marresvirre.

tjo.

freeeeedag. denna dag har spenderats med emma maria strandh på birstacity. har varit där 3 ggr denna veckan och det är ungefär vad jag brukar vara där på ett år. lite shopping har avverkats måste jag erkänna. var tvungen att införskaffa lite kraffs till morgondagen, som jag förövrigt ser fram emot som ett as! systembolaget vart nästan tomt också. blir ju en lång afton imorgon så vi ska befinna oss ute i ljustorp på 30års kalast redan kl 17! blir kanon det. köpte inte så mycket starksprit :p brukar kunna gå illa då...

efter shoppingen åkte vi på ica och köpte ingredienser till marresvirre (läs: marrängswisch). jag & emma har varit sugna på det hela veckan men eftersom att det är fredag tog vi tillfället i akt. sandra fick vara med på ett hörn också. nu är jag home och kvällen har spenderats med kissemiss och tända ljus. so cosy. idol också såklart. tycker synd om eddie som alltid får sjunga om, haha. visserligen är han definitivt inte bäst i programmet men ändå. erica åkte ju anyway.

nej jag undrar jag om man kanske ska ta å sova sig lite granna. katten är så mysig så jag får knoster!






bowling and food.

godafton.

nu är jag här å skriver igen, helt utan anledning. men jag gört ändå!

ikväll var jag, mamma och några fler iväg å bowlade. var tusen år sedan jag gjorde det sist och det syndes. haha, jag kom sist. men roligt var det iaf! efter det gick vi alla på victoria's och käkade dinner, mycket gott var det! dog en liten död efteråt pga mättheten. kändes som att alla promenader var förgäves. tur jag ska ut och gå imorgon också... och en massa andra dagar.

när jag kom hem började jag städa. har någon slags mani. tycker verkligen inte om när det är stökigt på helgerna :s fast det är ju oftast då man stökar till. drar fram kläder ur garderoben och sminkar sig överallt osv. men det får va, är ju städat nu iaf.

hej.

jaja...

shulululu.

nu är jag in a little better mood. har umgåts med emma halva dagen vilket ej händer ofta. bjuppade henne på middag, lax & potäter. bra det. gott var det! sedan låg vi på varsin ände av rummet och stirrade och upprepade att vi hade tråkigt. var extremt sötsugna och drömde om marrängswisch, men nåt sånt blev det inte. for istället och inhandlade en kolsvart chokladkaka (70 %) med nå låtsashallon i. var ju inte sötsugen längre iaf...

åh jag är så taggad inför lördag! vill att det ska bli lördag nu nu nu. ska ju på 30 års kalas då, fast det har jag väl redan sagt tusen gånger. stajjen & hennes karl fyller båda 30 så det blir massa folk och skoj. woho! ingen krogen för en gångs skull!

shoppingsugen är jag. men jag måste hålla i småslantarna. handlade lite basplagg igår iaf, behövs alltid.

nej nu ska jag väl sova. imorgon blir det prommis igen med hitler (lisa). haha nej förlåt. men hon är verkligen hård ;) fast det är bra! annars blir det ingen ordning på mig. nästa vecka ska vi börja försöka springa i intervaller. måste få upp kondisen också.

godnatt.


jag är bitter.

hej.

lé jag är. och det är jag för att jag i vanlig ordning är uttråkad. halvt döende av denna tristess. till råga på allt sitter jag på helspänn och väntar på att SJ ska ringa och ge mig de slutgiltiga beskedet angående jobbet. som sagt har jag inga förhoppningar även om man ska tänka positivt. vill mest bara ha beskedet så jag kan sluta grubbla så förbannat!

imorse vart det prommis igen. det är ju i princip det enda jag har att fördriva dagarna med. men eftersom promenaden är slut vid 09 har jag inget att göra resten av tiden. skulle skjutsa emma till tandläkaren vid 11 men det verkade inte bli nåt så ja nu sitter man här... o GLOR.

ja, jag är fan bitter!


091025.

hej hopp.

här är jag och jag lever. är trött och ska sova snart.

igår vart det utgång. ovanligt va? linda hade inflyttningsfest/födelsedagsfest så vi var några tjejer hos henne innan det var av till aveny där resten av kvällen spenderades. hade det mycket trevligt men kom hem i bra tid. skönt det!

lisa ringde och väckte mig imorse och sa att vi skulle på promenad. men det tyckte jag att hon skulle fetglömma. haha. men det slutade ändå med en promenad från mig hem till henne eftersom jag hade bilen där. och då passade jag på att fortsätta umgås med henne resten av dagen. lyssnade på diverse händelser från gårdagen vilket resulterade i asgarv. haha, fyfan!

kom hem för ungefär en timme sedan men eftersom jag ska upp imorgon och promma så är det väl bäst man går och lägger sig snarast.

ont i ögat har jag också. godnatt.


andas ut...

hej på er. det var ett tag sen. veckan har spenderats åt att lugna ner nerverna inför idag. var ju på anställningesintervju(er). usch och bevare mig väl, det var ingen piece of cake det där inte.

först såg man hur många "konkurenter" man hade och sedan fick vi veta att lika många hade varit där igår. 10 platser, ca 50 på intervju. även sånna som tdigare jobbat som tågvärdinna, så ja, jag har inga som helst förhoppningar. vet att man inte ska tänka negativt men det är svårt att göra annat nu :p fan fan fan, jag som verkligen ville ha det där jobbet... dom skulle iaf höra av sig i veckan.

det var ju iaf grillning på hög nivå. först en "vanlig" intervju, ställa frågor osv. sen skulle man in på slakten. den så kallade case-intervjun där man skulle svara på vad man skulle göra i vissa situatuiner och avslutningsvis ställde ena tjejen fram en mugg med vatten och sa "sälj in det här vattenglaset till mig nu!" ehh, what?! sälja? nu? ett glas VATTEN? oh my gosh. där rök min chans!

nej nu ska jag ta och ringa min pappa för vi skulle tydligen ut o äta ikväll. imorgon har linda inflyttningsfest and i'll be there. nästa helg vankas halloweenparty/30års kalas hos lena och hennes karl och det ser jag fram emot BIG time :)

höres.

karma strikes back.

afton.

nu sitter man här igen. eller ligger kanske man ska säga, i sängen. trodde ju att jag skulle vara lika trött ikväll som jag var igår but no. sov ju så jävla många timmar inatt så det är inte konstigt direkt. men jag måste verkligen sova snart så jag inte är döden imorgonbitti... ska upp och walka med min PT (haha) lisa då också, och även på torsdag :) sen på fredagen är det ju intervjuuu. vi är tydligen 24 st som ska dit så det gäller att försöka göra sitt bästa och vara sig själv.

anyways. got to go.


usch va kallt.

goodmorning.

här sitter jag återigen med frukost i magen efter promenaden med lisa imorse ;b duktig jag är, haha. jag menar, kliver upp frivilligt för att gå ut och powerwalka. det ni! känner absolut inte igen mig själv.

men skönt är det ju såklart.

fryser gör jag dock. har inte blivit varm än. och trött är jag givetvis. dock inte lika trött som jag var igår då jag enbart hade sovit ca 3 timmar. för inatt mina vänner har jag sovit närmare 9(!) timmar och det var ljuvligt! ska jag nog göra inatt å.

intresseklubben antecknar.

nu ska jag mysa med snusen under läppen ett tag till innan jag åker ut till pappa och jobbar lite.

på återhörande.

wish me some luck.

hej igen.

tröttheten dödar mig men jag kämpar på ;b

sitter ute hos pappa nu i storhuset. är ensam här så det är skönt. tänkte först åka hem efter att jag skrivit fakturorna som skulle bli skrivna, men insåg att hemma är jag alldeles för ofta så jag stannade här istället. sitter ocgh myser i fotöljen framför tvn och datorn. bättre kunde det nog inte bli... eller jo om det fanns någon god lunch som var färdiggjord för jag börjar bli hungrig, haha. krävande.

en sak som gjorde min dag var att dom ringde från SJ förrut där jag sökt jobb som tågvärdinna. dom ställde lite frågor och ville att jag skulle komma på anställningsintervju på fredag :D tror det är en sån där gruppintervju vilket kommer göra mig dönervös. men det är bara att hoppas på det bästa som vanligt och ni måste hålla alla tummar och tår för mig :) min mammas karl jobbar som tågvärd och det är därifrån jag fått mersmak för det, så jag hoppas definitivt att det går bra! är så less på att gå hemma nu så hälften vore nog.

nej ni, nu ska jag fortsätta spärra upp ögonen här. hörs.


hurtig?

god morgon.

klockan är ynka 10 och jag har hunnit med en del. klockan 07:45 mötte jag lisa utanför henne i sallyhill och då traskade vi upp till sidsjön och tog ett varv i rask takt. det ni! jag förstår att ni blir förvånade. men jag måste ju verkligen komma igång och lisa är väldigt peppande måste jag säga, hehe. henne vågar man inte säga nej till ;) haha, nejdå men det är bra att man är så annars brukar man hamna på latsidan rätt fort.

kom hem runt 09 och jag har käkat frukost och fräschat till mig lite sedan dess. nu avnjuter jag en snus och ska väl alldeles strax sminka på mig och åka ut till farderkakan och skriva lite fakturor.

alltså ni förstår inte hur trött jag är... jag har bara sovit ca 3 timmar inatt eftersom jag ej kunde somna inatt pga felaktig dygnsrytm :p skulle behöva sova några timmar till men jag vågar inte gå o lägga mig för då finns risken att jag sover alldeles för länge och att det blir samma visa ikväll igen då jag ska sova. så jag avstår. fan alltså, va skönt det skulle vara med en powernap. längtar tills ikväll vill jag lova. ska fan gå o lägga mig kl 19. så det så.

näääeni nu måste jag göra nåt ryck innan jag somnar.

mammas kontaktannons.

min mamma har målat upp en bild på min blivande karl.

han heter viktor (säger vi). han är ca 185 cm lång och i 26-års åldern. han har mörkt lite struligt hår och lite skäggstubb, samt väldigt markerade ögon med mörka ögonfransar (tänker er lite rocker-stil). självklart har han tatueringar också, men inga töntiga såsom stora örnar eller tribals, utan sånna som betyder nåt. sen har han även ett läderhalsband med någon symbol som också betyder något. han är gitarrist och jobbar som roddare. han älskar katter och har 2 st själv som heter sixten & sune. han bor med dom i sidsjön och har en stor uteplats där han, jag och våra vänner bruka sitta och spela gitarr och sjunga på somrarna. han gillar, precis som jag, doftljus. sen brukar han också väcka mig genom att spela en trudilutt munspel och berätta att kaffet är klart. han har en extrem humor exakt som jag och han är liksom sådär "enkel" fast ändå speciell. han tycker också om att åka wakeboard/snowboard. och det bästa av allt är att han älskar mig!

frågor på det?

i forgot, to forget.

godkväll.

sitter just nu och avnjuter lite norah jones. vilken kvinna, vilken röst, vilken musik. avslappnande.

har nyligen suttit och kollat på en massa bilder på ansiktsboken och blivit nostalgisk. hua, vilka minnen jag har egentligen. och det känns jobbigt att "den tiden" är förbi. åldern 18-19 var den bästa alltså, då levde jag verkligen livet fullt ut! helt galet allt man varit med om fast egentligen är det inte så mycket. men på så kort tid har man samlat så många minnen.

ett speciellt minne jag har är när jag skulle på min första charter. när vi var påväg ut till timrå för att plocka upp natalie och samtidigt spelades olas eller dannys eller vem det nu var, den låten "Nathalie", ni vet vilken jag menar. åh vi visste inte DÅ vad vi skulle få vara med om... och hur deppiga vi var när vi skulle åka hem från sunny beach igen. fy-fan säger jag bara. blir så jävla deppig bara jag tänker på det :( trots att resan var helt vrickad (ni vet brutna fötter och galna läkare och hela baletten) så var det den absolut BÄSTA resan jag varit på och någonsin kommer att ha varit på. jag vet, har nämnt det en miljon gånger men nu var det ett tag sen.

aja. ska inte gnälla mer här. imorgonkväll ska jag ju vara med självaste natalien så då får vi prata minnen då istället.

hej.

allt och inget.

yo.

denna dag har gått very very långsamt. men det kan ju bero på att jag för en gångs skull var uppe i tid. det där mötet jag var på eller infoträffen på AF var totalt talanglös. hade kunnat bespara mig dom 1 ½ timmarna. det var sånna där saker som man redan vet om liksom. men men, jag var ju där iaf och nu ska jag hitta en jobbcoach? alltså, va? jag söker väl jobb själv. förstår inte riktigt konceptet men jaja det var ju tydligen obligatoriskt.

ska sluta wina nu och får väl se de hela positivt.

efter detdär åkte jag och hämtade momma (mormor) och vi for ut till travbanan i bergsåker för hon skulle ta vaccinet som sagt. och FYFAN vilken jävla kö det var, trodde vi skulle bli kvar flera timmar men det tog faktiskt inte så lång tid som man förväntat sig. också tog dom liksom sprutorna mitt framför allihopa, haha. anyways, tur jag inte är spruträdd för jag ska väl ta den där någon gång jag också. kändes som jag lika bra kunde göra det idag liksom när jag ändå var där? men jag gjorde det inte i alla fall för det var ju bara "riskpatienter" som skulle ta den nu. får väl åka dit och ställa mig i kö nån annan dag då.

nu är jag hemma iaf. brorsan vart bortskämd idag igen och fick skjuts från skolan. men idag var han en riktig snorunge som bara surade och jag sa inte ett knyst till han på hela bilresan :p sen när vi var framme sa jag bara "här kan du hoppa av" sen drog jag fortare än ögat. han ska lära sig att vara tacksam! men men, han är ju lite speciell och jag älskar han ändå för det.

har nyss sett lite gossip girl på ch131. så dålig kvalité bara men det duger. ska senare bort till mamma för jag är så saaaaaatans less på att sitta hemma och häcka bara. kommer nog somna som en gudinna ikväll också eftersom jag endast sov några få timmar inatt. hoppas det iaf så jag får en normal dygnsrytm, men det är väl kört ändå på lördag eftersom det förmodligen blir utgång imorgon.

hej.


a cup of tea.

hey.

ytterligare en natt kommen. förhoppningsvis somnar jag inte lika sent som igår vilket var vid 4 tiden. klockan ringde 7. hade inte kommit in i den djupa sömnen så var inte så hemskt svårt att ta sig upp ändå. vart pigg när jag hade skjutsat brorsan men bestämde mig ändå för att slappa och se på tv bara. det skulle jag inte ha gjort för jag somnade, och vaknade inte förrän klockan 12! det var den omställningen av dygnet det.

men imorgon ska jag ju på arbetsförnedringen kl 10 och då lär jag iaf inte ska åka hem och sova efteråt. vet inte hur lång tid den där skiten tar men förhoppningsvis inte allt för lång tid. då får jag spunk. ska skjutsa min lilla mormor till bergsåker sen som ska ta vaccinet på svinis. då får man ju lite o göra iaf.

however. ikväll har jag varit borta hos lisa. skulle egentligen bara hämta mina skor som jag lämnade där förra veckan vid utgång men jag vart kvar ett bra tag. såg på efterlyst och drack en massa koppar té. mycket trevligt! trevligare än att sitta hemma och ruttna iaf, som alla andra kvällar.

nej vi hörs.


dags att vakna upp...

och insé allvaret kanske?

är så fruktansvärt trött på er människor som tamigfan lever på att snacka skit. 

djävulens påfund.

hej, igen.

klockan börjar dra iväg riktigt ordentligt - som vanligt. jag ska upp om cirkus 6 ½ timmar. visserligen kan jag åka hem och sova efter att jag skjutsat brorsan men det borde jag inte. imorn är min chans att vända tillbaka på dygnet, ha! lär väl ändå hålla ett dygn. och på torsdag ska jag ju till arbetsförmedlingen... suck.

förövrigt har jag en förbannad jävla mensvärk. ursäkta den informationen men det är tamigfan djävulens påfund till kvinnan. förjävligt rent ut sagt.

har nyss tagit mig en shower såhär mitt i natten. nej, jag visar inte respekt till mina grannar för dom visar ingen respekt till mig då dom spelar musik på högsta volym halva veckonätterna. jo, dom har (peppar peppar) lugnat ner sig den senaste tiden, men jag har ännu inte hämnats, så jag tyckte det passade sig bra med en dusch mitt i natten.

min katt har sovit hela kvällen och nu vaknar han. han är som galen på fönstret och vill ut. men det går jag inte med på nu är det natt.


what goes around, comes around.

så är det minsann!

satan vad tråkigt jag har. väntar på att brorsan ska ringa så jag ska komma o hämta upp han hos hans kompis. han är bortskämd med skjuts min bror (; kan man lugnt säga. men vad är han inte bortskämd med? hehe. ska även kliva upp kl 7(!) imorgon bara för att åka ut till bredsand och sedan skjutsa han till skolan. jag är en snäll syster jag.

blir nog kvar en stund ute i bredsand ikväll också när jag skjutsat hem han. ska sätta mig och prata med faderkakan. han har många visa ord till mig ibland. har nyss haft ett givande samtal med han på telefonen också.

på fredag ska jag iaf umgås med natalie som jag ej umgåts med på ett bra jävla tag. vi ska till henne och dona med håret (som vanligt) och dricka ett glas vin och se idol. om det blir utgång eller ej får tiden visa. jag säger inget än för det blir aldrig som man tänkt sig när vi är med varandra.

anyways. bloggsuget är inte på topp för jag har inget intressant att skriva om. man blir som orkeslös när man inte har något arbete. även fast man har all tid i världen till att göra saker man vanligtvis inte har tid med...





crap.

morsning korsning.

vilken förbannat tråkig dag detta är. åh, jag är så less på att vara arbetslös. jag är vaken för länge och sover för länge. crap. man blir liksom orkeslös även fast man har all tid i världen.

strax ska jag sminka på mig lite och baka chokladbollar. japp, det är det enda jag är kapabel till att baka så. ikväll så kommer nämligen en gammal arbetskamrat hit och ska visa några hudvårdsprodukter för mig och några av mina vänner. vet att det är jävligt bra produkter men satan så dyrt ;s anyways, lite tidsfördriv iaf.

ååååååååååååååååh jag är bara less.

back home.

todilo.

är hemma igen men har då ingen vidare lust att skriva någe. maybe later.

tja.

donuts.

tjoho.

ville dö imorse när matilda kom in och väckte mig och sa att jag minsann måste kliva upp nu. fastän klockan var hela 10:30! anyways, jag klev upp ändå och försökte mig på ett utseende. sedan drog vi iväg på marknad och käkade munkar. sedan for vi hem hit och tog en underbar powernap. varför är alltid powernaps skönaste vilan?

nu ska vi städa ihop här sedan ska vi svida om och därefter blir det party.

tjing.

i sollefteå.

hej hopp.

nu befinner jag mig hos matilda + sambo och djur, i sollefteå. med djur menar jag en dog vid namn Mini, en katt vid namn Maili och en pytteliten kattunge vid namn Harry. Får knoster på allihopa.

sen jag kom hit vid 18-tiden har vi käkat tacos, handlat karra, varit ute och åkt lite bil och nu sitter vi och tittar på idol. lugna gatan med andra ord and we like it. imorgon däremot blir det phartey. mattans broder fyller nämligen år och då ska det bliva fest här hemma.

nu ska jag fortsätta umgås med folket. vi höres.

scarred marathon.

tjena er. hur står det till?

sitter o ser på scarred jag. det är maraton också. får som vanligt ont i hela kroppen men kan inte heller låta bli :) så jag får väl skylla mig själv antar jag.

anyways. igår vart det faktiskt utgång, men ganska lugnt ändå. skulle kika på sandra som var med i det där miss sundsvall finalen eller vad det kallas. så fin var hon och såg så naturlig ut till skillnad från de flesta andra. men hon vann inte, tyvärr :( men det är inte hela världen.

imorgon är det fredag. men jag känner ju ingen skillnad som har fredag hela veckan, typ. haha. nu börjar jag faktiskt bli riktigt less på att inga ha några rutiner. men det är bara att kämpa på och söka jobb hela tiden. på arbetsförmedlingen hade dom ju inte mycket o säga till om. ska på någon slags "ungdomsträff" nästa vecka? känns lite halvtöntigt om jag får säga det faktiskt. jag har ju faktiskt ganska mycket arbetserfarenhet redan...

jaja. imorgon eller på lördag ska jag iaf åka och hälsa på min soulie matilda i sollefteå. hoppas jag kan åka upp redan imorgon för då ska vi ha myskväll hos henne med tacos och idol. beror lite på kattvakt.

ja men vi höööörs då!

vaken är jag.

såklart.

min arm är konstig. vaknade inatt av att det kliade som satan på underarmen (bara på ena armen) och imorse när jag vaknade såg det ut som att jag hade typ 20 små myggbett. och dom har inte blivit bättre under dagen, utan kliar bara ännu mer. och det är fortfarande bara på underarmen och på axeln. så om någon kunnig där ute kan komma på vad det är, träd fram! nojjig som jag är fick jag för mig att det var någon kuse som har bestämt sig för att flytta in i min säng och bita på mig men så kan det ju inte vara heller, eftersom det bara är på ett ställe på hela kroppen. lite läskigt tycker jag :/

ska iaf försöka sova ganska snart så jag blir någorlunda piggare imorgon. ska ner på arbesförmedlingen (woho) och ta mig ett snack med dom.

hörs imorgon.


helt ointressant.

salut!

som man säger på franska.

hoppas allt är bra med er okommenterande läsare. med mig är det väl bra. arbetslösheten är en ständig tristess och jag försöker så gott det går att ha någonting att göra hela tiden, vilket inte är så lätt. idag har jag iaf varit ute hos pappa och jobbat lite, blivit bjuden på lunch (ovanligt, värt att nämna är att jag blir bjuden på middag idag igen, av mamma! haha). har även varit hos min gulliga mormor och fikat lite. nu har jag ju all tid i världen att hälsa på henne.

nu sitter jag i min mörka lägenhet återigen omringad av värmeljus. jag älskar't! men det börjar ta slut på ljus så konsum nästa. där har dom dock bara oluktade ljus men det får duga. kan inte vara utan!

inatt lär det bli nattvaka igen. på något vis är det mysigt också, att vara vaken på nätterna. även om det är väldigt tråkigt! och synd att man sover bort halva dagarna.

måste få tag i en studievägledare också o lägga upp en framtidsplan. haha. vet ju vad jag ska plugga nu iaf, helt säkert. frågan är bara vägen dit. vart man ska börja osv... det jag vet är att jag iaf måste plugga upp 100 p för att få behörighet.

hörs senare. au revoir!

vända på dygnet.

jag har totalt vändt på dygnet. inatt gick jag inte o la mig förrns vid 03-tiden vilket inte är okej alls. man vaknar ju desto senare och dagen blir förstörd! idag kom jag dock upp i någorlunda bra tid men fortfarande inte bra. ahh, ge mig rutiner!

vad gör jag då? jo, jag sitter här omringad av en massa värmeljus (doftljus). köpte nämligen nya idag när jag ändå var i farten (är expert på att förbruka doftisar). dock till min stora besvikelse såg jag att jag hade köpt helt fel doft. jag roffade åt mig de rosa som oftast bruka dofta just jordgubb, men tji fick jag! dom doftade ROSOR! visst, rosor luktar väl gott i blomform men jag gillar inte att det ska lukta ros i min lägenhet, det blir för starkt och kärringaktigt, inte sant? anywho. köpte även bruna som luktade choklad. fast dom luktar ingenting.

på tal om doftljus alltså...

lär väl bli vaken ett par timmar till skulle jag tippa på. har absolut ingenting att göra mer än att bara spana runt och ingenting nytt dyker upp. nu såg jag dock att 2 ½ men började så lite tidsfördriv fick jag allt.


cleaning out my closet.

tjoho.

jag är helt slut. var ute i birsta förrut och köpte diverse städ-prylar på ÖB. jajamen, på öb. i hopp om att det skulle bli billigt. jag menar hur roligt är det att köpa städ-grejer som är dyra. men tji fick jag, det vart ändå en dyr nota! irritationen spred sig i kroppen kände jag.

nu har jag iaf gjort en grovstädning här hemma vilket behövdes. även fast jag tycker jag städar mer eller mindre varje dag. fick även tag i en tvätt-tid, snacka om perfect timing. det är näst intill omöjligt att få tag i tvätt-tider här så jag vart nöjd.

så nu är jag helt slut efter allt städ och tvätt. tvätten är dock ej färdig men lägenheten luktar gott. jag ♥ doftljus.

ska dra bortöver mamma nu för hon ska bjuda på middag (haha, jajamen, idag blir man bjuden igen!). jag har faktiskt lovat emma att jag ska bjuda henne på min berömda korvstroganoff och ris någon dag här så då är det jag som bjur!

jaja, dags att röra på sig. vi hörs.




en helg i lugnets tecken.

hej på er. (varning för långt inlägg!)

vet inte vad det är men på helgerna brukar det oftats bli bloggfritt. don't know why. det är så tråkigt när ingen kommenterar något roligt! kom igen nu sickor.

however. i fredags stod jag i valet o kvalet om vad jag skulle göra. tänkte gå på bio men då ringde lisa och frågade om jag ville komma bort och hjälpa henne och linda att riva tapet i lindas nya lägenhet och dricka ett glas vin till. eftersom jag alltid har roligt med töserna så åkte jag dit. så ja, min fredag ägnades åt att riva tapet! haha. hujeda mig. kanske inte låter som världens roligaste fredagkväll men jag kan säga att det var inte tråkigt en sekund... dock vart det bara ett glas vin då jag verkligen inte kände för att bli på fyllan. vi rev ända till kl 02 på natten och avslutade med varma mackor hos lisa (som bor i huset bredvid).

igår, lördag, for jag ut till bredsand till pappas hus där farmor o farfar var med brorsan, eftersom pappa var på NHL-tjosan i sthlm. vart bjuden på mat och sen slocknade jag i fotöljen och hade nackspärr när jag vaknade. men det var grymt skönt! varför är det alltid skönast att sova på dagen? åkte därefter hem där jag inte hade mycket att göra... richard, en gammal vän från förr, vart spontan och frågade om vi skulle göra något annorlunda. Så vi slog ihop våra uttråkade hjärnor och möttes upp och for på ica där vi köpte ingridienser för chokladbollar och for sen hem till mig och gjorde i ordning det, haha :) sen satte vi o snackade ett bra tag innan jag skjutsade hem han. sjukt trevligt att umgås utan att det blir pinsam tystnad för att man inte setts på länge. och för er som blir nyfikna kan jag säga att vi bara är vänner, richard har flickvän & sambo. lika bra att tillägga det så det inte skapas några andra rykten vilket det har en tendes att göra i den här stan.

idag har jag umgåts med evelina och emma, oså william såklart! vart bjuden på middag hos ewe (haha, det låter som att jag inte har råd med mat själv) och sen gick vi ner till jocke och sebastian så william och han fick leka lite, medans vi andra 4 drack thé och surrade lite. efter det var klart så skjutsade jag hem emma och sedan for jag hem. men då skrev heed på fejjan och frågade om jag ville komma bort o umgås med han, stoffe och jonas. och eftersom jag mestadels bara sitter hemma så tyckte jag det lät som en bra idé. vart dock inte där så länge för dom skulle gå ut och ta en öl vilket inte kändes allt för lockande för mig som hade dragit på mig uggs, vinterjacka och en stor fet halsduk. inte så glamouröst. fast å andra sidan är det ju söndag!

skitsamma. jag är hemma nu iaf :) har vänt på dygnet totalt. har dock ingen söndagsångest idag eftersom jag ej ska upp någon speciell tid. måste dock försöka vända tillbaka på dygnet! har en känsla av att pappa kmr ringa och väcka mig runt 08-tiden imorgon. inte ovanligt.

ja men nu har ni ju fått ta del av min helg iaf. hööööörs.

you've got a feeling that you can not hide.

hej hopp.

fredagen är kommen och solen skiner. däremot planerar jag att ta på mig uggs idag för jag vet minsann att det är kallt! min nyinköpta halsduk glömde jag hos heed i onsdags när jag var där med grabbarna grus :( så jävla typiskt mig alltså, att glömma saker runt halva världen. måste fara o hämta den snarast möjligt.

ni förstår inte hur skönt det var att sova inatt alltså. oh my! somnade totalt ovaggad och sov som en gudinna hela natten. tror inte jag var uppe förrns 12 idag :o men det var det värt!

just nu gör jag inte mycket. har sminkat mig och försökt få ordning på håret men det går käpprätt åt helvete. varför är det så ibland? sitter och väntar på att danne ska ringa för jag ska tydligen hänga med honom. vad vi ska göra är en annan fråga, förmodligen åka bil. haha. roligt liv.

blir lugnt för min del ikväll iaf :) så vill ni ha skjuts kan ni höra av er! heuheu.

en liten tripp.

godafton!

nu har dagen passerat och jag längtar efter en god natts sömn eftersom jag är trött som ett as. men först tänkte jag skriva några rader.

skrev ju lite tidigare idag också och sen dess har jag umgåts med natalie. vi var en sväng på staden för hon skulle shoppa lite. jag höll hårt i päningarna men jag har nog inte så mycket val. haha. however... vi for efter den korta stadsturen bort o hämtade lilla charlie på hunddagiset i nacksta innan vi plockade upp mattias (natalies pojkvän). jag hade nämligen lovat dem att vi kunde använda min bil för att frakta ett köksbord + stolar som dom köpt. som jag skrev förrut!

det vart en trevlig liten tripp det. först ut till timrå för att hämta upp släpvagnen hos natalies föräldrar. och vi hade ett jävla sjå med att få fast dragkroken på min bil också. vi kämpade och kämpade utan framsteg för den hade tydligen fått nån snetändning. när det var en halvtimme kvar till jysk stängde så konstaterade vi att det inte var någon idé så jag mitt arga jag suckade djup och skulle slita bort dragkroken som satt fel och vips så klickade till så det gröna kom fram = dragkroken satt som den skulle. efter en halvtimmes kämpande. haha ja, redan då fick vi oss alla ett gott skratt och rullade bilen mot jysk...

på jysk vart vi kvar ett bra tag och till och med till efter stägning pga kassaappareten ej ville fungera som den skulle. så vi satt där i sofforna och roade oss i mörkret till problemet var löst. sedan for vi hem med möblerna till natalie och mattias och sen tillbaka ut till timrå för att lämna av släpvagnen och tillbaka till stan. nu är jag finally home. men det har varit ett roligt tidsfördriv trots allt :)

fick ett sms av en arbetskamrat (eller ja, föredetta) där hon skrev att hon saknade mig. hehe, redan. så gulligt och det värmer verkligen! skickade in en dagens ros till sundsvalls tidning som kom med idag som var riktade till dom. det är dom värda!! kommer verkligen sakna dom. ♥

anywho, nu har det blivit ett långt och tråkigt inlägg igen men det är ju något iaf. imorgon är det fredag och vanligtvis brukar jag alltid skriva om hur skönt och underbart det är och blaha blaha, men imorgon kommer inte kännas som en vanlig fredag eftersom jag ändå är ledig. visst är det skönt att vara ledig några dagar men jag vet att jag om någon vecka kommer klättra på väggarna. får hoppas det blir mycket jobb i företaget så jag får in lite rutiner!

goodnight.


time to deliver.

hej världen.

lina heter jag o jag är numera arbetssökande.

kl 8 imorse var jag uppe. min kära faderkaka ringde nämligen och ville att jag skulle komma ut till han. så jag gjorde't. vi skrev fakturor, betalade fakturor och lite annat pappersarbete. jag var dödstrött. jag är dödstrött.

kunde dock inte somna om när jag kom hem så här sitter jag nu, seg som attan. ska snart försöka klistra på mig ett utseende och sedan möta upp natalie. jag ska vara chaufför till henne o mattias idag. dom ska nämligen köpa köksbord och har ingen dragkrok på bilen, så då tar vi min. jag däremot vägrar köra med släpvagn. blir många vändor fram och tillbaka men det ska väl gå ann.

skriver kanske lite senare.









RSS 2.0