I know, i know...

Hoho.

Idag är det lördag och jag är sugen på fest som fan. Men interå. Mellan kl 10 och 11 kommer en av bandmedlemmarna och hämtar mig imorgon och då bör man ha huvudet på skaft. Verkar som att alla ska ut ikväll förrutom jag. S har till och med en seriös hemmafest på G och hur ofta händer det?! Never ever. Men men, jag får nog roligt imorgon iaf!

Mami är hemma också så vi sitter och dricker lite vin och umgås. Har suttit och kollat i en låda där jag har maaaassa saker till jag flyttar hemifrån t.ex. Också hittade jag smycket som jag hade när jag var liten lina. Hehe, små söta armband osv.

Jaaaja, nu ska jag fortsätta umgås så vi hörs. Ciaos.

Walk the line.

Aloha.

Vad ska man skriva såhär mitt i natten mot lördag. Har varit en lugn men fridfull fredag. Kom hem tidigt igårnatt efter utekvällen med Lisa, Ida, Sara och Ewe, redan vid halv ett. Så jag var rätt pigg imorse ändå, ingen huvudvärk och inget illamående, haha! Klev upp, gjorde mig i ordning och hämtade upp Lisa och sen for vi och käkade. Syndade på max rättare sagt. Var år och dar sen jag åt där så någon gång får man ju faktiskt...

Efter matstunden skjutsade jag hem Lisa igen och mötte då upp Natalie och Anni-Li. Dom ville käka på coffee house men jag tog bara en chailatte eftersom jag var nyäten. Sedan förflyttade vi oss till charm (vilket också var år och dar sen!) där vi fortsatte surra innan vi splittrades. For då bort till Daniel där Simon var, dom satt och drack öl men jag avstod. När jag varit där ett par timmar åkte jag till Lisa och vart bjuppad på tacos och jag köpte med mig massa godsaker. Vi satt och såg på let's dance och walk the line och i reklampauserna fick jag se en och annan dans ifrån Lisa. Hon är bra rolig den där kvinnan! Det märks att vi är släkt :p Haha.

Nu är jag då hemma och det känns skönt. Imorgon är det lördag och jag har lite saker att göra men på eftermiddagen ska jag umgås med mami som kommer hit :) Blir lugnt då också eftersom jag ska upp på söndag och sjunga! :D

Less är jag också. Hann inte mer än att få lönen och knappt göra av med något innan den blir slut. Hur då tänker ni? Jo, men det är nämligen så att försäkringsjävlen på bilfan ska betalas på måndag och den ligger på 5000 svenska jävla rikstaler. Åhh det är så underbart roligt att slänga så lite pengar på en sån rolig sak!! Jippie wowowowow! Plus det har dom ju hållt på dragit en massa VISA-avgifter och internetavgifter från banken. Underbar månad! Fyfan säger jag bara... Kommer leva som en fattig jävla kyrkråtta nu i typ två månader eftersom att nästa lön kommer vara kass genom att jag nästan inte jobbat nåt i februari. Kan lika gärna sälja bilen eftersom jag ändå inte kommer ha råd att köra den. Men det funderar jag iofs på att göra ändå. But anywho, försäkringen måste i vilket fall som helst betalas!

Jaja, nu ska man väl ta och skalla kudden lite kanske. Buenas noches.




Snö snö snö!

Fyfan vad less jag är på SNÖ. Det ger sig ju aldrig tamefan. Usch va skönt när det är bart på backen och solen skiner! Det behöver inte vara högsommar (även om det är det bästa) men bara snöäcklet försvinner.

Anywho, har nyss gjort mig i ordning för kvällen. Idag var ingen bra dag å man känner sig inge finare hur man än betér sig. Förstår ni vad jag menar? Hua!

Ja ja, vi hörs väl imorgon eller något.

Skitväder!

God dag. Oj, det känns som att klockan är sent på eftermiddagen men den är inte ens tolv.

Det var ingen rolig match att vara ute och promenera imorse. Jävla skitväder rent ut sagt. Slaskigt och snöigt så man vart dyngsur. Men det vart en rejält promenad iaf och det kändes skönt efteråt. Stannade på Bling och solade i ståsolariumet men jag vart inte ens lite brun. Ståsolarium är inte min grej, då får man ju inte koppla av...

Har precis sett veckans Andra Avenyn avsnitt och jag håller med de flesta, det blir bara sämre och sämre. Och förutsägbart. Tråkigt, förut var det mitt favoritprogram.

Nu vettefan vad jag ska hitta på. Slappa vidare antar jag. Synd att det bara är skit på tv:n också, bara en massa talkshows och det finns nog ingenting värre tycker jag.

Hoppas vädret ger med sig tills ikväll, annars är frågan om jag inte bara blir inne ändå.


Hej så länge.


Pigg och alert?

Ja då var morgonen till ära här då. Inte så farligt trött var jag när jag slog upp mina gröna. Men jag antar att det beror på att jag inte hunnit komma in i den verklia djupa sömnen än. Nästan tur det, annars hade man varit döden.

Klev till och med upp en kvart för tidigt så nu har jag ju bara en massa dötid innan jag måste börja gå. Tänkte gå vid halv åtta så jag har god tid på mig. Ouff, gruvar mig för kylan utomhus.

Nej men vi hörs väl vid senare tillfälle. Ciaos.

Changes.

Hej hopp.

Har varit hos Lisa ikväll och druckit thé och surrat. Skönt med lite omväxling för en gångs skull! Imorgon är det ju klubbkväll och det har jag sett fram emot hela veckan eftersom jag ska ut en liten sväng efteråt med Lisa och hennes vänner. Men då slog det ju mig, sjukhuset på fredag! Det går ju inte ihop att ta blodprover med alkohol i kroppen. Nog för att jag hade tänkt att ta det lugnt imorgon men det sitter ju ändå i liksom :s Fick ju reda på detdär med blodgivningen idag och jag har sett fram emot imorgonkväll hela veckan så jag blev lite kluven. Men jag ska ringa och boka om blodtiden till nästa vecka någon gång :) Kom ju ändå så appropå. Men blod vill jag iaf börja ge för då gör man ju nån nytta här i världen! Inte sant?

Nåväl. Jag borde sova nu eftersom jag ska vara hos Lisa 8 imorgonbitti för promenad. Uhh, jag gruvar mig!

Godnatt.




Blod.

Goder afton.

En rätt så tråkig dag i överlag, men samtidigt inte har jag haft i dag. Har fått unnat mig lite fina små saker också har jag sjungit med tjejerna! Tänkte vara nyttig idag igen så jag promenerade hem ifrån stan också svängde jag in på coop på vägen hem eftersom mitt kylskap saknar frukost. När jag ändå var på G passade jag på att köpa kattsand eftersom den andra var slut (kissemissar ska också ha det bra!). Dock fick jag ångra mitt beslut när jag klev utanför affären och insåg hur äckligt tung kassen vart + att jag hade en rätt så tung väska också. Men det var bara att kämpa på! Var alldeles slut när jag äntligen kom hem...

Nu ska jag bara ligga här och mysa på. S är på hemmaplan ikväll så jag blir ensam. Både tråkigt och skönt. Imorgonbitti ska jag upp i ottan för Lisa har planerat promenad. Kl 8 ska jag vara utanför henne vid hydro och sen ska vi gå upp till granloholm och tillbaka till stan där vi ska sola. Sen börjar hon jobba och då är det väl bara för mig att traska hem igen. Gruvar mig redan... Haha.

På Fredag ska jag och Natalie upp på sjukhuset. Vi ska börja lämna blod. Hehe. Så vi ska dit på fredagmorgon och ta prover och sånt :| Gruvsamt det också. Tänk om det kommer fram att man har värsta sjukdomen eller nåt ;o Neeeish, så får man ju inte tänka... 

Nu ska jag göra kvällsfika.

Löningsonsdag.

Hej.

Idag hade lönen åkt in på kontot och det känns ju alltid bra. Var verkligen så att man klarade sig in i det sista innan den kom.

Jag vill ner på stan och shoppa lite. Haha. Eller ja, åtminstonde det nödvändigaste. Smink behöver jag, men tänkte hellre gå på klubbkvällen imorgon på MUS. Så det får vänta.

Jaja, ska väl fortsätta ragga kompis nu jag. Alla jobbar dock...

Woho!

God kväll på er.

Min dag vart inte så tråkig trots allt. Inte lika tråkig som igår iaf.

For ner på stan en svängom och gick in på make up store och hälsade lite på Lisa. Sedan drog jag iväg ut till björkön för att kolla om jag fått någon post - men icke. Sex mil i fuckan onödan. Hade inte fått så mycket som ett reklamblad. Men men, what to do..?

For sedan förbi och hälsade på farmor och farfar som var i pappa å mariannes hus när dom är bortresta. Passa brorsan vet ni. S kom dit också så jag drog sedan med han på ett varv runt sidsjön. Härligt! Dock lite kallt om öronen men det blir mössa nästa gång!

När vi kom hem så fick jag ett samtal. Det var roligt! Ni vet bandet jag berättade om för ett tag sen, en av karlarna hörde av sig och sa att jag ska med och repa på söndag :D Hur roligt blir inte det då? Awsome säger jag! Woho.

Klockan är mycket nu och jag borde kanske sova. Men saken är ju den att jag inte är nå trött? Fyfarao.
 
Jaja men godnatt iaf då!

Semlor.

Ja jag nämnde ju inte det tidigare men det är ju fettisdagen idag. Det rör mig faktiskt inte speciellt mycket eftersom jag inte är sånt stort fan av semlor. Locket är det enda jag tycker är gott. Så för mig blir det nog ingen semla!

Nyss har jag käkat lunch och nu är jag rastlös igen. Är trött på ögonen också fast jag sovit som en stock inatt. Antagligen sovit för mycket.

Fick nyss min lönespec och den såg bättre ut än väntat faktiskt. Vart väl inte miljonär direkt men det räcker ju ett tag iaf. Ska försöka å inte shoppa så mycket den här månaden. Vet bara att jag ska på MUS klubbkväll på torsdag för smink är något som börjat ta slut.

Näe nu ska jag fortsätta ha skittråkigt oså hörs vi, hej.

Tisdag.

Tjo.

Vredet har lagt sig, litegrann. Nu är jag mest bara uttråkad och vet inte vad jag ska hitta på? Vädret ute ser inte lockande ut eftersom jag inte ser någon sol.

Imorgon är det löning = att man är fattig idag. Åtminstonde jag. Så man kan ju inte direkt hitta på något storslaget! Ska kanske ut och promenera med mami senare när hon slutat jobbet men det är ju ett tag kvar so to say.

Undra vad S gör? Har inte hört nåt från han idag.

Boooooooooooooooring...

Vredesutbrott.

Ibland får jag nå jävla tänkar-attacker. Då blir jag både förbannad, besviken, ledsen, samtidigt som jag kan brista ut i asgarv pga irritationen. När jag tänker på speciella saker som har hänt. Hur jag inte kan få bearbeta saker och ting på mitt vis utan att det stör andra. Trots att det ändå är jag och tamefan INGEN annan som är drabbad.

Sitter och pratar med en av mina bästa vänner över msn nu och vi är exakt likadana. När jag sitter och berättar om min tänkar-attack så håller hon med mig och helt plötsligt får hon själv en sån där attack. HAHA, det är tamefan komiskt. Vredesutbrott kallas det väl på ren svenska antar jag.

Åhhhh det är en sån frustrerande känsla så det går tamefan inte med ord att beskriva. Bilder som kommer upp i skallen som jag önskar att jag bara kunde radera. Men serru, det går inte! Vare sig du vill eller inte.

Det är inte ett dugg synd om dig.

Puss, godnatt, på riktigt. Hej.

Velarn!

Oh gud så trött jag är, varför sover jag inte? Ingen som vet, ingen som vet. Tycker väl att det är för jobbigt att bädda upp eller nåt. Lathet jag vet.

Sitter och kollar på lägenheter i vanlig ordning. Ska ju på en visning imorgon men ärligt talat vet jag inte om jag ska skippa det eller inte. Jag velar bara fram och tillbaka och det är jättemånga intresserade på den här lägenheten eftersom det är ett jäkla läge så mina chanser är därför inte heller så stora. Jag vill helst köpa en lägenhet så man får renovera bäst man vill och då får man ju oftast tillbaka pengarna när man säljer också, vilket kan vara bra. En gata jag verkligen vill bo på är jakobdalsgatan och fråga mig inte varför? Men det är nog för att det är centralt, fast ändå inte mitt i smeten så att säga. Sen är det ju så fint med parken och allt det dära. Har varit jättemånga lägenheter till salu där på senaste tiden men bara ettor och en sån har jag varit in i och jag tycker dom är... tråkiga :p Hehe. Nu har jag sett att en tvåa är ledig där men den är i behov av en helrenovering kan jag lova. Och allting kostar ju! Tur man har en karl som är målare ;) Hehe. Och nej, vi ska inte flytta ihop... Inte än på ett tag iaf. Vill ha mitt alldeles egna först.

Nej nu måste jag nog ta och sova! Godnatt.

Le.

Le som i less alltså. För det är jag nu. Det blir så ibland av OLIKA ANLEDNINGAR!! Och denna specifika anledning tänker jag inte nämna här för det finns med all säkerhet någon skadeglad jävel där ute.

Och nu hade jag skrivit en jävla massa som jag raderade bara för att det bara var helt oväsentligt.

fkjaforiefdmvlsjfprsefpekfdölfködssssssssss.v...! .

Utmaning.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar. Utmana dina vänner. Radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Lina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lögn
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Liam
5. Yrke: Lastbilschaufför
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Leggings
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Lathet
12. Något man skriker:  Lugn!
13. Film: Legally blond
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Linkin park
16. Djur:  Lejon
17. Gatunamn:  Lingonstigen (var faktiskt gatunamnet där vi hade fjällstugan)
18. Bil: Lexus
19. Sång: Let me entertaion you
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Lagsport (haha kom verkligen inte på nåt annat)

Jag utmanar everybody.

New week.

En ny vecka är kommen. Sista lediga veckan innan jobbet börjar på måndag :o Konstigt dock att dom inte ringt än och meddelat vart jag ska gå osv som de skulle göra. Men de ringer väl! Annars blir det jobbigt.

Vad har jag gjort idag då? Ja, jag var dödstrött imorse när jag skulle upp eftersom jag knappt sov någonting inatt. Vaknade liksom var och varannan minut så jag hann aldrig komma in i djupsömnen förrns det var dags att kliva upp. Hua. Så det blev ingen promenad ner utan jag tog bussen för en gångs skull eftersom jag tänkte att jag då kunde gå hem :) Trallade på stan en sväng efter banken och köpte mig en chailatte. Träffade Lisa som jag promenerade halvvägs hem med (hon bor närmare stan). Sedan gick jag vidare och in på ica och köpte filmjölk, dilldipp och citroner. Hade frågat Lisa om tips om en bra sås man kunde äta till fisk och det vart helt underbart gott att blanda ihop det där och inte speciellt onyttigt heller ju! Så nu har jag paltkoma efter maten och funderar på att sova ett slag. Men då blir man ju pigg ikväll igen. Promenaden hem var jävlig! Mina skor var hala så jag tog ett steg fram och två bak hela tiden typ. Förbannad var jag när jag väl kommit hem.

Ikväll blir jag nog ensam för S ska sova hemma i skrängsta eftersom han ska ut och åka skoter imorgon. Kan ju vara skönt med lite egen tid också eller hur :)

Nu ska jag göra nån slags utmaning som jag hittade i nån blogg.


Åhh...

När ska jag bli trött då? Eller jag kanske egentligen är trött men känner inte för att gå och lägga mig. Men jag borde för jag ska upp relativt tidigt imorgon! Tidigt är det ju egentligen inte men nu när man sovit ut en massa dagar blir det tidigt att vara nere på baken kl 11. Tänkte även ta en promenad ner till stan och det tar ju en liten stund. Men skönt är det allt när man väl kommit iväg! Får se om det blir någon träning imorgon, promenaden är ju lite träning i sig.

Åh jag vill vara lika trött och sovsugen som jag var igår. Då riktigt njöt jag av att lägga mig under flufftäcket och breda ut mig. Sen ringde S telefon inatt och båda vaknade och när jag frågade vad klockan var så var den bara halv tre, då kändes det underbart att få vända sig om och sova vidare bra många timmar till.


Och vinnarna blev...

Såklart jag och ida! Haha, vi körde tjejerna mot killarna och det är faktiskt ingen ursäkt att ida faktiskt är badmintonspelare :p För killarna tog inga egna poäng utan fick bara när vi tabbade oss (läs: jag tabbade mig). Vi vann 2/2 ggr. Ja jag är stolt även fast ida skötte det mesta jobbet ;) Men jag var iaf duktigare än jag trodde. Och riktigt roligt var det! Ena armen är dock mörbultad nu. Vi kommer garanterat göra om det!

Sen jag kom hem så tog jag såklart den där efterlängtade duschen! Peelade hela kroppen så jag var riktigt fräsch när jag kom ut. Tog mig till och med tid att måla tånaglarna vilket aldrig händer. Känns ju rätt onödigt för dom visar man ju ändå aldrig på vintern. Fyfan vad jag längtar till sommaren! Åka båt och ligga på stranden och wakeboard och alla sena kvällar ute på fjärn' i båten :D Helt underbart! Meeeen det är ju en hel evighet kvar det.

Vad ska jag göra nu då? S sover han och jag är klarvaken. Inte allt för sällsynt!

Ciaos.





Badminton.

Söndagen vart inte riktigt som planerat. Träningen blev inte av för jag hade glömt att Natalie skulle till Edsbyn. Och det är så himla tråkigt att träna själv! Det går bra när det är lite folk :p Haha.

Jaja, var förbi pappa en sväng och hämtade lite papper som jag ska in på banken med imorgonbitti. Sen jag kom hem har jag bara ätit lite middag och sedan suttit och kollat på film. S kom för ett tag sen och frågade om jag skulle med och spela badminton. Först var jag inte så på eftersom tanken av att bara ligga nerkrypen kändes mer lockande. Men nu har jag ändrat mig och ska med... Anledningen till badminton är för att S bästa kompis flickvän spelar och undrade om vi ville hänga med och spela lite för rolighetens skull. Man är ju inget proffs direkt. Men roligt är det ju!

Jag längtar tills ikväll när jag kommer hem och får ta en lång och skön dusch! Det vore nåt nu det känner jag.

Ja men vi hörs då!

Lördagen.

Hoho.

Vad ska man säga om gårdagen? Var ju på middag hos min mor och Håkan och maten var gudomligt god som vanligt! Men när middagen var över velade jag om vad jag skulle hitta på? S skulle på någon fest och jag hade verkligen ingen lust att hänga med, samtidigt som jag inte kände för att sitta hemma och ha tråkigt heller. Snacka om ilandsproblem :p Det slutade iaf med att jag åkte hem och slog mig ner framför en skräckfilm i min ensamhet, inte så smart kanske. Sedan bara någon timme senare hör jag hur dörren låses upp och då kommer S hem :o Festen hade tydligen inte varit nå rolig...

Jag var så trött så jag gick å la mig nästan direkt, strax efter kom karln också och la sig och jag tror båda somnade på 2 röda. Och idag sov jag så länge så jag knappt vågar erkänna det. Hua! Ångrar mig nu för jag kommer vara seg hela dagen.

Hade helst av allt velat ligga hemma och mysa och se på film heeela dagen, men det går icke. Måste bort till pappa och hämta några papper och sedan har jag lovat Natalie att träna. Får hoppas jag blir lite piggare sen för just nu är jag döden själv.

Hörs senare.


Krogrunda.

Ja igår var det som sagt vinkväll för mig och Natalie! Vi hade riktigt trevligt enligt min mening. Satt här hemma vid köksbordet och pratade gamla minnen och vart nostalgiska.

Vi tog 23 bussen in till stan där vi gick runt på lite småpubbar (like in the old good days) Haha. Var förvånadsvärt mycket folk ute för att vara helg innan löning :o Smockat överallt.

Anledningen till att vi var ut var ju för att fira att vi båda fått nytt jobb. Återigen på samma ställe! Är det inte komiskt. Och därför beställde vi in en flaska mousserande vin som vi delade på. Det är ju inte direkt ofta man gör så på krogen men igår unnade vi oss det! :) Även om det kändes lite töntigt.

S åkte med nån till stan så jag fick skjuts hem och S blev kvar. Även om tanken var att han egentligen skulle sova i skrängsta över helgen ;p Haha, ja han var inte nykter han heller.

Imorse mådde jag som jag förtjänade och trodde aldrig jag skulle ta mig upp ur sängen och definitivt inte orka göra nåt med utseendet. Men när jag väl var uppe så tänkte jag att jag lika gärna kunde sminka mig och dona lite så nu är jag fräsch igen! Sällan det händer på mina bakisdagar. Då brukar jag bara sätta en knut på huvet och se allmänt tärd ut. Men nu är man ju nästan redo för en till krogrunda. Skämt åsido, ikväll blir det inte en droppe alkohol.

Ska snart skjutsa min mormor som ska till sjukhuset på någon rutinkoll och efter det åker jag bort till mamma och Håkan som bjuder på middag efter min beställning! Kycklinggratäng ;) Mums!

Ha en bra dag/kväll allesammans!

Banken.

Tjoho.

Idag är det fredag. Startade dagen med ett samtal till banken. Ska dit kl 14:30 idag och träffa nån som ska hjälpa mig att flytta över mina konton från SEB till Nordea. Så fram tills dess sitter jag bara här å gör nada...

Antar att det där inte tar speciellt lång tid så efter det tänkte jag fara och hälsa på sötmormor som jag inte varit hos på hur länge som helst. Har ju ändå ingenting för mig fram tills Natalie kommer hit, vilket inte blir förrns vid sju-åtta tiden ikväll.

Har ingenting å skriva egentligen. Så vi hörs!

Music.

Satt och lyssnade på Ziris blogg nyss där hon har spelat in ett par låtar i en hemmastudio (tror jag). Hon är verkligen svinduktig! Vi gick i samma klass på gymnasiet, självfallet var det estet musik.

Det jag ville komma fram till var iaf att jag saknar att sjunga så jävla mycket! Det händer ju aldrig nu för tiden. Förrutom med kören då men det är ju inte riktigt samma sak. Jag vill showa! Haha. Var ju ner till Gbg och min morbor för några år sen, tror bestämt jag var 16-17 år då och spelade in två låtar i en studio som hans kompis hade. Bara för kul liksom. Och ända sedan dess har det varit snack om att åka ner igen och spela in många fler låtar. Har det blivit av? - NEJ! Det surras om det var och varannan dag men det sker liksom aldrig. Så jävla sämst. Men det är ju å andra sidan inte bara att åka ner och spela in heller, man måste ha tid. En jävla massa tid. En låt tog över 8 timmar att göra klar sist... Men men, får hoppas att det verkligen sker snart bara!

Fick ju förfrågan om att börja sjunga i ett band också. Haha. Dom höll på med rockblues och det passar ju min röst perfekt. Trodde inte att karln skulle höra av sig för oftast är det mycket snack och lite verkstad men det gjorde han för ett par veckor sedan och frågade om jag fortfarande var intresserad. Så då skulle han komma fram till några reptider och sedan höra av sig igen. Får väl hoppas att han gör det då.

Jaja, som sagt. Jag tänkte bara meddela att jag vill sjunga.

Åre.

Tjena. När man säger att man ska sluta vara aktiv blir man mer aktiv. Tydligt det.

Imorse vaknade jag att telefonen ringde och det var pappa. Inte helt oväntat. Han ringer oftast på mornarna och sover jag brukar han bli lite sur och förklara för mig att jag inte kan sova bort halva dagarna. Och visst har han en poäng i det. För att undvika dessa konstateranden brukar jag strunta i att svara första gången, sedan harklar jag mig ett tag och ringer upp och säger att jag stod i duschen när han ringde. Smart va?

Nåväl. Kom upp i någorlunda tid åtminstonde och det tog inte lång tid förrns jag var ute heller. Tog mig ett promenad ner till stan och hem till Natalie med mp3n i högsta hugg. Har god lust att sjunga med i alla låtar högt och tydligt men brukar försöka undvika det då folk kanske börjar undra...

Inne hos Natalie möttes jag av en glad hund. Tog inte lång tid förrns jag var ute på nästa långpromenad heller med honom. Men det var bara skönt! Lite kallt var det allt men inte olidligt. Hos Natalie (eller ja, charlie) var jag kvar ända till kl 16 då S kom och hämtade upp mig.

Kvällen har jag spenderat med städning. Känns alltid skönt efteråt må jag säga. Tänkte att det ska se lite hemtrevligt ut här imorgon då Natalie och jag ska ha vinkväll like in the old good days. Det ser jag fram emot!

Nästa tisdag ska jag kolla på en lägenhet på köpmangatan. Är bekant med han som har den nu så jag ska bara dit och kika på den eftersom han ska flytta. Så bara för att jag ska kolla på den betyder det inte att jag ska flytta in eftersom det inte är han som bestämmer det. Skulle ju iaf vara drömläget att bo så pass centralt. Men men, ska inte drömma mig bort alldeles för mycket nu.

På torsdagen åker jag till Åre också, med familjen. Blir nog inte så mycket bräd/skidåkning för min del dock då jag inte har världens bästa knän nu för tiden. Men det kan väl vara skönt med lite omväxling antar jag.

Hörs å ses.

Hej hå, hej hå, vi till vår gruva gå'

Godkväll.

Blir ett inlägg idag trots allt, men förvänta er inget intressant (i vanlig ordning).

Vad har jag gjort utav dagen då? Sov ovanligt länge och fick grov ångest när jag tittade på klockan (den var12) och insåg att jag verkligen inte fick somna om. Så det var bara att pallra sig upp och kliva in i duschen och försöka sig på ett någorlunda vettigt utseende. Drack frukost samtidigt som jag sminkade mig, ett glas juice. For iväg och hämtade S och sedan hem igen där jag drog i mig lite lunch vilket var resterna ifrån gårdagens middag...

Sedan for jag iväg ner till stan för att sjunga med tjejerna, vilket jag inte gjort på över 2 månader pga mitt gamla bajsjobb med dom där bajstiderna. Moget ord. Det var roligt iaf även om vi inte sjöng allt för mycket! Vi ska iaf tydligen vara med på någon is-konsert i mars och sjunga disneylåtar, haha. En massa körer som ska vara med, bland annat sundsvallskören som var med i körslaget med Lagaylia. Kan bli roligt!

Efter kören var man göralös som vanligt. Jag och Johanna drog ner på stan och drack chai-latte, gudomligt god. Vi vart kvar där på barren (barista) i närmare 3 timmar tror jag. Satt och disskuterade livets goda och mindre goda ting. Kom även fram till att en resa skulle sitta fint! Alltifrån en kryssning till Talling, till en charter på gran can, eller varför inte en månad i Thailand? Ja, vi är öppna för förslag så att säga.

Imorgon ska jag ner till Natalies lägenhet och vara lite hundvakt åt Charlie the man. Man ställer väl upp för laget! En träning ska jag väl hinna med också. Eller så kan jag ta en promenad ner till Natalie med min mp3 som jag idag fyllde med en massa grymt bra musik. Det gör detsamma.

Det är skönt att vara ledig. Men mindre skönt att knappt nån annan är det! Man blir rastlös efter ett par dagar. Så ja, jag längtar till helgen! På fredag vankas det utgång och det händer ju inte allt för ofta these days.

Jag och Natalie innan den hysteriska Tallin-kryssningen för bra precis ett år sedan.




Blabla...

Hej på er.

Här är man som vanligti inte speciellt aktiv. Trots att jag är ledig, hm.

Igår ägnade jag dagen med min mamma. Vi tog en stadsrunda och käkade lunch. Därefter for vi hem till henne och håkan, fast håkan var inte hemma så det var bara vi 2. Mysigt att umgås verkligen! Inte så ofta det händer nu för tiden, tyvärr. S hämtade upp mig vid 21 och då var det bara till att krypa ner framför en film...

Idag då? Ja, jag och S for ner på coffee house och käkade en sallad och surrade med Ewe och Nadia litegranna. Därefter släppte han av mig på ego där jag tränade en liten stund.

S har gått och blivit en riktig hemmafru, eller ja, hemmaman. Imorse fick han städjävulen i sig och satt igång och diskade och rensade kylskåpet osv. Och idag när vi kom hem ställde han sig direkt framför spisen och lagade en gudomligt god köttfärsås som vi åt med spaghetti. Inte fy skam med en sån karl inte, eller hur? Hehe. Men det har väl blivit så av ren slump då han har varit hemma mycket när jag jobbade hela dagarna förrut. Han slutade ju betydligt tidigare än jag då. Sen när jag kom hem satte jag mig ofta framför datorn och jobbade därifrån... Men jag klagar inte!

Jag vill verkligen ha en egen lägenhet nu. Men jag är ju så kräsen! Och sen vill jag inte ta på mig något heller när man inte vet hur länge man har jobb heller. Det är ju bara 3 månaders vik till att börja med. Men fan alltså, jag vill verkligen! Har hittat en som jag spånar lite på faktiskt, men vi får se hur det blir!

Jag tror jag ska sluta blogga ett tag, åtminstonde tills man känner att man har något intressant att blogga om. Så bli inte brydd om det blir nåt uppehåll här.

Ciaos.

Kul grej.

Du och din partner

Vad heter ni?
Lina och Simon
Hur träffades ni? Genom gemensamma vänner :)
Hur länge har ni varit tillsammans? Jadu, bortsett ifrån ett litet uppbrott så är det väl ca 7 månader. Fast vi har varit lite fram och tillbaka i ca ett år innan också.
Är ni förlovade? Nix.
Bor ni ihop? Vi bodde ihop, flyttade isär och nu bor vi väl mer eller mindre ihop igen. Fast inte på papper då.
Har ni barn? Nej, inte än
Har båda körkort? Yes box
Isåfall, vem kör bäst? Jag är mer försiktig än Simon men i överlag kör han bäst.
Kommer du ihåg er första kyss? Det gör jag. Midsommarafton 07 :p
Vem sa "Jag älskar dig" först? Simon
Vem är äldst? Jag
Vilka stjärntecken är ni? Stenbock och lejon
Vem fyller först på året? Simon
Vem är längst? Simon, big time
Vem sjunger bäst? Det gör jag, haha
Håller ni i handen på stan? Vi går aldrig på stan men ibland så håller vi väl varandra i handen
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja
Vad har ni gemensamt? Oj... Vi uppskattar samma saker i livet så att säga. Men i övrigt är det nog inte så överdrivet mycket vi har gemensamt.
Blev du kär i första ögonkastet? Faktiskt inte, vart nog ingen av oss
Har ni någon speciell låt? RHCP - snow måste jag nog säga, bara för att den varit med i så många sammanhang å inte för att den är romantisk. Haha.
Har ni några "fri kort"? Haha, glöm det!
Har ni stora framtidsplaner? Ja hua ja!
Har ni gråtit i varandras armar? Tror faktiskt inte det, nej.
Har ni varit utomlands tillammans? Inte än
Vilket är ert bästa minne? Många. Men alla sommarnätter ute på fjärden i somras. Underbara!
Vem lagar bäst mat? Simon är väl mer för den biten måste jag säga.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ser på film bara.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jadå
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, inte speciellt.
Blir du lätt svartsjuk? Ja, tyvärr.
Brukar ni bråka? Näe, småtjaffs. Men det är ju bara nyttigt sägs det...
Ringer eller SMS:ar ni mest? Båda. Ringer fördetmesta.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Rumpan ;) Haha.
Vad använder ni för preventivmedel? Det ordnar jag.
Brukar nån av er prata i sömnen? Ja, simon ibland faktiskt.

Frierier och hela köret.

Hallå på er. Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Igår var det ju alla hjärtans dag å hela köret. Vad fick jag utav min man då? Ja, han gick ner på knä och friade samtidigt som whitney houstons i'll always love you spelades i bakrunden. Faktiskt, helt allvarligt. Fast om han var så seriös är ju en annan fråga, med tanke på att han inte hade någon ring och dessutom hade han ju några promille i blodet. Kan ju vara så. Men i övrigt var dagen bra! Värt att nämna är att jag fick en provisorisk "ring" som inte är en ring, utan en silverkedja med en bricka som det står Simon på. När jag påminde han imorse om hans fina frieri så var han snabb att svara att detdär giftermålet kommer ske om ca 5 år. Lika bra det kanske.

Vi käkade middag hos S med hela tjocka släkten hans för å fira hans lillebror som fyllde år förra veckan. Också fick vi alla en liten goodiebag utav S mamma eftersom det vara alla ♥ dag och i min låg ett jättefint silverhalsband också fick jag en liten bok med en massa kärlekscitat i. Jättegullig tanke.

När vi käkat kom Daniel och hans fästmö ut till skrängsta. Så vi satt ute i Simons lilla hus och drack lite vin och umgicks. Helt klart godkändt!

Skönt är det att slippa söndagsångesten idag (; Haha. Slippa tänka på att man ska till jobbet imorgon och allt detdär som hör till. Näe, det enda jag har på schemat är ett träningspass och eventuellt ett sjukhusbesök med S som har fått nå jocks i ögonen, beroende på om han är bättre imorn eller inte.

Nej, vi får höras en annan dag. Är rätt trött nu...

På björkön.

God kväll.

Nu sitter vi här på björkön. Har inte varit mycket på tapeten hitils. Vi har käkat wok och sett på tv. Jag har vart grymt sugen på coca cola och det har funnits flera liter som de andra suttit och gottat sig på men jag höll mig. Ska försöka å inte hålla på dricka och äta en massa onyttigt nu.

Bill mår gott på skinnpallen. Han var livrädd när jag släppte ner han på snön förrut, lillsnussen min. Hade han i knät hela vägen ut hit också i bilen, det gick så bra så. Inte ett ljud.

Fyfan vad snö det var när vi kom ut. Vi fick bokstavligt talat skotta oss in i huset.

Värmen står på ute i friggen så vi får hoppas det blir nå varmt. Har inte nån lust till å frysa inte. Vad ska man göra imorgon då? På självaste valentines day? Vi har inga som helst planer vi inte. Är ju inte så romantisk av mig jag heller... Eventuellt att vi besöker kvisselby imorgon och köper en flaska vin som vi kan dela på. Låter ju jävligt kärleksfullt eller hur?

Nu babblar jag på om en jävla massa skit bara. Vi hörs här i dagarna.

Fredag den 13e.

Sådär lär ett x antal bloggrubriker lyda denna dag, eller vad tror ni?

Ja, som sagt, fredag den 13e idag och änsålänge har jag inte råkat ut för någon otur. Peppar peppar. Jag som är olycksfågeln själv kan väl inte komma undan? Eller? Hm. Återstår att se.

Klockan är bara 11 men snart kommer S hem. Han slutar halv tolv tror jag. Också fick han ta min bil idag eftersom jag ändå inte behöver den. När han kmr hit så ska vi packa ihop och styra bilen ut mot björkön. Ska bli skönt. Hoppas bara att kissemissen tycker det ska bli lika skönt som vi. Ställde fram kattburen förut och då gav han den en blick med avsky...

Youghurten är slut så ingen frukost har jag. Jag brukar käka naturell youghurt som jag blandar i lite keso i, tillsammans med hallon. Inte helt fel och otroligt mättande. Men idag får jag stå över.

Ska börja packa lite lätt nu. Får se om vi hörs nåt mer i helgen, annars får ni ha det så bra!

In sleep he sang to me.

Godmorgon godmorgon.

Steg upp vid 10-tiden idag för Natalie ringde så vi surrade på lite och då var det lika bra att kliva upp när man ändå var vaken. Hon är också ledig idag pga listorna så vi ska iväg och träna vid 13-tiden. Skönt, för det lär inte vara så fullsmockat med folk där dåför de flesta jobbar ju.

Sedan ska jag hämta upp S vid 16 när han slutar också ska vi iväg och köpa nån telefon till han. Den han har nu är ifrån stenåldern. Han har en förmåga att förstöra sina nya mobiler så vi får väl se hur det går med denna :p

Usch jag känner mig fattigare än fattigast nu. Har levt på som jag vill sen senaste lönen så och nu börjar det svida. 2 veckor kvar till löning också :o Men det ska nog gå bra. Ska försöka att hålla fingrarna ifrån sparkontot bara :p Haha.

I helgen ska vi nog fara ut till björkön. Jag, S och min kissemiss. Tänkte att han kanske ville få se lite annan miljö än den här lägenheten och likaså jag. Hoppas det går bra bara, den lille sötnosen är ju inte van att få snö på tassarna.

Nu ska jag duscha håret för det är allt förrutom fräsch just nu. Förjävligt. Notera att det alltså är så ofräsch att jag inte ens kan visa mig på gymmet med det. Då är det illa. Nice information huh?

Hej på ett tag.

Vaken länge...

Ja inatt är jag vaken ovanligt länge minsann! Men det får jag för jag är fri som en fågel. Dvs ledig imorgon. Svårt att beskriva känslan faktiskt. Inte just utav att vara ledig, för det har jag ju ändå varit varje helg. Nej utan känslan av vetskapen att jag slipper ha ångest över att gå tillbaka till detdär jobbet mera.

Har nyss sett veckans avsnitt av andra avenyn. Tråkigt att dom bara har ett avsnitt i veckan numera. Det där är en såndär evighetsserie ni vet som våra bästa år, den kommer aldrig få ett slut. Nya intriger hela tiden. Men änsålänge har jag inte tröttnat!

Men på ögonen börjar jag tröttna nu så jag ska gå och lägga mig. Måste ändå upp i någorlunda tid imorgon så jag inte vänder på dygnet nu när jag är ledig.

Godnatt.

Det här med T9

Ja, när man ska skriva sms alltså. Ibland kan det ju bli helfel. Prova till exempel att skriva "Benke handla ludd på ica maxi" och se sen hur det blir utan att ändra orden. Det är ju faktiskt lite tragiskt kan man tycka. Men samtidigt lite småkul, att det kunde få ett sånt sammanhang.

Okej, det kanske var gammalt.

Release me.

Hallåja.

This is my last day here. Och det känns frickin' lovely. Skulle egentligen ha slutat imorgon men nu är det såhär¨att listorna är slut på tele2, så inget finns att ringa på. Då fick vi alternativt att antingen stanna hemma obetalt imorgon eller vara här och ringa på gamla listor, så mitt val var rätt enkelt. Jag får ju ändå ut mina semester dagar iom att jag slutar. På måndag ska det tydligen startas ett nytt projekt här med glocalnet. Och efter lunchen nu är det utbildning på det. Jag ska vara med ändå eftersom Natalie åker med mig idag och det vore dumt att lämna kvar henne utan skjuts :p Sen är det alltid bra med kunskaper.

Känns sjukt underbart att ha ca 3 veckors ledighet nu med gott samvete. Den tiden ska jag ta vara på! Se till att komma iväg å träna en hel del. Sen börjar jag på ett arbete jag förhoppningsvis kommer kunna trivas på! :)

Hörs senare.


YES!

För en timme sedan fick jag ett glädjebesked. Jag fick jobbet jag sökte!! :D Lycka säger jag bara. Känns så otroligt skönt. Men som vanligt blir jag nojjig och tror att dom ska ringa upp om en vecka och säga att dom ångrar sig :p men så får det inte bli! Nu ska jag vara positiv. Jag ska alltså börja jobba på telia sonera mobilitys kundtjänst. En bra mycket mer seriös arbetsplats än denna. Och det är det viktigaste. Med en trygg arbetsplats.

Var bara det jag vill säga. 2a mars börjar utbildningen så jag blir ledig ica 3 veckor nu innan iom att jag slutar här på torsdag.

Inte länge kvar nu.

Hej på er. Long time no see.

Nu är det inte många dagar kvar på mitt nuvarande arbete and i like it. 3 dagar närmare bestämt. Har fortfarande inte hört något mer ifrån det jobbet jag sökte och har varit på 3 intervjuer till. De ringde i fredags och frågade efter referenser och de skulle höra av sig nu i veckan. Jag sitter på helspänn hela dagarna. Så fort det ringer ett dolt nummer får jag hjärtklappning typ, haha.

Många frågar om det är så smart att sluta på jobbet jag har nu sålänge jag inte har fått något nytt. Och visst, det är väl inte så smart egentligen. Men så länge jag vet att jag klarar mig tillsvidare så känns det rätt lugnt. Jag får helt enkelt leva på besparingar tills något nytt dyker upp. Jag har gjort det förrut. Men saken är den att jag verkligen vantrivs där jag är nu så jag skulle inte kunna jobba kvar i vilket fall som helst... Tyvärr. Sen har jag ju mitt pappersjobb i företaget på sidan av och det är ju mer än ingenting iaf. Så så är det med den saken. Håller iaf tummarna för att jag får det jag nämnde tidigare i inlägget. Annars är det ju bara kämpa vidare helt enkelt. Synd att det är så dåliga tider nu bara. Många arbetslösa osv.

Nåväl. Hemma är jag nu och det njuter jag av. Får kalla kårar så fort jag anländer till jobbet nuförtiden. Hua, så ska det inte vara! Har aldrig varit så för mig tidigare heller, på tidigare jobb. När jag kom hem förut och skulle parkera bilen så parkerade jag fast(!) Körde för lång fram = in i en snödriva = fast med tanke på min låga bil. Inte okej. Så S fick komma ut och hjälpa mig komma loss och det tog sin tid men tillslut så :p Annars hade det blivit svårt att komma till jobbet imorgon.

Sen jag kom hem har jag hunnit käka en lättare middag, duschat, gjort i ordning matlåda tills imorgon samt läsit en massa bloggar. Haha. Har inte suttit vid datorn på en evighet, bortsett ifrån när jag är på jobbet. Så ikväll tog jag mig tiden eftersom S gick och la sig tidigt.

Helgen var lugn och ingen alkohol var inblandad vilket jag gillar. Ska fortsätta så nu ett tag framöver. Har insett att utgång på vintern suger. Verkligen.

Nä! Nu ska jag nog också knoppa ett slag. Är ju en dag imorgon också. Hm. Gruuuuuuvar mig för att åka till jobbet, but i have to!

Bonne nuit.


Det var det...

Hej på er.

Det gick förvånandsvärt bra hos tandläkaren. Tydligen hade jag redan sån där friskvårdsförsäkring så jag vart inge fattig. Undra vem som har betalat den åt mig isf? För inte är det jag. Måste vara pappa eftersom min adress är dit. Så det var ju skönt att slippa punga ut en massa rikstaler eftersom dom inte ens åtgärdade mitt problem. Inga hål hade jag iaf. Och det enda dom gjort med såret var att sticka in en massa saker i det så jag skrek av smärta. Sen tog dom nån spruta med koksalt och spruta in där men det hjälpte inte ett dugg, utan gjorde mest bara skitont. Sen tog hon in nån specialist och frågade om dom skulle dra ut visdomstanden som krånglar(!!) Som "tur" var sa han att vi skulle avvakta. Ja, det jag ska göra nu är att köpa nån bakteriedödande grej på apoteket och skölja munnen med. Hoppas verkligen det fungerar annars blir jag sur.

Är på jobbet nu och är astrött. Det är jobbigt att sluta så sent på fredagar som vi gör. Nämligen halv fem. Usch, 4 låååånga timmar kvar.


Dödliga karlar och tandläkare.

Godkväll.

Slutade jobbet tidigare idag eftersom det inte fanns några prospekt att ringa på! Får liksom 3-4000 poster varje måndag och hur fan tror dom det ska räcka? Det tog slut redan igårkväll det ska jag tala om. Så idag återaktiverade idioterna bortfalls-listorna som vi skulle sitta å sälja på. Dumma jävlar. Alla vart eld och lågor. Så jag och Natalie valde att åka hem obetalt istället för att sitta och inte göra någon som helst nytta alls. Det var okej. Om en vecka slutar jag där. Skit-tele2.

For hem till Natalie direkt efter worket och gick ut med charlie. Ett varv runt stan. Mina öron förfrös. Sedan gick vi på ego och nu har jag äntligen köpt årskortet. Det var väl på tiden det. Körde på ett tag där och sedan skulle vi avnjuta en bastustund men tro på fan att bastun var avstängd. Det var som en stor besvikelse ska jag tala om. Skönt att träna iaf.

När jag kom hem möttes jag av en halvdöd Simon. Ni vet ju hur karlar blir när dom är sjuka? :p Ja precis. Döende. Han muttrade på bara å jag drog iväg på ica och inhandlade lite middag för det fanns det inte gott om i kylskåpet. Orkade inte med nåt storslaget så potatisbullar var som hittat! Gott var det också och perfekt matlåda tills imorn.

S får sova ensam inatt och jag lägger mig i ett annat rum :p Jag vill inte bli ingnodd i sjukhet. Jag har ju nästan nyss legat i flunsan my self. Imorgonbitti ska jag på avrättning också. Dvs tandläkarn. Gruvar mig som fan. Jag har en sjuk tandläkarskräck alltså. Men detta måste åtgärdas innan såret i munnen utvecklas till infektion i hjärnan eller nåt. Men jag har en känsla av att dom bara kommer att söka efter en massa hål och sedan slänga en liten blick åt såret och sedan säga nåt i stil med "Sådär, 9 hål att borra nästa vecka. Det blir 946 kronor  denna gång och resterande tusenlappar tar vi när hålen är åtgärdade. Och köp med dig lite ipren på vägen så ska du nog se att smärtan går över." Positiva Lina. Men vem tycker egentligen att det är kul att gå till tandläkarn?

Ja, nu ska man väl ta och sova lite så man inte somnar i den elektriska stolen (tandläkarstolen). Fast å andra sidan kanske det vore det enda rätta? Lustgas vore nåt. Hatar nämligen den där sprutan dom ska trycka in i käften på en när man ska få bedövning. Jaja. Ska sluta tjata nu. Hej.

Sjukstugan.

Ja nu är man hemma i det sjuka hushållet. S har nämligen åkt på feber och är jättehängig och  jag kämpar på med ondheten i munnen. Och en sak till också. Helt otroligt. Förut började det klia i ögat men det gick inte att klia för det ömmade som fan. Vad fan nu då tyckte jag och gick och granskade ögonlocket i spegeln och vad ser jag?! Att ögonlocket är svullet och lite rött så nu är det väl nån sån där vagel eller vad dom kallas på G. Har aldrig haft nåt sånt förut men det passar väl på att komma en nu när man har ont i resten av ansiktet också. Idioti. Fan va irriterad jag blir. Självklart ska det klia satan också men det går ju inte att klia tillbaka. Gnällspiken har återigen talat.

S min prins hade ordnat med lampan på toaletten när jag kom hem och det var verkligen på tiden. Den jäveln har det varit fel på en längre tid nu. Och inte bara det att det varit så enkelt som att bara byta glödknopp utan hela elsystemet har tjorvat, men nu verkar det vara fixat! Underbart, man slipper sminka sig i mörkret. Sen hade han lagat mat också så jag fick äta när jag kom hem och dessutom räckte det till en matlåda imorgon. Sjukt uppskattat!

Packat träningsväskan har jag gjort också. För imorgon då jävlar ska jag komma iväg till ego. Med Natalie. Har ju ett presentkort som jag fick där eftersom jag ska köpa årskort. Så nu får det fan vara dags. Inga fler ursäkter. Haha.

Jaja. nu ska jag krypa ner här med sjuklingen min och sova. Godnatt!

Aktiv.

Hej igen.

Nu är jag minsann aktiv här. Men det lär dö av när helgen anländer. Då finns det ju så mycket andra trevliga saker att hitta på. Fast än så länge är det bara onsdag och 22 timmars jobb kvar innan det är helg. Crap.

Har ännu inte hört nåt ifrån arbetet jag sökt. Är nervös i magen.

I wanna go home and ligga framför tvn and mysa. That would be nice. Mer nice än att sitta här och få träsmak i arslet iaf. Eller tygsmak. Plast kanske. Skitsamma.

Emma Maria Strandh, din parvel! Vart håller du hus these days? Var ju ett tag sen man hörde från dig menar jag.

Äh, nu skiter jag i detta. Måste ta tag i min 7 minuters återstående rast.


Dentist.

God dag.

Vilken hemsk natt! Har vaknat en miljard gånger och nästan spytt av smärtan i tandköttet som jag berättade om igår. Jag var nästan nära på att åka upp på akuten och kräva extra starka smärtstillande :p Men jag gav fan. S var också nära på att skicka iväg mig för han såg väl hur jag led.

Trodde inte jag skulle orka leva morgonen ut men jag fick två ipren av Natalie som jag kastade i mig och nu har det lugnat ner sig lite. Ringde ju tandläkarjäveln så fort jag fick tag i numret och trots att jag berättade om mina problem så fick jag inte någon tid förrns på fredag :s Tack för två sömnlösa och plågsamma nätter till. haha. Hon tyckte nästan att jag fick skylla mig själv för att jag inte var på den tiden jag fick i september(!) Vad har det med detta att göra kan man ju undra... Det är ju en akut infektion eller inflammation eller vad det nu kallas. Nåväl. Så på fredag blir man ruinerad! Måste försöka få nya papper om den där frisktandvården om det är möjligt.

Intervjun imorse gick väl okej. Lite svårt att analysera sig själv sådära helt ärligt. Men men, nu är det bara att vänta på besked. Jag är nervös. Kommer bli jätteledsen om jag inte får det... Men livet går väl vidare i guess isåfall. Den 12e slutar jag iaf på dethär ångeststället så det vore great om man fick ett jobb snarast möjligt då.

Ja men vi hörs då.

Paaaaain!

Godafton på er.

Här sitter jag och har precis avslutat dagens arbete. Allt som allt har jag jobbat 12 timmar idag :p Först "vanliga" jobbet och direkt när jag kom hem så var det bara att sätta sig ner och jobba med lite bokföring osv. Nu har jag mailat iväg det sista så nu får jag sova strax. Tur det inte är speciellt påfrestande arbete för då hade man väl varit döden nu. Minns i somras när jag jobbade på drakbåtsfestivalen, då jobbade jag en dag från 09-02, alltså 17 timmar. Då stod man ju hela dagarna och serverade så då kunde man gnälla lite... Men det var iaf roligt och jag skulle lätt kunna göra om det! Dom där timmarna gick rätt fort ändå om man jämför med hur segt mina 9 timmars dagar är nuförtiden. Segjobb.

Men en bra nyhet är att jag gått vidare ytterligare ett steg på dethär jobbet jag sökte! Det var bannemig en jäkla procedur detta. Har ju varit på 2 intervjuer och idag ringde dom igen och sa att jag fick komma vidare till nästa steg. Så imorgon kl 11 ska vi träffas och få igenom nån slags personanalys eller vad det nu var. Fortsätt hålla tummarna (; Hehe! Skulle kännas lite halvjobbigt om man kommit så här pass långt och så sprack det. Men men, positiv ska jag vara nu!

I övrigt är väl allt bra. Har tappat bort mitt jävla bankomatkort så jag känner mig lite handikappad. Fast på ett sätt är det ju bra för man gör ju inte av med onödiga pengar. Så nu har jag fört över pengar på S konto så jag åtminstonde kan tanka ;p Haha... Och köpa det nödvändigaste. Ingen shopping alltså! Men det är lika bra för denna månad har jag unnat mig allt för mycket redan. Men det måste man ju också få göra ibland eller hur.

För att förklara rubrikens innehåll så är det så att jag har så grymt ont i min mun. Eller ja, i tandköttet. Fräscht va? Nej men det är så att den där förbannade visdomstanden skaver i tandköttet så jag har fått som ett jack och blivit alldeles uppsvullen :( Det gör ont som bara attan hela tiden! Kan knappt svälja utan att hela kinden och tungan ömmar så jag får knappt sova nåt heller. Gnällspiken. Men fyfan alltså, måste nog ta kontakt med tandläkare för det här håller inte.

Jaja långt inlägg här nu. Ska väl joina sömnen med S som ligger här bredvid och snarkar lite lätt.

Ciaos.

Btw, jag (eller S snarare) har satt upp min skärm till den stationära datorn på väggen till garderoben och kopplat in den i laptopen. Också har han kopplat in trådlösa tangentbordet och musen så jag sitter med det nu i sängen :p Skönt med en stor skärm och bra ljud för en gångs skull för det kopplade han också in. Den här skärmen har ju bara stått här ett bra tag nu eftersom det måste köpas nåt nytt grafikkort eller nåt till den stationära.

Jag lever.

Måste ju ta och uppdatera när mina vänner på annan ort ringer mina vänner på samma ort som jag och frågar om jag lever (; hehe. Annalena ringde nämligen till Natalies mobil förut och frågade efter mig. Det är att måna om sina vänner det! Jag har ju varken varit online på nätet eller haft telefonen på ljud de senaste dagarna så jag klandrar väl ingen för att dom undrar. Vet inte varför det blivit så men jag har väl helt enkelt bara inte tänk på det och haft annat för mig...

Sitter just nu på jobbet iaf. Slutar om 1,5 timme. Fick iväg en trippel förrut så jag sparade mina 5 minutare/order tills nyss. Så jag fick mig en halvtimmes rast. Skönt det.

Jaja, är väl dags att sätta igång igen då. Blöh.

RSS 2.0