Faith is the key.

Hej på er.

Igår vart det ett kryptiskt inlägg men så kan det bli ibland när humöret inte är på topp.

Helgen vart godkänd. I fredags vart det utgång med Emma och hennes kompis Victoria. Var på casinot mot min vilja men sedan gick vi vidare till All stars där jag trivs bättre. Hade en trevlig kväll i överlag. Hamnade dock lite väl långt ifrån stan hos "the friend" (tusen tack till Linda som ställde upp med skjuts). Det var mysigt iaf.

Var kvar där rätt sent igår också. Men som ni läste hade jag en jävlig dag igår. Usch, sådär vill jag aldrig mer vara. Men det är så jävla jobbigt med allt just nu om jag ska vara ärlig och om det är tillåtet att gnälla. Det jobbiga är att jag inte ser nåt "ljus i tunneln" eftersom jag inte vet hur länge det ska behöva vara såhär. Bleh. Förlåt alla mina vänner för att ni får stå ut med en mindre glad Lina these days, men jag tror ni har förståelse för varför det är så. Det störiga är att det inte bara är en sak som tynger mig, utan två. Två jobbiga situationer som jag gärna klarat mig utan. Men men! I will be back, sooner or later.

Anyways. Tänkte faktiskt ladda upp ett litet ljudklipp för er där jag sjunger bara för att göra bloggen lite roligare(?) iaf. Men det var nåt fel på filen så jag sket i det. Fast jag vet inte om ni är intresserade av att höra heller? Haha. Har ju inte stans mest välbesöka blogg och dåliga är ni på att kommentera!! Fast jag har ju inte heller varit så rolig på senaste.

Smell you later.




Kommentarer
Postat av: mammi

Vill höra inlägget snarast möjligt...Kom igen å fixa de.Pusseli puss puss i krameli kramens kramar.

2010-03-04 @ 23:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0