Inredning och rosé

Japp ni hörde rätt. Jag har alltså inte spenderat denna vackra dag på någon strand, utan i min lägenhet. Jag kände mig så illa tvungen då jag har skjutit upp på det för länge. Jag har nämligen grovstädat och inrett med lite nya saker jag var å köpte igår. Vart riktigt nice faktiskt men orkar inte lägga upp någon bild som vanligt... En annan dag.

Nu ska man släpa sig in i duschen och sedan spilla upp ett glas rosé som en annan tönt. Men sommarvärmen är ju underbar och gatufesten är igång.

Vi hörs på söndag, eventuellt.

Inte jetlaggad iaf.


Blev ingen öl på staden tonight. Natalie var på middag och den blev utdragen and so blev min hjärna av tröttheten. I min värld är klockan typ tjugo över 5 på morgonen just nu. Fast den är ju tjugo över 12 egentligen. Men det går ju ändå inte ihop sig att jag är vaken nu. Övertrött antar jag. Ska sova alldeles strax.

Har suttit och kikat lite på hemsidor på prylar till hemmet. Hittar fan ingenting. Sämst.

Näe hörrni, nu ska man nog ta å dra igen sina gröna för lite god natts sömn i en SÄNG. Den 10 timmars flighten jag var med om inatt var då inte på business-class iaf. Och icke att förglömma att vi även hamnade i mitten i mitten ni vet. I planet alltså. Så jag kunde då inte ens luta mig emot ett fönster. Medans aset som satt i raden bredvid hade två jävla säten att breda ut sig över när en annan satt där å kämpade mellan två personer för att få lite sömn. Jag var gråtfärdig but i made it! Haha. Man får ju se det från den ljusa sidan det var ju värt det.

Godnatt gott folk.

Sawadekah

Som dom säger i thailand 24/7.

Är hemma nu iaf. No good men ändå känns det skönt på något vis. Vi förflyttade oss ifrån Bangkok till Pattaya på måndagen vilket vi gjorde rätt i. Var lite mer liv och rörelse där och för att inte tala om hotellet vi bodde på. Kanoners!

Solen dök upp i pattaya också, for real. Kan inte påstå att jag blivit speciellt brun eftersom jag knappt orkade spendera mer än en timme i solen om dagen :p haha. Var så otroligt varmt. 44 grader var det en dag och då var man lite halvdöd. Det låg mellan 35-40 varje dag. Och det blir ju inte direkt svalare på nätterna. Tacka vet jag air condition!

Vi var nere på stranden en dag. Jag å pappa skulle gå ner i havet och "svalka" oss. Men det ska jag säga er, gott folk, att jag brände fan fötterna och benen när jag klev ner i vattnet. Det var varmare än badkarsvatten och jag skojar inte! Så det blev ingen svalkning då inte. Men men, inte klagade man!

Är verkligen dödsjävlatrött nu. Reste ifrån thailand 00:30 thailänsk tid (ca 19:30 svensk tid) igårkväll. 10 och en halvtimmes resa till Danmark och Kastrups flygplats där det var två timmars väntan på flyget vidare till Sverige. Därefter en bilresa från Sthlm till Sundsvall. Var i Sundsvall runt 15-tiden idag.

Borde egentligen bara gå o lägga mig och sova gärnet men eftersom det är så underbart fint väder här hemma så ska jag ner på staden och ta en öl med Natalie och surra lite. Blir nog inget storslaget men man ska aldrig säga aldrig. Lär somna totalt jävla ovaggad inatt kan jag säga.

Imorn har jag en tripp ut till ikea inplanerad då jag behöver köpa diverse saker till lägenheten som jag inte förmått mig själv att köpa tidigare. Men fick så pass bra lön den här månaden så nu ska här unnas. Men känner jag mig rätt lär jag väl skjuta på det med så det blir av till jul eller nåt...

Vi hörs av.




Bangkok.

Efter en lång och kämpig flygresa landade vi äntligen i Bangkok. Hettan var olidlig närmare bestämt 34 grader men jag klagade inte en halv sekund ens!

Sitter i vårat otroligt stora rum nu med utsikt över halva bangkok (måste få skryta lite). Dricker Singha = thailänsk öl som är satans god. Klockan är ca 21 här nu så vi ska snart sova så vi orkar ta reda på dagarna.

Dagen har spenderats vid poolen såklart. Var växlande molnighet men inte mycket sol men det är bara skönt! Värmen är ju enorm ändå.

Har varit och fixat mina naglar. Thailänskan som skulle göra dom kollade konstig innan hon sa "very short, ha?". Ja nog fan är dom korta som den nagelbitare man är. Gjorde dock ingen nagelförlägning för jag vet att jag skulle klara det en halv dag innan jag slet loss dom. Hon fräschade upp dom och lade på lite nagellack bara så nu lever dom.

Eventuellt åker vi över till Pattaya på måndag men det återstår att se. Då blir det shopping! Har redan blivit totally inlove med en massa skor dom har här.

Nu ska jag umgås med papi litegranna oså hörs vi kanske mer under veckan!

the land of thai.

... som annalena sa om thailand.

ja, imorgon mina vänner bär det av. har inte det där "pirret" i magen som man brukar ha innan man ska ut och resa. beror nog på att det vart med så kort varsel så man knappt har hunnit tänka att man faktiskt ska åka. men jo, det ska jag minsann.

så tråkigt bara att det verkar vara kasst väder. men jag får se det som en avkopplingsvecka med lite kvalitétstid för min faderkaka som jag knappast umgås med ofta.

jag hade ju planerat att köpa med mig massa billig alkohol hem och ha under gatufesten/sommarn. men den tanken fick jag radera när jag insåg att man bara får ta med sig typ 1 liter sprit eller 2 liter starkvin eller vad det nu var pga landet ligger utanför eu. dumb ass man är! äh, det har väl ingen dött av...

pengarna från intersport som dom hade snott kom tillbaka på kontot idag. ett stort plus för det. så efter jobbet vart det en snabbsväng på stan för att impulshandla diverse nödvändiga saker inför resan. typ en bikini som kanske inte ens kommer till användning! :(

jaja, är heeeelt slut nu så jag ska sova. förmodligen hörs vi inte förrns jag återkommer till sverige. have it sålänge.

No stress.

Jag brukar alltid lyssna på den där låten "no stress" på morgonen innan jobbet. Inte egentligen för att stressa av eller så utan mer för att jag gillar låten så förbannat mycket.

För att komma till saken så kan jag meddela att denna dag har enbart bestått av stress. Orkar inte gå in på allt men jag kan säga att jag somnar nog gott inatt! Vill inte ens tänka på morgondagen som kommer innebära dubbelt så mycket stress som den här dagen.

Jobba. Hämta passet på lunchen. Hinna äta lunch. Jobba. Hämta min resväska i mitt gamla hem. Packa. STÄDA. Tvätta. Äta middag. Hinna ut på helvetets intersport i birsta som drog 2000 kr för mycket av mitt konto när jag handlade skor åt bror (jävligt irriterande!!). Äta middag. Sova?

Jag får självklart tänka positivt. Lite mer en en veckas avkoppling väntar i Thailand om ca 2 dygn. Dessvärre ser inte väderprognosen där borta så bra ut, så jag tar tillbaka detdär om att komma hem brun och fin till gatufesten.

Puhh. Nu ska jag sova.

tusen saker.

jag har en förmåga att alltid försöka göra tusen saker samtidigt. städa, laga mat, springa mellan lägenheten och tvättstugan, äta maten, betala räkningar, diska efter matlagningen, se på tv, duscha, prata i telefonen, blogga och ja you name it! varför inte börja planera saker och ting istället för att göra exakt allt samtidigt? helst inom loppet av en timme också.

hujeda mig.

jobbhelgen är avklarad och nu väntar bara 3 dagars jobb innan jag åker till thailand och lapar sol för att sedan komma hem brun och fin till en fartfylld gatufest-vecka. hoppas att vädret håller i sig den veckan bara då blir jag nöjd.

nu är det dags att gå till tvättstugan. igen.

spruta.

hej hå.

idag har det varit en mindre bra dag. har nämligen varit helt matt och dålig. har känt ett bra tag att en förkylning har legat och spökat och idag visade sig spöket minsann. har legat på soffan och sovit exakt hela dagen. dock var jag tvungen att tvinga mig upp för att åka ner till specialistläkarhuset idag för att ta sprutan inför thailand. det var hårt men behövligt.

jobbar helgen och jag ska banne mig upp till jobbet imorgon, vare sig jag är död eller levande. jag får sån grym ångest av att vara hemma. ser dock inte fram emot att jobba denna helg men snart är det semester.

anywho, nu ska jag knoppa. igen.

inför thailandet.

frustration var då fan bara förnamnet!

tur jag har nästa torsdag att länga till = thailand. synd bara att jag inte äger så mycket som halv bikini ens en gång. och inte tänker jag chansa på att hitta någon där bort för sanna mina ord, det har jag försökt med förrut och då har jag tvingats gått med en gammal avlagd bikini resten av semestern. så det litar jag inte på. blir väl till å dra en snabbis på staden här i dagarna för alla mina pengar som jag har. inte.

sprutor måste jag ta också. för jag tänker INTE få gulsot eller vad det nu kan vara man får. tog en sist men tog inte någon ny inom ett år som man skulle göra, smart arsle som jag är. inte trodde jag att jag skulle besöka thailand igen inte. men se så fel jag hade. blir till att försöka ordna det på torsdag som är den enda lediga dagen innan avresan den 18e.

passet är kirrat och jag såg självklart ut som en fånge på det. mitt gamla pass såg jag ut att vara 25 år på. ja man är ju inte känd för att vara någon fotomodell inte.

nej men vi hörs väl av.







pappsen!

grattis på födelsedagen världens bästa papi :)

om jag ser fram emot det?

om jag ser fram emot att jobba mån, tis, ons, fre,  lör, sön, mån, tis, ons? nej. däremot ser jag fram emot att när jag har jobbat dessa dagar så har jag semester i två ljuvliga veckor. och det ryktas om en thailandresa den 18e. en kort sådan på bara en vecka. en vecka i bangkok med pool på taket och stora billiga shoppingcentrum.

som sagt, det ryktas om det. därefter en ljuvlig vecka i sverige, sundsvall. åka båt osv. oh i like it. alot.

trött är jag och det är inte nådigt. trots att jag sov bort halva dagen idag. det var det fan värt. skulle nog kunna sova ett dygn om jag fick just nu. trött_tjej_88.

godnatt snyggingar.

Surprise

Aloha. Här är jag det var på tiden va?

Helgen i stockholm vart helt fucking amazing vilket jag anade. Vart väl inte riiiiiktigt som planerat men underbart var det! Fredagen ägnades åt jobb innan jag mötte mamma och håkan för en öl på en uteservering innan tågets avgång. På tåget fortsattes det med lite vindrickning innan jag landade i hufvudstaden av sveariket där a-l mötte upp mig.

Lördagen ägnades åt fönstershopping längs drottninggatan (klyschigt va?), en vandring genom gamla stan, ett försök om att åka djurgårdsfärjan men kön var för lång för värmen, en lunch på söders höjder och iskalla cider på medborgarplatsen. Även en middag hans med på medis innan vi återvände till hotellet för tillfixning.

Söndagen spenderades vid vattnet nedanför gamla stan med en glass i ena handen och en ramlösa i andra i solens hetta, exakt hela dagen och jag ville allt annat förrutom att åka hem! Men jag hade inte så mycket val. I will be back soooon!

Nu är man tillbaka till verkligheten och veckan började mot alla odds med ett glad besked. Mitt vikariat har blivit förlängt! happyface, sommaren är räddad och jag kommer tillochmed ha 2 veckors semester i slutet på juni/början på juli. Jag gillar't!

På fredag blir det middag på jops med jobbet (mitt team) och med all säkerhet en utgång efteråt. Meningen var att vi skulle åka M/S medvind men enligt smhi ska det bli storm och regn så vi avstod.

Som ni ser har mitt bloggande dött av ganska rejält och jag lovar er ingen uppdatering de närmaste dagarna heller. Men det dör ni inte av. Ni har väl lika mycket liv att leva som jag antar jag.

Glad sommar... Eller nåt.

RSS 2.0