Delad tur.

Halloj.

Måndagen är kommen och det känns! Är väldigt trött i mina ögon och i min kropp. Känns som jag bor på jobbet, haha :b Hinner knappt komma hem så ska jag dit igen, men det gör inget! På onsdag är jag ledig och även lördag och söndag. Och till helgen blir det ÅRE! Denna resa har varit planerad sedan före jul och nu är det bara några dagar kvar. Nackdelen är dock att jag jobbar så sent som till 17 på fredag och hade ingen möjlighet att byta så de andra tjejorna åker en dag tidigare. Jag och Emma kommer upp på fredagkväll :) Blir alltså en valborgsmässoafton i Åre! Looking forward to it.

Idag jobbar jag delad tur. Det trodde jag man bara gjorde inom sjukvården but hell no. Jobbade mellan 08:45 och 11:45 imorse och nu är jag ledig fram till 15:15 och jobbar då fram till 18:15. Haha. Känns lite onödigt men samtidigt jäkligt skönt att bara va ledig sådär mitt på dagen. Rakt av liksom.

Igår var jag up north och kollade när the hunk hade spelning. Eller ja, det var en gudtjänst med mycket musikaliska inslag. Jag kände mig dum som skulle dit all alone men mötte hans föräldrar utanför så det var perfa. Kände mig även riktigt dum som satt där på en gudtjänst jag som inte är speciellt religös. Fast det är väl inte hunken heller, men eftersom han pluggar musik så har dom mkt sånna spelningar. Men jag har ju sjungit mkt inom kyrkan jag själv också. Fint var det iaf! Gospel, i love.

Efter det var klart runt 19 for vi och pantade massa flaskor och burkar och slängde massa tidningar. Att panta är jag inte heller nåt big fan of men det måste ju göras. Haha. Fast egentligen när man tänker efter. Många skäms ju över att gå och panta för de känner sig fattiga, det har ju nån slags "fattighets-stämpel" över sig, även jag skäms. Men vad ska man göra då? Man förstår ju miljön när man slänger skiten i soporna. Ah, hua... Går att disskutera.

Vi for sedan å käkade och sedan hem och avnjöt ballar av stål. Hunken hade glömt nycklarna och porten hann låsas så vi fick stå ute ett tag och frysa ihjäl innan någon kom och öppnade också. Missade låset med 1 minut helt seriöst. Tror jag dog.

Vi slog återigen på en film som jag inte minns vad den hette som vi försökte se förra veckan, men även denna gång bangade vi ur efter halva och tyckte sängen såg mer inbjudande ut. Somnade som ett baaaaarn och båda vaknade imorse vid 4 och var yra i skallen. Vi pratar med varandra fast vi sover om helt olika saker. Skrattar åt varann osv. Normala människor. Man är ju liksom vid medvetande men man vet inte vad man pratar om. Roligt sånt där. Minns när jag sov hos Emma Strandh då jag var yngre, hon pratade alltid i sömnen och jag var asrädd varje gång :b Hahah. Man blir ju rädd när nån bara börjar prata rakt av när man halvsover.


Fan vad jag surrar skit nu. Ska åka in med ett täcke till mamma som ska vara snäll å tvätta åt mig :) Sedan tillbaka till worket. Ikväll blir det nog en tidig kväll eftersom jag är dödstrött.

ADJÖ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0