Åre imorgon.

Hallå!

Har väl ingenting speciellt att skriva men känner mig skrivsugen iaf så ni får väl läsa om ni vill.

Sitter iaf och ser på lyxfällan just nu. Hatar egentligen att se tv-program för alla satans reklampauser men ibland har man inget bättre för sig. Följer ingen serie alls nu för tiden, ser sällan tv överhuvudtaget. Inte ens andra avenyn ser jag längre, det som jag följde slavisk förr i tiden. Hugaligen.

Är jäkligt trött känner jag. Ska bli skönt att somna tidigt ikväll. Har varit med MR (nytt smeknamn på hunken, inte som i mister och inte som i initialerna i hans namn utan mitt smeknamn på honom irl:s initaler, haha) sedan i söndags så nu blir första natten ensam på ett tag. Tråkigt men man kan ju inte alltid ha tur. Eller hur? Vi går normalt och lägger oss runt 12 men då ska det klias å kittlas så man somnar inte förrän 01 kanske och sen ska man upp vid 6-7 tiden. Så det blir inte så hemskt mycket sömn men jag klagar absolut inte. Sover som bäst när jag är med han ändåså. Men vi är ju roliga vi å när vi sover, sa väl det häromdagen. Men häromnatten donade på igen i sömnen. Han låg och drömde något och så råkade jag röra på mig vilket gör så att han skriker rakt ut eftersom han drömde en mardröm och förmodligen reagerade på att jag rörde mig. Jag har ett vagt minne av att han skriker, men jag hade iaf bara tittat på han med "vad fan håller du på med" - blicken och sedan bara vänt mig om varpå han brister ut i asgarv pga min reaktion. Konstigt att man minns vissa saker ändå när man sover.

Imorgon iaf så drar jag till Åre! Längtar som en idiot tills jag kliver ut från jobbet vid 17 och åker och plockar upp Emma och sen brassar vi direkt upp. Hatar att jag jobbar så sent men det är sånt man får ta. Lisa, Linda, Ida & Sara åkte upp redan imorse så dom är väl på fyllan nu skulle jag tippa på (; Fick ett SMS av Linda nyss "Du som jobbar på eniro, varför är det ingen choklad i amarula?" Fast eftersom det är 118800 som gör reklam för att ha svar på allt så har jag inget att säga där. Höhö. Anywho, det blir två fartfyllda dagar där uppe i Åre. Inga skidor eller brädor ska åkas utan det blir fest rakt igenom. Var längesedan jag hade en 2-dagars nu så vi får la se hur det går, haha. Låter som en gamtant.

Men nu till den stora nyheten: MIN LÄGENHET ÄR FÄRDIG!! Det trodde ni aldrig att jag skulle skriva va? Hahah. Inte jag heller faktiskt. Jag har dock inte flyttat in eftersom den vart klar idag, jag jobbade sent och sen var jag tvungen att fara hem och packa ihop och tvätta inför Åre. Men till veckan ska det städas, städas och åter städas så jag får flytta in. ÅH, jag älskart! Första natten blir som en pånyttfödelse för mig kan jag tro, haha. Löjlig jag låter men hade ni variit jag hade ni fattat varför!

Nej, nu ska jag fortsätta se lyxfällan sen däcka rakt av. Vi hörs nästa vecka!

Delad tur.

Halloj.

Måndagen är kommen och det känns! Är väldigt trött i mina ögon och i min kropp. Känns som jag bor på jobbet, haha :b Hinner knappt komma hem så ska jag dit igen, men det gör inget! På onsdag är jag ledig och även lördag och söndag. Och till helgen blir det ÅRE! Denna resa har varit planerad sedan före jul och nu är det bara några dagar kvar. Nackdelen är dock att jag jobbar så sent som till 17 på fredag och hade ingen möjlighet att byta så de andra tjejorna åker en dag tidigare. Jag och Emma kommer upp på fredagkväll :) Blir alltså en valborgsmässoafton i Åre! Looking forward to it.

Idag jobbar jag delad tur. Det trodde jag man bara gjorde inom sjukvården but hell no. Jobbade mellan 08:45 och 11:45 imorse och nu är jag ledig fram till 15:15 och jobbar då fram till 18:15. Haha. Känns lite onödigt men samtidigt jäkligt skönt att bara va ledig sådär mitt på dagen. Rakt av liksom.

Igår var jag up north och kollade när the hunk hade spelning. Eller ja, det var en gudtjänst med mycket musikaliska inslag. Jag kände mig dum som skulle dit all alone men mötte hans föräldrar utanför så det var perfa. Kände mig även riktigt dum som satt där på en gudtjänst jag som inte är speciellt religös. Fast det är väl inte hunken heller, men eftersom han pluggar musik så har dom mkt sånna spelningar. Men jag har ju sjungit mkt inom kyrkan jag själv också. Fint var det iaf! Gospel, i love.

Efter det var klart runt 19 for vi och pantade massa flaskor och burkar och slängde massa tidningar. Att panta är jag inte heller nåt big fan of men det måste ju göras. Haha. Fast egentligen när man tänker efter. Många skäms ju över att gå och panta för de känner sig fattiga, det har ju nån slags "fattighets-stämpel" över sig, även jag skäms. Men vad ska man göra då? Man förstår ju miljön när man slänger skiten i soporna. Ah, hua... Går att disskutera.

Vi for sedan å käkade och sedan hem och avnjöt ballar av stål. Hunken hade glömt nycklarna och porten hann låsas så vi fick stå ute ett tag och frysa ihjäl innan någon kom och öppnade också. Missade låset med 1 minut helt seriöst. Tror jag dog.

Vi slog återigen på en film som jag inte minns vad den hette som vi försökte se förra veckan, men även denna gång bangade vi ur efter halva och tyckte sängen såg mer inbjudande ut. Somnade som ett baaaaarn och båda vaknade imorse vid 4 och var yra i skallen. Vi pratar med varandra fast vi sover om helt olika saker. Skrattar åt varann osv. Normala människor. Man är ju liksom vid medvetande men man vet inte vad man pratar om. Roligt sånt där. Minns när jag sov hos Emma Strandh då jag var yngre, hon pratade alltid i sömnen och jag var asrädd varje gång :b Hahah. Man blir ju rädd när nån bara börjar prata rakt av när man halvsover.


Fan vad jag surrar skit nu. Ska åka in med ett täcke till mamma som ska vara snäll å tvätta åt mig :) Sedan tillbaka till worket. Ikväll blir det nog en tidig kväll eftersom jag är dödstrött.

ADJÖ.


Working girl.

Halloj!

Sitter på jobbet jag såhär på en lördagkväll medans ni andra förmodligen är ute och förlustar er :b Fast det gjorde jag igår och det fick kroppen bevittna idag. Fyfan. Sov hos Emmsan och hade väl kramkalas med toaletten ungefär halva natten. Jävligt otrevligt. Var tusen år sedan! Men antar att det är för att man inte är ute lika ofta nuförtiden som man åker på sånt där dåligt mående, haha.

Idag har jag och Emmsan bara legat i varsitt soffhörn och beställt mat från onlinepizza. Höjden av lathet! Maten avnjöt vi framför new moon som vi båda förövrigt redan sett.

Som sagt så jobbar jag men det är ganska så lugnt på luren. Inte som på vardagarna. Det enda folk vill ha är numret till taxi eller sjukhuset ungefär. Och sen ringer det några skojare såklart och vill ha reda på adressen till mekonomen i falun. Den ligger på ryckepungsvägen och det tycker alla är skitroligt. Eller dom tkr det är skitroligt att man säger det. "Haha" säger jag då. Ja humorn kan inte ligga på topp hos oss alla (; Och vill man höja telefonräkningen för en sån sak så fine. Sen tror även vissa att vi är taxibolag så jag har fått några som säger "Hej, jag vill ha en taxi till blabla..." Och sen när man säger att dom ringt till nrupplysningen så skäms dom och lägger på, haha.

Slutar iaf kl 01 inatt så det är inte så sent. Vart tillfrågad om att jobba till halv fyra men det var jag inte mentalt förberedd på så jag tackade nej. Sov inte så mkt natten som var som sagt så jag tror inte jag hade orkat. Men annars jobbar jag mer än gärna natt. Är mer nattmänniska än morgonmänniska so to say.

Det är lite tråkigt dock att jobba såhär på en lördagkväll eftersom det är så lite folk här. Lite ensam på något vis, hehe.

Nej nu ska jag försöka hitta på något annat mellan samtalen. Detta blogginlägg har tagit ungefär 20 min för det har ringt på bra nu bara för att jag skrev att det var lugnt.

Tjingeling!

Kort dag.

Halloj.

Klockan är inte ens 15 men det känns som det är sent på kvällen. Antaligen för att jag jobbade så kort dag idag. Jobbade bara mellan 07:30 och 11:45. Kan vara skönt med korta dagar ibland också så man inte lessnar.

Har bara varit hemma sedan jag slutade jobba. Finns ju ingenting att göra. Inte så roligt väder är det heller. Usch usch. Är en aning uttråkad vill jag meddela.

Ångrar stenhårt att jag tog på mig att jobba lördagkväll ;/ Har dykt upp andra saker som känns mer lockande. Men nu är det så och det är bara till att jobba. Går nog fort.

Det enda jag hör nu är gapet från måsjävlarna som flyttat tillbaka till sveariket.

Uppenbarligen har jag inget intressant att komma med så jag ger fan i detta. Hej.


just don't stand there and watch me fall.

Godkväll.

Idag har jag varit ledig vilket har varit skönt. Fast lugnt har jag inte direkt tagit det. Vaknade up north imorse och hann slappt slå upp mina gröna innan jag var tvungen att lämna den varma sängen med det varma sällskapet för att åka tillbaka till Sundsvall. Kändes lite tungt men saker måste bli gjorda!

Plockade upp mami och vi åkte till min lägenhet och röjde. ÄN är det inte klart men alldeles alldeles strax. Vi städade iaf så gott det gick, alla ytor och så. Det känns inte så roligt när man städar just nu för man vet att det blir lika skitigt igen när byggarbetarna kommer igen :/ Men det är lika bra att ta det lite i omgångar så inte slipdammet bestämmer sig för att flytta in i allt, dvs gro in. Det sista ska väl göras i början av nästa vecka(!) och jag och pappa ska försöka täcka alla eluttag själva. En fläktkåpa är det som fattas men det är så satans dyrt.

Har iaf tagit med mig och tvättat alla sängkläder och filtar och sådära. För vardagsrummet kan man ju nästan börja inreda. Sängen och soffan står där redan men snart kan man även bädda i sänkläder osv. Härligt. Längtar så sjukt mycket tills jag får sova där första natten efter renoveringen. Det kommer vara en frihetskänsla kan jag tro. Och man sover så gott där! Varm och skönt är det och allt är liksom mitt eget, man känner sig hemma. Såklart.

Efter städningen for jag och surrade med Lisa. Drack kaffe och åt en chokladmuffin. Mums. Sedan for jag iväg och skjutsade Emma :) Trevligt trevligt.

Igår var jag som sagt up north. Återigen orkade vi se cirka 15 minuter av filmen vi tagit oss tid att ladda ner. Men det är skönt att komma i säng i tid. Förr la vi oss alltid och somnade inte förrän 02 tiden om nätterna. Det är inte okej alltså. Inte på vardagar, hehe. Jag borde verkligen sova nu för jag ska upp kl 06 imorn ungefär :s Men jobbar kort dag så det är skönt.

Ångrar så bittert att jag tog på mig att jobba lördag 21-01. Visserligen är det bara 4 timmar men onödiga timmar. Tjänar inte så ofantligt många kronor ändå. Hade hellre umgåts med goda vänner än att svara i telefonen som jag ändå kommer ha gjort nu 6 dagar av 7. Men men, ska inte klaga. Är så glad att jag fått ett jobb! Och det bästa av allt är att mina söta fina emma saltin också fått jobb på eniro nu och börjar nästa måndag :D Underbarare kan det knappast bli.

Näe man ska väl ta och sova lite nu kanske. Kommer i vilket fall som helst vara döden imorgonbitti men några timmars sömn har jag hört ska vara bra. We hears.


Hard work work.

Hallelåja.

Hoppas allt är bra med er. Det är iaf bra med mig. Känns som jag bor på jobbet just för tillfället bara :b Inte för att jag jobbat mycket eller så men jag jobbade ju helgen sen jobbade jag kväll igår och ska vara på jobbet 09:15 imorgon igen, hinner knappt åka hem emellan, hehe! Men det går bra. Är ledig på onsdag och sen i helgen också, fast ansökte om att jobba natt på lördag, bara 4 timmar men det är ju bra med extrapengar då jag är timanställd. Har ändå inte planerat något i helgen.

Det går iaf bra med allt. Man kommer in i det mer och mer men dagarna blir långa då arbetsuppgifterna är demsamma.

"SJ:s bokningsnummer sa du? ja, då har vi ett växelnummer här då på 0771-757575, hehe, jajamen tre st sjuttiofemmor. Vill du ha numret på ett SMS så du har det kvar? Ja, då är sms:et på väg här då, vill du att jag kopplar in dig där också? Då fixar vi det, ha det så bra! Tack så mycket, heeeej!"

Ja, givetvis frågar dom inte bara efter SJ:s nummer men det är en återkommande fråga om man säger så. Men som sagt, allt går bra och jag lär mig mer och mer och det går snabbare och snabbare. Dem ända gångerna man får grov ångest och börjar svettas är när folk behöver vägbeskrivningar och knappt vet själv vart dom är och så ska man försöka avläsa en karta och fort ska det gå. Hujeda mig, men man lär sig väl det också med tiden.

Anywho. Slutade så sent som 23 igårkväll och då brassade jag up north för lite gott sällskap och det var det värt. Vi försökte se på tv men det var bara skit så båda var nog överens om att det vore trevligare att lägga sig under täcket och klia varandra tills sömnen slog. Detta enligt rutin, hehe. Alltid ska det klias/kittlas. Är ju så mysigt. Tog inte lång tid innan man snarkade kan jag nog säga. Att han var tvungen att kliva upp alldeles för tidigt imorse var mindre kul men det är sånt man får ta. Är det inte den ena, så är det den andra. Jag började inte förrän 13 idag så jag fick sovmorgon. Tog det lugnt imorse och köpte med mig lunch som jag hann äta på jobbet innan arbetspasset började. Älskar när man slipper stressa på morgonen!

Imorgon är det dagspass på schemat igen. börjar 09:15 och slutar runt 17 nångång. Så måste nog nanna nu så man orkar upp imorgon. Efter jobbet far jag up north igen så någon dator lär jag inte sitta vid. Hörs på onsdag då kanske! Tjingeling.




Sacrifice me.

Hej på er, mitt i natten.

Bloggandet har återigen legat på hyllan. Älskar att inleda inläggen med huruvida jag bloggar eller ej.

Just nu sitter jag och kollar i kors pga trötthet. Varför jag inte sover har jag också alltid undrat. Speciellt med tanke på att jag varit igång sedan kl 07 imorse ;s Såhär på en lördag och allt. Det är nämligen jobbhelg för min del. Men imorgon börjar jag inte förrän 14:30 så idag är det tillåtet att nattsudda.

Det gick bra att sjunga/spela på begravningen igår iaf. Höll känslolivet i styr. Hehe, har en förmåga att inte kunna göra det nämligen på sånna "tillställningar" så jag är förvånad. Efteråt vart det trerätters på svartviks herrgård. Smakligt.

Efteråt var man så utmattad pga alla nerver som fick slappna av. Så det fick bli filmkväll tillsammans med gott sällskap. Vem det var kan ni nog räkna ut. Jag valde dock att avstå film nr 2 och tvinga mig själv till sömn. Men istället kan man säga att jag lyssnade på film nr 2 samtidigt som jag försökte sova. Så några många timmars sömn inatt vart det då inte men är ni förvånade?

Jobb som sagt idag. mellan 08-16:30. Sista utbildningsdagen och allt har gått galant. Att teamchefen skulle medlyssna var sista punkten på utbildningskortet och han tyckte att både jag & emelie (den andra tjejen med samma mentor som jag) var superduktiga. Det hejar vi för. Speciellt med tanke på att en utbildningsdag har gått bort för mig också iom gårdagen. Imorgon är alltså den första officiella dagen i så kallat skarpt läge. Passet går av stapeln 14:30 som sagt och avslutas inte tidigare än 22:45.


Ikväll har jag umgåts med käraste Emma och Linda. Jag & Emma satt i hamnen ett bra tag i bilen och surrade på innan vi for till Linda och drack kaffe. Ja, på en lördagkväll! Har ni hört på värre. Har inte varit ut sedan skärtorsdagen ("oj va länge!"). Minns fortfarande den groteska bakfyllan från långfredagen och den avskräckte mig nog för att vara nykter åtminstonde ett halvår framöver. Men så vet vi ju alla att det inte kmr bli.


Nu ska jag blunda lite och mjukas med den lilla röda. Dvs katten, som ligger här bredvid och är trött med sina små kissemissögon. Jag bara älskart.


Du ger mig magsår.

Godafton.

Dagarna är sig lika nu för tiden. Om jag gillar det vet jag inte. Nog för att jag saknat rutiner när jag varit utan jobb och jag är glad att jag nu fått in lite av dem iaf. Men just nu är det bara, upp, jobba, åka hem, sova. Umgås knappt med någon. Var dock förbi Natalie med en daimstrut idag eftersom hon är hemma och är sjuker. Tänkte surra ett tag med henne men det vart inte långvarit för jag var tvungen att åka iväg och kika i min lägenhet medans pappa var i stan (nyckeln är utlånad till snickare).

Blir nog bättre då jag flyttat hem med att hinna umgås med folk. Då är jag ju ändå i stan liksom :) Onödigt att fara och flänga fram och tillbaka, dyrt om inte annat. Lägenheten då, MUMS. Detta eviga tjat tänker ni. Men NU är det såhäääääär nära inflytt. Kaklet i köket är uppsatt och det vart vrålsnyggt. Listerna är uppsatta i princip överallt. Diskhon och spishällen är också på plats (givetvis ugn och diskmaskin också, men det gjordes förra veckan). Det som fattas är en fläktkåpa och att "täcka" eluttagen och sen kommer rörmokaren nu i slutet på veckan och fixar vattnet i köket. WOHO. Iofs är inte garderobsdörrarna målade men det kan jag fixa själv på någon dag. Ska dit nu i helgen på mina lediga timmar, jobbar i helgen, och städa och röja så gott det går. Det jag gruvar mig för är all uppackning av porslin osv. Allt måste ju diskas så det är tur jag numera har diskmaskin, hehe. Sen ska ju all textil tvättas också, men det går ju fort jämfört med hur lång tid den här renoveringen har tagit.

Anyway. Jobbet då. Idag började jag prata med kunderna, åh vad nervöst det var! Min mentor satt dock bredvid och sökte fram det kunderna ville ha reda på medans jag höll dialogen. Det är så svårt för det ska gå så snabbt som möjligt och samtidigt som man söker ska man föra en dialog med kunden utan att vara tyst en sekund typ :b Imorgon ska jag "göra allt" i kundsamtal, dvs både söka och prata, vilket är de arbetsuppgifterna jag kmr ha i fortsättningen. Väldigt nervöst men det måste ju göras. Missar ju en dag iom begravningen på fredag så det gäller att hålla igång nu. Både jag och den andra tjejen jag utbildas med ligger dock före i tidsschemat så det ska nog gå fint :)

Imorgon börjar jag 07:45 och slutar 16:30 och det blir ju som en fredag för mig som är ledig tors och fre. Skönt. Ska se om jag ev. åker up north och repar inför fredagen annars blir det på torsdag han kommer ner. Fick precis reda på att det inte finns någon mikrofon i kyrkan vilket gjorde mig mer nervig. Sjöng utan mick senast och det är inte roligt kan jag säga. Man är inte stark i rösten på begravningar och utan mick måste man vara mer stark än nånsin, så typiskt. Aja, bara härda och försöka göra det bästa man kan.

Nu vart det ett sånt där långt ointressant inlägg men det får ni stå ut med. HÖRS.

Eniro 118 118, Lina

Hej hej.

3e jobbdagen är nu avklarad. Än så länge känns allt bra. Har ju fortfarande utbildning men imorgon ska jag börja svara för första gången, nervöst! Har varit väldigt intensivt att lära sig på så kort tid eftersom det är mkt som ska in. Men det är bra övningar och så iaf. Men det är väl så att man lär sig mest när det är på riktigt så att säga. Jobbar nu tisdag & onsdag, sen är jag ledig torsdag och fredag. Eller på fredagen tog jag som sagt ledigt pga begravningen. Sen jobbar jag lördag & söndag också. På söndag är första "riktiga" arbetsdagen i skarpt läge. Det ska nog gå bra!

Slutade vid 19 idag och sen dess har jag bara varit hemma som vanligt. Kvällarna går så jäkla fort så jag hinner inte med mig. Känner liksom inte att det är värt att hitta på något när man slutar den tiden och efter man käkat middag och så. Då är det ju nästan snart sovtajm.

Sitter just nu och fryser ihjäl iaf. Är så otroligt kallt här nere in the basement! Gillart inte. Tänker inte tjata om hur mycket jag läntar hem till mitt för det har ni hört ett antal ggr.

Sitter och tittar på svenska hollywood fruar och just nu är det Maria Montazami som visas, älskarna. Hon är ju bara för mysig...

Hörs.


There will be an answer.

Toodels.

Nu är jag här igen, dock ska jag försöka att inte snacka i gåtor denna gång.

Helgen har passerat igen och den har varit jävligt passiv. I fredags efter jobbet var jag otroligt döende med tanke på att uppstigning skedde kl 04:30 på morgonen efter cirka 2 timmars sömn. Men pappi hade iaf planer på att vi skulle ut till IKEA och köpa en diskho till mitt kök, and so we did.

Han hade dessutom pratat med en som jobbar för Sibax om ett eventuellt bilköp för min del. Personen som sålde bilen hade köpt den för ca 1 månad sen direkt ifrån verkstaden men nu efter en separation bestämt sig för att sälja den. Så på väg ut till birsta for vi förbi honom och jag fick provköra den, och det var kärlek vid första ögonkastet. Så nu är jag bilägare till en renault megane av årsmodell 2010. Ja, varför ska jag ha en så pass ny bil undrar många, men som jag svarar till alla så var det aldrig någon tanke på att köpa bil överhuvudtaget nu, men detta förmånliga förslag dök upp och jag tog det. Självklart är bilen på avbetalning så jag cashade inte ut en massa tusenlappar rakt av. Känner jag sen att jag inte har råd eller om jag blir utan jobb är det inte mer än att sälja den.

Anywho. Efter IKEA-besöket for vi (jag, pappa & bror) ut till farmor och farfar och surrade lite och visade bilen. Sedan vart det statoil för godisköp och filmhyrning. Dock stannade jag inte kvar hemma och såg den utan jag for iväg till Emma och umgicks med henne :) Ytterst trevligt var det. Hon är bra underbar den människan!

Igår, lördag. Ja, vad fan gjorde jag då? Jo just ja. Jag for och hämtade upp min mammi och vi for till min lägenhet där vi hjälptes åt att städa vardagsrummet och badrummet. Det krävs väl ett antal städnignar till där pga allt slipdamm som samlas! Tror jag moppade golvet tusen ggr men dammet vägrade liksom försvinna. Jag vill flytta in NU! Men kakelsättarn kommer imorgon iaf och hyvar upp kaklet i köket. Rörmockarn kunde dock inte komma förrän i slutet av veckan :/ Och jag jobbar nästa helg så jag kommer inte hinna flytta och dona då. Blir aldrig klart detdär känns det som...


På kvällen igår for jag up north och umgicks med hunken. Vi lagade lite mat och myste på framför två filmer. Var så otroligt trött så jag höll på somna hela tiden men idag sov vi ut båda två!

Nu är jag alone igen men nu väntas 3 arbetsdagar innan 2 dagars ledighet. Eller en av dagarna är det dags för begravningen jag ska sjunga och som hunken ska kompa. Längar inte direkt.

Nu måste jag ta mig en dusch så det blir gjort. Vägrar duscha på morgonen eftersom man oftast förfryser då. Ciaos.


Tack.

Tack Emma Saltin för att du tog dig tid ikväll och för att du förstår när jag inte riktigt vet hur jag ska förklara. Ibland behövs inget gensvar, utan bara ett öra.

Skulle kunna grubbla hela natten men inatt tror jag att jag lyckas somna. Av ren utmattning.

Låt det vara.

Ingen sömn inatt heller. Förstår inte varför, sov inget natten innan heller.

Det finns ingen som ska tala om för mig hur jag ska må eller hur jag ska beté mig. Vad jag ska göra och inte göra. Man kan ge råd och komma med förslag men aldrig dömma någon. För det är omöjligt att som utomstående försöka sätta sig in i en annan människas känsloliv/tankar. Man kan relatera till sig själv och något man själv varit med om, men vi är alla olika. Vissa är starka och kan hantera saker och ting på ett sätt, medans andra är lite svagare. Om man inte ens själv vet eller kan sätta fingret på exakt hur man mår, kan inte heller någon annan göra det. Man har all rätt att komma med åsikter men tänk på hur den som får höra det kommer att hantera det.

Jag är ingen ängel, verkligen inte. Jag har gjort och gör misstag jag också. Och jag vet att det tyvärr kan påverka folk negativt, men det är inte med avsikt. För när man är så pass vilse i sig själv som jag kan känna att jag är just nu är det svårt att tänka klart. Det är ingen ursäkt, nej, men ibland måste man ha lite förståelse. Inte bara för mig, även för andra givetvis.

Människor är inte alltid i sina rätta jag och det måste man acceptera. Förhoppningsvis är det bara en fas man går igenom och som förr eller senare tar slut. Självklart kan man inte behandla folk hur man vill och sedan skylla på fasen, men som jag sa tidigare måste man alltid tänka steget längre innan man bestämmer sig för hur man ska ta det och hantera det.

En sak som vi, åtminstonde många av oss, måste lära oss är att det är OKEJ att må dåligt ibland. Det kommer alltid finnas dom som har det värre, men just för dig kanske du är med om det värsta tänkbara du kan vara med om i just ditt liv. Då kan inte du förneka det bara för att det finns andra som också har det dåligt. Det finns som sagt alltid dom som har det värre, även för dom som har det värst. Förstår ni poängen? Och alla medmänniskor måste också a c c e p t e r a att kompisen/släktingen/bekanten faktiskt inte mår så bra, istället för att tycka att personen i fråga är patetisk.

Jag vet egentligen inte vad jag vill komma fram till här. Men jag känner att jag inte riktigt når ut till de jag behöver nå ut till och bloggen är ett bra verktyg att avreagera sig på.

Oh baby love, early in the morning.

God afton mina kära människorrrr.

Usch, vilken natt jag hade! Sov knappt ett dugg. Var så orolig i kroppen så jag fick ingen ro. Katten var nämligen spårlöst borta igårkväll och han är aldrig ute på nätterna och speciellt inte här i bredsand eftersom han inte är van området (ja, kalla mig löjlig då!). Iaf så var jag ju ändå tvungen tillslut att släcka ner men jag fick som sagt ingen ro. Imorse när jag skulle åka till jobbet berättade pappa att larmet i garaget hade gått 3 ggr inatt, vem tror ni hade slaggat där? Jo, kissen såklart. Hahah. Tur iaf att han är tillbaka nu.


Dagen har iaf gått bra. Har mest bara gjort övningar och sånt man gör i början för att lära sig. Hade även glömt att ta med mig matlåda och hann inte iväg och köpa nå på lunchen heller så gissa om jag var svimfärdig vid femtiden när dagen började lida mot sitt slut. Som tur var så var middagen serverad när jag klev innanför dörrarna hemma. U-bart.

Sen jag kom hem har jag ej gjort mycket. Som sagt ätit, slappat och duschat. Borde sova nu jag eftersom klockan ringer 04:30 imorgonbitti ;s Olagligt tidigt. Inga mjukstarter här inte! Hehe. Borde fan få OB tillägg för det är då ingen bekväm arbetstid att börja och dessutom försöka lära sig nåt. Men det ska la gå ann. Skönt att sluta tidigt om inte annat! Och sen är det ju fredag.

Blir förmodligen bara lugnt i helgen eftersom plånboken inte är så tjock nu. Sen så börjar det ju bli jävligt klart i lägenheten nu så jag ska dit och röja undan och städa, för till veckan sätts dom sista plattorna in. Någon får gärna sponsra mig med några tusenlappar så jag kan köpa lite ny inredning, bra tack :)

Hej.

Let it be.

Oh jisses! Vart ska man börja? Som vanligt när jag uppdaterar blir det hur långt inlägg som helst eftersom jag uppdaterar så sällan. Tänker inte lova att det blir bättring, för vem fan bryr sig egentligen?

Påskhelgen. På fredagen var jag mäkta bakis minns jag. Fyfan för hur jag mådde då. Ringde Hunken och bönade och bad om att han skulle komma och ta hand om mig, haha. Jag kände mig som världens minsta människa när jag låg här i sängen och skakade bort gårdagens fylla. Sjukt egentligen hur man kan må av alkohol. Iaf så kom han till mig och då mådde jag gott :b Var även på påsklunch innan hos pappas ex-sambo och det var jobbigt vill jag lova er med det mående jag låg inne med. FYFAN. Var också till lägenheten och lyfte in ett halv kök. ÖRSCH! Men fint blir det!

På kvällen den fredagen åkte jag och Hunken in till stan och spelade spel med ett gäng människor :) Riktigt trevligt var det och alla var lika tärda som jag. Sedan vart det filmtittning allihopa i en och samma soffa, mysigt.

På lördagen hade jag blivit lite människa åtminstonde men hade tidigt bestämt mig för att vara tvärnykter. Droppade av Hunken hos hans killkompisar innan jag begav mig till mina tjejer hos Lisa. Jag höll det där om att vara nykter men följde ändå med flickorna ut på lokal. Trevligt som vanligt att umgås med dem även om det är roligare att inte vara nykter när alla andra inte är det. For hem efter krogstägning och precis när jag lagt mig och slumrat till ringer Hunken och vill sova med mig och jag säger såklart inte nej, så han kom hit :)

På söndagen då. Hm. Åkte till Lisa där brudarna hade lucköppning eftersom jag hade glömt min sminkväska där. Satt där och surrade lite med dem innan jag och Hunken åkte långt ut i Timråskogarna för påskmiddag hos hans föräldrar och ett helt gäng med släktingar. Hunkens mor vart överlycklig att ha någon att dricka vin med så jag svek inte. Det vart dock bara två glas. Man blir tydligen väldigt sömnig ute på landet. Det vart iaf så att vi stannade kvar där över natten. Jävulskt mysigt var det måste jag säga. Vart kvar ett bra tag på måndagen också, satt och spelade och sjöng (repade) inför begravningen. Ytterst mysigt.

Jaha, och de två senaste dagarna då? Ja, jag har mest varit hemma bara. Hunken också. Tagit det lugnt inför jobbstart som sker imorgon :) Ser fram emot att få in lite rutiner. Men mest av allt ser jag såklart fram emot att snart få flytta HEM. Men allting drar ju ut på tiden så jävulskt mycket... :/ Börjar bli tröttsamt.

Inatt blir jag ensam igen för Hunken är ute på galejj. Who can blame him. Trött är jag inte så det blir ett mysterium på hur jag ska somna...

Here i am.

Hej på er.

6 dagar sedan uppdatering, har haft fullt upp! Återkommer kanske ikväll med lite tur.

Silvershampooo.

Tja.

Gjorde en till slingning igår men det vart värdelöst. Gult vill jag nog säga. Var fan bättre innan. Så så fort jag slog upp mina gröna imorse skyndade jag in till stan där jag köpte silvershampoo som jag nu sitter med i skallen. Hoppas på mirakel! Sen var jag och solade en gång till, var och solade igår också. Hela jag gör en makeover, HAHA.

Igår var vi och hämtade alla vitvaror till mitt nya kök :D Allt i rostfritt och jag älskat! Pappa är just nu och hämtar bänkskivan som är en blank svart. Mums. Nu är det inte aaaalls långt kvar tills den är klar.

Pappi skulle egentligen åka bort som sagt under påsken men han ställde in. Hade sett fram emot lite ensamtid i huset men brorsan är borta iaf så det blir inte så mkt ansvar :b haha. Snäll syster. Nej men jag älskar han men ibland kan det vara skönt att fara bort, om inte för hans del :) Och pappis.

Ikväll ska jag och hunken öva begravningslåtar som vi ska köra om 2 veckor ungefär. Vi har skitsvårt att bestämma oss för några låtar för det finns så många att välja mellan. Men himlen är oskyldigt blå & Till en ängel står långt upp på listan. Åhh, jag gruvar mig.

Igår var jag på introduktionsmötet också på nya jobbet. Det gick bra och jag tror jag kommer stormtrivas! En bra sak är att vi får träna helt gratis på friskis & svettis eftersom det ligger vägg i vägg ;b kung det.

nej nu ska jag skölja ur den blåa sörjan i håret innan håret blir blått.

Tjing!


RSS 2.0