vågat.

afton!

är hos mammi nu jag. vi ska se idol och mysa bara. är grymt sugen på att gå ut men det blir nog imorgon. har inte varit ut på 2-3 veckor? haha, storslaget. ja faktiskt för mig, som brukade vara ute minst en gång varje helg. men man lessnar. man lessnar på att se samma trynen vecka efter vecka, man lessnar på att vakna upp varje lördag/söndag med en betongkeps vilket gör så att man bara blir sängliggandes hela dagen. hur roligt är det liksom? samtidigt så vill man ju ut och träffa människor now and then, även om man känner igen alla.

anywho. idag var jag och kapade barret. och då menar jag bokstavligt talat kapade. har nog aldrig haft en sån vågad frisyr, förrutom den gången jag var hårmodell för kate. fast då var iofs inte frisyren "vågad" utan jag vågade klippa mig kortkortkort. då var det minsann kort i nacken. ha. denna gång har jag jättejättekort på sidan framför örat, sen är resten av håret relativt lagom längd. lite lite (gillar att upprepa ord) kortare än innan pga jag var tvungen att ta bort de slitna topparna. ovant som tusan är det men jag har fått höra att jag passar i det! svårt att förklara frippan men ni kanske ser mig i svängarna någon dag om ni har tur...

näääni folk. nu ska jag väl ta å socialisera mig litegranna så det blir nån ordning. vill ni ha fylleskjuts ikväll kan ni ringa mig, jag är nog i farten.

hejdoe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0