over & out.

Jag kmr sluta blogga. Jag känner att jag inte har något speciellt att dela med mig av än så länge. Denna blogg kommer att finnas kvar pga minnen, men jag kommer eventuellt att lösenordsskydda den inom en snar framtid. Vi får se.

Tack och hej!

oh holy night.

man kan ju lyssna på julmusik och försöka få upp julkänslan en liten aning iaf.

ska snart iväg till håkan & mamma, samt louise. där ska jag fixa i ordning mig för ikväll vankas det tydligen utgång. men jag tar bilen. jag har försökt kommit på nåt bra med att faktiskt ta ett glas vin, nåt positivt liksom. och det ska väl isåfall vara den sociala biten. alltså när de andra beställer in en öl och blir glad i hågen medans en annan beställer in en cola. colan tar liksom slut fortfare. men det var det ända jag kom på faktiskt. resten överväger. jag menar jag kan gå ut, träffa folk, dansa & ha roligt (okej, jag blir liiiite feg när jag är nykter men ändå), sen är det så enkelt att jag bara hoppar in i bilen och åker hem och vaknar upp pigg imorgon. alltså, vad är INTE bra med det liksom?

jag klankar absolut inte ner på er som ska dricka. nej nej. jag tycker också om att festa till det men just nu har jag kommit in en period då jag lessnat på det. fast jag är absolut sugen på att ta ett glas vin för att det är gott och socialt. men ett glas vin är liksom onödigt, då kan man inte köra sen och det blir oftast så att man dricker mer. och framför allt gör av med pengar! jag har inte råd med det nu. dessutom har ju mina vänner det bra som får gratis skjuts hem och slipper betala taxi (; winwin situation liksom. MEN som sagt, jag säger aldrig, aldrig.

anyways, nu ska jag packa ihop och fara iväg :) ha en trevlig kväll med er!

jul, jul, strålande jul... eller?

jag vet faktiskt inte vad jag tycker om julen längre. förrut älskade man ju julen, iaf när man var liten. men i år är nog faktiskt ett år då jag verkligen inte alls ser fram emot jul. sorgligt men sant. den är mest bara ångestframkallande tycker jag.

nä, jag vet inte alls jag.

nyktert.

hello!

nu var det ett tag sen. but as you know, har jag inte mycket intressant att tillägga om min vardag.

jag kan dra de senaste dagarna bara för att. eller ja igår. då jag kom underfund med att det fan är roligt att gå ut nykter. det var klubbkväll på makeup store och jag var där. dock drack jag bara alkoholfritt för jag hade bilen. men när några brudar vart sugna på att gå ut efteråt och ta en öl så tänkte jag att jag skulle hänga med fast nykter då, som sagt.

vi var faktiskt lite överallt och det var ovanligt mycket folk ute för att bara vara torsdag. men jag antar att det beror pga löningsvecka. kvällen avslutades iaf på aveny där det var danstorsdag (; jag dansade dock inget, eftersom jag inte kan mäta mig med vattenflaska-och-gympaskors-proffsen som är där och dansar. men jag hade trevligt ändå med mitt vattenglas. ja jag övergick fron cocacola till vatten på småtimmarna, haha. när det stängde vid 02:30 skjutsade jag hem brudarna och sedan for jag hem och sov.

jag ska fan fortsätta gå ut nykter. ibland. blir förmodligen utgång imorgon eftersom sandra håller på att tjata ihjäl sig men eftersom jag måste tänka på ekonomin blir det nog nyktert. undra hur många gånger jag har nämnt ordet nykter i detta inlägg.

anyways. jag sitter borta hos mamma & håkan just nu tillsammans med dom och håkans dotter louise. vi ska ut å käka 3-rätters på tandoori. jag är hungrig som en häst så jag längtarrrr!

 

hejs.


vågat.

afton!

är hos mammi nu jag. vi ska se idol och mysa bara. är grymt sugen på att gå ut men det blir nog imorgon. har inte varit ut på 2-3 veckor? haha, storslaget. ja faktiskt för mig, som brukade vara ute minst en gång varje helg. men man lessnar. man lessnar på att se samma trynen vecka efter vecka, man lessnar på att vakna upp varje lördag/söndag med en betongkeps vilket gör så att man bara blir sängliggandes hela dagen. hur roligt är det liksom? samtidigt så vill man ju ut och träffa människor now and then, även om man känner igen alla.

anywho. idag var jag och kapade barret. och då menar jag bokstavligt talat kapade. har nog aldrig haft en sån vågad frisyr, förrutom den gången jag var hårmodell för kate. fast då var iofs inte frisyren "vågad" utan jag vågade klippa mig kortkortkort. då var det minsann kort i nacken. ha. denna gång har jag jättejättekort på sidan framför örat, sen är resten av håret relativt lagom längd. lite lite (gillar att upprepa ord) kortare än innan pga jag var tvungen att ta bort de slitna topparna. ovant som tusan är det men jag har fått höra att jag passar i det! svårt att förklara frippan men ni kanske ser mig i svängarna någon dag om ni har tur...

näääni folk. nu ska jag väl ta å socialisera mig litegranna så det blir nån ordning. vill ni ha fylleskjuts ikväll kan ni ringa mig, jag är nog i farten.

hejdoe.


kvällen.

hello.

nu är jag back home igen. sweet. var skönt att simma men ovanligt jobbigt idag ;s armen gick det bra med också men efteråt började det värka som satan, strålade nästan upp i huvudet men nu har det lugnat sig igen. är fortfarande grymt öm så jag får nog inte sova på vänster sida inatt heller :( haha.

vi for som vanligt (som jag skrev igår?) till jennie efter swimmingen. idag bjöd hon på falafel och ris, det var svajningt gott! vegetarisk falafel eftersom både jennie och lisa är vegetarianer. jag börjar vänja mig (; haha, äter ju middag hos lisa ofta jag. men som sagt, det var gott. till efterätt bjöd hon på kladdkaka och grädde! mums.

jag borde sova nu för jag ska upp och dra ett varv runt sidsjön imorgonbitti kl 08. jag kommer vara mer död än levande när klockan ringer. och klockan 12:45 ska jag iväg å klippa barret! det är på tiden att det får sig en omgång. har en frisyr i huvet som jag spånat på men feg är jag ju.

amen vi hörs kanske imorgon.


pain in the arm.

tjo.

har knappt sovit något inatt för armsaten började göra svin(haha)ont inatt. kunde absolut inte ligga på den sidan. det känns som jag har ett stort fett blåmärke som arm. men det går nog över snart. ska ju iväg å simma ikväll så vi får väl se hur det går, ska nog inte vara några större problem hoppas jag.

ska börja pack my stuff och sedan åka ner till lisa och käka youghurt och bananaas. haha. har inte orkat göra någon lunch idag å nånting måste man ju äta innan man ska swimma.

hejdoe.

svin-sil.

godafton! eller god natt kanske man ska säga. ja, men ni förstår väl att jag är vaken nu.

idag var jag och tog svin-silen (läs: vaccinations-sprutan) i bergsåker. hade först inte tänkt ta den för jag var livrädd för biverkningar men jag lyckades övertalas av diverse människor i min omgivning. kan ju iofs vara bra att jag tog den om inte minst för mig själv, men jag har ju många vänner som har barn eller ska få snart.

sprutan kändes ju inte och inte förrns ikväll började armen bli öm. men det är ju vanligt. hoppas det är bättre imorn bara för då ska jag simma som varje torsdag ;p min & lisas nya rutin. efter det ska vi till jennie och äta middag. mycket trevligt tycker jag!

nu ska jag nog försöka knoppa ett slag iaf.


celebration poker facedown.

drar väl till med ett vanligt inlägg också då.

var hos lisa förrut jag å spelade poker. var lite skeptisk först om jag skulle vara med eftersom det var ca tusen år sen jag spelade kort och allra minst poker. men jag for dit anyways och det ångrar jag inte. det var riktigt roligt! och trots min brist på kunskap så var det jag & ida som duellerade sist. men hon körde all in och tog segern, god damn! hehe. därefter satt vi och surrade allihopa om diverse pinsamma händelser mm. angående rubriken, det var idas påhitt, alltså celebration poker facedown. det hon menade var celeberty poker countdown(?) som det heter irl. haha, så de bestämde (innan jag kom in i bilden) att de skulle kalla pokerkvällarna för det.

hemma är jag nu och pigg är jag i vanlig jävla kukordning. ursäkta franskan. imorgon ska jag upp tidigt så det kmr bli tufft :p det är i nuläget 6 timmar tills jag ska upp men innan jag har somnat är det väl bara 3 kvar. helveti. men hitler (läs: lisa dahström) blir nog dissapointed på mig om jag skippar springet round the lake. men det blir å andra sidan jag med!

resten av dagen ska jag ägna åt att skriva fakturor och sådan roligt. iofs inte kanske resten av hela dagen men timmarna efter iaf. ska även hinna träffa mammi en svängom och sedan på kvällen vet jag icke vad som är på tapeten? jag vill göra någonting roligt känner jag. men vem har råd? och vem har tid? och vem har lust? heuheu...

jag måste klippa mitt hår också. nu när jag ändå är igång med å surra kan jag ju fortsätta med relevant information. ja, klippa håret sa jag. it looks like a mess now! har ingen som helst frisyr överhuvudtaget å sliter är det. jag vill ha en rolig frippadur! har en i huvudet men så brukar det aldrig bli. sen det här med färgen... ja det är för mig ett evigt bekymmer. blond, brunett, blond, brunett, blond, brunett, så ser det ut för mig! kan aldrig bestämma mig. men ska nog försöka hålla mig kvar till brunettheten ett tag till. om man ska se det från den skonsamma sidan!

näe, nu har jag nog inget mer på lilla hjärtat. undra vad jag ska sysselsätta mig med nu då..?


long time ago!

klockan är mitt i natten, men eftersom jag är pigg som en lärka så bjur jag på en lista. det var längesen nu! ;b

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? ja, jag har abonnemang med fastpris men vet inte hur många minuter jag har kvar! är nog många det.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? maybe, maybe not.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? lisa, linda & ida när vi spelade p-p-p-oker.
4. Hur lång är du? 164 cm cirkus.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? hm! bra fråga. minns inte vilken det var! eller jo jag såg ronja rövardotter på kanal + igår om det gills. dock ej hela.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "vad kul. nej inte mycket, ska väl gå o sova snart. vad har du gjort idag då?"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa! man får svar snabbare då om man har någon fråga.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? they have never been married,men ja de är separerade.
9. När såg du senast din mamma? jag träffade henne idag!
10. Icke godkänt i något ämne? ja i historia, ljudteknik & musik för dans & teater (hatkurs).
11. Mvg i något? ja,det hade jag. engelska också var det nåt mer men jag minns inte vad! :o kollade betygen häromdagen ju.
12. När vaknade du idag? först 07:55 men sedan somnade jag om och sov alldeles för länge, arbetslöshetssyndrom kallas det.
13. Vilken är din favoritplats? thailand.
14. Vilken plats föredrar du minst? sundsvall, just nu.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? jag önskar jag visste, men jag har absolut inte en blekaste aning.
16. Hur stor är din säng? 120 cm.
17. Vad sover du i? olika. mest t-shirt & undies.
18. Hur många kuddar har du i sängen? 6 st...
19. Var har du bott/bor? bara i sundsvall, men på många olika platser.
20. Tycker du om kinamat? love it.
21. Tycker du om kaffe? i do.
22. Vad dricker du helst till frukost? färskpressad apelsinjuice.
23. Kan du spela poker? jag spelade poker idag!
24.. Vill du ha barn? självklart.
25. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nej, ingen.
26. Kan du några andra språk än svenska? english.
27. Har du någonsin åkt ambulans? haha ja, det kan man säga.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet är ju bäst,men det finns så mycket läskiga djur där, men jag föredrar nog det trots allt.
29. Vad spenderar du helst pengar på? onödiga saker.
30. Äger du dyrbara smycken? ett par st iaf.
31. Kan du rulla med tungan? que?
32. Vem är den roligaste människan du känner? min mamma & annalena.
33. Vad har du för ringsignal? sony ericssons vanliga som resten av befolkningen.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja, det har jag nog.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? har nog fan ingenting rött i närheten.
36. Kan du byta olja på bilen? jadå!
37. Vilken var den senaste boken du läste? aldrig fucka upp.
38. Dansar du i bilen? ja, när jag är med emma.
39. När gick du i kyrkan senast? jadu, när kan det ha varit. måste ha varit när jag var med kören nångång!
40. Hur många hål har du? ?
41 piercing? har haft i tungan, naveln, läppen, bröstet, en smiley, men alla förrutom naveln är borta!
42. Har du någon tatuering? nej, men ska skaffa.
43. Har du provat droger? aldrig i helvete och kommer inte göra det heller.
44. Röka eller snusa? jag snusar.
45. Har du pojkvän/flickvän? flera stycken.
46. Vad är ditt mobil nummer? ett nummer.
47. Vad ska du göra ikväll? det undrar jag med,med tanke på att kl snart är halv två på natten.
48. Har du några syskon? ett stycke halvbror.


thoughts.

sitter och funderar jag, men det är väl inte så ovanligt. jag saknar gymnasietiden. jag och natalie (som var min vapendragare under hela skoltiden) kom inte direkt överens med många i vår klass och vi hyste irritation 95 % av alla skoldagar. vi var väl inte heller direkt älskade av alla. det är skillnad på människor när man går estet, så är det. men samtidigt finns det ju såklart dagar man minns. tvåan, var helt klart bäst. det var mycket som hände då.

nu babblar jag med all säkerhet i nattmössan men så får vara. ibland blir jag så nostalgisk!

absolut ingenting är sig likt.


frethag.

shulu.

hemma är jag. trött är jag. uttråkad är jag. som vanligt med andra ord. ahh, jag blir crazy!!

har iaf spenderat största tiden av dagen med ems. vi har käkat god mat och hallonpaj. slog på stort vi, precis som förra fredagen, eller om det var fredagen innan ;o minns ej, jag är dagvild.

sov enbart 3 h inatt, därav min trötthet. sen var jag uppe och skjutsade broderjord till skolan och sedan var jag ute å sprang med lisa. sen var det ju som ingen idé att lägga sig och knoppa när jag var hemma igen, för då hade jag sovit bort resten av dagen vilket inte är så bra.

intressant inlägg.

om min kamera hade varit kompis med mig hade min blogg kanske blivit roligare. frågan är bara om jag hade orkat tagit mig tid att lägga in bilderna. å andra sidan har jag inget bättre för mig.

imorgon ska jag på barnkalas hos william som fyller 3 jordsnurr.

näe ni gott folk.
ni som är ute & festar - ta't lugnt och ta en resorb. morgondagens ågren är inte så mycket att göra åt (om man nu har någon, men det är ett relativt vanligt symptom dagen efter).
ni som gör som jag, är hemma & har tråkigt - gå o lägg er, för det ska jag göra nu.

buenas noches.

you are my sweetest downfall.

hej, nu är jag tillbaka för en stund. har lite svårt att lägga ner helt och hållet. fast det är ju så, antingen ska man uppdatera dagligen eller aldrig. blir liksom inte intressant annars.

jag måste säga att fyfan vad det tär att vara arbetslös. helt sinnessjuk. det är inte skönt för fem jävla öre. förstår inte mig på folk som självmant väljer att bara gå hemma. för det finns ju faktiskt dom som gör det. jag menar, det finns absolut ingenting att göra? man kan inte umgås med någon för alla jobbar. man kan inte hitta på saker, för i princip allt kostar pengar, och man är definitivt inte rik som arbetslös. jag söker jobb som en jubelidiot men eftersom det knappt existerar några jobb är det svårt att få napp. SJ-jobbet fick jag inte heller, dom hade ringt mina referenser så man fick ju upp hoppet lite, but no. jävla skit.

om 3 veckor ska jag flytta ut till pappa, fast bara i 2 veckor. min lägenhet ska nämligen HELrenoveras. från kök till garderob. det kommer bli grymme snyggt här men frågan är ju hur länge man kan bo kvar, som arbetslös menar jag. it sucks.

anyway. ska snart bort till mamma och bli bjuden på middag. ja man får ju passa på (som arbetslös)!

nej, jag är inte bitter.


less...

börjar bli less på att blogga, därav min frånvaro.

känns som om man skriver helt värdelösa saker som egentligen ingen tycker är kul att läsa.

i'll let you know when i'm back.

speedo.

ja hejsan.

klockan är verkligen mitt i natten. jag är inte ett dugg trött! less jag blir. jag som hade blivit så duktig med dygnsrytmen förra och förrförra veckan. igår (måndag) vart det ingen promenad pga vissa omständigheter och dag (tisdag, ja klockan är efter 00 men jag säger ändå så) så vart det ingen pga min jävla omvridda och vrickade dygnsrytm. men imorgon MÅSTE jag kliva upp. jag kommer vara fullständigt döende hela dagen och längta som ett as tills jag får gå och sova. jag gruvar mig men det måste ske.

det ända vettiga jag lyckats åstadkomma idag är en städning av bilen invändigt. det behövdes verkligen.

my life be like.

hejsan.

helgen är över. den vart inte riktigt som planerat. det hände en tråkig sak under lördagskvällen men huvudsaken är att allt blir bra iaf ♥

just nu håller jag på att laga some food. lax, som vanligt. jag skulle kunna leva på det. nackdelen är att det tar ett halvår att göra i ordning det och det gillar inte jag när jag är vrålhungrig.

blev ingen promenad imorse, men ska bort till lisa sen och då ska vi promma en sväng. sedan ska vi dricka thé och umgås :)

har inte så mycket på hjärtat så jag avrundar här.

RSS 2.0