt hela dagen och inte kunnat röra en fena för då har det varit som att någon kastat berg i pannan på mig eller som att hela världen åkte karusell. Men men, man lär sig av sina misstag!

Nu blir det lugnt ett tag framöver. Jag jobbar ju nästa helg och det är nog bara bra.

Nu är jag ensam iaf. Har haft sällskap ända sedan förra måndagen men nu är jag mrs. lonely ;o Känns skönt på ett sätt men samtidigt är det alltid mysigt med sällskap.

Nu ska jag sova för imorgon vankas det jobb kl 08:15.

Godnatt och god fortsättning.

RSS 2.0