Grus i ögonen!

Fyfan alltså. Så fort jag tvättat av mig sminket så får jag som grus i ögonen .Svinont gör det! Beror med all säkerhet på maskaran jag använder. Måste genast införskaffa mig en ny för det här är pest och pina. Hua :(

Idag har det sjungits som sagt. Var lite mer folk än jag hade förväntat mig men det var bara roligt! Några ifrån fjolårets Lucia var med också, dock bara 4 st. Sen var hela mix-kören med och stöttade upp, mäktigt! Var inte så taggad direkt men jag hade ju åtminstonde något att göra. Vi vart bjudna på mat på casinot också, mums.

Kom inte hem förrns vid 20 tiden och sen dess har det bara softats. Skönt med en helt nykter helg för omväxlings skull! Förrut var jag ute fan jämt. Jag och Natalie. Typ onsdag, fredag och lördag. Jämt alltså. Men nu är det verkligen inte så. Visst går man väl ut ofta fortfarande men aldrig mer än en gång per vecka isåfall :p Ja man har väl haft sina riktiga partyperioder antar jag! Allt ifrån tallinkryssningar till charters. Fyfan vad roligt man har haft också! Många minnen i bagaget.

Bara för det ska jag göra ett inlägg om alla roligheter strax, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0