Irritationsdag.

Ja fyfarao vad folk har irriterat mig idag :p En jävla skitdag rent ut sagt. Men ibland har man ju sånna dagar också. Enda fördelen var att tiden gick snabbt fram till lunch. Därefter gick det dock apsakta.

Imorgon är det 10-19 jobb som gäller, känns på något vis bättre även om det är lika många timmar. Blöh. Jag vill ha helg! Det är skönt med helg och det är skönt när man uppskattar helgerna som man inte gjort förrut. Så det så. Fan vad jag surrar.

Lägenheten är iaf jättestädad nu and i like it. Sen har vi fått hit ny kyl och frys vilket behövdes med stort B. Är ju fan aldrig hemma nu för tiden mer än på kvällarna/nätterna så det ska nog inte bli stökigt så snabbt.

I helgen blir det lugnt iaf :) Har jag bestämt. På fredagen ska jag mysa på hemma bara för mig själv och på lördag ska jag lussa med mina sångtjejer! Hehe. Vi var ju som sagt med i medelpads lucia 2006 och vi ska nämligen lussa med årets kandidater på våningen, på casinot och i kyrkan. Fråga mig inte varför just vi ska göra det men jag tycker det är lite som en ära. Hoppas årets kandidater inte tycker vi är ivägen eller så för då blir det bara jobbigt... Förstår dom också om det skulle vara så. Men vi ska iaf inte ha luciakläder och sånt bara, utan mer stötta upp dom på sången eller nåt i den stilen så det är ju bra.

Nää nu får det vara slutskrivet för idag. Godnatters.

Allt gick så fort... Alldeles för fort. Tyvärr. Men både du och jag kommer att må bäst av dethär i slutändan. Det vet jag. Viktigast av allt var att vi var överens. Då slipper vi det som är jobbigast. Vi slipper gräva ner oss i det och istället se det som en positiv sak. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0